2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sıkma canını serap alışırsın hem çalışırken daha düzenli oluyor insanın hayatıo en azından benim için öyle

öylemi diyosun didemcim kızım bakalım ne yapıcak

aaaaaaaaaaa
gerçek mi???
kim bakıcak boncuğa?

gerçek zeynepcim anneme götürücem o bakıcak

çağırıyolar esma annem bakıcak kızıma ama zor yaa

kız burcu görüşemiyoruz ne zamandır, nörüyonn..

Allah canını almasın emi, burakları karıştırdın şimdi de :)

sağol canım bu hafta zor olucak bizim için senden akıl alıyım beni neler bekliyor

Yok kiz ne kayinvaldesi öyle dermiyim hiç ona:))) o türkiyede uzaktaaaaa....
Babamin karisina diyorum

Bak onu hiç düşünmemiştim.

tarhananın içine patates koy birgün kabak koy ben bazen öyle yapıyorum.

hoş geldin Fatmacığım.düzeni değişti tabi sil baştan düzen kurarsın yine.gerçi bu ara hepsinde var odadan çıkmayı ver başlıyorlar ağlamaya.

annenin bakması daha iyi Serap.ne kadar iyide baksa annen kadar içine sinmez.1 hafta 10 gün zorlanırsın ondan sonra düzene girer alışırsın yada alışmaya çalışarak gidersin ben halen alışamadım çok özlüyorum ama yapacak birşey yok.annenin ev müsitse sorun olmaz çorbasını-yoğurtunuda annen yapar ama müsait değilse 2 günlük sen akşamdan yapar sabah annene bırakırsın.ee bu haftadan başla sen sabah ise gider gibi git annene derinle beraber hem annen alışsın yedirmeye hem sen yanındayken deroş alışsın.

benim erkek kardeşimdede vardı 15 yaşına kadar sık sık durduk yere burnu kanardı.çatlak var zamanla kapanacak dediler çok şükür 23 yaşında 4-5 yıldır bitti.geçmiş olsun.
ev için hakkınızda hayırlısı olsun canım.İnşallah istediğiniz gibi bulur taşınırsınız.borç olmadan birşey olmuyor.

geçer canım oğluna iyi baksında sende ayıya dayı de birşey olmaz.

serap Burcuya katılıyorum başlayana kadar alıştırma yap
sütünü sağ çalışınca olacağı gibi besle ve annen de olsun
hatta o beslesin o uyutsun ama sen de yanlarında ol

Serap alışırsın canım ya... insan nelere alışmıyor... hem sürekli ev,ev bunalıyor insan. havan değişir biraz.

Hülya olabilir canım,her şeyi hissediyorlar.

öylemi diyosun didemcim kızım bakalım ne yapıcak

gerçek zeynepcim anneme götürücem o bakıcak

çağırıyolar esma annem bakıcak kızıma ama zor yaa

canım hiççç üzülme hiçde dert etme annen bakıcak daha ne istiyon ben anneme bırakınca aramıyodum bile alışırsın zamanla sadece özlücen
ben şimdi endişe ediyorum halası da durur inş iyi bakar çünkü geldiğinde felan hiç gitmiyo ona

inş. cnm ayıya dayı dicez bakalım zaten parasıyla bakıcak o yüzden dayı demeye bile gerek yok :))

serapçım burcuya katılıyorum cnm

serapcım ne iş yapıyordun sen..çalışma saatlerin ve günlerin nasıl olacak?

ilk günler biraz zor olur ama alışırsın..insan nelere alışmıyoki(

doğru elbet alışıcam muhasebeciyim cnm ben işim çok rahat saat sorunum yok pek sabah 9 öğle paydosum var 12 :00 -13:00 saat 16:00 dede çıkıcam

kız burcu görüşemiyoruz ne zamandır, nörüyonn..

Allah canını almasın emi, burakları karıştırdın şimdi de :)

aynı yavrum valla hiç bir değişiklil yok iş-ev-gece kalk.dün 9 da eve bi girdim 9.30 da duru uyudu gece 1 e kadar duruya yemek yap-çorba yap-yogurt yap boyum kadar ütü yap ayaklarım titredide yatağa girdim sonunda. bugünde gözümü açacak halim yok.ben ilk defa duruya yemek yaptım kızlar bayağı yemek valla.akşam üstü istihbarat alayım yemişse tarif yazarım.
Hülya sayısal oynayıp duruyorumda niye çıkmıyor yaaa şu hayalimi yapıcam canım senin dediğin ev alıcam birde yardımcı elimi hiç birşeye sürmiyip bol bol gezip alış veriş yapıcam deli gibi para harcıycam falan .banane ya çalış çalış bi halt yok.

Hee bu seferde Buraklar karıştı ama nedense Duru diyince hemen üstüme alınıyorum Burak diyince senin burak aklıma geliyor sanki başka aynı isimli bebeğimiz yok.benim kafa iyice durdu.

günaydın kızlar..a.s.

Günaydınnnnn.
ne zamandır denk gelmedim sana 2 okullu birde bebek olunca nasıl geleyim Burcu 1 taneye yetişemiyorsunuz diyorsun dimi sempatiksalakcinni .
senin işin çok zor Selma.

[

günaydın herkese. bu sabah herkesin konuşası gelmiş bu ne yaaa. 1 saattir geçmişi okuyorum :)

didem persembe günü amerikan hastanesindeki doktorumuz tv ye çıkacakmış. cnntürkte fırsatın olursa seyret. doktor arıyordun ya bir ara.

doğru elbet alışıcam muhasebeciyim cnm ben işim çok rahat saat sorunum yok pek sabah 9 öğle paydosum var 12 :00 -13:00 saat 16:00 dede çıkıcam

oh ohh iyi saatler süper ben 8,30 18,00 çalışıyorum
işi b ıraktım dedim tekrar başlayım deyince onların şartlarıyla başlamaya mecbur kaldım cnm
serapçım bizim bıdıkların resimlerini koysana

sağol burcucum dediğin mantıklı öle yaparım annemin evi müsait o yönden içim rahat ama ben herşeyini yaparım.ama cidden zor alışması sağol burcucum

serap işemi başlıyormuşsun canım hadi hayırlı olsun
burcu sen hastaydın sanırım nasıl oldun canım

evet selmacım başlıyorum bakalım hayırlısı

serap Burcuya katılıyorum başlayana kadar alıştırma yap
sütünü sağ çalışınca olacağı gibi besle ve annen de olsun
hatta o beslesin o uyutsun ama sen de yanlarında ol

sağol srppcım akşam uyumadım hiç kızıma baktım tüm gece gerçi annemle durur daha önce bırakmıştım ama gelde bana anlat.bu arada süt pompası alıcam ne tavsiye edersin

Serap alışırsın canım ya... insan nelere alışmıyor... hem sürekli ev,ev bunalıyor insan. havan değişir biraz.

Hülya olabilir canım,her şeyi hissediyorlar.

bencede psikolojim çok bozuk zaten iyi olucak daha yukardakilere demedim bakalım ne dicekler zeynep offf

sağol esmacım bakalım ben ne yapıcam anneme nazım geçer en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…