2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Derin ve Emirkana kocamaaaaan masallah. ya cocukların artık oyun oynama ihtiyacı var. yaşıtlarıyla daha cok vakit geçirmeleri gerekiyor. Yani buluşmaları daha sıklaştırmamız gerekecek yakında.. :)

Günaydin kizlar....
Bende bu gece yine dogru düzgün uyumadin Ecem iki saatte bi uyaniyo meme istiyo bi iki emiyo uyuyup kaliyo nasil düzene gircek bu uykular bilmiyorum

kızlar bu arada voles esrada yok. hic görmüyorum. o neden girmiyor bilen varmı?

çağırdım hatun gelir birazdan.

senin evinde bakılmıyormu senmi götürüyorsun Revnayı.
evi işi bile çok şey neyseki sadece çoçuklarla ilgileniyorsun.ben haftasonu harici kızımla oynaşamıyorum.

Günaydin kizlar....
Bende bu gece yine dogru düzgün uyumadin Ecem iki saatte bi uyaniyo meme istiyo bi iki emiyo uyuyup kaliyo nasil düzene gircek bu uykular bilmiyorum

bizim de öyle canım ya 1 aydır ilk defa dün gece hiç kalkmadı Berkin.. ondan önce de böyleydi ne olduysa 12 saatte en az 4-5 kere kalkmaya başladı.. inşallah dün gece uyuması normale dönme işaretidir..
öyle güzel uyumuşum ki bizim pencerenin önünde apartman otoparkında camını kırıp arabayı soymuşlar hiç duymamışız :) hem de bizim arabayla yanyanaydılar

maşallah emirle derin e...emirde pek nazlı heralde derin peşinden gidiyor pas vermiyor.....

hafta içi çocukla oynaşabilmek için erken gelmek gerekir ve bişey yapmamak
ben geliyorum çocuğu doyurup altını alana uyuyor
sabahları da 7 de kalkıyor e benim hazırlanmam lazım yine yok anneme gidene kadar arabada öpüşüp duruyoruz çok özlüyorum hafta içi ya.. haftasonu da yetmiyor zaten..

Derin ve Emirkana kocamaaaaan masallah. ya cocukların artık oyun oynama ihtiyacı var. yaşıtlarıyla daha cok vakit geçirmeleri gerekiyor. Yani buluşmaları daha sıklaştırmamız gerekecek yakında.. :)

bencede daha sıklaştırmalı.benim tembel emeklemiyor ama her işini tekma tokatla yapıyor.

Günaydin kizlar....

sütten doymuyor olabilir Reyhan sütünü sağıp kaşık maması ile biberondan versen dahamı uzun yatar acaba.

arkadaşlar günaydınlar hepinize ben bu siteye doğumdan önce üye oldum ve nasıl kullanacağımı yeni anlamaya çalışıyorum ve daha yeni sizlerle birlikte olabilkiyorum benim de bir oğlum var 14 şubat doğumlu çok şüküür sağlıklı bir bebek Allah hepimizinkileri bize bağışlasın.benim oğlum bildiğiniz gibi şimdi yedibuçuk aylık ve ben ek gıda olarak un kahvaltı,un çorbası,meyve püresi içine cici bebe,yoğurt,muhallebi ve biberon maması veriyorum anne sütü almak istemiyor bunlardan farklı daha ne verebilirim benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız?

çalışanlara öncelikle manevi ardından da maddi kolaylık versin Allah...

biz gün boyunca her şeyi birlikte yapıyoruz; oynuyoruz, yemek yiyoruz, yemek hazırlıyoruz, kitap okuyoruz, müzik dinliyoruz, geziyoruz, evi toparlıyoruz:) , babamız da 4-5 gibi erken geliyor zaten.
benim de arada bir özel görüşmelerim oluyor haftada 2, haftada 2 de spora gidiyorum ama kısa süreli olduğundan hayatımızı etkilemiyor...

ayrıca çalışmamak tabii ki kolay ve eğlenceli ama bu da bir yerde fedakarlık... kariyer - iş hayatı planlarını 30'lu yaşlara erteliyorsun. başkası için yapmazsın yani ancak AİLEM, Allah rızası için...
ben pedegogluk yaptığım için işimden pek kopmuyorum öylede bir avantajım var tabii, kızımın yanında staj yapıyrm şimdilik... :)

ayyyy biz zaten 30u çokdan aştık

Sağolun kızlar emir ve derin bayağı iyi anlaştı ve ilk defa kızım yaşıtıyla buluştru
allah hepimşzin yardımcısı olsunn esracım gelmiş ama yazamadı dahaa

kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..

he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)

Evet yetmiyor.haftasonu bizde 2 teyze 1 dayı olunca bana vakitte kalmıyor.birde ben alınca kızıyorlar akşamları görüyorsun sen bırak diye.ağladığını görüyorum sanki gece geçe öpüşüp koklaşıyoruz.

Allah bağışlasın sağlıkla büyük oğluşunu.

ek besin için burdan fikir alabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/362322-2010-subat-bebekleri-ek-gidaya-basliyooo-19.html

öncelikle amin diyorum.

senin düzenin biraz daha rahat esnek gibi.Pedegog musun senden çok şey öğreneceğiz ozama.

Eczacımız var Pedegog'umuz var birde çoçuk dr u bulursak işler tıkırında kızlar. :)

evde kalanlar zor çok bulanıyorsun sürekli nankör ev işi ve yemek yap sürekli temizlik ve su ile haçır neşir ol.tek güzel tarafı bebeğinin büyürken yanında oluyorsun.ilklerinde sende varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…