sıkma canını serap alışırsın hem çalışırken daha düzenli oluyor insanın hayatıo en azından benim için öyle
aaaaaaaaaaa
gerçek mi???
kim bakıcak boncuğa?
haydi kız hani belli deildi iş durumu
hadi hayırlısı olsun cnm çalışmak daha iyi hissettiriyor insana ama bebğin emin ellerdeyse için rahatsa
bende evdeyken hep öle diodum zeynepçim ama olmuyo yapabilrsen yap bakalım :))
ipektoşu doktora götürmüşün geçmiş olsun hadi
günaydın kızlar.
az önce yazdıklarım gitti, 2. posta yazıyorum :)
ben de burak'ı bi şikayetimiz olmamasına rağmen bayramdan çnce göz doktoruna götürdüm. çok şükür herşey yolunda. bir de 3 yaşında götürcem kontrole.
didem-aise kalsiyumun fazla olduğunu nasıl anladınız? bi belirsiti varmı, yoksa tedbir olsun diye, gidip kan testi mi yaptırdınız? burak da çok fazla yoğurt yiyo da, benim de mi dikkat etmem gerekiyor acaba?
serapcım alışırsın canım.. derin şimdi senin işe başlayacağını hisseder, bu hafta biraz daha zor olur..hayırlısı olsun canım, ne güzell annen bakıcak işte..gözün arkada kalmaz.
zeynep sevindim dinlenmene.. burak da bu gece fena değildi..park yatağa ip bağladım, o mızırdancıkca, biz de yattığımız yerden salladık :) bu gece bi defa mama verdim, sonraki uyandıklarında su verdim. sen ipeğe gece su veriyo musun? ben coğunlukla uyku sersemi ihmal ediyordum, bu gece nasıl içti 100 cc falan nerdeyse toplamda..
bir de şu gelmişti aklıma. serap a da yazdım, sen bu ara işe başlamayı planlıyorsun ya, ipek de bunu hissetmiştir mutlaka..ondan da yapıyor olabilir. çünkü burak daha iki aylıktı, işe başlayacağım hafta çok huzursuzdu.. ben öyle tespit ettim, ama belki de yanlış bi bulgudur bilemeyeceğim..
Yok kiz ne kayinvaldesi öyle dermiyim hiç ona:))) o türkiyede uzaktaaaaa....
Babamin karisina diyorum
bu gün nazi beni çıldırttı kelimenin tam anlamıyla. zorlu bi gün geçirdim. sulu köfte yapmıştım sölemesi ayıp, terbiyeli köfte de deniyo, bi kaseye koydum yesin diye, silkelendi, yemedi, babası gibi kıyma kokulu et kokulu şeyleri sevmiyor. bari dedim suyunu içsin biberoan koydum. hayır. arkasından ona kurabiye yapmıştım besleyici, fındıklı sütlü tereyağlı, bebe bisküvisi yerine onu vereyim dedim, sütle ezdim, hayır. ama artık karar verdim, üstüne gitmicem, illa eli kaşık tutacak bigün inşallah. biberonla da olsa doyurcam kuzumu. mesela domateli şehriye ve tarhana yiyior yani içiyor daha ziyade. bende bigün içine bulgur, bigün pirinç koycam zenginleştircem. napayım o yesin de. ay dertli olicimmmmm
ii akşamlar kızlar ben geldim artık evime 2 gün oldu temizlik filan yapmaya çalıştım biraz benim kuzu iice mızmız oldu buraya gelince hiç ayrılmıyo benden kucağıma yapışıyo bırakmıyo odadan çıkarmıyo huyu değişti valla inş bu böle gitmez yoksa zor işim.
hala bişi yemiyo o yüzden sabaha kadar emicem die uğraşıyo haliyle bende nöbet tutuyorum gece başında ne edicemi bilemedim ya nası yediricem.
sizler nasılsınız bakmadım daha geçmişe inş bi yaramazlık yoktur
kızlar ben geldim benim kızım hiç bırakmıyor valla daha yeni oturabildim kızlar malum kasımda iş başı yapıcaktım ya ekimde çağırıyorlar en azından 10 aydır yoktum ya kasıma kadar ara ara geldiye beni ateşler bastı kızımı nasıl bırakıcam off annem bakıcak sabahları götürücem akşamları alıcam.tabi herkes gibi bende alışıcam ama bana akıl verin ne olur nasıl davranmam lasım şimdi kızıma zorlukları neler kızlar offf içim acıyor ama onun için herşey
gelelim nevaya cmt doktora gittik kbb ye bir türlü muayane olmadı ortalığı inletti adamcağız ancak uzaktan üstün körü bakabildi kan tahlillerini verdik sonuçlarına bugün bakacak doktorumuz anladığım kadarıyla ama yok birşey babamızında 30 yaşına kadar burnu hep kanamış doktor genetik olduğunu 13 -14 yaşında muhtemelen geçer dedi kbb veeee revna çok şükür yemeğe tekrar döndü çok mutluyum artık iyice ablasının ve benim arkamdam abla anne deyip seslaniyor babamıza nispet yapıyoruz hala baba demediği için çıldırıyor veeee haftasonu yeni ev baktık kızlar benim için hayırlısını dileyin şimdiki evimizide satılığa çıkardık gene borçlanıcaz ama tam istediğim ev
kzlar bugün oğlumu halası almaya başladı hiç içim rahat deil nedense herşeyini hazırladım tembih ettim ama aklım orda annmdeyken rahattım
belkide örümceği sevmedğimdendir belli bi dönem böle oluum sonra geçer inş.
öylemi diyosun didemcim kızım bakalım ne yapıcak
gerçek zeynepcim anneme götürücem o bakıcak
çağırıyolar esma annem bakıcak kızıma ama zor yaa
annenin bakması daha iyi Serap.ne kadar iyide baksa annen kadar içine sinmez.1 hafta 10 gün zorlanırsın ondan sonra düzene girer alışırsın yada alışmaya çalışarak gidersin ben halen alışamadım çok özlüyorum ama yapacak birşey yok.annenin ev müsitse sorun olmaz çorbasını-yoğurtunuda annen yapar ama müsait değilse 2 günlük sen akşamdan yapar sabah annene bırakırsın.ee bu haftadan başla sen sabah ise gider gibi git annene derinle beraber hem annen alışsın yedirmeye hem sen yanındayken deroş alışsın.
geçer canım oğluna iyi baksında sende ayıya dayı de birşey olmaz.
serapcım ne iş yapıyordun sen..çalışma saatlerin ve günlerin nasıl olacak?
ilk günler biraz zor olur ama alışırsın..insan nelere alışmıyoki(
kız burcu görüşemiyoruz ne zamandır, nörüyonn..
Allah canını almasın emi, burakları karıştırdın şimdi de :)
günaydın kızlar..a.s.
doğru elbet alışıcam muhasebeciyim cnm ben işim çok rahat saat sorunum yok pek sabah 9 öğle paydosum var 12 :00 -13:00 saat 16:00 dede çıkıcam
Bak onu hiç düşünmemiştim.
tarhananın içine patates koy birgün kabak koy ben bazen öyle yapıyorum.
hoş geldin Fatmacığım.düzeni değişti tabi sil baştan düzen kurarsın yine.gerçi bu ara hepsinde var odadan çıkmayı ver başlıyorlar ağlamaya.
annenin bakması daha iyi Serap.ne kadar iyide baksa annen kadar içine sinmez.1 hafta 10 gün zorlanırsın ondan sonra düzene girer alışırsın yada alışmaya çalışarak gidersin ben halen alışamadım çok özlüyorum ama yapacak birşey yok.annenin ev müsitse sorun olmaz çorbasını-yoğurtunuda annen yapar ama müsait değilse 2 günlük sen akşamdan yapar sabah annene bırakırsın.ee bu haftadan başla sen sabah ise gider gibi git annene derinle beraber hem annen alışsın yedirmeye hem sen yanındayken deroş alışsın.
benim erkek kardeşimdede vardı 15 yaşına kadar sık sık durduk yere burnu kanardı.çatlak var zamanla kapanacak dediler çok şükür 23 yaşında 4-5 yıldır bitti.geçmiş olsun.
ev için hakkınızda hayırlısı olsun canım.İnşallah istediğiniz gibi bulur taşınırsınız.borç olmadan birşey olmuyor.
geçer canım oğluna iyi baksında sende ayıya dayı de birşey olmaz.
serap işemi başlıyormuşsun canım hadi hayırlı olsun
burcu sen hastaydın sanırım nasıl oldun canım
serap Burcuya katılıyorum başlayana kadar alıştırma yap
sütünü sağ çalışınca olacağı gibi besle ve annen de olsun
hatta o beslesin o uyutsun ama sen de yanlarında ol
Serap alışırsın canım ya... insan nelere alışmıyor... hem sürekli ev,ev bunalıyor insan. havan değişir biraz.
Hülya olabilir canım,her şeyi hissediyorlar.
canım hiççç üzülme hiçde dert etme annen bakıcak daha ne istiyon ben anneme bırakınca aramıyodum bile alışırsın zamanla sadece özlücen
ben şimdi endişe ediyorum halası da durur inş iyi bakar çünkü geldiğinde felan hiç gitmiyo ona
inş. cnm ayıya dayı dicez bakalım zaten parasıyla bakıcak o yüzden dayı demeye bile gerek yok :
serapçım burcuya katılıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?