2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bide kizlar Dedemin haciya gitme tarihi belli olmus 19 unda gidicek Allah in izniyle
Bende 15 inde tekrar Tr ye geliyorum kizimla dedecigimi geçirmeye :))

Reyhan yakaladım seni.sen eskisi kadar gelmiyorsun ihmal ediyorsun bak bizi birde çalışmaya başlasan hiç pas vermezsin valla.

Haklisin valla canim eskisi gibi giremiyom artik benim kocis gündüzleri eve geliyo o evdeyken pek giremiyom yinemi KK deyip duruyo :)) sabahlari giriyom genelde
Ama ise baslayinca girmem daha zor olcak valla ama ben yine sizden kopmam kiz merak etme

bende çıkıyorum artık kızımı özledim gidiyimde azcık oynaşalım sonrada uyku zamanı

iyi akşamlar size tatlı rüyalar kuzulara.

alışacak annesi alışacak.şindiden bırakman iyi büyüyünce hiç bırakmaz kapılarda bekler seni.anneee dittmeeee.

kayınvaliden mi bakıyor annen geldimi.

Annem gelmiycek canim kres çikti krese birakicam Ecemi
pazartesi ve aksamlari Ciciannem (bu kelime çok hosuma gidiyo) bakicak sali günleri babasiyla kalicak ee hafta içi bi günde benim izinim var arti pazarim yani 3gün krese gidicek

o kelimenin çok hoşuna gittiğini anladım zaten de kayınvalideyemi söylüyorsun onu anlamadım.anne demektyense cicianne demek daha az huylu dimi.

o kelimenin çok hoşuna gittiğini anladım zaten de kayınvalideyemi söylüyorsun onu anlamadım.anne demektyense cicianne demek daha az huylu dimi.

Yok kiz ne kayinvaldesi öyle dermiyim hiç ona:))) o türkiyede uzaktaaaaa....
Babamin karisina diyorum

Derin'in annesi Ebru kıs dünkü kabak tarifini yaptım valla ssüper oldu zemuszemuskocam nohutu sevmez o bile bayıldı yani..Pişip kapatınca limon,nar ekşisi,dereotunu çırpıp döktüm üstüne,kapattım kapağını biraz demlendi öyle.cokacimcoookNar ekşiyi deyip demediğini hatırlayamadım,ekşili mekşili bişiyler deyince koydum gitti:roflol:
Neyse işte, teşekkür edim diye girdim canımopuyorumnanaktan
a.s.

bu gün nazi beni çıldırttı kelimenin tam anlamıyla. zorlu bi gün geçirdim. sulu köfte yapmıştım sölemesi ayıp, terbiyeli köfte de deniyo, bi kaseye koydum yesin diye, silkelendi, yemedi, babası gibi kıyma kokulu et kokulu şeyleri sevmiyor. bari dedim suyunu içsin biberoan koydum. hayır. arkasından ona kurabiye yapmıştım besleyici, fındıklı sütlü tereyağlı, bebe bisküvisi yerine onu vereyim dedim, sütle ezdim, hayır. ama artık karar verdim, üstüne gitmicem, illa eli kaşık tutacak bigün inşallah. biberonla da olsa doyurcam kuzumu. mesela domateli şehriye ve tarhana yiyior yani içiyor daha ziyade. bende bigün içine bulgur, bigün pirinç koycam zenginleştircem. napayım o yesin de. ay dertli olicimmmmm

ii akşamlar kızlar ben geldim artık evime 2 gün oldu temizlik filan yapmaya çalıştım biraz benim kuzu iice mızmız oldu buraya gelince hiç ayrılmıyo benden kucağıma yapışıyo bırakmıyo odadan çıkarmıyo huyu değişti valla inş bu böle gitmez yoksa zor işim.
hala bişi yemiyo o yüzden sabaha kadar emicem die uğraşıyo haliyle bende nöbet tutuyorum gece başında ne edicemi bilemedim ya nası yediricem.
sizler nasılsınız bakmadım daha geçmişe inş bi yaramazlık yoktur

kız derin değil duru nun annesi ebru....afiyet olsun ..benden tarifleri bekliyin anacım..

kızlar ben geldim benim kızım hiç bırakmıyor valla daha yeni oturabildim kızlar malum kasımda iş başı yapıcaktım ya ekimde çağırıyorlar en azından 10 aydır yoktum ya kasıma kadar ara ara geldiye beni ateşler bastı kızımı nasıl bırakıcam off annem bakıcak sabahları götürücem akşamları alıcam.tabi herkes gibi bende alışıcam ama bana akıl verin ne olur nasıl davranmam lasım şimdi kızıma zorlukları neler kızlar offf içim acıyor ama onun için herşey

herkese hayırlı sabahlarrrrr....opuyorumnanaktan

zeynepb ipek kadar olmasa da biz de 15-20 gündür ciddi gece uykusunda sıkıntı çekiyorduk.
gündüzleri de pek uyumuyordu, gün içinde huzursuz değil, rahat oynuyo vs. ama gece saat başı sürekli kalkıyordu,
ki hala düzelmiş değilde iki gündür küçük bir yastığa var, üzerimdeki tişörtümü ona sardım iki gecedir ona elini kolunu atarak daha uzun uyumaya başladı.
zaten elini kolunu yastığa falan koymayı seviyo ama iki gecedir saat başı değilde 2 saatte bir kalkıyo diyebilirim belki faydası olur.

07papatya mutlaka araştırıyosunuz da, şehirleri mümkün olduğunca araştırmaya çalışın canm,
çünkü hayatınızı çook etkileyecek bir seçim. gurbette olan biri olarak söylüyorum
bence ailelerinizn olduğu şehirlerden çok uzaklaşmayın. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

Zeyl, ebruderin bizim orda da ekşili kabak deniyo buna çok güzek olur, içine kabak yerine patlıcan,
bamya gibi başka şeylerde koyabilirsnz. hepsi güzel oluyor.

Zeyl, tandem mom olma seçiminde hayırlı olsun canımmm, Allah kolaylık versin. her durum insanı ayrı ayrı zenginleştiriyo;
minik kızın şimdiden bir çok şeyi öğrenmene vesile oldu bile...

Son düzenleme:
slm kızlarr moralim çok bozuk kızım iki gündür emmek istemiyor sabahları yada gece emerdi onuda bıraktı zaten arra ara emmiyodu iyice bıraktı simdi ben napıcam yaa..ek gıdaları güzel alıyo sükrediyorum ama beni emmesine öyle alısmısımki boslukta hissediyorumm..elle sagma makinası alıcam sütümü etkilermi yani faydası olurmu acaba en azından 1 yasına kadar anne sütü alsın istiorumm....dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ebe kullanabilirsin dedi ama onun etkisi varmıdır bilmiyorummm

günaydın kızlar.
aisee bizim ki yastıkla yatmıyor ama yattığı yere kendi çarşafımızı sermeyi deniyim bakalım,umarım sonuç verir...

goncagül,dogum kontrol hapı,sütün ciddi anlamda azalmasına sebep oluyor. bana da kullanabilirsin denmişti ama çok araştırdım ve evet,sütü azaltıyor,kalitesini bozuyormuş. kızın bu yüzden emmek istemiyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…