ayy hala bende olmadımm.off bendede sıkıntı yaptı yaw.acayip terliyorum..bende gidecegim bu hafta.sanırım alttan bakarlar gibi geliyo.yumurtalıklara bakmak için:kedi:ben kadın doktora gitvem valla.insan utanıyo..
defnem emeklemeyi hızlandırdı.epey gidiyo..artık rahatça emekliyo diyebilirim.alkisalkisalkis
kızlar eşimi çağırdım işten. elim kolum oynamıyo. çıksın gelsin. başım ağrıyo,hastayım karnım ağrıyo,midem bulanıyo,terliyorum,idare edemicem galiba.çık gel dedim,umarım gelebilir.
bizimde çıkıcak sanırım dilerimiz alt damağı bayağı beyazladı görünürde bişi yok ama yarıldı gibi sanki bide dün ishal oldu yani benim oğlanda ishal oldu ya ne diyim artıkohaoldumsmile
kızlar eşimi çağırdım işten. elim kolum oynamıyo. çıksın gelsin. başım ağrıyo,hastayım karnım ağrıyo,midem bulanıyo,terliyorum,idare edemicem galiba.çık gel dedim,umarım gelebilir.
bizimde çıkıcak sanırım dilerimiz alt damağı bayağı beyazladı görünürde bişi yok ama yarıldı gibi sanki bide dün ishal oldu yani benim oğlanda ishal oldu ya ne diyim artıkohaoldumsmile
kayınvalidem yakında ama burda değil şu an. eyüpte kardeşi war 3 gündür orda. hanımı rahatsızlanmış ona yardıma gitti. sanırım bu hf gelmez. ersin 12 de çıkıcak. ipeği 1.30 da dr a goturcez gribi için. tek başıma mumkun degıl goturemezdım su an.
yurutece koydum cocugu bende yatıyorum.peşinde koşamıyorum. corba ısınıyo bı yandan da yemek yedircem.
ah anacım ah hayatta olsaydında eline ayagına sarılsaydım. ne zor,ne kutsal şeymiş annelik. son zamanlarda oyle ıyı anlıyorum ki...
hoşgeldin gezenti Hülya :)
valla bacım ben de olmadım olunca rahatlar mıyım acaba çok sıkıyor beni
git canım.dinlen bence..kızlar ben kaçıyorum. kusuruma bakmayın geçmiş falan hak getire bakamadım bugun hiçbişeye.
ipeğin karnını doyurucam.
sonra gorusuruz...
slm...
geçmişler olsun İPEĞE çok zorlandı yavrular ya allah şifa versin inş..
AYŞEGÜL kayseri ne iyi olurdu kız ama pınarbaşı olmaz uzak
HÜLYA hşg canım...ohh gezin siz ana kız ondan sonrada anlatmaya nerden başlasak de :))
SİBEL dişiniz hayırlı olsun canımm...
ayy darısı bize darısı bize diye diye dilimde tüy bitti ecenaz da harap oldu yavrum bide biz patlatsaydık hayırlısıyla şu dişi...
aa bi de tuğba'ya geen milupa paketinden bana da geldi. ctesiyidi galiba.
babystar ve milupa bana çalışıyor hee.
bu sefer içinde 2 tane gece maması, bi çok reklam broşürü, küçük bi nivea pişik kremi, numune nivea bebe şampuanı, tüm aşılarla ilgili ayrı ayrı minik kitapçık, milupanın bebeğim kitapçığı,numune ıslak mendil vb şeyler var. katı gıdalarla alakalı milupa önerileri falan da var içinde.
evet ya bendeisterdim.ne kadar uzakk pınarbaşı..
bizdede çok belirti var dişi için çıkacak diyom.yok daha bişey..:
nerdeyse merkeze 1,5-2 saat
herkese merhaba...geçmişi okumadım direk daldım valla.umarım hepiniz iyisinizdir..
Bahar'ımın da dişi patladı.Dün çaykaşığını değdirdim çıt çıt bir ses.Önceki gece çok ağladı,huysuzlandı demek ondandı.
günaydın kızlar.
bütün teyzelerimize teşekkür ederiz...
2.dişimiz de belirdi. aynı anda 2 diş çıkardı yavrum,telef oldu resmen
dün hapşırmaya başladı,burnu da tıkalı. bütün gece yine ayaktaydık. sürekli ağladı,ortalığı birbirine kattı. burun damlası damlatmaya kalktım,ona da kıyametler koptu. üşüttük sanırım,hala burnu tıkalı ve hapşırıyo. bugün bi gösterebilirim doktora.
kızlar bu uyku sorunu sadece bizde de var ya??? e dişler patladı tamam,daha ne?
tam 1 haftadır hesaplıyorum,günde 2-3 saatten çok uyumuyoruz. gecelerimiz kabus,akşam olsun istemiyorum resmen. dün gece ipek ağlıyo,ben ağlıyorum,eşim napıcağını şaşırdı kalakaldı öylece. bakıyorum bu aylarda artık düzenli uyuyor bebekler hep. tamam 2-3 kere kalkılır,ona sesim çıkmaz ama saatte 3 kere ağlayarak nedir yani? sinirlerim iflas etmiş durumda,elim ayağım tutmuyor yorgunluktan resmen.
çok söylendim gene sabah sabah... kime desem "normal" diyo. başına gelmeyene "normal" geliyor işte...
sallıyorum ipeği,belki mucize 1-2 saat uyur da bende kafamı koyarım.
bu soğuk algınlığı için ne etsem ki???
dünden beri 2 kere ıhlamur içirdim. gece calpol verdim,sabaha karşı fitil attım,burun damlası damlattım,ama yine de kar etmedi.
kızlar size sürprizim varr....
bizde incilendik..................
belirgin bi şekilde elime deyiyo dişimiz......
çok mutluyummmmmmmmm:teytey:
kayınvalidem yakında ama burda değil şu an. eyüpte kardeşi war 3 gündür orda. hanımı rahatsızlanmış ona yardıma gitti. sanırım bu hf gelmez. ersin 12 de çıkıcak. ipeği 1.30 da dr a goturcez gribi için. tek başıma mumkun degıl goturemezdım su an.
yurutece koydum cocugu bende yatıyorum.peşinde koşamıyorum. corba ısınıyo bı yandan da yemek yedircem.
ah anacım ah hayatta olsaydında eline ayagına sarılsaydım. ne zor,ne kutsal şeymiş annelik. son zamanlarda oyle ıyı anlıyorum ki...
HİLALL nbr yaa alıştınmı yeni yerinize ...NAZ nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?