2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim kayınvaliden yokmuydu senin yakınında. ondan yardım alamıyormusun. biraz gelse yanına. 2-3 saat falan. neyse eşin gelir hemen insallah. alsın ipegi cıkarsın disarıya. sende 1-2 saat uyu bence şöyle deliksiz. biraz toparlarsın. ipekte dışarda uyur belki.

kayınvalidem yakında ama burda değil şu an. eyüpte kardeşi war 3 gündür orda. hanımı rahatsızlanmış ona yardıma gitti. sanırım bu hf gelmez. ersin 12 de çıkıcak. ipeği 1.30 da dr a goturcez gribi için. tek başıma mumkun degıl goturemezdım su an.
yurutece koydum cocugu bende yatıyorum.peşinde koşamıyorum. corba ısınıyo bı yandan da yemek yedircem.
ah anacım ah hayatta olsaydında eline ayagına sarılsaydım. ne zor,ne kutsal şeymiş annelik. son zamanlarda oyle ıyı anlıyorum ki...

sende mi olmadın halaaa. ben niye oldun biliyorum ki? ohaoldumsmile
çok kötüyüm ben: şiti karnım davul gibi. 1 aydır karın ağrısı çekiyorum ama ne gelen var ne gidenn ( bakalım yarın doktor ne dicek. ben doğumdan sonra da hiç gitmedim dr a.
üff hiç de sevmem ama mecbur iştee.

maşallah defneyee. kısa sürede de yürür inş.

kızlar eşimi çağırdım işten. elim kolum oynamıyo. çıksın gelsin. başım ağrıyo,hastayım karnım ağrıyo,midem bulanıyo,terliyorum,idare edemicem galiba.çık gel dedim,umarım gelebilir.

ay inş cnm yaa. bi dr a görünsen aslında. tabi yaşadıklanı düşününce dinlensen geçer gibi ama belki vitamin takviyesi falan gerekiyordur. keşke yakın olsaydık: gelir bakardım kız. guclubacismile

bizimde çıkıcak sanırım dilerimiz alt damağı bayağı beyazladı görünürde bişi yok ama yarıldı gibi sanki bide dün ishal oldu yani benim oğlanda ishal oldu ya ne diyim artıkohaoldumsmile

sorunsuz, ağrısık, sızısız çıkarır inş.

ay zeynep yazıyı okurken gün içinde kaç kere aynı durumda olduğumu düşündüm
tuvaletin ortasında etrafa değmemek için pompa ile bi kere döktüm yanlışlıkla ağladım sinirimden
neyseki pille değil adaptörle çalıştırıyomsempatiksalakcinni
ilk zaman ayaktaydım baktım olmuyo buldum bi tabure oturuyom
daha bunlar iyi günlerimiz herhalde okul falan düşününce

hoşgeldin gezenti Hülya :)
valla bacım ben de olmadım olunca rahatlar mıyım acaba çok sıkıyor beni

kızlar ben kaçıyorum. kusuruma bakmayın geçmiş falan hak getire bakamadım bugun hiçbişeye.
ipeğin karnını doyurucam.
sonra gorusuruz...

kızlar eşimi çağırdım işten. elim kolum oynamıyo. çıksın gelsin. başım ağrıyo,hastayım karnım ağrıyo,midem bulanıyo,terliyorum,idare edemicem galiba.çık gel dedim,umarım gelebilir.

iyi edersin.dinlenmek iyi gelecek.iyi bari izin alıyosa gelsin tabi.

bizimde çıkıcak sanırım dilerimiz alt damağı bayağı beyazladı görünürde bişi yok ama yarıldı gibi sanki bide dün ishal oldu yani benim oğlanda ishal oldu ya ne diyim artıkohaoldumsmile

ımm belli olmuş iyte.maşallah bir kaç güne kadar patlar dişş..

ahh hiç deme zeynep yaaa..annemiz olsaydı yanımızdaaa:gitme:

hoşgeldin gezenti Hülya :)
valla bacım ben de olmadım olunca rahatlar mıyım acaba çok sıkıyor beni

bendeeee...çok sıkıyor beni.bunaldım vallaa..gidcem bu haftaa.kurtulacagım..adet söktürücü aldıracaım sanırım.

kızlar ben kaçıyorum. kusuruma bakmayın geçmiş falan hak getire bakamadım bugun hiçbişeye.
ipeğin karnını doyurucam.
sonra gorusuruz...
git canım.dinlen bence..

slm...
geçmişler olsun İPEĞE çok zorlandı yavrular ya allah şifa versin inş..
AYŞEGÜL kayseri ne iyi olurdu kız ama pınarbaşı olmaz uzak
HÜLYA hşg canım...ohh gezin siz ana kız ondan sonrada anlatmaya nerden başlasak de :))
SİBEL dişiniz hayırlı olsun canımm...

ayy darısı bize darısı bize diye diye dilimde tüy bitti ecenaz da harap oldu yavrum bide biz patlatsaydık hayırlısıyla şu dişi...

aa bi de tuğba'ya geen milupa paketinden bana da geldi. ctesiyidi galiba.
babystar ve milupa bana çalışıyor hee.
bu sefer içinde 2 tane gece maması, bi çok reklam broşürü, küçük bi nivea pişik kremi, numune nivea bebe şampuanı, tüm aşılarla ilgili ayrı ayrı minik kitapçık, milupanın bebeğim kitapçığı,numune ıslak mendil vb şeyler var. katı gıdalarla alakalı milupa önerileri falan da var içinde.

evet ya bendeisterdim.ne kadar uzakk pınarbaşı..
bizdede çok belirti var dişi için çıkacak diyom.yok daha bişey..

kızz üye olmadık yer bırakmadımkaydirigubbakcemile3ama kimse bana bişeycik göndermidi yawww:umursamaz:

herkese merhaba...geçmişi okumadım direk daldım valla.umarım hepiniz iyisinizdir..
Bahar'ımın da dişi patladı.Dün çaykaşığını değdirdim çıt çıt bir ses.Önceki gece çok ağladı,huysuzlandı demek ondandı.

Selam kizlar.....
Zeynep, Ebru, Sibel hayirli olsun incileriniz pitir pitir geliyolar artik:lepi:masallah
Zeynepcim geçmis olsun ikinizede
Sibel ehliyeti almissin hayirli olsun canim
Hülyacim bende adet olmadim geçen doktora gittim bende sik sik emziriyosan normaldir dedi olmamam
alttan muayene ettyi beni hiç sevmem
bana adet söktürücü verdi bir hafta sonra kullanicam sonra olursun dedi

süper yaa hayırlı uğurlu olsun sizinde dişiniz...geriside sağlıkla gelsin inş
yine diyorum DARISI BİZEEE:))

ah zeynep çok merak ediyorum derdi ne diye.. inş düzelir.. off..
kızlar size sürprizim varr....

bizde incilendik..................

belirgin bi şekilde elime deyiyo dişimiz......

çok mutluyummmmmmmmm:teytey:

ohh hayırlı olsun dişiniz canım...

of ya boğazıma koca bi portakal oturdu sanki, yutkunamadım son satırında. ah ahh yalnızlık çok zor. kıymetini daha iyi anlıyoruz.. kelimler kifayetsiz kalıyo bazen..

HİLALL nbr yaa alıştınmı yeni yerinize ...NAZ nasıl...

nazi iyi gülşahçım.. kaşıkla yeme sorunumuz, ve çorba sevmeme sorunumuz dışında. deli olcam kara kara düşünüuolrum yeminle özeniyorum burda küt küt çorba yiyen bebişlere. benimki ağzını kilitliyo çorbada.

buraya alıştım. komşuluk var Allahtan. internet- tv- naz hayatım bundan ibaret şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…