2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende bu sabah Ecemi babamlara biraktim bi saat oldu
bensiz durmaya alistirma yapiyoz ama çok zormus kizlar demin aradim uslu uslu duruyomus kuzum gidicem biraz dan almaya özledim valla yavrumu

bak sen inatçı prensese..alışır inş bi an önce çorbalara
ayy benden iyimişsin kız bende komşu yok internet yok..bi tv var bide ecenazım :)) oda yeter demi :)

hoşgeldin gezenti Hülya :)
valla bacım ben de olmadım olunca rahatlar mıyım acaba çok sıkıyor beni

hoşbuldukkkk.
valla inşallah rahatlarız. kesin söktürücü verecek ama başka çarem kalmadı benim: çok fenayım.

Kizlar bende bu sabah Ecemi babamlara biraktim bi saat oldu
bensiz durmaya alistirma yapiyoz ama çok zormus kizlar demin aradim uslu uslu duruyomus kuzum gidicem biraz dan almaya özledim valla yavrumu

ah kuzum yaa
valla bende 1 saat görmesem içimde acayip bi huzursuzluk ve özlem oluyo..

teşekkür ederiz teyzeleri,insan ne sevindirik oluyor bir çıt sesine,tabi çocuklar ve biz neler çekiyoruz o çıt sesi için.

kızlar ne kalabalık yaa bende evin işlerini bitirdim yemeğimi yaptım kızımı yıkıyıp uyuttum oturdum şimdi rahatım..

gülşahcım benim abmlerde maraş elbistandalar....pınarbaşı oraya çok yakın...aynı pınarbaşından bahsediyosak tabi...

kızlar ne kalabalık yaa bende evin işlerini bitirdim yemeğimi yaptım kızımı yıkıyıp uyuttum oturdum şimdi rahatım..

bu ne hız kız maşallah...

gülşahcım benim abmlerde maraş elbistandalar....pınarbaşı oraya çok yakın...aynı pınarbaşından bahsediyosak tabi...

evet evet maraşa yakın maraş yolundan gidiliyo zaten kayseriden pınarbaşına

bu ne hız kız maşallah...

evet evet maraşa yakın maraş yolundan gidiliyo zaten kayseriden pınarbaşına

siz sık sık gidiyomusunuz pınarbaşına...annmler önümüzdeki hafta abimlerin yanına gidecekler...abm benide çağırıyor...utku okula gittiği için gidemiyorum...ama belki 1-2gün kaçamak yaparım...yakın olsak görüşürdük...

aa süper olurdu ama hiç gitmiyoruz nerdeyse çok önceden komşularımız vardı oralı onlarla giderdik şimdi yolumuz düşmüyo merkezdeyiz biz
ama seni kayseri beklerim yakın nede olsa

Günaydın kızlar işler yoğun ancak sayfa atlayarak baktım geçmişe.

İpek - Bahar-Duru incileriniz hayırlı olsun kuzular inci gibi beyaz ve sağlam dişleriniz olsun.

Ayşegül eşini tebrik ederim canım.hakkınızda hayırlısı hangi sehir ise o olsun inşallah , ama iyi araştırmak lazım hem kiraları uygun hem ucuz bi sehir olsun hemde Zeynep için güzel bi okul olmalı ayy bunları birarada bulmakta zor.huzurun keyfin yerinde olduktan sonra ailenin yanına geklir gidersin canım Allah can sağlığı versin.

Selam tatlışlar nabersiniz bakalım
İPEK, DURU, BAHAR, BURAK incileriniz sağasağlam olsun kolaycacık atlataın bu dönemi inş.
Darısı bize ve çıkarmaya çalışan tüm meleklere olsun kolaylıkla inş. Umarım unuttuğum bebişimiz yoktur. Çok hızlı okudum birazdan alışverişe çıkıcaz annemle tabisi. Oğlum uyurken hemen buraya koştum. Unuttuğum varsa kusura bakmayın.
Sibel sende ehliyetini alıyormuşsun hayırlı olsun canım kazasız belasız yolların tozunu attırrırsın artık
Bizimde hafta sonumuz iş güçle geçti herzamanki gibi. Kış için domates suyu yaptık . Yarım günümüz gitti baya çok almışlar çok kullanılıyor çünkü. Sonrada kocişle çarşıya çıktık biraz gezdik , yemek yedik.
Erkenden geldik gerçi ama olsun azda olsa hava değişimi yaşadık. Akşamda film almış kocişim oğlumuzun engellemelerine rağmen onu seyrettik. Sonuç olarak güzel bir gündü. Bizden haberler bu kadar zemuszemusopuyorumnanaktan

Sibel direksiyonu mu geçtin hayırlı olsun o sayfayı.

Buraktamı diş çıkarttı.ayy 3 günde neler olmuş Hülyacığım sizinde incileriniz hayırlı olsun.

darısı başımıza artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…