yaşayıp görücez bakalım zeynepcim ama çocuklar baldan tatlıymış gerçektenn
öyle valla. basımızın tacı kiymetlilerimiz onlar. şöyle bakıpta gülümsediginde bütün dertlerini unutuyor insan.
bu arada doruk artık baya anne diyor. hatta dün aksam "anne mama" dedi. şok oldum.:dance:
elimden geldiğince yardımcı olurum tabe...
bizim bi arkadaş var çocuk doktoru ama vakti yok, arada bi foruma takıl derdim :))
öyle valla. basımızın tacı kiymetlilerimiz onlar. şöyle bakıpta gülümsediginde bütün dertlerini unutuyor insan.
bu arada doruk artık baya anne diyor. hatta dün aksam "anne mama" dedi. şok oldum.:dance:
selamlar...
maşallah kalabalık gördüm bugün topiği
ne var ne yok?
herkes iyi mi?
geçmişe bakıp geleyim en iyisi
Olabilirde bu gece deneyeyim bakalimsusuyor olabilirmi?
Su vermeyi dene arada canım hep kucağına alıp emzirme bende Hülya gibi ihmal ediyorum ama verincede nasıl kana kana içiyor.
Ecemi uyuttum geldimZeynep şimdi uyandı iyi uykular size boshayallersmile
esra gelmedi burcu. neyse iyidir insallah. niye giremiyor ki acaba?
esra gelmedi burcu. neyse iyidir insallah. niye giremiyor ki acaba?
anaaam bi süt sağıp geldim ne çok kaynatmışsınız yoruldum
herkes burda ben gidiyorum..utkuyu alıcam okuldan ordanda markete uğruycam(
burakta huysuz aksi gibi..öksürüyor..uyuyamıyo..
Bizde çok babacıyız sürekli baba gel baba ditti dede gel gel.anne hiç umrunda değil .bak erkekler anneye düşkün derlerde doğruymuş.biz 2.plana kaldık.
herkeze merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom uykusuz bi gece geçirdik bizde 2gündür böyle.bizimkinin uyku düzeni şaştı galiba yaaa off...
benim oğlum daha hiç baba anne demedi bilinçli olarak geridenmi geliyo acaba ya
tabii anne evde diye kaliteli zaman geçircek diye garanti yok. Annenin de önceliği çocuk olmalı, burada eşin beklentileri de devreye giriyor tabii.ZEYNEP6672 kullanıcısından alıntı
ya kızlar tabi istisnalar olabilir özellikle evde yardımcısı olanlar istisnadır eminim. ama calısan anneler cocuklarıyla daha kaliteli vakit geciriyorlar. cünkü öncelikleri onlar oluyor. ama ev kadınları yemek yapim, evi temizlim derken gün bitiyor cocuklar kaliteli zaman geçirmeden. yaptıgı sadece uyutmak, yemegini yedirmek altını temizlemek oluyor. ama calısan anneler butun gün özledigi icin birlikte olduklarında cocuklarının gözüne bakarak yapıyorlar herseyi. onun istekleri camasır bulasıktan daha ön planda oluyor. ben öyle düşünüyorum açıkcası. o yüzden çalışan annelerin cocuga faydalı oldugunu düşünüyorum. hele birde yardımcısı varsa harika.
XSIDE kullanıcısından alıntı
ilk sorumu sorabilirmiyim dr hanım ? tv olayı ? arada baktırmalı mı ?
Ohh olduda bitti valla.ayy çok iyi oldu harıl harıl internetten cevap arayacağıma kişilik oluşumu için bize bi el atarsan süper olsur.
mydarling kullanıcısından alıntı
Evet aisee bu tv işi ne olucak ne yapmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?