2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah insallah devamida gelir Serap valla bizimde bir aydan fazladir böyle
deliksiz bi uykuyu özledim valla
bencede daha sıklaştırmalı.benim tembel emeklemiyor ama her işini tekma tokatla yapıyor.

sütten doymuyor olabilir Reyhan sütünü sağıp kaşık maması ile biberondan versen dahamı uzun yatar acaba.
Yapiyorum Burcu saat alti gibi muhallebi veriyom aksam yatmadan saat 8 8.30 gibide tahilli süt veriyom fazla içmiyo gerçi önceden 200 ml içerdi simdi zar zor 120 ml içiyo
ne bileyim anlamadim valla
Gece dogru düzgün emmiyoda agzina aliyo bi iki çekiyo yatiyo

hoşgeldin canım allah bağışlasın oğluşunu

susuyor olabilirmi?

Su vermeyi dene arada canım hep kucağına alıp emzirme bende Hülya gibi ihmal ediyorum ama verincede nasıl kana kana içiyor.

kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..

he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)

ne güzel yap valla
ben böle etkinlik yapıp başıma ailem hariç kimseyi toplamak istemiyorum
bi mevlüt bi cemiyet olunca mutlak ortalığı karıştıran örümcekler oluyo anlatabildim umarım
sonra esma cinnet geçiriyo şutarafagitti
emir ve derin çok tatlılar yahuu..hangi güzel anneler doğurmuş bu güzelliklerii

sağol teysessii
olumunekankayizsmile

aaaa kızlarr ama yarım saat bakmadım kaynatmışınız offfff
okuyom ama hepinizinkini

slm kızlar size bi slm vereyim hemen kaçıyorum..
geçmişe bakamıyorum vallaha çok kaynatıyorsnuz hayatta okuyamam.. komşuda toplanacağız birazdan okumaya başlarsam geç kelırım..
hepinize sevgiler kendinize iyi bakın..

kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..

he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)

canım bizim diş bugdayı partimiz 9 ekimde. gecenlerde davetiyemizi göstermistim sen görmemismiydin acaba. sonra resimleri paylaşıcam sizinlede.kaydirigubbakcemile3

elimden geldiğince yardımcı olurum tabe...
bizim bi arkadaş var çocuk doktoru ama vakti yok, arada bi foruma takıl derdim :))

görümcemi aradım kızı çıktı oğlum uyuyomuş
oynattık biraz uyudu dedi meyve suyunu vericez uyanınca dedi
benim içim nezaman rahat ediicek

ya kızlar tabi istisnalar olabilir özellikle evde yardımcısı olanlar istisnadır eminim. ama calısan anneler cocuklarıyla daha kaliteli vakit geciriyorlar. cünkü öncelikleri onlar oluyor. ama ev kadınları yemek yapim, evi temizlim derken gün bitiyor cocuklar kaliteli zaman geçirmeden. yaptıgı sadece uyutmak, yemegini yedirmek altını temizlemek oluyor. ama calısan anneler butun gün özledigi icin birlikte olduklarında cocuklarının gözüne bakarak yapıyorlar herseyi. onun istekleri camasır bulasıktan daha ön planda oluyor. ben öyle düşünüyorum açıkcası. o yüzden çalışan annelerin cocuga faydalı oldugunu düşünüyorum. hele birde yardımcısı varsa harika.

doğru diosun cnm valla
akşamları daha çok ilgileniyorum hafta sonlarıda birlikteyiz gezmeye götrüyoz babasıyla

yaşayıp görücez bakalım zeynepcim ama çocuklar baldan tatlıymış gerçektenn

aynen öyle valla ben sadece çocuklarla ilgileniyorum anam beni kocama hizmet edeyim diye doğurup okutmadı ya

selamlar...
maşallah kalabalık gördüm bugün topiği
ne var ne yok?
herkes iyi mi?
geçmişe bakıp geleyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…