2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Serap neyine laf edeceklerki.ben sizin bakmanızı isterdim sonuçta yakınız yolda git gel banada zor ama siz iyi olunda Derin daha büyüyene kadar siz bakarınız de.ee kadın hasta manyak görümcen mi bakacak sonrada hergün laf eder çoçuğuna biz bakıyoruz kendi çalışıp para kazanıyor diye.gerçektende hasta kadın neresi ile bakacakmış.kendine bakamaz ayol rahatsız işte.

eşin bilmiyormu annenin bakacağını o yanında iken söyle istersen laf edemezler.

burcu cnm aynı valla koşturmaca ama adam işe gidio geliyo sadece bide uzanıyo tv karşısında bi güzel uyuyo :))

yoook canım canını okurum valla.akşamları erkenciyse az biraz iş yaptırıyorum.Çarşamba günleride o Duru ile oynarken ben evi silip süpürüyorum.birde haftasonu silip süpürüyorum cumartesi yeter çok bile ama akşamdan akşama girsek bile bu ev nasıl kirleniyor valla anlamıyorum .banyo yıkamaktan tenimde daima bir çif kokusu oluştu.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

benim babamda emekli evde annemle ikisi bakıcak heheh benim annemlerin evide alttan ısıtmaı ve çok sıcak oluyo oda beni sevindiriyor burcucum

Burcu bencede en mantıklısın annenler. anlattığın kadarıyla sizin ev baya soğuk oluyor. hasta olur bide zırt,pırt o daha dert...
Esma öyle yapıcaksa hiç yapmasın zaten...

bizimki mızırdanıyo gelirim sonra gene

öp ipektoşumuu kuşumu ayy yerim onu bennn

bizim oğlana gündüzleri babası bakıyor biliyorsunuz.
bizim programda şöyle,
sabahları 6-7 arası ben emziriyorum. banyo yapıyorum. altını değiştiriyorum. ilaçlarını iciriyorum. 8 e ceyrek kala cıkıyorum. babası kahvaltısını, corbasını, meyvasını yediriyor. ben eve 6.30 da geliyorum aksam. hemen gelir gelmez yine emziriyorum. bu arada babamız gidiyor. ben ertesi günün corbasını yapıyorum. bulasıkları toparlıyorum. camasır haftada bir atıyorum. varsa ütü yapıyorum. bu arada uyuyana kadar yani 9 a kadar yapmıyorum sadece dorukla ilgileniyorum. oynuyoruz. banyosu, muhallebisi falan. sonra yapıyorum işlerimi yani. bu arada ertesi gün babası yemek düşünmesin diye ona yemekte hazırlıyorum. 11 gibi oturabiliyorum. biraz nette takilıyorum. yatıyorum

ayyy bunların ikiside emekliyormu.tom ve jerr gibi olmuşlar.biri kaçar biri kovalar tarzda.
ayy maşallah ikisinede pek bi güzel gözüküyorlar.evde 2 tane hemstır .

QUOTE=yaren_h;15371767]off burcu ben yoruldum..benim çamaşır çok diyordum ya, 2 günde bir çamaşır-ütü..iyi yorulmuyorsun..bi de 2 kere annenlere gidiyorsunn..maşallah..

ben haftasounda 4 makina yıkıyorum..genelde 7.30(burak uyanmazsa) gibi kalkıp sabah 8 de çıkıyoruz evden, kahvaltısını da annem yaptırıyor.tüm kıyafetlerini, babymix yoğurdu, beyaz peyniri, meyvesini pazartesi götürüyorum..orda burakın küçük bi dolabı var, kıyafetlerini yerleştiriyorum..eğer biterse hafta içinde 1-2 parça götürüyorum.biz eşimle birlikte çıkyoruz,zaten yan bina, eşim asansöre kadar götürüyo burak'ı. ben de çıkartıyorum..annem yapıyor sağolsun. yoğurdunu,çorbasını.. eğer yoğurt iyi olmazsa babymix veriyor.. kalan babymixleri de ben haftasonunda veriyorum..akşam 8-9 gibi geliyoruz, burakı uyutuyorum, biberonları yıkıyorum, gece hazırlığı..
bizim de böyle işte..[/QUOTE]

hadi kız seninki yandan çarklısı herşeyi mami yapıyor.tembel oturda bi yoğurt mayala.alsanaalsanasmile.

Evi müsaitse ne güzel yapsın canım.Annem diyo valla son 10 yıldır ben hiç bu kadar mutlu olmamıştım duru beni gençleştirdi diyor.bazen eve bi gidiyorum babam-annem-ablam kardeşlerim duruyu almışlar ortalarına hepsinin yüzünde mutluluk oyun oynuyorlar .çoçuk olan evde kıybet dedikodu olmazmış valla doğru çoçukla oynamaktan vakit kalmıyorki.

kışta geldi geceler uzun günler kısa artık hiçbir iş yetişmez.

bu arada kızlar ben aksam eve gidince 15-20 dk tvye baktırıyorum ya. hem biraz dinlenmiş oluyorum. calliou diye birsey var. doruk baya seviyor ona bakmayı. bazen vicdan yapıyorum ama napim

ya babası gece çalışıyor gündüzde Doruk uyutmaz babasına daha zor valla.uykusuzluk hepsini geçiyor.
haftada 1 mi çamaşır ayy biz ne kadar pasaklıyız ya.
bebekelrin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben halen herşeyi ütülüyorum.1 gün çamaşır yıkıyorsam ertesi gün ütüsü hep böyle gidiyor.

burcu takdir ettim seni gercekten cok calıskansın sen yaa masallah nazar değmesin.

bazen hoşuma gidiyor kızımın herşeyini yapmak.bazende kendimi çokmu yıpratıyorum diyorum.son 6 ayımız kaldı ama sonra artık özel birşey yapmam herhalde niye umit ediyorum biz ne yersek oda yer.

cerenide özledik valla. :sinifsinif:

ayy valla özledik.hadi buluşma ayarlıyalım İstanbul takımı.havalar soğumadan.

Biz tam deli ailesi biz eve gidince müzik açıyoruz kızlarla dans ediyoruz revna rengarenk şarkısına bayıluıyor

Dolu dolu emzirirken dogum kontrol hapinin sakincali oldugunu biliyorum ama emzirme günde Iki üçe düserse küçük dozda bi dogum kontrol hapi kullanabilirsin doktor söylemisti
Ama geçici bi dönemde olabilir canim
Ne güzel dinlenebilmissin Zeynepcim çok sevindim Esinde masallah yardimci olmus
Aman insallah Ipektosun uykulari düzene girer
Iyi bak merak edilecek bisey yokmus çok sükür tahlillerde iyi çikar insallah
Ev içnde hayirlisi olsun canim

geçmiş olsun aman ihmal etme
ayşegül ordu yada balıkesir seç sen deniz kenarında yaşamışsın diğer yerlerde boğulursun kendimden biliyorum illa deniz olacak
Bencede Aysegül Balikesire gel kiz :))

günaydın esmacımmm esmacım pazartesi bende işe başlıyacağım
halasına mı gitti emir kaancık hadi hayırlısııı
Serapcim hayirlisi olsun canim ise basliyomussun
bende kasimda basliycam yavastan yavastan ayrilmaya alisiyoz kizimla
ilk zamanlar zor olcak tabi eminim

Aman sagligi yerinde olsun Esmacim alir yine güzel güzel kilo insallah
Burcu okurken yoruldum kiz anam masallah iyi dayaniyon valla
Gerçi insan belli zamandan sonra alisiyo galiba bakalim biz napcapeyvahedigeldismile

Masallah Derin ve Emirkaana

ya babası gece 12 gibi geliyor. haftada 2-3 aksamda gitmedigi olabiliyor canım. daha kolay calısma sartları yani. bitek cekimleri olursa zorlanıyoruz. o zaman icinde biriyle anlastım onu cağıracağız günlük olarak yani. ben artık herşeyi ütülemiyorum. gezme kıyafetlerini ütülülüyorum sadece. ama tulumları pijamaları, badyleri falan ütülemiyorum. asarken dikkatli asıyorum fazlada kırışık olmuyor sanki alıssın artık napim yaaaa yoksa hayatta yetişemem. pazar günüde eşimle birlikte evi temizledik bastan aşağı

ya Doruk ta toyota reklamına bayılıyor. nerde olursa olsun "benim babam" diye reklamı duyunca gözüyle televizyonu arıyor.

BEN 5,5 DA KALKIYORUM ÖNCE REVNANIN ÇORBASINI YAPIYORUM SONRA DUŞ lıyorum sonra nevanın kahvaltısını hazırlıyorum o arada rena uyanıyor onu emzirip giydiriyorum bu arada neva kahvaltısını ediyor arkasından onu giydiriyorum revnanın yemek çantasını hazırlıyorum nevanın okul çantasını akşamdan hazırlıyoruz sabah beslenmasini hazırlıyorum bende hülya ggibi haftalık götürüyorum ciciannemize kıyafetleri hafta içi gerekirse takviye yapıyorum ben ev işi ve yemek yapmıyorum tek lüksüm valla akşam gelincede hemen revnanın çorbasını yapıyorum 5,45 de evde oluyorum sonra ver elini göbek atma yarım saat falan sonra nevaya yemek yediriyorum arkasından revnaya en son kocaya zaten akşam oluyor ben memnunun valla çalışnmak gibisi yok evde depresif oluyorum çünkü

Serapçım annenin bakması bence daha iyi. Önce anane yoksa babane bence. Anneme nazım geçiyo niye öyle yapıyon sakın yapma diyebiliyorum. Kaynana diyemezsin.

Ben de bizim programı anlatayım.
7 gibi emziriyorum
7 buçukta çıkıyoruz anneme bırakıyoruz arabayla 5 dk arabayı da oraya bırakıp dağılıyoruz eşimle
8 buçuk gibi kahvaltısını annem yaptırıyor
akşam 7 buçukta da dönüyorum:bbo: sebzesini yediriyorum biraz oynuyoruz o arada yemek yiyoruz emziriyorum yatırıyorum oğluşu.. bazen biz yemeden uyuyor bazen sonra..
sağolsun yoğurdunu ve sebzesini annem yapıyor.. hafta içi annem hafta sonu ben yapıyorum kalan olursa ben ona götürüyom ordan eve getiriyom falan.. çamaşır annemde biriktiyse o yıkıyor ki hafta içi evde pek çamaşır olmuyo giydirdiğim de sabah üzerinde anneme gittiğinde çamaşırlar iki evi de geziyor.. hafta sonu ben yıkıyorum ordan alıyorum kirlilerini
habire taşınıyoz babamız söylenip duruyo taşımaktan yoruldum diye..
sonra onu alıp 21.00 gibi eve geliyoruz ev işim varsa toparlıyorum temizlik değil tabi çamaşır ütü bulaşık gibi yoksa dinleniyorum
Annem bize gelemez babam var ve annem ayağından belinden rahatsız.. bi de yürüyüş msafesi falan değil sonuçta her gün git gel yapamaz.. gelmesin zaten kendi işini görsün o arada benim evim önemli değil
Zeynepçim bu konuda rahat olacaksın sanırım evde olmaları büyük nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…