2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım..bir ara burak ta öyle yaptı..15gün falan emmedi..çok üzüldüm sebepsiz yere bırakmasına...makina almadım ben basit bir pompa aldım sağdım...biberonla verdim...o sıralar diş patlatmak üzereymş ondan emmemiş...sonra kendiliğinden emdi tekrar...merak etme tekrar emer ...dişi çıkıyodur...

günaydın...dün naptınz...ipeğe ne dedi dr...düzeldimi biraz gece uykusu....

canım sağol sorduğun için.
dün öğlen eşim geldi. ipeği doktora o götürdü ben gidemedim. diş çıkarırken hafif grip olabiliyomuş,bağışıklıkları daha zayıf olurmuş bu dönemde. şurup ve burun spreyi vermiş. sonra eve geldiler,karnını doyurdu,altını üstünü değişti,alt katta eltimler varya. acil durumlar için birbirimizde anahtarlarımız var.
oraya indiler ipekle. bende 4 saate yakın uyumuşum. vitamin içtim,çikolata falan yedim enerji versin diye vurdum kafayı uyudum.kalktım akşam 8 olmuş.bizim adam eve çıkmış,ipeği doyurmuş,ilacını içirmiş uykuya hazırlamış. aldım yatırdım ipeği 10 gibi gene yattım.
şansıma da ipek şuruptanmıdır nedir uyudu bu gece,2 kere emmek için uyandı sadece. baya bi dinlendim yani. Atıyorum,satıyorum ama dün ersin olmasa napardım bilmiyorum. Allah razı olsun,bugün gözüm açıldı resmen...

yakın arkadaşımız çocuk doktoru tedbir amaçlı bayaa bir idrar ve kan testi yaptırdık zeynep hanne'ye
çok şükür kötü bir şey çıkmadı ama kanında ve idrarında kalsiyum fazla çıktı. bu da böbrek taşına sebep olabiliyormuş. sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar...
normalde hep bişiiler az çıkar şimdi de fazla çıktı!:çok üzgünüm:
ultrasonda böbrek ve ciğerlerine bakıldı bir şey yok dendi ama kum falan oluşumu olabilir dediler.
nerdeyse tek ek gıdamız yoğurttu günde 2 kaşık yoğurt yiyordu artık onu da 2 günde bir kaşık veriyrm, d vitaminine de ara verdik. bakalım düzelir inşaAllah.
ek gıda konusu da normalde çocuklar lapa gibi pütürsüz şeyleri sever bizim kızda kaşığı ağzına götürtmüyo, biberon emmiyo ancak küçük parçalarla elimle ağzına bişiii koyarsam yiyor. pek bi ek gıdaya geçemedik...

hadi bunla geçmiş olsun...iyi olmuş dinlenmene sevindim...uykusuzluk çok kötü ya..elin ayağın tutmaz yani...geceleri şurubu verin yine belki uykusuda düzene girer böylece...

neden oluyomuş kalsiyum fazlalığı...vitaminmi çok veriyodun..

zeynephanne de diş çıkartırken grip oldu, şurup ve burun spreyi verdiler aynen; peditus şurup ve tonimer baby sprey. şurup uyutuyo

geçmiş olsun. inşallah normale döner kısa zamanda.
düşük çıksa dert,yüksek çıksa dert dimi...
sen yine de ver kaşıkla,illa ki alışır. 2-3 öğürür bi zaman sonra kabul eder heralde. artık kaşığa geçmeleri gerek. ne kadar elle yiyecekler ki?
zor bi dönem bı ek gıdaya geçiş dönemi ama öyle böyle atlatıcaz işte...

kızlar bu arada ben pınar ın 6-12 ay devam sütünü aldım.
gün içinde 100 cc falan içiriyorum.

aynen... uykusuzluğun beni bu kadar sarsacağını bilmiyodum... ne önemliymiş meğer,salak oluyosun resmen
zeynephanne de diş çıkartırken grip oldu, şurup ve burun spreyi verdiler aynen; peditus şurup ve tonimer baby sprey. şurup uyutuyo

şurup olarak peditus yada katarin demiş doktor. katarin vardı evde. sanırım o uyku yaptı...
ağrı kesici/ateş düşürücüymüş. calpol gibi yani...
bide okyanus suyu vermiş sprey.
dün gece rahattık yani,darısı bu geceye...

bende burağa keçi sütü aldım..dün verdim içmedi..ağzında eveleyip geveleyip bırakıyo...aslında bu sıralar biberonu almıyo...dişine deyince oynayıp oynayıp bırakıyo...içse vercektim iyi olurdu...

bugünde kafası ateş gibi..vücudunda bişey yok kafası yanıyo...ıslattım şurup verdim...uyutucam şimdi...

günaydın
herkes erkenci bugün
hasta olan bebeklere geçmiş olsun fırsay bulursam geçmişi okurum
aisee genelde genetik oluyor nevadada 7 aylıkken böbreğinde taş çıkmıştı ama her radyoloğ göremiyor illa içim rahat etsin dersin ki de bence amerikan hastanesinde çocuk nefroloğu ilmay hanım var ona götür bide alkada yaptır ultrasonlarını istanbulde en iyi görüntüleme orası çocuklar için tavsiye ederim

gelelim nevaya cmt doktora gittik kbb ye bir türlü muayane olmadı ortalığı inletti adamcağız ancak uzaktan üstün körü bakabildi kan tahlillerini verdik sonuçlarına bugün bakacak doktorumuz anladığım kadarıyla ama yok birşey babamızında 30 yaşına kadar burnu hep kanamış doktor genetik olduğunu 13 -14 yaşında muhtemelen geçer dedi kbb veeee revna çok şükür yemeğe tekrar döndü çok mutluyum artık iyice ablasının ve benim arkamdam abla anne deyip seslaniyor babamıza nispet yapıyoruz hala baba demediği için çıldırıyor veeee haftasonu yeni ev baktık kızlar benim için hayırlısını dileyin şimdiki evimizide satılığa çıkardık gene borçlanıcaz ama tam istediğim ev

günaydın...sen naptın...neva nın sonuçlarını aldınmı...senden duydum ya...burda duyduğum illa başıma gelcek...ctesi günü sabah kalktıkki utku nun burnu kanıyo...tekrarlanmadı ama...

burak uyudu gidip yatsammı..kahvaltımı yapıp işlerimemi baksam bilemiyorumbilmiyorumkismile

günaydın...sen naptın...neva nın sonuçlarını aldınmı...senden duydum ya...burda duyduğum illa başıma gelcek...ctesi günü sabah kalktıkki utku nun burnu kanıyo...tekrarlanmadı ama...

geçmiş olsun aman ihmal etme
ayşegül ordu yada balıkesir seç sen deniz kenarında yaşamışsın diğer yerlerde boğulursun kendimden biliyorum illa deniz olacak

inş. öyledir canım..bende basit bi pompa alıcam içim rahatladı sagoll...

ben baya zorluyorum 1 haftadır ama direncinde hiç kırılma olmadığı gibi artık kaşığı uzaktan görünce de kafa sallamaya başladı! ama tabii zamanla alışır inşaAllah...

tavsiyen için sağol canm, biz de çapaya götürüyoruz. bu hafta tekrar tahlil yapılacak, neye bağlı olduğunu anlamaya çalışıyo,
arkadaş da çapa da çocukçu olduğundan içim rahat, çok ilgileniyo radyolog falan da
bakalım sonuç alamazsam başka yere de götürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…