çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum
didemmm nerdesin kızz..bi haftadırr yoksun.özledikkŞeniz
AYY BEN BU ANLARI ÇOK SEVİYORUM.niye cevap veremedin kız tühhh.ben hemen yapıştırırdım.
Naber kizlar amma kaynatmissiniz yine hiziniza yetisilmiyo artik masallah
Kizimi almaya gittigimde görcektiniz kapidan girdigimi görünce hemen kollarini açti bi heyecan bi heyecan kipir kipir yerinde zor duruyo gelebilse kendi gelecek ti nerdeyse.
özlemis annesini tabi bende ama hiç aglamamis kuzucugum dedesini cicianneanesini hiç üzmemis
bu gün nazi beni çıldırttı kelimenin tam anlamıyla. zorlu bi gün geçirdim. sulu köfte yapmıştım sölemesi ayıp, terbiyeli köfte de deniyo, bi kaseye koydum yesin diye, silkelendi, yemedi, babası gibi kıyma kokulu et kokulu şeyleri sevmiyor. bari dedim suyunu içsin biberoan koydum. hayır. arkasından ona kurabiye yapmıştım besleyici, fındıklı sütlü tereyağlı, bebe bisküvisi yerine onu vereyim dedim, sütle ezdim, hayır. ama artık karar verdim, üstüne gitmicem, illa eli kaşık tutacak bigün inşallah. biberonla da olsa doyurcam kuzumu. mesela domateli şehriye ve tarhana yiyior yani içiyor daha ziyade. bende bigün içine bulgur, bigün pirinç koycam zenginleştircem. napayım o yesin de. ay dertli olicimmmmm
ii akşamlar kızlar ben geldim artık evime 2 gün oldu temizlik filan yapmaya çalıştım biraz benim kuzu iice mızmız oldu buraya gelince hiç ayrılmıyo benden kucağıma yapışıyo bırakmıyo odadan çıkarmıyo huyu değişti valla inş bu böle gitmez yoksa zor işim.
hala bişi yemiyo o yüzden sabaha kadar emicem die uğraşıyo haliyle bende nöbet tutuyorum gece başında ne edicemi bilemedim ya nası yediricem.
sizler nasılsınız bakmadım daha geçmişe inş bi yaramazlık yoktur
kız derin değil duru nun annesi ebru....afiyet olsun ..benden tarifleri bekliyin anacım..
kızlar ben geldim benim kızım hiç bırakmıyor valla daha yeni oturabildim kızlar malum kasımda iş başı yapıcaktım ya ekimde çağırıyorlar en azından 10 aydır yoktum ya kasıma kadar ara ara geldiye beni ateşler bastı kızımı nasıl bırakıcam off annem bakıcak sabahları götürücem akşamları alıcam.tabi herkes gibi bende alışıcam ama bana akıl verin ne olur nasıl davranmam lasım şimdi kızıma zorlukları neler kızlar offf içim acıyor ama onun için herşey
herkese hayırlı sabahlarrrrr....opuyorumnanaktan
zeynepb ipek kadar olmasa da biz de 15-20 gündür ciddi gece uykusunda sıkıntı çekiyorduk.
gündüzleri de pek uyumuyordu, gün içinde huzursuz değil, rahat oynuyo vs. ama gece saat başı sürekli kalkıyordu,
ki hala düzelmiş değilde iki gündür küçük bir yastığa var, üzerimdeki tişörtümü ona sardım iki gecedir ona elini kolunu atarak daha uzun uyumaya başladı.
zaten elini kolunu yastığa falan koymayı seviyo ama iki gecedir saat başı değilde 2 saatte bir kalkıyo diyebilirim belki faydası olur.
07papatya mutlaka araştırıyosunuz da, şehirleri mümkün olduğunca araştırmaya çalışın canm,
çünkü hayatınızı çook etkileyecek bir seçim. gurbette olan biri olarak söylüyorum
bence ailelerinizn olduğu şehirlerden çok uzaklaşmayın. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.
Zeyl, ebruderin bizim orda da ekşili kabak deniyo buna çok güzek olur, içine kabak yerine patlıcan,
bamya gibi başka şeylerde koyabilirsnz. hepsi güzel oluyor.
Zeyl, tandem mom olma seçiminde hayırlı olsun canımmm, Allah kolaylık versin. her durum insanı ayrı ayrı zenginleştiriyo;
minik kızın şimdiden bir çok şeyi öğrenmene vesile oldu bile...
slm kızlarr moralim çok bozuk kızım iki gündür emmek istemiyor sabahları yada gece emerdi onuda bıraktı zaten arra ara emmiyodu iyice bıraktı simdi ben napıcam yaa..ek gıdaları güzel alıyo sükrediyorum ama beni emmesine öyle alısmısımki boslukta hissediyorumm..elle sagma makinası alıcam sütümü etkilermi yani faydası olurmu acaba en azından 1 yasına kadar anne sütü alsın istiorumm....dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ebe kullanabilirsin dedi ama onun etkisi varmıdır bilmiyorummm
canım sağol sorduğun için.
dün öğlen eşim geldi. ipeği doktora o götürdü ben gidemedim. diş çıkarırken hafif grip olabiliyomuş,bağışıklıkları daha zayıf olurmuş bu dönemde. şurup ve burun spreyi vermiş. sonra eve geldiler,karnını doyurdu,altını üstünü değişti,alt katta eltimler varya. acil durumlar için birbirimizde anahtarlarımız var.
oraya indiler ipekle. bende 4 saate yakın uyumuşum. vitamin içtim,çikolata falan yedim enerji versin diye vurdum kafayı uyudum.kalktım akşam 8 olmuş.bizim adam eve çıkmış,ipeği doyurmuş,ilacını içirmiş uykuya hazırlamış. aldım yatırdım ipeği 10 gibi gene yattım.
şansıma da ipek şuruptanmıdır nedir uyudu bu gece,2 kere emmek için uyandı sadece. baya bi dinlendim yani. Atıyorum,satıyorum ama dün ersin olmasa napardım bilmiyorum. Allah razı olsun,bugün gözüm açıldı resmen...
yakın arkadaşımız çocuk doktoru tedbir amaçlı bayaa bir idrar ve kan testi yaptırdık zeynep hanne'ye
çok şükür kötü bir şey çıkmadı ama kanında ve idrarında kalsiyum fazla çıktı. bu da böbrek taşına sebep olabiliyormuş. sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar...
normalde hep bişiiler az çıkar şimdi de fazla çıktı!:çok üzgünüm:
ultrasonda böbrek ve ciğerlerine bakıldı bir şey yok dendi ama kum falan oluşumu olabilir dediler.
nerdeyse tek ek gıdamız yoğurttu günde 2 kaşık yoğurt yiyordu artık onu da 2 günde bir kaşık veriyrm, d vitaminine de ara verdik. bakalım düzelir inşaAllah.
ek gıda konusu da normalde çocuklar lapa gibi pütürsüz şeyleri sever bizim kızda kaşığı ağzına götürtmüyo, biberon emmiyo ancak küçük parçalarla elimle ağzına bişiii koyarsam yiyor. pek bi ek gıdaya geçemedik...
gelelim nevaya cmt doktora gittik kbb ye bir türlü muayane olmadı ortalığı inletti adamcağız ancak uzaktan üstün körü bakabildi kan tahlillerini verdik sonuçlarına bugün bakacak doktorumuz anladığım kadarıyla ama yok birşey babamızında 30 yaşına kadar burnu hep kanamış doktor genetik olduğunu 13 -14 yaşında muhtemelen geçer dedi kbb veeee revna çok şükür yemeğe tekrar döndü çok mutluyum artık iyice ablasının ve benim arkamdam abla anne deyip seslaniyor babamıza nispet yapıyoruz hala baba demediği için çıldırıyor veeee haftasonu yeni ev baktık kızlar benim için hayırlısını dileyin şimdiki evimizide satılığa çıkardık gene borçlanıcaz ama tam istediğim ev
geçmiş olsun aman ihmal etme
ayşegül ordu yada balıkesir seç sen deniz kenarında yaşamışsın diğer yerlerde boğulursun kendimden biliyorum illa deniz olacak
kzlar bugün oğlumu halası almaya başladı hiç içim rahat deil nedense herşeyini hazırladım tembih ettim ama aklım orda annmdeyken rahattım
belkide örümceği sevmedğimdendir belli bi dönem böle oluum sonra geçer inş.
bu arada bende oğlumu c.tesi doktoruna götürdüm ishal durumundan
test felan yaptırdı bişiy çıkmadı bilmediğimiz ama zararsız olan yedirdiklerimizden kaynaklanan bakterilerden olabilir dedi diç çıkarırken bu dercede (bizim günde nerdeyse 15 bez değiştiriyoduk ) ishal olmaz dedi pişik için iki tane ilaç merhem verdi karıştırp sür dedi sürdüm geçti 8200 gr çıktı 1,5 aydır 150 gr almış ek gıdaları yiyo azda olsa belki daha almıştı ama ishalden dolayı gitti sanırım sağlığı yerinde olsunda çokda zayıf deil çok şükür balık köfte felanaz az verebilirsin dedi doktor
akşam balık tattırdımbir iki lokmayı güzel yedi ama sonra ağladı vermedim başkada
Eki Görüntüle 55129
Eki Görüntüle 55130
Eki Görüntüle 55131
Eki Görüntüle 55132
Eki Görüntüle 55133
Eki Görüntüle 55134
bizim kuzuların buluşması emirkaan ve derinn
benim kızım biraz yaramaz çıktı teyzeleriii
bu arada kızlar ben aksam eve gidince 15-20 dk tvye baktırıyorum ya. hem biraz dinlenmiş oluyorum. calliou diye birsey var. doruk baya seviyor ona bakmayı. bazen vicdan yapıyorum ama napim
kızlar hiç aklımda yoktu ama diş bulguru yapmaya karar verdim :) akraba yok ama eşi dostu çağırırım işte, güzel olur lee..
he bi de dişimizin çıkması lazım daha :)
çoook sinir oldum burda birine gerizekalı yemek dönüşü beni gördü patyavatsızca 3mi hamilşesin dedi sinirleri zıplatı bide kalakaldım cevapta veremedim daha sinir oldum
AYY BEN BU ANLARI ÇOK SEVİYORUM.niye cevap veremedin kız tühhh.ben hemen yapıştırırdım.
saol bacım bende özledim nevanın burnu kanıyor diye keyfim yoktu bide üstüne kocamada sinir olmuştum depresyondaydım
Ayşegül karar verdinizmi
arkadaşlar ben katılmıyorum bu duruma kusura bakmayın hatta ben ömürle daha fazla vakit geçirmek için çalışmıyorum.. yani boşuna beklemiyouz çocuklar uyusn da iş yapalım diye.. herkes çocuğuyla vakit geçirmek ister.. ben şahsen işi gücü bırakıp çocuğumla ilgilenmeye çalışıyorum büyük konuşmayayım nasip bu işler tabi ama en az 2 yaşına kadar ben bakmak istiyorum ömüre 25 yaşındayım 2 yıllık halkla ilişkiler bitirdim aöf işletme okuyorum çok da fazla vakit kaybedeeceğimi düşünmüyorum kariyer konuşunda
ben böyle düşünüyorum kızlar sürç ü lisan ettiysem affola..
ohh maşallahhh..şanslı olacaksın bak.gözün arkada kalmayacak işte..
buralara geliyon ölemii.dedenin hacısınıda allah kabul etsin..
bencede çok üstüne gidince iyice inatlaşıyorlar.bencede zenginleştir.en azından her vitaminden almış olur.
hoşgeldinn.ohh dinlendin geldinn...hadi kolay gelsin.
kızz banada ver bakimm bu tarifi.merak ettim..menume bişey daha katayım.
oyyy üzülme kızzz..şimdiden yavaş yavaş kendini alıştır kuzum.bir kaz saatliginede olsa bırak annene,.
ayy ayşecim araştırmaz olurmuyuz..hepsi birden olsun istiyoruz ama olmayacak gibi.en azından zeynebi düşünerek hareket etmek istiyoruz.offf.zormuşşş hemde çookkk..
bende hap kullandım.ama bende bi etki etmedi..kişie göre degişiyordur.şuan kullanmıyorum ama yakında başlayacagım.
ayy ne güzel iştee bak.kocalar işe yarıyo..dinlenmene sevindimm.
yaaa.geçmiş olsun.hnaftaya bende kan verdirecegim.malum gitmeden bütün testlerimiz bitsin.belkide gititgimiz yerde çocuk doktoru olmayacak(
geçmiş olsun canım.ama bak bişey çıkmamış.hadi özünüz aydın.maşallahhh yemeyede başlamışş.benimki bu ay almayı bırak sanırım verdi belii.yine bana hüsran var(
kız amaan ne bileyimm.bişey diyos sonra geri vazgeçiyoruz.balıkesiri merkez olsaydı seçerdik ama ilçeleri iyi degilmiş yaaa.araştırıyoruz.şimdide tokat diyoruz.degişmezse..
bence ilk defa veriyorsunya ondan tedirginsin.evet bide sevmiyorsunn.zamanle amışırsın.inşallah emir halayı severr.
maşallh kilo çok iyi yaa.bize göre:))
geçmiş olsun.evet uzun ishaller pişik yaparr..oyy kuzumaaa..
amann iki yaramazada maşallahhh..çok tatlılar bunlarr..kız emirin kafada kurdela mı var:)))
callio yu zeynepte çok sever.hattahiç kaçırmaz.o seyrederse defnede ara ara bakıyo..
oooo hadi bakalımm..ayy bizdede yok daha dişşş..gelse gariii.bi yandanda iyi oluyo şimdi diş olsa emerken ısıracak..ıyyy..
off gıcık olurum böyle kişilere..bi dahakine görürsen yapıştır cevabı..
he he ayy beklenen laff:)))
okudum canım yaaa...kız kocanı bilmiyodumm.
canlarım ya ben geldim ama yazdıklarınızı okurken kızım çağırdı gittim karnını doyurdum sonrada kendi karnımı doyurdum saati kaç yaptım..
kızlar ben dorukun yemegine kıyma koyuyorum. haşlarken patates havuc sebze ne varsa hepsini birlikte atıyorum. pişiyor bence ya. zaten kıyma cabuk pişer. buzluktada minik minik yaptım. bizde süt alerjisi oldugu icin et cok önemli. hatta fasulye ve nohut bile verebilirsin dedi doktoru.
burcu bende buluşalım diyorum ben. ne dersiniz.
secil ya keske bende kendim bakabilsem 2 yaşına kadar. bilinçli anne olduktan sonra çalışıp çalışmamak önemli değil.
oooo esra hanımmmmmmmmm delikafaduldencanlarım ya ben geldim ama yazdıklarınızı okurken kızım çağırdı gittim karnını doyurdum sonrada kendi karnımı doyurdum saati kaç yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?