Geşmiş olsun inş.bişey çıkmaz canım , göz kontrolünü ben daha yaptırmadım ama bu hafta içi gidip yaptıracam bakalım....
burcu cnm aynı valla koşturmaca ama adam işe gidio geliyo sadece bide uzanıyo tv karşısında bi güzel uyuyo :))
herkes okurken yorulmuş :))))
geçen benimde aklıma geldi.berrinle , seçil uğramıyorlar artık
daha varda şimdilik yazmıyayım.serap için başlangıç korkmasın.
Zeynep benim evde bakamaz annem 3 çalışanı var 1 öğrencimiz var.ki annemin evin işi zaten asla bitmez.aman daha iyi benim ev kışın ısınmıyor.annemin ev güneş alıyor kışın sıcak yazın klima var ohh duru içinde en iyisi annemlerin ev.
burcu bencede en mantıklısın annenler. Anlattığın kadarıyla sizin ev baya soğuk oluyor. Hasta olur bide zırt,pırt o daha dert...
Esma öyle yapıcaksa hiç yapmasın zaten...
Bizimki mızırdanıyo gelirim sonra gene
bizim oğlana gündüzleri babası bakıyor biliyorsunuz.
bizim programda şöyle,
sabahları 6-7 arası ben emziriyorum. banyo yapıyorum. altını değiştiriyorum. ilaçlarını iciriyorum. 8 e ceyrek kala cıkıyorum. babası kahvaltısını, corbasını, meyvasını yediriyor. ben eve 6.30 da geliyorum aksam. hemen gelir gelmez yine emziriyorum. bu arada babamız gidiyor. ben ertesi günün corbasını yapıyorum. bulasıkları toparlıyorum. camasır haftada bir atıyorum. varsa ütü yapıyorum. bu arada uyuyana kadar yani 9 a kadar yapmıyorum sadece dorukla ilgileniyorum. oynuyoruz. banyosu, muhallebisi falan. sonra yapıyorum işlerimi yani. bu arada ertesi gün babası yemek düşünmesin diye ona yemekte hazırlıyorum. 11 gibi oturabiliyorum. biraz nette takilıyorum. yatıyorum
burcu takdir ettim seni gercekten cok calıskansın sen yaa masallah nazar değmesin.
cerenide özledik valla. :sinifsinif:
Dolu dolu emzirirken dogum kontrol hapinin sakincali oldugunu biliyorum ama emzirme günde Iki üçe düserse küçük dozda bi dogum kontrol hapi kullanabilirsin doktor söylemistislm kızlarr moralim çok bozuk kızım iki gündür emmek istemiyor sabahları yada gece emerdi onuda bıraktı zaten arra ara emmiyodu iyice bıraktı simdi ben napıcam yaa..ek gıdaları güzel alıyo sükrediyorum ama beni emmesine öyle alısmısımki boslukta hissediyorumm..elle sagma makinası alıcam sütümü etkilermi yani faydası olurmu acaba en azından 1 yasına kadar anne sütü alsın istiorumm....dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ebe kullanabilirsin dedi ama onun etkisi varmıdır bilmiyorummm
Ne güzel dinlenebilmissin Zeynepcim çok sevindim Esinde masallah yardimci olmuscanım sağol sorduğun için.
dün öğlen eşim geldi. ipeği doktora o götürdü ben gidemedim. diş çıkarırken hafif grip olabiliyomuş,bağışıklıkları daha zayıf olurmuş bu dönemde. şurup ve burun spreyi vermiş. sonra eve geldiler,karnını doyurdu,altını üstünü değişti,alt katta eltimler varya. acil durumlar için birbirimizde anahtarlarımız var.
oraya indiler ipekle. bende 4 saate yakın uyumuşum. vitamin içtim,çikolata falan yedim enerji versin diye vurdum kafayı uyudum.kalktım akşam 8 olmuş.bizim adam eve çıkmış,ipeği doyurmuş,ilacını içirmiş uykuya hazırlamış. aldım yatırdım ipeği 10 gibi gene yattım.
şansıma da ipek şuruptanmıdır nedir uyudu bu gece,2 kere emmek için uyandı sadece. baya bi dinlendim yani. Atıyorum,satıyorum ama dün ersin olmasa napardım bilmiyorum. Allah razı olsun,bugün gözüm açıldı resmen...
Iyi bak merak edilecek bisey yokmus çok sükür tahlillerde iyi çikar insallahgelelim nevaya cmt doktora gittik kbb ye bir türlü muayane olmadı ortalığı inletti adamcağız ancak uzaktan üstün körü bakabildi kan tahlillerini verdik sonuçlarına bugün bakacak doktorumuz anladığım kadarıyla ama yok birşey babamızında 30 yaşına kadar burnu hep kanamış doktor genetik olduğunu 13 -14 yaşında muhtemelen geçer dedi kbb veeee revna çok şükür yemeğe tekrar döndü çok mutluyum artık iyice ablasının ve benim arkamdam abla anne deyip seslaniyor babamıza nispet yapıyoruz hala baba demediği için çıldırıyor veeee haftasonu yeni ev baktık kızlar benim için hayırlısını dileyin şimdiki evimizide satılığa çıkardık gene borçlanıcaz ama tam istediğim ev
Bencede Aysegül Balikesire gel kiz :))geçmiş olsun aman ihmal etme
ayşegül ordu yada balıkesir seç sen deniz kenarında yaşamışsın diğer yerlerde boğulursun kendimden biliyorum illa deniz olacak
Serapcim hayirlisi olsun canim ise basliyomussungünaydın esmacımmm esmacım pazartesi bende işe başlıyacağım
halasına mı gitti emir kaancık hadi hayırlısııı
Aman sagligi yerinde olsun Esmacim alir yine güzel güzel kilo insallahbu arada bende oğlumu c.tesi doktoruna götürdüm ishal durumundan
test felan yaptırdı bişiy çıkmadı bilmediğimiz ama zararsız olan yedirdiklerimizden kaynaklanan bakterilerden olabilir dedi diç çıkarırken bu dercede (bizim günde nerdeyse 15 bez değiştiriyoduk ) ishal olmaz dedi pişik için iki tane ilaç merhem verdi karıştırp sür dedi sürdüm geçti 8200 gr çıktı 1,5 aydır 150 gr almış ek gıdaları yiyo azda olsa belki daha almıştı ama ishalden dolayı gitti sanırım sağlığı yerinde olsunda çokda zayıf deil çok şükür balık köfte felanaz az verebilirsin dedi doktor
akşam balık tattırdımbir iki lokmayı güzel yedi ama sonra ağladı vermedim başkada
Burcu okurken yoruldum kiz anam masallah iyi dayaniyon vallaiyiyim canım sağol.ilaçlar falan iyi geldi birde raporluydum annemdeydik yatıp dinlenemedim ama evde olmak bile iyi geldi.
evet Serap sen yarın itibari ile kalk işe gider gibi annene git.
ben sana programımı yazayım fikir olur.
06.30 ben uyanıyorum eğer duru alarmı duymadıysa ve uyanmadıysa rahatım uyanırsa yedim nanayı.
hemen ocağa yumurtasını koyuyorum en az 5 dk kaynasın diye sonra biberonda mamasını hazırlıyorum en son koyulaşmasın diye bebe büs. koyuyorum.
(herşeyin pratiğini üretiyorsun zaten ben bebe büs.rondona eziyorum kavanoza döküyorum 5 dk onun suda erimesini beklemiyorum o bile birşey)
7 ye kadar uyanmazsa ben uyandırıyorum.altını yıkıyorum üstünü değiştiriyorum (düzen kurduk gece yatarken mutlaka pijamasını giydirip uyutuyorum )
önlüğünü takıp biberon ile kahvaltısını veriyorum (kaşık ile uyanır uyanmaz yemiyor annemdede yemiyor annem yedirsin şansım yok )hem ben kahvaltısını yedirince içim daha bi rahat oluyor.malum annemin evde kalabalık herşeyi yapamaz zaten rahatsız.7.30 07.45 gibi evden çıkıyoruz 5 bina yan tarafta annem .
eğer babası o gün geç gidecek ise herşeyini poşete koyuyorum babası saat 09.00 da anneme bırakıyor yok erkenci ise ben tekrar eve gelip poşeti alıp anneme götürüyorum.
akşamda saat 8.30-09.00 gibi duru'yu alıp eve geliyorum.annem o gün banyo yaptıramamışsa ben banyo yaptırıpo üstünü giydiriyorum o arada maması hazır bekliyor içinede koyulaşsın diye kaşık maması koyup uyutuyorum Duru biberonla yerken uyumayı alışkanlık yaptı.o arada uyumazsada 11.00 e kadar uğraşki uyusun neyse uyuduğunu var sayalım.koştur koştur çamaşır mak. açılır / ütü yapılıp ev toplanır ev işi bittikten sonra Duruya yoğurt-çorba yapıyorum.annemde kıyafeti azaldı ise onları hazırlıyorum sabah götürdüğüm poşetler bunlar işte.babası her akşam meyvesini taze getiriyor.
her sabah fix meyvesi yoğurtu çorbası oluyor.bazen annem yapıyor çorbayı bazen ben.kıyafetleri ayrı ayrı 2 makine dolana kadar geride kıyafet kalmıyor o yüzden ben annemlerdekileride alıp benim evde 2 günde bir makine çamaşır yıkıyorum.gece senin uyuman 11.00 -12.00 yi buluyor akşamdan işim kaldıysa sabah 06.00 uyanıp yapıyorum.
korkma kız yorucu ama bi süre sonra bu yoğunluğada alışıyorsun.
Eki Görüntüle 55129
Eki Görüntüle 55130
Eki Görüntüle 55131
Eki Görüntüle 55132
Eki Görüntüle 55133
Eki Görüntüle 55134
bizim kuzuların buluşması emirkaan ve derinn
benim kızım biraz yaramaz çıktı teyzeleriii
ya babası gece çalışıyor gündüzde Doruk uyutmaz babasına daha zor valla.uykusuzluk hepsini geçiyor.
haftada 1 mi çamaşır ayy biz ne kadar pasaklıyız ya.
bebekelrin kıyafetlerini ütülüyormusunuz ben halen herşeyi ütülüyorum.1 gün çamaşır yıkıyorsam ertesi gün ütüsü hep böyle gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?