birşey soracağım bebekelre etli yemek nasıl yapılacak etler pişene kadar sebzeler ezilir.kırmızı et geç pişiyor özellikle kolay pişen bi et mi almalı acaba.antirikot falan diye bölümleri varya.yarın kıymasını etini alayımda ufak ufak yapıp buzluğa atayım diyorum.
hulya hoşgeldin cnm iyiyiz sen nassın
hoşgeldin hülyacım nasılsın miray nasıl ..
herkeze merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom uykusuz bi gece geçirdik bizde 2gündür böyle.bizimkinin uyku düzeni şaştı galiba yaaa off...
hep aynı sorun canım ben alıştım artık min.2-3 kere kalkıyoruz kimisinde hemen yatıyor kimisinde 30 dk uğraştırıyor.ee dişte patlattı çıkmak için damağını açıyorda omu canını acıtıyor acaba.jel sürsen rahatlatır belki dr a sordun mu ?
bende bilinçli demiyor diyordum çünkü 4 .5. ayından beri diyor nerdeyse ama bu ara bilinçli annem suat gel diyince baba gell diyor ama öyle çok anlaşılır değil tabi.
aaaaa herkes çıkmışş...
noldu ki?
bu arada benimde edit im geri gelmiş.
ebru dur bacım ağlama. noluyor? ne bozdu sinirini?
çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum
Aynen bende öyle yaptim Burcu antrikotu çektirdim az az buzluga attim Ecem için
bazende kirmizi eti önce az suda hasliyorum suyunu çekene kadar sonra sebzelerle pisiriyorum zaten ufak ufak kesince çabuk pisiyo
kız özlem(zeynep) zaten senden esinlendim :) gördüm davetiyeni.. netten de araştırdım, çok güzel diş pastaları yapıyorlar. bakalım bizde nasıl bişey çıkacak ortaya..1 ayı bulur benim yapmam.
seçil(arya) var, face..e kızının kınasının resimlerini koymuş.. çok harika ya..aynı kına kıyafetinin minyatürünü giydirmiş :)
burcu ben çiğ köftelik için olan etten çektirdim, o tamamen sinirsiz oluyor ya, bir de çift çektirdim.. annem de ufak ufak paketleyip atmış buzluğa..
Bende kıyma ve et alıyım kızıma başlayalım vermeye artık dimi kızlarr
offf anca yetiştim size he...
oku oku bitmedi. burcunun buluşma fikrine takıldım. evet havalar soğumadan bi buluşma ayarlasak nasıl olur...
gerizekalı sinir şeyler herkez manken zaten ya kendilerine baksınlar çekemiyolardır sorunlu insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?