ohh arkadaş gittti.bende bi bakayım az zaman var ama olsun..
miray kuzum sen ne ettinn.dökmüşsün ama bari yedinmiii:)))
benim kıza iki gündür burcu veriyom demiştinya .geçen canıma tak etti yemiyo zaten.çok verince kusuyo.bende şu tatlı kaşıgıyla vermeyi denidim.nede olsa yine yemiyor.yine kusacak bari bi deneyeim dedim.kız burcu senden cesaretlekaydirigubbakcemile3verdim.teptim ağzına yemegi.iki gündür azda olsa yiyo verdigimi.rekor yani.bu ay hiç kilo almadı kızım.almışsada ancaa 100gr almıştır yine.perşembe görecegiz..
burcum sağol.valla bizde hepsi olsun istiyoz gittigiz yerde.ama hepsini bulamayacagız gibi.iki gündür fikir degiştirip duruyoruz.ne zor şeymiş yaşayacagın yeri seçmek.en çokta zeynebi düşündüğümüz için daha zorlanıyoruz.offf
ya kızlar benim kız iyice emekliyo yaa.çok seviniyorum.sabah kahvaltısını hazırlıyodum.minik minik emekleyerek yanıma geldi..oyyyy..
Sorma canım o kadar yoğun oluyo ki. Topiğe bile giremiyorum. Süt sağarken bakabiliyorum ancak. Ama yorum yapmak için çok geç oluyo maalesef
ver anam ver bırak boğazının deliği büyüsün.1-2 kusar sonra alışır.bu ay almamış olsada bak buyük kaşığa alışsın birdaha ki ay en az 500 gr bekliyoruz Defne'den.tercih yerlerinize baktımda hiçte bizim kızlardan olan yok.en azından fikir verirlerdi sana çok dip yerler değilmi Ayşegül.nerede olursa olsun maaşı aynımı şehre göre artısı eksisi yokmu.biraz daha buyük şehir olsamı kolay olur böyle yerler daha mı iyi.aslında eşin arkadaşlarından daha iyi bilir.
oyy ki ne oyyyy maşallah.Şeniz
bu edit işini sordum kazen'in cevabı
konuya cevap yazdiktan sonra 30 dakika
icinde degistirebiliyorsunuz
lutfen orada ki notu dfikkatli okuyun
kuzum biz üçüncü bölgeden tercih edecegiz.ordada büyük şehirler pek yok.anca bunlar var.nereye gidersek gidelim maaş aynı kalacak.dogu batı farketmiyo.yaa bende hep baktım bizim kızlardan olan varmı diye.hiç birinizin oturdugu yerler yok yaaa..
artep ve kayseri var onlarda ilçeleri var.
BÖLGESİ: ÜÇÜNCÜ BÖLGE
İLİ SIRA İLÇESİ SAYI
AFYONKARAHİSAR 1 İl Merkezi, Bolvadin, Çay, Dinar, Emirdağ, Sandıklı.
AMASYA 2 İl Merkezi, Merzifon.
BALIKESİR * Bigadiç, Dursunbey, Sındırgı.
BİLECİK 3 İl Merkezi, Bozüyük.
BOLU 4 İl Merkezi, Gerede.
BURDUR 5 İl Merkezi, Bucak.
ÇANKIRI 6 İl Merkezi.
ÇORUM 7 İl Merkezi.
DENİZLİ * Acıpayam, Çal, Çivril.
GAZİANTEP * Nizip, Islahiye.
GİRESUN 8 İl Merkezi, Bulancak.
ISPARTA 9 İl Merkezi, Eğirdir, Yalvaç.
KASTAMONU 10 İl Merkezi.
KAYSERİ * Pınarbaşı.
KIRŞEHİR 11 İl Merkezi, Kaman.
KÜTAHYA 12 İl Merkezi, Emet, Gediz, Simav, Tavşanlı.
KAHRAMANMARAŞ 13 İl Merkezi.
MUĞLA * Yatağan.
NEVŞEHİR 14 İl Merkezi.
NİĞDE 15 İl Merkezi, Bor.
ORDU 16 İl Merkezi, Fatsa, Ünye.
RİZE 17 İl Merkezi, Çayeli, Pazar.
SİNOP 18 İl Merkezi.
TOKAT 19 İl Merkezi, Niksar, Turhal.
TRABZON * Of.
UŞAK 20 İl Merkezi, Banaz, Eşme.
YOZGAT 21 İl Merkezi.
AKSARAY 22 İl Merkezi.
KARAMAN 23 İl Merkezi.
BARTIN 24 İl Merkezi.
KARABÜK 25 İl Merkezi, Safranbolu.
OSMANİYE 26 İl Merkezi, Kadirli.
DÜZCE 27 İl Merkezi, Akçakoca.
bacım bunların hepsi üçüncü bölgee..bunlardan biri olacak işte..off öglen niğdeden caydık.kafa karışk işte bizde...
slm kızlar umarım herkez iyidir cok yogun bir tempoda oglum eşim ve ben calısıyoruz.Örümceğiyle cafenin içinde dört dönüyor arada dışarıya kacıyor .Allahtan dışarısı müsait.Terzi kendi sökügünü dikemez derlerya işte öyle bi durum benimkide sabahtan aksama kadar cafedeyim ama size iki satır yazamıyorum. sayfam acık oluyor okuyorum yazdıklarınızı ama bi yorum yazamıyorum .Yogunluktan. Benim sıpa uyudu cafede duruldu fırsat bu fırsat dedim .Hepinizi özledim.Güzel sahbetlerinizi.İnşallah yeni bi eleman alınınca evden bol bol görüşürüz. Bu arada evede net baglattım.
Ahmet diş çıkartıyor biraz biraz görünüyor. Bu aralar kabız..Huysuzlularımız oluyor.Yemek yemeyen bebeklerimiz varmıs .inşallah düzelir.Bizimle beraber sofraya oturuyor ahmette illaki bişeylerden yiyor.
her sabah yumurta veriyorum rafadan yada kaynamış sadece sarısını severek yiyor.Eline bisküvisini elmasını veriyorum kendi yiyebildiği kadar yiyor .Bence çok üstüne düşmemek lazım.Bırakın istediği gibi yesinler.bazı bebekler kendi beslenmek ister bazıları da annesi tarafından beslenmek
papatya kız kütahya simav sec annem babam oralı :) yada balıkesir hem yakınoluruz.:)
slm kızla adliyeden anca geldim
çok yoğunuz bu aralara sohbeete katılamıyorum doğru dürüst takip edemiyorum offfffffff
kaydirigubbakcemile3cafedefır fır örümcekle dolanan bebek.dışarı kaçıyo haa...hayal edebiliyorumm..çok tatlıırr..dişler çıkmış.maşallahh..
he he birinizin yanına gelcem bugidişle...
hoşgeldin canım :) herkez aynı dertten muzdarip . nasılsın bebiş nasıl?
ayşegül maraşta iyi..bize 1saat canım:)
komşu bizde çok kaynatmayın gelicem:))
sağol cnm çok şükür iyiyiz oğlumda diçten dolayı tüm bebelerimiz gibi ishal 3 4 gündür
bez değiştirip yıkamaktan gına geldi vede uyku düzeni bozuldu hiç uymuyor
senin bebiş nasıl
bizimkide tam tersi kabız yaa.Herkez diş ishal yapar derler bizimki kabız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?