2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaşayıp görücez bakalım zeynepcim ama çocuklar baldan tatlıymış gerçektenn

öyle valla. basımızın tacı kiymetlilerimiz onlar. şöyle bakıpta gülümsediginde bütün dertlerini unutuyor insan.

bu arada doruk artık baya anne diyor. hatta dün aksam "anne mama" dedi. şok oldum.:dance:

öyle valla. basımızın tacı kiymetlilerimiz onlar. şöyle bakıpta gülümsediginde bütün dertlerini unutuyor insan.

bu arada doruk artık baya anne diyor. hatta dün aksam "anne mama" dedi. şok oldum.:dance:

çok güzel bir duygudur bu yaa
inş. oğlumda ilk dediği zaman ben duyarım bakan kişi deil:)

elimden geldiğince yardımcı olurum tabe...
bizim bi arkadaş var çocuk doktoru ama vakti yok, arada bi foruma takıl derdim :))

ilk sorumu sorabilirmiyim dr hanım ? tv olayı ? arada baktırmalı mı ?
Ohh olduda bitti valla.ayy çok iyi oldu harıl harıl internetten cevap arayacağıma kişilik oluşumu için bize bi el atarsan süper olsur.

ayy ben bile şok oldum.ay bunlar daha dün doğdular ne ara büyüdülerde , konuşmaya başlıyorlar ayy ağlıycam şimdi daha dün şu sandalyeye sinir oluyordum belimi ağrıtıyor , hamile iken işe mi gelinir diye.

herkes burda ben gidiyorum..utkuyu alıcam okuldan ordanda markete uğruycam(

burakta huysuz aksi gibi..öksürüyor..uyuyamıyo..

susuyor olabilirmi?

Su vermeyi dene arada canım hep kucağına alıp emzirme bende Hülya gibi ihmal ediyorum ama verincede nasıl kana kana içiyor.
Olabilirde bu gece deneyeyim bakalim

Zeynep şimdi uyandı iyi uykular size boshayallersmile
Ecemi uyuttum geldim

Masallah pasama bizde daha net olarak anne yok varsa yoksa baba
arada bi aglarken annnneee diye bagiriyo okadar zora gelince anca:))

esra gelmedi burcu. neyse iyidir insallah. niye giremiyor ki acaba?

2010 ŞUBAT ANNELERİNİN 2011 SUBAT ANNELERİNE ÖNERİLERİNE GİRMİŞ

ama burayı okudu çıktı herhalde.

anaaam bi süt sağıp geldim ne çok kaynatmışsınız yoruldum

tamam bugün yazalım ama yarın benim süt iznim çok konuşmayın dökün bugün kurtlarınızı :)

sonra geçmişi okuyamıyorum .okusam dert yetişemiyorum okumasam dert merak ediyorum görevimi yapmamış gibi hissediyorum.aklinialirimsmile sakın yarın çok yazışmayın.

Esma görümcenin kızı kaç yaşında canım.sormuşmuydum hatırlamıyorum.küçükse arada onada hediye al ucuz falan kıskanmasın teşvik et sen Emirle oynasın.

Bizde çok babacıyız sürekli baba gel baba ditti dede gel gel.anne hiç umrunda değil .bak erkekler anneye düşkün derlerde doğruymuş.biz 2.plana kaldık.

herkeze merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom uykusuz bi gece geçirdik bizde 2gündür böyle.bizimkinin uyku düzeni şaştı galiba yaaa off...

birşey soracağım bebekelre etli yemek nasıl yapılacak etler pişene kadar sebzeler ezilir.kırmızı et geç pişiyor özellikle kolay pişen bi et mi almalı acaba.antirikot falan diye bölümleri varya.yarın kıymasını etini alayımda ufak ufak yapıp buzluğa atayım diyorum.

herkeze merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom uykusuz bi gece geçirdik bizde 2gündür böyle.bizimkinin uyku düzeni şaştı galiba yaaa off...

hep aynı sorun canım ben alıştım artık min.2-3 kere kalkıyoruz kimisinde hemen yatıyor kimisinde 30 dk uğraştırıyor.ee dişte patlattı çıkmak için damağını açıyorda omu canını acıtıyor acaba.jel sürsen rahatlatır belki dr a sordun mu ?

benim oğlum daha hiç baba anne demedi bilinçli olarak geridenmi geliyo acaba ya

bende bilinçli demiyor diyordum çünkü 4 .5. ayından beri diyor nerdeyse ama bu ara bilinçli annem suat gel diyince baba gell diyor ama öyle çok anlaşılır değil tabi.

tabii anne evde diye kaliteli zaman geçircek diye garanti yok. Annenin de önceliği çocuk olmalı, burada eşin beklentileri de devreye giriyor tabii.
bazı anne çalışmadığı gibi eşinden de gün boyu evdesn ne yaptın ki?! muamelesiyle karşılaşıyor.
ama çocuk annenin yanında anneyle daha huzurlu oluyor.
ben annenin büyütmesinin (tabii kaliteli bir şekilde ) önemine çok inandığım için böyle yaşıyorum. bir çok şey model olmayla başlıyor. bilinçaltı, dillendiremedikleri vs. ...

çok şükür ki zeynephanne'nin ilk kez "anne, baba, dede.." deyişini, emekleyişini, gülüşünü, ilk dişini vb. ilk en görüp herkese söyledim. gün içerisinde bazen öylece sarılıp yatıyoruz, temas etmek, istediği zamn bana ulaşması beni mutlu ediyor eminin onu da ediyordur.
tabii anne önemli de baba değil mi hele ki kız çocukları için babanın yeri ayrı, biraz büyüsünler topu onlara atarız artık:)

mydarling kullanıcısından alıntı
Evet aisee bu tv işi ne olucak ne yapmamız gerekiyor

walla bu tv konusu zor bir konu...
şahsen bizim evde tv yok, özellikle almadık 4 yıllık evliyiz şu ana kadar ihtiyaç duymadık
inşaAllah böyle de devam etmeyi düşünüyoruz. tv iradeyi elinizden alıyor. ben istediğimi istediğim zaman izliyorum.
ama tv de şu gün şu saat buda ol! deniyor ve tam anlamıyla seçemiyorum. çok zamanımı alıyor. 1 saatlik programı 3 saatte izliyorum.
sohbeti, muhabbeti yok ediyor. gelen misafirler hoş beş den sonra tv izlemeye başlıyor!
şu an aklımı pek toplayamadan bunları yazıyorum zeynephanne bana bakıyo da :) onunla oynamamı istiyor:) velhasıl bunlar benm şahsi görüşüm...
ben bunların doğruluğuna inanıyrm ve böyle yaşamaya çalışıyorum...

fakat tv hayatlara çok girmiş durumda ve bir çırpıda kurtulmak mümkün olmaya bilir. tv hayattan çıkarılmak istenmeye bilir.
fiziksel olarak da şu yaşta izletilmemesi daha iyi çünkü tv de görüntüler çok hızlı geçiyor
ve bu durum onların gözlerini yoruyor. belki 10-15 dk. belki...
şu an interaktif bir çağdayız ve bunun imkanlarından faydalanmak lazım, ama daha kontrollü...

ilerki zamanlarda yani biraz daha büyüdüklerinde zaten ayrı bir mevzu...

bu konuyla ilgili ayrı bir zamanda tekrar daha geniş ve bilgilendirici bir şeyler yazabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…