Bide kizlar Dedemin haciya gitme tarihi belli olmus 19 unda gidicek Allah in izniyle
Bende 15 inde tekrar Tr ye geliyorum kizimladedecigimi geçirmeye :))
Reyhan yakaladım seni.sen eskisi kadar gelmiyorsun ihmal ediyorsun bak bizi birde çalışmaya başlasan hiç pas vermezsin valla.
alışacak annesi alışacak.şindiden bırakman iyi büyüyünce hiç bırakmaz kapılarda bekler seni.anneee dittmeeee.
kayınvaliden mi bakıyor annen geldimi.
Annem gelmiycek canim kres çiktikrese birakicam Ecemi
pazartesi ve aksamlari Ciciannem (bu kelime çok hosuma gidiyo) bakicak sali günleri babasiyla kalicak ee hafta içi bi günde benim izinim var arti pazarim yani 3gün krese gidicek
Allah dedenede sanada hayırlı yolculuklar nasip etsin canım.Darısı bizlerin başına inşallah.
o kelimenin çok hoşuna gittiğini anladım zaten de kayınvalideyemi söylüyorsun onu anlamadım.anne demektyense cicianne demek daha az huylu dimi.
bende çıkıyorum artık kızımı özledim gidiyimde azcık oynaşalım sonrada uyku zamanı
iyi akşamlar size tatlı rüyalar kuzulara.
Derin'in annesi Ebru kıs dünkü kabak tarifini yaptım valla ssüper oldu zemuszemuskocam nohutu sevmez o bile bayıldı yani..Pişip kapatınca limon,nar ekşisi,dereotunu çırpıp döktüm üstüne,kapattım kapağını biraz demlendi öyle.cokacimcoookNar ekşiyi deyip demediğini hatırlayamadım,ekşili mekşili bişiyler deyince koydum gitti:roflol:
Neyse işte, teşekkür edim diye girdim canımopuyorumnanaktan
a.s.
slm kızlarr moralim çok bozuk kızım iki gündür emmek istemiyor sabahları yada gece emerdi onuda bıraktı zaten arra ara emmiyodu iyice bıraktı simdi ben napıcam yaa..ek gıdaları güzel alıyo sükrediyorum ama beni emmesine öyle alısmısımki boslukta hissediyorumm..elle sagma makinası alıcam sütümü etkilermi yani faydası olurmu acaba en azından 1 yasına kadar anne sütü alsın istiorumm....dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ebe kullanabilirsin dedi ama onun etkisi varmıdır bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?