2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyle yaptim Burcu antrikotu çektirdim az az buzluga attim Ecem için
bazende kirmizi eti önce az suda hasliyorum suyunu çekene kadar sonra sebzelerle pisiriyorum zaten ufak ufak kesince çabuk pisiyo

amma kaynatıyorsunuz hee. bi sayfa geçtim diye sevinirken yenisi ekleniyor. oyyy
yarım bıraktım valla

hulya hoşgeldin cnm iyiyiz sen nassın

hoşbuldum cnm. çok şükür, iyiyiz bizde.

hoşgeldin hülyacım nasılsın miray nasıl ..

sağol selmacım. iyiyiz çok şükür. tatil iyi geldi.
Miray da iyi çok şükür. banyo yaptırdım, uyuttum.
dr a gidecem bugün öğleden sonra.gerginim o yüzden. hala adet olmadım ya: sıkıntılar basıyor artık.

herkeze merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom uykusuz bi gece geçirdik bizde 2gündür böyle.bizimkinin uyku düzeni şaştı galiba yaaa off...

ne oluyorbu kuzulara yaw. 2 gecedir Miray da gerekli gereksiz uyanıyor. gece 2 de almışım oturma odasında emziriyorum: rüya sandım başta. anaa bi baktım gerçek akannehir hangi ara aldım çocuğu da götürüp emzirdim: anlamadım. bilmiyorumkismile

kız özlem(zeynep) zaten senden esinlendim :) gördüm davetiyeni.. netten de araştırdım, çok güzel diş pastaları yapıyorlar. bakalım bizde nasıl bişey çıkacak ortaya..1 ayı bulur benim yapmam.
seçil(arya) var, face..e kızının kınasının resimlerini koymuş.. çok harika ya..aynı kına kıyafetinin minyatürünü giydirmiş :)

burcu ben çiğ köftelik için olan etten çektirdim, o tamamen sinirsiz oluyor ya, bir de çift çektirdim.. annem de ufak ufak paketleyip atmış buzluğa..

adaşım hoşgeldin, baya yorulmuşsun anlaşılan. cocuklar biraz daha büyüse de biz de tatilin tadını çıakrsak valla, eş-dostu gördüğünden de bişey anlayamıyosun ki bebişlerden..

Benim kocisim evde bugün kizlar benden bugünlük bukadar.
öptüm bebikleri ve hepiniziopuyorumnanaktan

valla doktora sormadım büyük ihtimal dişden huzursuz galiba..

off ben bugun bi bunalımım bi ağlayasım var sormayın düşünüp düşünüp sıkıyom kendimi ortada hiçbişeyde yok uykusuzluk benim sinirlerimi bozuyo eşimde rahatsız gerçi yardım edeceğinden değilde.ne bilim işte böyle bi çığlık atsam böyle bi ağlasam hüngür hüngür offffffffff.

offf anca yetiştim size he...

oku oku bitmedi. burcunun buluşma fikrine takıldım. evet havalar soğumadan bi buluşma ayarlasak nasıl olur...

aaaaa herkes çıkmışş...
noldu ki?
bu arada benimde edit im geri gelmiş.

ebru dur bacım ağlama. noluyor? ne bozdu sinirini?

çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum

çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum

gerizekalı sinir şeyler herkez manken zaten ya kendilerine baksınlar çekemiyolardır sorunlu insanlar..

Aynen bende öyle yaptim Burcu antrikotu çektirdim az az buzluga attim Ecem için
bazende kirmizi eti önce az suda hasliyorum suyunu çekene kadar sonra sebzelerle pisiriyorum zaten ufak ufak kesince çabuk pisiyo

kııyma için antirikot yada hülyanın dediği gibi çiğ köftelik güzel olur ama sade et içinde antirikot dimi hep kıyma ilede olmaz ki arada ette atayım diyorum.

bende Derinin elbisesini çok beğendim birde işveli olmuşki zilli maşallah çok cici bir bebek derin'de.

sorayım hangisi daha iyi kıyma için diye ama fikirler güzel.et içinde sorayım ya güzevdiğim bi kasap var çabuk pişen et dananın neresindeki et acaba.

Bende kıyma ve et alıyım kızıma başlayalım vermeye artık dimi kızlarr

ver tabi at çorbalarına doğal demir işte.

offf anca yetiştim size he...

oku oku bitmedi. burcunun buluşma fikrine takıldım. evet havalar soğumadan bi buluşma ayarlasak nasıl olur...

süper olur valla kızlar bu hafta çalışıyorum haftaya cumartesi için ayarlayın bana gelin.

ben kimsenin bana geleceğini sanmıyor ya işte uzak diye bahane olacak.olmadı alış veriş merkezinde buluşalım ama bu sefer yakın olsun banada hep ben karşılara geldim mafoldumben azcıkta siz bu tarafa geçin .köprüde mi buluşsak acaba.

selamm..
bu saate kadar yemek ,iş,bide ögle yemegi anca sığıyo.defne uyudu.bi bakayım dedim..
ben bi göz atayımmm,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…