2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

peki canm siz nasıl bir edavi yolu izlediniz, ileriye dönük problem çıkıyor mu?

günaydın kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
zeynep canım ipek nasıl bugüb daha iyimi bak kocişinin kıymetini bil kız adamcağız herşeyin farkında
benim bızdıkta uyandı kucağımda sağolsun hiç inmiyokii

peki canm siz nasıl bir edavi yolu izlediniz, ileriye dönük problem çıkıyor mu?

canım bizim çok şükür geçen sene düştü ama cal sınırlaması yaptık sadece 1 bardak süt içiyordu tuz sıfırdı hiç kullanmadık bol bol su içirdik 1 yaşına kadar her hafta kan ve idrar tahlili yapıldı sonra ayda bir 2 yaşından sonradfa 6 ayda bir kontrol yapıldı

kzlar bugün oğlumu halası almaya başladı hiç içim rahat deil nedense herşeyini hazırladım tembih ettim ama aklım orda annmdeyken rahattım
belkide örümceği sevmedğimdendir belli bi dönem böle oluum sonra geçer inş.

uyutmaya çalışıyorum...
uyusun bende direk kapatcam gözümü.
bundan sonra böyle. iş güç umrum değil. o yatağa,ben yatağa...

sıkma canını serap alışırsın hem çalışırken daha düzenli oluyor insanın hayatıo en azından benim için öyle

günaydın esmacımmm esmacım pazartesi bende işe başlıyacağım
halasına mı gitti emir kaancık hadi hayırlısııı

haydi kız hani belli deildi iş durumu
hadi hayırlısı olsun cnm çalışmak daha iyi hissettiriyor insana ama bebğin emin ellerdeyse için rahatsa

uyutmaya çalışıyorum...
uyusun bende direk kapatcam gözümü.
bundan sonra böyle. iş güç umrum değil. o yatağa,ben yatağa...

bende evdeyken hep öle diodum zeynepçim ama olmuyo yapabilrsen yap bakalım :))
ipektoşu doktora götürmüşün geçmiş olsun hadi

diyorum da bakalım ne kadar uygulamaya geçircem kafamçokkarıştı

serapcım ne iş yapıyordun sen..çalışma saatlerin ve günlerin nasıl olacak?

ilk günler biraz zor olur ama alışırsın..insan nelere alışmıyoki(

günaydın kızlar.
az önce yazdıklarım gitti, 2. posta yazıyorum :)
ben de burak'ı bi şikayetimiz olmamasına rağmen bayramdan çnce göz doktoruna götürdüm. çok şükür herşey yolunda. bir de 3 yaşında götürcem kontrole.

didem-aise kalsiyumun fazla olduğunu nasıl anladınız? bi belirsiti varmı, yoksa tedbir olsun diye, gidip kan testi mi yaptırdınız? burak da çok fazla yoğurt yiyo da, benim de mi dikkat etmem gerekiyor acaba?

serapcım alışırsın canım.. derin şimdi senin işe başlayacağını hisseder, bu hafta biraz daha zor olur..hayırlısı olsun canım, ne güzell annen bakıcak işte..gözün arkada kalmaz.

zeynep sevindim dinlenmene.. burak da bu gece fena değildi..park yatağa ip bağladım, o mızırdancıkca, biz de yattığımız yerden salladık :) bu gece bi defa mama verdim, sonraki uyandıklarında su verdim. sen ipeğe gece su veriyo musun? ben coğunlukla uyku sersemi ihmal ediyordum, bu gece nasıl içti 100 cc falan nerdeyse toplamda..
bir de şu gelmişti aklıma. serap a da yazdım, sen bu ara işe başlamayı planlıyorsun ya, ipek de bunu hissetmiştir mutlaka..ondan da yapıyor olabilir. çünkü burak daha iki aylıktı, işe başlayacağım hafta çok huzursuzdu.. ben öyle tespit ettim, ama belki de yanlış bi bulgudur bilemeyeceğim..

diyorum da bakalım ne kadar uygulamaya geçircem kafamçokkarıştı

aynen bende yatıym diyorum bazen...ben uyuyana kadar o uyanıyo..uyuduğuma deymiyo..şu anda olduğu gibi..ben kahvaltıyı hazırlamaya gittm..burak uyandı hemen..

bu arada bende oğlumu c.tesi doktoruna götürdüm ishal durumundan
test felan yaptırdı bişiy çıkmadı bilmediğimiz ama zararsız olan yedirdiklerimizden kaynaklanan bakterilerden olabilir dedi diç çıkarırken bu dercede (bizim günde nerdeyse 15 bez değiştiriyoduk ) ishal olmaz dedi pişik için iki tane ilaç merhem verdi karıştırp sür dedi sürdüm geçti 8200 gr çıktı 1,5 aydır 150 gr almış ek gıdaları yiyo azda olsa belki daha almıştı ama ishalden dolayı gitti sanırım sağlığı yerinde olsunda çokda zayıf deil çok şükür balık köfte felanaz az verebilirsin dedi doktor
akşam balık tattırdımbir iki lokmayı güzel yedi ama sonra ağladı vermedim başkada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…