kızlar bu arada voles esrada yok. hic görmüyorum. o neden girmiyor bilen varmı?
BEN 5,5 DA KALKIYORUM ÖNCE REVNANIN ÇORBASINI YAPIYORUM SONRA DUŞ lıyorum sonra nevanın kahvaltısını hazırlıyorum o arada rena uyanıyor onu emzirip giydiriyorum bu arada neva kahvaltısını ediyor arkasından onu giydiriyorum revnanın yemek çantasını hazırlıyorum nevanın okul çantasını akşamdan hazırlıyoruz sabah beslenmasini hazırlıyorum bende hülya ggibi haftalık götürüyorum ciciannemize kıyafetleri hafta içi gerekirse takviye yapıyorum ben ev işi ve yemek yapmıyorum tek lüksüm valla akşam gelincede hemen revnanın çorbasını yapıyorum 5,45 de evde oluyorum sonra ver elini göbek atma yarım saat falan sonra nevaya yemek yediriyorum arkasından revnaya en son kocaya zaten akşam oluyor ben memnunun valla çalışnmak gibisi yok evde depresif oluyorum çünkü
Günaydin kizlar....
Bende bu gece yine dogru düzgün uyumadin Ecem iki saatte bi uyaniyo meme istiyo bi iki emiyo uyuyup kaliyo nasil düzene gircek bu uykular bilmiyorum
Derin ve Emirkana kocamaaaaan masallah. ya cocukların artık oyun oynama ihtiyacı var. yaşıtlarıyla daha cok vakit geçirmeleri gerekiyor. Yani buluşmaları daha sıklaştırmamız gerekecek yakında.. :)
Günaydin kizlar....
Bende bu gece yine dogru düzgün uyumadin Ecem iki saatte bi uyaniyo meme istiyo bi iki emiyo uyuyup kaliyo nasil düzene gircek bu uykular bilmiyorum
çağırdım hatun gelir birazdan.
senin evinde bakılmıyormu senmi götürüyorsun Revnayı.
evi işi bile çok şey neyseki sadece çoçuklarla ilgileniyorsun.ben haftasonu harici kızımla oynaşamıyorum.
çalışanlara öncelikle manevi ardından da maddi kolaylık versin Allah...
biz gün boyunca her şeyi birlikte yapıyoruz; oynuyoruz, yemek yiyoruz, yemek hazırlıyoruz, kitap okuyoruz, müzik dinliyoruz, geziyoruz, evi toparlıyoruz:) , babamız da 4-5 gibi erken geliyor zaten.
benim de arada bir özel görüşmelerim oluyor haftada 2, haftada 2 de spora gidiyorum ama kısa süreli olduğundan hayatımızı etkilemiyor...
ayrıca çalışmamak tabii ki kolay ve eğlenceli ama bu da bir yerde fedakarlık... kariyer - iş hayatı planlarını 30'lu yaşlara erteliyorsun. başkası için yapmazsın yani ancak AİLEM, Allah rızası için...
ben pedegogluk yaptığım için işimden pek kopmuyorum öylede bir avantajım var tabii, kızımın yanında staj yapıyrm şimdilik... :)
Evet yetmiyor.haftasonu bizde 2 teyze 1 dayı olunca bana vakitte kalmıyor.birde ben alınca kızıyorlar akşamları görüyorsun sen bırak diye.ağladığını görüyorum sanki gece geçe öpüşüp koklaşıyoruz.hafta içi çocukla oynaşabilmek için erken gelmek gerekir ve bişey yapmamak
ben geliyorum çocuğu doyurup altını alana uyuyor
sabahları da 7 de kalkıyor e benim hazırlanmam lazım yine yok anneme gidene kadar arabada öpüşüp duruyoruz çok özlüyorum hafta içi ya.. haftasonu da yetmiyor zaten..
arkadaşlar günaydınlar hepinize ben bu siteye doğumdan önce üye oldum ve nasıl kullanacağımı yeni anlamaya çalışıyorum ve daha yeni sizlerle birlikte olabilkiyorum benim de bir oğlum var 14 şubat doğumlu çok şüküür sağlıklı bir bebek Allah hepimizinkileri bize bağışlasın.benim oğlum bildiğiniz gibi şimdi yedibuçuk aylık ve ben ek gıda olarak un kahvaltı,un çorbası,meyve püresi içine cici bebe,yoğurt,muhallebi ve biberon maması veriyorum anne sütü almak istemiyor bunlardan farklı daha ne verebilirim benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız?
çalışanlara öncelikle manevi ardından da maddi kolaylık versin Allah...
biz gün boyunca her şeyi birlikte yapıyoruz; oynuyoruz, yemek yiyoruz, yemek hazırlıyoruz, kitap okuyoruz, müzik dinliyoruz, geziyoruz, evi toparlıyoruz:) , babamız da 4-5 gibi erken geliyor zaten.
benim de arada bir özel görüşmelerim oluyor haftada 2, haftada 2 de spora gidiyorum ama kısa süreli olduğundan hayatımızı etkilemiyor...
ayrıca çalışmamak tabii ki kolay ve eğlenceli ama bu da bir yerde fedakarlık... kariyer - iş hayatı planlarını 30'lu yaşlara erteliyorsun. başkası için yapmazsın yani ancak AİLEM, Allah rızası için...
ben pedegogluk yaptığım için işimden pek kopmuyorum öylede bir avantajım var tabii, kızımın yanında staj yapıyrm şimdilik... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?