Masallah insallah devamida gelir Serap valla bizimde bir aydan fazladir böylebizim de öyle canım ya 1 aydır ilk defa dün gece hiç kalkmadı Berkin.. ondan önce de böyleydi ne olduysa 12 saatte en az 4-5 kere kalkmaya başladı.. inşallah dün gece uyuması normale dönme işaretidir..
öyle güzel uyumuşum ki bizim pencerenin önünde apartman otoparkında camını kırıp arabayı soymuşlar hiç duymamışız :) hem de bizim arabayla yanyanaydılar
Yapiyorum Burcu saat alti gibi muhallebi veriyom aksam yatmadan saat 8 8.30 gibide tahilli süt veriyom fazla içmiyo gerçi önceden 200 ml içerdi simdi zar zor 120 ml içiyobencede daha sıklaştırmalı.benim tembel emeklemiyor ama her işini tekma tokatla yapıyor.
sütten doymuyor olabilir Reyhan sütünü sağıp kaşık maması ile biberondan versen dahamı uzun yatar acaba.
arkadaşlar günaydınlar hepinize ben bu siteye doğumdan önce üye oldum ve nasıl kullanacağımı yeni anlamaya çalışıyorum ve daha yeni sizlerle birlikte olabilkiyorum benim de bir oğlum var 14 şubat doğumlu çok şüküür sağlıklı bir bebek Allah hepimizinkileri bize bağışlasın.benim oğlum bildiğiniz gibi şimdi yedibuçuk aylık ve ben ek gıda olarak un kahvaltı,un çorbası,meyve püresi içine cici bebe,yoğurt,muhallebi ve biberon maması veriyorum anne sütü almak istemiyor bunlardan farklı daha ne verebilirim benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız?
Masallah insallah devamida gelir Serap valla bizimde bir aydan fazladir böyle
deliksiz bi uykuyu özledim valla
Yapiyorum Burcu saat alti gibi muhallebi veriyom aksam yatmadan saat 8 8.30 gibide tahilli süt veriyom fazla içmiyo gerçi önceden 200 ml içerdi simdi zar zor 120 ml içiyo
ne bileyim anlamadim valla
Gece dogru düzgün emmiyoda agzina aliyo bi iki çekiyo yatiyo
kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..
he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)
emir ve derin çok tatlılar yahuu..hangi güzel anneler doğurmuş bu güzelliklerii
kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..
he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)
elimden geldiğince yardımcı olurum tabe...XSIDE kullanıcısından alıntı
öncelikle amin diyorum.
senin düzenin biraz daha rahat esnek gibi.Pedegog musun senden çok şey öğreneceğiz ozama.
Eczacımız var Pedegog'umuz var birde çoçuk dr u bulursak işler tıkırında kızlar. :)
evde kalanlar zor çok bulanıyorsun sürekli nankör ev işi ve yemek yap sürekli temizlik ve su ile haçır neşir ol.tek güzel tarafı bebeğinin büyürken yanında oluyorsun.ilklerinde sende varsın.
Kizlar ben Ecemi uyutayim bende onunla uyumazsam gelirim
canım bizim diş bugdayı partimiz 9 ekimde. gecenlerde davetiyemizi göstermistim sen görmemismiydin acaba. sonra resimleri paylaşıcam sizinlede.kaydirigubbakcemile3
ya kızlar tabi istisnalar olabilir özellikle evde yardımcısı olanlar istisnadır eminim. ama calısan anneler cocuklarıyla daha kaliteli vakit geciriyorlar. cünkü öncelikleri onlar oluyor. ama ev kadınları yemek yapim, evi temizlim derken gün bitiyor cocuklar kaliteli zaman geçirmeden. yaptıgı sadece uyutmak, yemegini yedirmek altını temizlemek oluyor. ama calısan anneler butun gün özledigi icin birlikte olduklarında cocuklarının gözüne bakarak yapıyorlar herseyi. onun istekleri camasır bulasıktan daha ön planda oluyor. ben öyle düşünüyorum açıkcası. o yüzden çalışan annelerin cocuga faydalı oldugunu düşünüyorum. hele birde yardımcısı varsa harika.
ya kızlar tabi istisnalar olabilir özellikle evde yardımcısı olanlar istisnadır eminim. Ama calısan anneler cocuklarıyla daha kaliteli vakit geciriyorlar. Cünkü öncelikleri onlar oluyor. Ama ev kadınları yemek yapim, evi temizlim derken gün bitiyor cocuklar kaliteli zaman geçirmeden. Yaptıgı sadece uyutmak, yemegini yedirmek altını temizlemek oluyor. Ama calısan anneler butun gün özledigi icin birlikte olduklarında cocuklarının gözüne bakarak yapıyorlar herseyi. Onun istekleri camasır bulasıktan daha ön planda oluyor. Ben öyle düşünüyorum açıkcası. O yüzden çalışan annelerin cocuga faydalı oldugunu düşünüyorum. Hele birde yardımcısı varsa harika.
aynen öyle valla ben sadece çocuklarla ilgileniyorum anam beni kocama hizmet edeyim diye doğurup okutmadı yaya kızlar tabi istisnalar olabilir özellikle evde yardımcısı olanlar istisnadır eminim. ama calısan anneler cocuklarıyla daha kaliteli vakit geciriyorlar. cünkü öncelikleri onlar oluyor. ama ev kadınları yemek yapim, evi temizlim derken gün bitiyor cocuklar kaliteli zaman geçirmeden. yaptıgı sadece uyutmak, yemegini yedirmek altını temizlemek oluyor. ama calısan anneler butun gün özledigi icin birlikte olduklarında cocuklarının gözüne bakarak yapıyorlar herseyi. onun istekleri camasır bulasıktan daha ön planda oluyor. ben öyle düşünüyorum açıkcası. o yüzden çalışan annelerin cocuga faydalı oldugunu düşünüyorum. hele birde yardımcısı varsa harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?