nazi iyi gülşahçım.. kaşıkla yeme sorunumuz, ve çorba sevmeme sorunumuz dışında. deli olcam kara kara düşünüuolrum yeminle özeniyorum burda küt küt çorba yiyen bebişlere. benimki ağzını kilitliyo çorbada.
buraya alıştım. komşuluk var Allahtan. internet- tv- naz hayatım bundan ibaret şuan..
hoşgeldin gezenti Hülya :)
valla bacım ben de olmadım olunca rahatlar mıyım acaba çok sıkıyor beni
slm...
geçmişler olsun İPEĞE çok zorlandı yavrular ya allah şifa versin inş..
AYŞEGÜL kayseri ne iyi olurdu kız ama pınarbaşı olmaz uzak
HÜLYA hşg canım...ohh gezin siz ana kız ondan sonrada anlatmaya nerden başlasak de :))
SİBEL dişiniz hayırlı olsun canımm...
:kedi: hoşbulduk canımm. gezdik geldik valla. iyi geldi. darısı size diyelim.
ayy darısı bize darısı bize diye diye dilimde tüy bitti ecenaz da harap oldu yavrum bide biz patlatsaydık hayırlısıyla şu dişi...
Kizlar bende bu sabah Ecemi babamlara biraktim bi saat oldu
bensiz durmaya alistirma yapiyoz ama çok zormus kizlar demin aradim uslu uslu duruyomus kuzum gidicem biraz dan almaya özledim valla yavrumu
ah kuzum yaa
valla bende 1 saat görmesem içimde acayip bi huzursuzluk ve özlem oluyo..
teşekkür ederiz teyzeleri,insan ne sevindirik oluyor bir çıt sesine,tabi çocuklar ve biz neler çekiyoruz o çıt sesi için.
kızlar ne kalabalık yaa bende evin işlerini bitirdim yemeğimi yaptım kızımı yıkıyıp uyuttum oturdum şimdi rahatım..
gülşahcım benim abmlerde maraş elbistandalar....pınarbaşı oraya çok yakın...aynı pınarbaşından bahsediyosak tabi...
bu ne hız kız maşallah...
evet evet maraşa yakın maraş yolundan gidiliyo zaten kayseriden pınarbaşına
siz sık sık gidiyomusunuz pınarbaşına...annmler önümüzdeki hafta abimlerin yanına gidecekler...abm benide çağırıyor...utku okula gittiği için gidemiyorum...ama belki 1-2gün kaçamak yaparım...yakın olsak görüşürdük...
bu ne hız kız maşallah...
evet evet maraşa yakın maraş yolundan gidiliyo zaten kayseriden pınarbaşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?