aynı yavrum valla hiç bir değişiklil yok iş-ev-gece kalk.dün 9 da eve bi girdim 9.30 da duru uyudu gece 1 e kadar duruya yemek yap-çorba yap-yogurt yap boyum kadar ütü yap ayaklarım titredide yatağa girdim sonunda. bugünde gözümü açacak halim yok.ben ilk defa duruya yemek yaptım kızlar bayağı yemek valla.akşam üstü istihbarat alayım yemişse tarif yazarım.
Hülya sayısal oynayıp duruyorumda niye çıkmıyor yaaa şu hayalimi yapıcam canım senin dediğin ev alıcam birde yardımcı elimi hiç birşeye sürmiyip bol bol gezip alış veriş yapıcam deli gibi para harcıycam falan .banane ya çalış çalış bi halt yok.
Hee bu seferde Buraklar karıştı ama nedense Duru diyince hemen üstüme alınıyorum Burak diyince senin burak aklıma geliyor sanki başka aynı isimli bebeğimiz yok.benim kafa iyice durdu.
Günaydınnnnn.
ne zamandır denk gelmedim sana 2 okullu birde bebek olunca nasıl geleyim Burcu 1 taneye yetişemiyorsunuz diyorsun dimi sempatiksalakcinni .
senin işin çok zor Selma.
[
esma saatler güzel evet bide bunların dışında istediğim saatte çıkabilirim yani sorun yok
tamam koyuyorum burayamı ekliyimm
serap işemi başlıyormuşsun canım hadi hayırlı olsun
burcu sen hastaydın sanırım nasıl oldun canım
serap Burcuya katılıyorum başlayana kadar alıştırma yap
sütünü sağ çalışınca olacağı gibi besle ve annen de olsun
hatta o beslesin o uyutsun ama sen de yanlarında ol
burcu ben yoruldum okurken...
Allah yardımcınız olsun arkadaşım
ben işe başlarsam kayınvalidem bizim evde bakacak. o bile bi nimet sanırım. sabah gelicek akşam gidicek...
şükretmem lazım sanırım bu şansa sahip olduğum için.
çamaşırımı yıkarım makineden çıkarır,asar,bulaşığımı yerleştirir. gocunmaz yani,yapar sağolsun.
yemeğinide yedirir.
kendimi şanslı hissettim bi an. tabi bütün bunlar için önce iş bulmam lazım...
yaren_h herhangi bir belirti yoktu canm, tedbir amacıyla gittik. şimdilik böbrek de taş yok da olabilir dedi, takip ediyoruz şimdilik...
bizde yine tedbir amaçlı tam göz muayenesi de yaptırdık, çok şükür bişii çıkmadı ama muayene de çook ağladı!
evet tatlım şanslısınburcu ben yoruldum okurken...
ben işe başlarsam kayınvalidem bizim evde bakacak. o bile bi nimet sanırım. sabah gelicek akşam gidicek...
çamaşırımı yıkarım makineden çıkarır,asar,bulaşığımı yerleştirir. gocunmaz yani,yapar sağolsun.
yemeğinide yedirir.
serapçım medela mini elektrikli var bende memnunum tavsiye ederim. Süt kapları olarak avent via süt saklama kapları kullanıyorum ben. Poşetler hem çok pahalıya geliyor hem 1 kullanımlık. Kaplara ise bir kere para ver bi kutuda 10 tane var 180 cclik. Dışarı çıkarken içine sebze meyvesini hazırlayıp alabiliyorum.
Kaynananlara ne söylücen canım ne diyecekler diye dert ediyorsun?
,buraya ekle facede ekle ben ordan alimm
serap ne dicem akşam eşim dioku senin face açık kalmış arkadaşlarının biririnin bebeği vardı maviş dio çok güzel maşallah dio bende hangisi göste bakim dedim bi baktım derin i gösteriyo :)) o dedim bizim gelinn :):lepi:
didemcim hayırlı olsun diyelim şimdiden. Evi sevdiğine göre inş olur.. Hıım bizde kusma yok çok şükür,rahat olayım o zaman
ahh burcu ahh, ben de bi ara hiç istemsem de zevkine 1-2 kere oynamıştım sayısal :) ondan da hayır yok bacım,salla. Böyle çalışarak olmuyor, babadan zengin olmalıydıkk..ama kısmet işte.. Cocuklarımız iyi günler görsün inş.
Serapcım emziriyorsan, çalışırken süt sağmak biraz zor oluyor, benim tek tavsiyem süt olayında bıkma lütfen! Bol bol sağ da gitmesin sütün. Zorlukları var elbet..esmanın dediği gibi, ben de ilk zaman çok arıyordum ama şimdi hiç aramıyorum annemi. Gözüm arkada değil. Senin de öyle olur..bakımından yana sıkıntı olmuyor da işte, özlemeye çare yok..nasıl özlenmez ki, insan yanındayken bile özlüyor..akşam gittiğimizde bana ayrı, babasına ayrı gülücükler saçıyor, şebeklikler yapıyor..
Ve kötü tarafı "ilk"lerini göremiyorsun, duyuyorsun..saatlerin çok uygunmuş canım..güzel yönünden bakarsak, eltinle kaynananla uğraşmıcan kız. Hem insan daha bi iyi hissediyo kendini çalıştığında....
iyiyim canım sağol.ilaçlar falan iyi geldi birde raporluydum annemdeydik yatıp dinlenemedim ama evde olmak bile iyi geldi.
Evet serap sen yarın itibari ile kalk işe gider gibi annene git.
Ben sana programımı yazayım fikir olur.
06.30 ben uyanıyorum eğer duru alarmı duymadıysa ve uyanmadıysa rahatım uyanırsa yedim nanayı.
Hemen ocağa yumurtasını koyuyorum en az 5 dk kaynasın diye sonra biberonda mamasını hazırlıyorum en son koyulaşmasın diye bebe büs. Koyuyorum.
(herşeyin pratiğini üretiyorsun zaten ben bebe büs.rondona eziyorum kavanoza döküyorum 5 dk onun suda erimesini beklemiyorum o bile birşey)
7 ye kadar uyanmazsa ben uyandırıyorum.altını yıkıyorum üstünü değiştiriyorum (düzen kurduk gece yatarken mutlaka pijamasını giydirip uyutuyorum )
önlüğünü takıp biberon ile kahvaltısını veriyorum (kaşık ile uyanır uyanmaz yemiyor annemdede yemiyor annem yedirsin şansım yok )hem ben kahvaltısını yedirince içim daha bi rahat oluyor.malum annemin evde kalabalık herşeyi yapamaz zaten rahatsız.7.30 07.45 gibi evden çıkıyoruz 5 bina yan tarafta annem .
Eğer babası o gün geç gidecek ise herşeyini poşete koyuyorum babası saat 09.00 da anneme bırakıyor yok erkenci ise ben tekrar eve gelip poşeti alıp anneme götürüyorum.
Akşamda saat 8.30-09.00 gibi duru'yu alıp eve geliyorum.annem o gün banyo yaptıramamışsa ben banyo yaptırıpo üstünü giydiriyorum o arada maması hazır bekliyor içinede koyulaşsın diye kaşık maması koyup uyutuyorum duru biberonla yerken uyumayı alışkanlık yaptı.o arada uyumazsada 11.00 e kadar uğraşki uyusun neyse uyuduğunu var sayalım.koştur koştur çamaşır mak. Açılır / ütü yapılıp ev toplanır ev işi bittikten sonra duruya yoğurt-çorba yapıyorum.annemde kıyafeti azaldı ise onları hazırlıyorum sabah götürdüğüm poşetler bunlar işte.babası her akşam meyvesini taze getiriyor.
Her sabah fix meyvesi yoğurtu çorbası oluyor.bazen annem yapıyor çorbayı bazen ben.kıyafetleri ayrı ayrı 2 makine dolana kadar geride kıyafet kalmıyor o yüzden ben annemlerdekileride alıp benim evde 2 günde bir makine çamaşır yıkıyorum.gece senin uyuman 11.00 -12.00 yi buluyor akşamdan işim kaldıysa sabah 06.00 uyanıp yapıyorum.
Korkma kız yorucu ama bi süre sonra bu yoğunluğada alışıyorsun.
kızlar berrinden haber alan var mı?
istanbula taşınmışlardı en son,nasıllar acaba...
burcu ben yoruldum okurken...
yemeğinide yedirir.
ufffff burcu okurken yoruldum kız...bizde yapıyoruzda bunları tıngır mıngır ama...seninki koştur koştur...Allah hepinizin yardımcısı olsun...çalışanada zor çalışmayana da valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?