edit çıkmadı mı sizde
belki bana açtılar bi tek
Son kontrolümüzde doktorumuz bebeğin vajinasında yapışma olduğunu söyledi. Normalmiş. Ara ara yapışık tekrar açılabilir dedi. Dün araştırdım normalmiş gibi geldi ama mız mız Eflal bikaç gündür aklıma gelince tedirgin oluyorum. Bu konu hakkında bilginiz ya da benzerini yaşayanınız var mı?
EVET Duru ismi çok güzel babası koydu ama bende çok seviyorum.
ayy bu uyu uyut hiç bize göre değil Duru ben kapıya yöneldiğim an ağlıyor bol bol ağlayacak yani bu yöntemi yapsam katiyen kıyamam ve aa diyince gözünden yaş geliyor fenalık geçirir valla.
Benim zillide masada elimden yemeyi çok seviyor ama kaşık için aynı şey geçerli değil Özlem sen çoçuk gelişim uzmanımısın ben tam çakamadımda canım.ve hiç bahsetmiyorsun kızımız nasıl.hamilelik nasıl gidiyor.
Bu arada aklıma gelmişken 30. haftada ama malesef anne ile bebek arası damar tıkanıklığından 900 gr doğmuştu ya benim kuzenimiz kızı.şişi gitti falan neyse 700 gr oldu 10. günde ve bugün yarı 40'ı maşallah 980 gr.yani çabuçak toparlıyoruz sağlığıda gayet iyi ara ara haber ver demiştiniz ya Defne bebek iyi yani.
EVET Duru ismi çok güzel babası koydu ama bende çok seviyorum.
ayy bu uyu uyut hiç bize göre değil Duru ben kapıya yöneldiğim an ağlıyor bol bol ağlayacak yani bu yöntemi yapsam katiyen kıyamam ve aa diyince gözünden yaş geliyor fenalık geçirir valla.
Benim zillide masada elimden yemeyi çok seviyor ama kaşık için aynı şey geçerli değil Özlem sen çoçuk gelişim uzmanımısın ben tam çakamadımda canım.ve hiç bahsetmiyorsun kızımız nasıl.hamilelik nasıl gidiyor.
Bu arada aklıma gelmişken 30. haftada ama malesef anne ile bebek arası damar tıkanıklığından 900 gr doğmuştu ya benim kuzenimiz kızı.şişi gitti falan neyse 700 gr oldu 10. günde ve bugün yarı 40'ı maşallah 980 gr.yani çabuçak toparlıyoruz sağlığıda gayet iyi ara ara haber ver demiştiniz ya Defne bebek iyi yani.
şu ağlatma yöntemini bende denedim ama bizimki çatladı bende kıyamadım valla onu yapmak için peygamber sabrı çocuktada biraz kendi kendine uyumaya yönelik bulgular olması gerek bence..
Canım evet çocuk gelişimciyim ben.Okul öncesi okudum.Zihinsel engellilerle,en son da etüt merkezinde çalıştım ilköğretim öğrencileriyle.
Kızımız iyi çok şükür teyzesi,kudurukuz biraz tekmeleniyoz habire anlayacağın.Yarın kontrolüm var 1 ay oldu görmeyeli,bakalım tecrübelerime dayanarak -malum yeni hamileydikkaydirigubbakcemile3- iyi olduğunu düşünüyorum.
İsim bulamıyoruz,kız ismi çok var ama seçmek zor..İsme çok önem veriyoruz kocamla.Ortak hikayemize bir isim bulcaz..Nasıl bir insan olmasını istiyoruz..Bir nevi duadır isim..Öyle işte..
Heyecan sarmaya başladı aslında içimde kıpırdadıkça sevinç doluyor içimopuyorumnanaktan Deli miyim neyim :kedi:
Bende var edit
Burcucum bu arada çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun bebik..Artıkın tıp çok ilerledi ya bebikler nasıl da tutunuyor haayata maşallah kızımıza
ay inanmıyorumm: enneee diye arkamdan ağlıyor Miray.
senağlama
Bende de Edit var
Selam kızlar... Ben geldim...
Herkesçikler iyi mi...
İpek, Duru, Burak...dişelriniz hayırlı olsun kuzular. Unuttuklarımdan özür diliyorum.
Anne sütüyle yoğurdu ben bi kaç sefer denedim tutmadı. Bıraktım ben de. Abartma Havva dedim.
selam canım. yemek yapıyordum bende.
iyiyiz çok şükür. sen ve Esra kuşum nasıllar?
okulla ev ve Esra çok zor oluyordur. kolay gelsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?