günaydınn..
hepinize teşekkür ederimm.haftasonu tebrik eden misafirledrimiz oldu.ve yemekli gelendesempatiksalakcinni
neyse..artık sanırım nereye çıktığı bi hafta sonra belli olacak.sanırım ankaraya gidip tercihlerini verip,ordada belli olup gelecek işte..
az çok belli gibi tercihlerimiz.
1.niğde
2.aksaray
3.çorum
4.tokat
5.ısparta
sıralamayı böyle istiyoruz.o olmadı ikinci sıradaki.o olmazsa üçüncü sıradaki.pek matrah yerler degil ama doguya gitmekten iyidir.doguya şöyle gitmiyoruz.iyene eşim sıralamada iyi bi derece aldıgı için doğuya son sıralardan başlanıp iyi yerler baştakilere kalacak tabi..
antep var ama merkez yok .nizip ve islahiye.ilçeleri var.
kayseri ye hemen baktım hülyakaydirigubbakcemile3 ama merkez yok pınarbaşı diyo.onuda eledik böölece..
Ebru Duru da incilenmis inci gibi parlak kaya gibi saglam disleri olsun insallah..
Aysegul deyince hatirladim Ozlem yazdiklarin hakikaten heyecan verici. Nasil br mucize.
Insallah diledigin gibi ikisini de bol bol emzirirsin..
bu saatte hiç görmezdik seni ne işin var derseniz, ayşegülleri tayin işini merak etmiştim, eşini tebrik ediyorum ben de..hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki bacım, hayırlı olsun..hangi şehirleri düşünüyorsunuz, urfadan başka? gayseriii,gayseriiii
özlem anlattıkların olağan üstü bişey. bu nasıl bi mucize yarabbim. sonuçta ikisi de büyüyecek. hangi ayda iseler o ayın ihtiyaçına göre sütün içeriği değişecek..hey Allah'ım,ne büyüksün !
bebeğin ayına göre anne sütünün üretildiğini duymuştum, demek bu tükrük ile oluyor. şimdi de aklıma şöyle bi soru geldi, süt sağanların sütleri o zaman bu dengede olmuyor mu?
niye dersen, ben anne sütün bırakıp, mamaya başladıktan sonra, burak'ın daha iyi geliştiğini ve daha az(nerdeyse hiç) hastalandığını düşünüyorum.herkesin sütü farklıdı elbette ama mamanın benim sütümden daha kaliteli olduğunu düşünmüştüm durum böyle olunca. sonra da saçmaladığımı düşünmüştüm, şimdi bu tükrük olayını düşününce, ben hep sağdım sütümü, günde 1-2 defa emzirdim..
özlemcim çok çok sevindim toprağı emzirmene...şok içinde okudum yazdıklarını gözlerim doldu inanamadım..Allah ım nimetlerinden biri bu bence...
ayşegül hayırlı olsun eşin kazanmış canım..ANTEP varmı tercihler arasında...bence düşünün derim...ulaşım olsun kira olsun yaşantı olsun çok güzel burası...hani derler ya güneydoğunun PARİS i diye doğru demişler...
zeynep ipekte incileniyor haaa...çok sevindim...demek bundanmış sıkıntısı bi patlatsın herşey yoluna girer canım....
fatoşcum annenler geliyomuş...şimdiye gelmştirler...hadi gözün aydın..bol bol dedikodu yapın tadını çıkarın....
hülya gülşah buluşma olmuş baya eğlenmşsinizdir...hani fotolar kız...ekleyinde bakalım bücürlere...
başka başkaaaaa aklıma şimdilik bunlar geldi...unuttuğum varsa kusura bakmasın...
ay zeynep yazıyı okurken gün içinde kaç kere aynı durumda olduğumu düşündüm
tuvaletin ortasında etrafa değmemek için pompa ile bi kere döktüm yanlışlıkla ağladım sinirimden
neyseki pille değil adaptörle çalıştırıyomsempatiksalakcinni
ilk zaman ayaktaydım baktım olmuyo buldum bi tabure oturuyom
daha bunlar iyi günlerimiz herhalde okul falan düşününce
kızlar kahvaltılık alternatif verin bana sıkıldı duru artık bebe bisküvisi-peynir-yumurta-pekmez yada recel bulamaçından tiskinecek yemiyecek günden güne azalıyor 150 falan yerdi 3 gündür 60-75 cc arası ancak yiyor.
herkese merhaba...geçmişi okumadım direk daldım valla.umarım hepiniz iyisinizdir..
Bahar'ımın da dişi patladı.Dün çaykaşığını değdirdim çıt çıt bir ses.Önceki gece çok ağladı,huysuzlandı demek ondandı.
Selam kizlar.....
Zeynep, Ebru, Sibel hayirli olsun incileriniz pitir pitir geliyolar artik:lepi:masallah
Zeynepcim geçmis olsun ikinizede
Sibel ehliyeti almissin hayirli olsun canim
Hülyacim bende adet olmadim geçen doktora gittim bende sik sik emziriyosan normaldir dedi olmamam
alttan muayene ettyi beni hiç sevmem
bana adet söktürücü verdi bir hafta sonra kullanicam sonra olursun dedi
Sibel direksiyonu mu geçtin hayırlı olsun o sayfayı.
Buraktamı diş çıkarttı.ayy 3 günde neler olmuş Hülyacığım sizinde incileriniz hayırlı olsun.
darısı başımıza artık.
kızlar kahvaltılık alternatif verin bana sıkıldı duru artık bebe bisküvisi-peynir-yumurta-pekmez yada recel bulamaçından tiskinecek yemiyecek günden güne azalıyor 150 falan yerdi 3 gündür 60-75 cc arası ancak yiyor.
Kızlar bu toplatılan mamalar hangi markaymış bilen var mı? Belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben giremiyorum doğru dürüst ne zamandır o yüzden bilmiyorum.
Kızlar bu toplatılan mamalar hangi markaymış bilen var mı? Belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben giremiyorum doğru dürüst ne zamandır o yüzden bilmiyorum.
Tek tek vermeyi denedinmi Burcucum?
hülya mı? hangi Hülya?? beni diyorsan, bizde inci falan yok cnm.
valla ben düzenli vermiyorum. elime ne gelirse. minik ekmeği zeytin yağına batırıp veriyorum. labne peyniri , ceviz, bazen yumurta sarısı ve ıhlamur. ne kadar yerse işte. en azında hepsinin tadını ayrı ayrı öğreniyor.
bi de zeytin ezmesi mi alsam diyorum? sağlıklı mıdır? katkı maddesi var mıdır acaba???
ya ben keçi sütü ile yaptım bu kez yoğurdu, güzel oldu. muhallebi de yapmak istiyorum ama tarif bilmiyorum. bilen var mıı??? diğer topiğe göndermeyin beni şimdi :gitme:
selam canım,iyiyiz çok şükür nolsun işte..selam bacılar nasılsınız incilenen yavruları öpüyorum tek tek ipektoşum hasta olmuş geçmiş olsunn geçmişe bakamıyorum şuan derin uyuyor işlerimi halledeyim bende zeynep derinde gece çok uyanıyo canım bende yatır kaldır yöntemine başlıycam kitabıda güzelce bi okuyayım bakayım almıştım beno kitabı
selam cnm. yoğunsun galiba: sesin soluğun çıkmıyor. allah kolaylık versin.
mama mı toplatılıyormuş??? valla benim haberim yok.
ay herkes burda ne güzel
ben öğlen iki bankaya gittim öldüm bittim çok sıcak ve sıkıntılı hava
neyseki kredinin son taksidini yatırdığım için mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?