ayşegülcüm cnm eşinin tayini en hayırlısı neresiyse orası çıksın inş.
papatya kız kütahya simav sec annem babam oralı :) yada balıkesir hem yakınoluruz.:)
Ya kızlar bişey sorucam bebeklerinizde göz kayıklıgı şaşılık farkettiniz mi ? Ben ahmette böyle bişey farkettim . Ama küçük bebeklerde normal diyor bazıları .Doktora götürdüm.Doktor zar zor baktı sol gözünde var gibi ama baktırtmıyor dedi.Bunun için bi üniversiteye götürün orada genel anestezi altında bakacaklar dedi. Ama babasıda bende çocuguma narkoz verilmesini istemiyoruz.Heralde bi dünya göze gideceğim .İçim rahat etsin die.
hangisi daha iyi bilmem benimki kabız olunca neydeyse 8 gün yapmıyodu ilaçla yaptırıyodum şimdi günde 15 bez gidio nerdeyse azda yapsa alıyoz feci pişik oldu
ialçla yaptır cnm böle çocuk rahatsız olur bi zararı yok ilacın
bak Muğla da var Antalyaya 2 saat falan dimi hem yakında olurdunuz.ayy karışık işler valla.bilmemki buralarıda fikir vereyim.
Shine hem cafedesin hem fırsat bulamıyorsun.ee Ahmet nerde uyuyor orda mekan mı yaptınız.zor olmuyormu sanada ev -iş resmen seninkide ama birde çoçuğu taşı yemeği içmeyi ona göre ayalrla falan daha zahmetli.
kız ananı ne yapsın sen olsan neyse istibaratta verirdinde.he bak Balıkesirde gözelll.
Ya kızlar bişey sorucam bebeklerinizde göz kayıklıgı şaşılık farkettiniz mi ? Ben ahmette böyle bişey farkettim . Ama küçük bebeklerde normal diyor bazıları .Doktora götürdüm.Doktor zar zor baktı sol gözünde var gibi ama baktırtmıyor dedi.Bunun için bi üniversiteye götürün orada genel anestezi altında bakacaklar dedi. Ama babasıda bende çocuguma narkoz verilmesini istemiyoruz.Heralde bi dünya göze gideceğim .İçim rahat etsin die.
Fitili var atıyorum ama cok az yapabiliyor.
Evet zor oluyor .yemeğimi evde yapıyorum ögleyin 12,30 gibi cafe ye geliyoruz. arabasında uyuyor olmadı üst katta uyuyor.bi şekilde ayarlıyorum yani.bak Muğla da var Antalyaya 2 saat falan dimi hem yakında olurdunuz.ayy karışık işler valla.bilmemki buralarıda fikir vereyim.
Shine hem cafedesin hem fırsat bulamıyorsun.ee Ahmet nerde uyuyor orda mekan mı yaptınız.zor olmuyormu sanada ev -iş resmen seninkide ama birde çoçuğu taşı yemeği içmeyi ona göre ayalrla falan daha zahmetli.
kız ananı ne yapsın sen olsan neyse istibaratta verirdinde.he bak Balıkesirde gözelll.
İnşallah canm.canım ben hiç dikkat etmedim ama doktoru kontrol ediyo her kontrole gidince derdi bişiy olsaydı heralde öle belilrgin bişiy yoks anestesi verdirmeye gerek yok az daha büyüsün öle götürürsün kardeşimvardı ilkokul döneminde kaç sene arada oldu ama şimdi bişiy yok tedavi edilmiyo yada çiziliyo felan demişlerdi ama inş. yoktur öle bişiyi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Annem de yanımda ama babannemler var bak onla olabilir :)kaydirigubbakcemile3mugla merkez deil işte.sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3e bende annesiyle ahbap olurum artıkın..
Daha küçük oldugu için baktırtmıyor doktorlarda bakamıyor doktor bakmak için ahmetin gözlerini kıpkırmızı yaptı bastırırken.3 damla damlattılar her damla damlatıldıgında cıglık cığlıga agladı evladım.Çok zorlu bir süreç.Bebek için bi bölüm olması gerekmiyor göz doktoru olması yeterli.bizde yok canım bende bazen dikkatlice bakıyorum ufak bebeklerde evet olabiliyor.kimisi geçici olsada 6 ayından sonra erken teşhise giriyor ve tedavi ediliyor diye okumuştum.narkoz verip birşey yapmıyacaklar ki ama sadece bakacaklar var mı yokmu diye.inşallah yoktur ama varsada erkenden önleminizi alırsınız daha çabuk atlatır.Dünya göz te bebek için varmı ayrı bir bölüm.Üniversite hastanelerini bu konuda sevmiyorum 20 tane stajer toplanıp bakıyorlar.o yüzden ilk bi göz kliniği daha iyi.
canım biz bayramdan sonra gittik kaymayla ilgili çocuk doktoru yönlendirdi bilgisayarlı muayene yaptılar ölçüm aldılar bebek için özelmiş galiba o cihaz böyle ışınlı gibi bişey çocuğun gözüne odakladı ekranda gözlerinde ölçüm yapıyo yani öyle bayıltma felan olmadı sizin doktor bilgisayarlı muayene yapmadımı farklı bişeymi acaba senin söylediğin..
canım biz bayramdan sonra gittik kaymayla ilgili çocuk doktoru yönlendirdi bilgisayarlı muayene yaptılar ölçüm aldılar bebek için özelmiş galiba o cihaz böyle ışınlı gibi bişey çocuğun gözüne odakladı ekranda gözlerinde ölçüm yapıyo yani öyle bayıltma felan olmadı sizin doktor bilgisayarlı muayene yapmadımı farklı bişeymi acaba senin söylediğin..
aa bende yeni okuyorum Duru dan kaymadan mı şüphelendiler niye yaptılar ki.sonuç ne Ebru.
evet canım son kontrolde demişlerdi bende medical park var fatihde oranın gözüne götürdüm bize de 2 kere damla damlattılar 45 dk bekledik sonra lazerli bilgisaya bağlı bi cihaz vardı onu gözüne uzakdan tuttu gözünün ölçülerini aldılar doktorla ışıklı kalem gibi bişeyle tekrar baktı hiç bişey yok dedi yani anestezi felan gerek olmadı çocuğun bırakmayacağı bi durumda olmadı sadece damla damlatılırken ağladı.o zamanla oturacak dedi doktor.
ee damla birşey değil Shine sende böyle bir yer araştır.en son çare bırakmazsa çok ağlarsa falan narkoz mu demek istedi acaba dr'un.
Se geçmiş olsun Ebrucuğum.aman şükür birşey çıkmamı.
teşekkür canım..diş çıkaran bizim burak gı...Sibel direksiyonu mu geçtin hayırlı olsun o sayfayı.
Buraktamı diş çıkarttı.ayy 3 günde neler olmuş Hülyacığım sizinde incileriniz hayırlı olsun.
darısı başımıza artık.
hoşbulduk asıl sen hoşgeldin ...nerelerdesin...gözükmüyosun..ahmet bey nasıl...sibelcim hoşgeldin nasılsın burak paşam nasıl ?
azcıkta biz kaynatalım ....
teşekkür canım..diş çıkaran bizim burak gı...
Hoşbulduk asıl sen hoşgeldin ...nerelerdesin...gözükmüyosun..ahmet bey nasıl...
Burak ıda götürdk göz için bi sorun yok çok şükür...
Naber kizlar amma kaynatmissiniz yine hiziniza yetisilmiyo artik masallah
Kizimi almaya gittigimde görcektiniz kapidan girdigimi görünce hemen kollarini açti bi heyecan bi heyecan kipir kipir yerinde zor duruyo gelebilse kendi gelecek ti nerdeyse.
özlemis annesini tabi bende ama hiç aglamamis kuzucugum dedesini cicianneanesini hiç üzmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?