2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum

AYY BEN BU ANLARI ÇOK SEVİYORUM.niye cevap veremedin kız tühhh.ben hemen yapıştırırdım.

AYY BEN BU ANLARI ÇOK SEVİYORUM.niye cevap veremedin kız tühhh.ben hemen yapıştırırdım.

kız bende hemen yapıştırırm ama çok samimi olmadığım biri böyle bi laF BEKLEMEDİĞİME KALDIM ODA ARKADAŞLARIMDA DALGA GEÇİYOR SEN NASILM CVP VEREMEDİN DİYE ÇIKIŞTA EXTRA GEL ALICAM HIRS YAPTIM

kızlar burak'ı ben tv karşısına oturtuyorum, hiç ilgisini çekmiyo,hiç bakmıyo..acayip cep telefonu ve pc meraklısı..nerde görse, abalaya abalaya gidiyo hemen..ama tvden yana şanslıyım işte.bakalım büyüdükçe nasıl olacak?

arkadaşlar ben katılmıyorum bu duruma kusura bakmayın hatta ben ömürle daha fazla vakit geçirmek için çalışmıyorum.. yani boşuna beklemiyouz çocuklar uyusn da iş yapalım diye.. herkes çocuğuyla vakit geçirmek ister.. ben şahsen işi gücü bırakıp çocuğumla ilgilenmeye çalışıyorum büyük konuşmayayım nasip bu işler tabi ama en az 2 yaşına kadar ben bakmak istiyorum ömüre 25 yaşındayım 2 yıllık halkla ilişkiler bitirdim aöf işletme okuyorum çok da fazla vakit kaybedeeceğimi düşünmüyorum kariyer konuşunda

ben böyle düşünüyorum kızlar sürç ü lisan ettiysem affola..

Selamlar geldim bilg. açtım ama sıpa izin vermiyorki iki satır okuyup bişeyler yazayım
Şİmdide çorbasını yapıp yedircem . İlk defa tarhana yapıcam bakalım umarım sever evde tarhana dolu ama tatlı tarhana bulana kadar canım çıktı . Sözde bizim en meşhur çorbamız. Çorbayı yiyebilsek daha banyosunu yaptırcam. Evdede işler beni bekler. Çamaşır, ütü vs.
Umarım sohbet edebilecek vakit bulurum birazdan gelcem

ohh maşallahhh..şanslı olacaksın bak.gözün arkada kalmayacak işte..
buralara geliyon ölemii.dedenin hacısınıda allah kabul etsin..

bencede çok üstüne gidince iyice inatlaşıyorlar.bencede zenginleştir.en azından her vitaminden almış olur.

hoşgeldinn.ohh dinlendin geldinn...hadi kolay gelsin.

kız derin değil duru nun annesi ebru....afiyet olsun ..benden tarifleri bekliyin anacım..

kızz banada ver bakimm bu tarifi.merak ettim..menume bişey daha katayım.

oyyy üzülme kızzz..şimdiden yavaş yavaş kendini alıştır kuzum.bir kaz saatliginede olsa bırak annene,.

ayy ayşecim araştırmaz olurmuyuz..hepsi birden olsun istiyoruz ama olmayacak gibi.en azından zeynebi düşünerek hareket etmek istiyoruz.offf.zormuşşş hemde çookkk..

bende hap kullandım.ama bende bi etki etmedi..kişie göre degişiyordur.şuan kullanmıyorum ama yakında başlayacagım.

ayy ne güzel iştee bak.kocalar işe yarıyo..dinlenmene sevindimm.

yaaa.geçmiş olsun.hnaftaya bende kan verdirecegim.malum gitmeden bütün testlerimiz bitsin.belkide gititgimiz yerde çocuk doktoru olmayacak(

geçmiş olsun canım.ama bak bişey çıkmamış.hadi özünüz aydın.maşallahhh yemeyede başlamışş.benimki bu ay almayı bırak sanırım verdi belii.yine bana hüsran var(

geçmiş olsun aman ihmal etme
ayşegül ordu yada balıkesir seç sen deniz kenarında yaşamışsın diğer yerlerde boğulursun kendimden biliyorum illa deniz olacak

kız amaan ne bileyimm.bişey diyos sonra geri vazgeçiyoruz.balıkesiri merkez olsaydı seçerdik ama ilçeleri iyi degilmiş yaaa.araştırıyoruz.şimdide tokat diyoruz.degişmezse..

bence ilk defa veriyorsunya ondan tedirginsin.evet bide sevmiyorsunn.zamanle amışırsın.inşallah emir halayı severr.

maşallh kilo çok iyi yaa.bize göre:))
geçmiş olsun.evet uzun ishaller pişik yaparr..oyy kuzumaaa..

amann iki yaramazada maşallahhh..çok tatlılar bunlarr..kız emirin kafada kurdela mı var:)))

bu arada kızlar ben aksam eve gidince 15-20 dk tvye baktırıyorum ya. hem biraz dinlenmiş oluyorum. calliou diye birsey var. doruk baya seviyor ona bakmayı. bazen vicdan yapıyorum ama napim

callio yu zeynepte çok sever.hattahiç kaçırmaz.o seyrederse defnede ara ara bakıyo..

kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..

he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)

oooo hadi bakalımm..ayy bizdede yok daha dişşş..gelse gariii.bi yandanda iyi oluyo şimdi diş olsa emerken ısıracak..ıyyy..

çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum

off gıcık olurum böyle kişilere..bi dahakine görürsen yapıştır cevabı..

he he ayy beklenen laff:)))

saol bacım bende özledim nevanın burnu kanıyor diye keyfim yoktu bide üstüne kocamada sinir olmuştum depresyondaydım

okudum canım yaaa...kız kocanı bilmiyodumm.

canlarım ya ben geldim ama yazdıklarınızı okurken kızım çağırdı gittim karnını doyurdum sonrada kendi karnımı doyurdum saati kaç yaptım..

burcu olur nerde istersen buluşuruz.
hep sen geldin,ben şahsen istediğin yere gelirim...

Son düzenleme:
kızlar ben dorukun yemegine kıyma koyuyorum. haşlarken patates havuc sebze ne varsa hepsini birlikte atıyorum. pişiyor bence ya. zaten kıyma cabuk pişer. buzluktada minik minik yaptım. bizde süt alerjisi oldugu icin et cok önemli. hatta fasulye ve nohut bile verebilirsin dedi doktoru.

burcu bende buluşalım diyorum ben. ne dersiniz.

secil ya keske bende kendim bakabilsem 2 yaşına kadar. bilinçli anne olduktan sonra çalışıp çalışmamak önemli değil.

Ayşegül karar verdinizmi

yok yaaa kafa allak bullak.bugün tamam burası diyoz.araştıyoruz.ya iş konusunda çok yogun çıkıyo.ya mesai vermeyen yer çıkıyo.ya lojmanı harabe yer çıkıyo.ya çok uzak çıkıyo.yada kontejyanı dolu çıkıyo.bilemedikk.ama bu hafta bi karar verilmeli.ankaraya gidecekler sanırım ordada secip gelecekler.şimdi tokat diyoruz.ikinci ısparta olsun diyoruz.şimdi araştırmadayız oraları.

neden olsunkii.herkes özgür .
bende senin gibi yapıp zeynebe 5 aylık hamileyken iyi bıraktım.dogdu 6 aylık oldu hadi gel dediler..bırakamıdımm ağlayıp durdum.bi yandan çalışmak istiyorum bi yandanda bırakamadımm.ama ben bi bakıcıya bıracacaktım annem olsaydı bırakırdım ama yabancı kızama benim gibi şevkale yaklaşacakmı diye düşünmekten yapamadım.eşimde başkasının bakmasını istemedi.öleece çalışmadım.şimdide defne var çalışmıyorum.ama böyle kaldı seçil.şimdide gittigimiz yerde adam akıllı iş rantı varmı bakalım.bide olmazsa ben yine işsiz kaldım.yani demek istedigim ne kadar uzatırsanda olmuyo.cayıp duruyosun...

kız sen adana da yemişindir yüksük çorbasına benziyo kabaklı nohutlu ekşili acılı yemek..

canlarım ya ben geldim ama yazdıklarınızı okurken kızım çağırdı gittim karnını doyurdum sonrada kendi karnımı doyurdum saati kaç yaptım..

kızz sen hç girmez oldun yaww..nerelerdesinn..küçük hanım nasıl..

aynen kıyma çabuk pişer.bende küçük küçük buszluga koyuyorum.yemeede koyuyorum ama biz blendırdan geciriyoruz maaleseff..

oooo esra hanımmmmmmmmm delikafadulden

ebru düşünme boşver,evde olunca da böyle oluyor işte. illa bişeylere takıyosun. düşün düşün kendine ediyosun sonra... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…