2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

edit çıkmadı mı sizde
belki bana açtılar bi tek

yk anam bende edit medit. kıyak geçmişler sana.

hımm bilmiyordum. ben zaten dr değiştirecem. istediğim kadar vakit ayıramıyor artık kadın. dr normal demiş cnm, takma kafana. kontrolünü ihmal etme yeter. Eflal'in dr kim? memnun musunuz???

şu ağlatma yöntemini bende denedim ama bizimki çatladı bende kıyamadım valla onu yapmak için peygamber sabrı çocuktada biraz kendi kendine uyumaya yönelik bulgular olması gerek bence..

Canım evet çocuk gelişimciyim ben.Okul öncesi okudum.Zihinsel engellilerle,en son da etüt merkezinde çalıştım ilköğretim öğrencileriyle.
Kızımız iyi çok şükür teyzesi,kudurukuz biraz tekmeleniyoz habire anlayacağın.Yarın kontrolüm var 1 ay oldu görmeyeli,bakalım tecrübelerime dayanarak -malum yeni hamileydikkaydirigubbakcemile3- iyi olduğunu düşünüyorum.
İsim bulamıyoruz,kız ismi çok var ama seçmek zor..İsme çok önem veriyoruz kocamla.Ortak hikayemize bir isim bulcaz..Nasıl bir insan olmasını istiyoruz..Bir nevi duadır isim..Öyle işte..
Heyecan sarmaya başladı aslında içimde kıpırdadıkça sevinç doluyor içimopuyorumnanaktan Deli miyim neyim :kedi:

Bende var edit
Burcucum bu arada çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun bebik..Artıkın tıp çok ilerledi ya bebikler nasıl da tutunuyor haayata maşallah kızımıza

şu ağlatma yöntemini bende denedim ama bizimki çatladı bende kıyamadım valla onu yapmak için peygamber sabrı çocuktada biraz kendi kendine uyumaya yönelik bulgular olması gerek bence..

Canım uyuyana kadar ağlatıp bırakmak çok eski bi yöntem o değil bu..Ama yine de haklısın,biraz ışık olmalı bunun için zemin hazırlanmalı bence de..

Hiçte deli değilsin seni okuduğum zaman ben bile heyecanlanıyorum.asıl ben delirdim galiba.güzel günlerdi kocaman karınla dolaşmak konuşmak.doğurasım geldi bak .

Bende var edit
Burcucum bu arada çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun bebik..Artıkın tıp çok ilerledi ya bebikler nasıl da tutunuyor haayata maşallah kızımıza

aaa niye sizde edit var siz içinizi dökün kızlar sonra siliverirsiniz.bizden hayır yok.

Selam kızlar... Ben geldim...
Herkesçikler iyi mi...
İpek, Duru, Burak...dişelriniz hayırlı olsun kuzular. Unuttuklarımdan özür diliyorum.
Anne sütüyle yoğurdu ben bi kaç sefer denedim tutmadı. Bıraktım ben de. Abartma Havva dedim.

zeynep (özlem) in yazdığını yaptım ve Miray'ın önüne buharda haşladığım brokoli koydum eliyle yesin diye.
sonuç mu???

tabağı ters çevirip, yerdeki brokolileri mıncıkladı. heryeri brokoli olunca, bi de banyo yaptırmak zorunda kaldım. -tatlicadiarzu-
(edit gelmiş: oley allahımm)

Son düzenleme:

selam canım. yemek yapıyordum bende.
iyiyiz çok şükür. sen ve Esra kuşum nasıllar?
okulla ev ve Esra çok zor oluyordur. kolay gelsin cnm.

:roflol::roflol::roflol::roflol:Ben de armutlarla denedim...Armut dilimlerini tabağa koydum... Sonuç kafadan aşağı dökülen armut dilimleri ve banyo yapan Esra

Hülya koptum bu ne hal.al sana elle yemek eee sabretmeyi öğreneceğiz bu konuda hele kaşıkla ben yiyeceğim dediğinde duvarları düşünemiyorum.

selam canım. yemek yapıyordum bende.
iyiyiz çok şükür. sen ve Esra kuşum nasıllar?
okulla ev ve Esra çok zor oluyordur. kolay gelsin cnm.

Sorma canım o kadar yoğun oluyo ki. Topiğe bile giremiyorum. Süt sağarken bakabiliyorum ancak. Ama yorum yapmak için çok geç oluyo maalesef

ohh arkadaş gittti.bende bi bakayım az zaman var ama olsun..
miray kuzum sen ne ettinn.dökmüşsün ama bari yedinmiii:)))
benim kıza iki gündür burcu veriyom demiştinya .geçen canıma tak etti yemiyo zaten.çok verince kusuyo.bende şu tatlı kaşıgıyla vermeyi denidim.nede olsa yine yemiyor.yine kusacak bari bi deneyeim dedim.kız burcu senden cesaretlekaydirigubbakcemile3verdim.teptim ağzına yemegi.iki gündür azda olsa yiyo verdigimi.rekor yani.bu ay hiç kilo almadı kızım.almışsada ancaa 100gr almıştır yine.perşembe görecegiz..
burcum sağol.valla bizde hepsi olsun istiyoz gittigiz yerde.ama hepsini bulamayacagız gibi.iki gündür fikir degiştirip duruyoruz.ne zor şeymiş yaşayacagın yeri seçmek.en çokta zeynebi düşündüğümüz için daha zorlanıyoruz.offf

ya kızlar benim kız iyice emekliyo yaa.çok seviniyorum.sabah kahvaltısını hazırlıyodum.minik minik emekleyerek yanıma geldi..oyyyy..

aa evet edıt gelmişş...iyi oldu yaww...
yahu gene geldim yazan yokk(((
hadi yaa pamuk eller klavyeyeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…