kız sen adana da yemişindir yüksük çorbasına benziyo kabaklı nohutlu ekşili acılı yemek..
benim araba sorunum var. yoksa bende gelirim. doruku kucakta taşımam imkansız ölürüm valla.
kız bende hemen yapıştırırm ama çok samimi olmadığım biri böyle bi laF BEKLEMEDİĞİME KALDIM ODA ARKADAŞLARIMDA DALGA GEÇİYOR SEN NASILM CVP VEREMEDİN DİYE ÇIKIŞTA EXTRA GEL ALICAM HIRS YAPTIM
kızlar burak'ı ben tv karşısına oturtuyorum, hiç ilgisini çekmiyo,hiç bakmıyo..acayip cep telefonu ve pc meraklısı..nerde görse, abalaya abalaya gidiyo hemen..ama tvden yana şanslıyım işte.bakalım büyüdükçe nasıl olacak?
arkadaşlar ben katılmıyorum bu duruma kusura bakmayın hatta ben ömürle daha fazla vakit geçirmek için çalışmıyorum.. yani boşuna beklemiyouz çocuklar uyusn da iş yapalım diye.. herkes çocuğuyla vakit geçirmek ister.. ben şahsen işi gücü bırakıp çocuğumla ilgilenmeye çalışıyorum büyük konuşmayayım nasip bu işler tabi ama en az 2 yaşına kadar ben bakmak istiyorum ömüre 25 yaşındayım 2 yıllık halkla ilişkiler bitirdim aöf işletme okuyorum çok da fazla vakit kaybedeeceğimi düşünmüyorum kariyer konuşunda
ben böyle düşünüyorum kızlar sürç ü lisan ettiysem affola..
kızz sen hç girmez oldun yaww..nerelerdesinn..küçük hanım nasıl..
oooo esra hanımmmmmmmmm delikafadulden
hımmm.yüksük çorbasından bu güne kadar hiçç tatmadım.her geldigimizde muhakka eşime yaparlar.eşim çok sever ama ben hiç sevmem.hamurlu çorba diyom ben ona.
ama olabilir tabi ama onda kabak yok.ona benziyo demek.hımm eşim o zaman çok sevebilir o yemegi..egerki işin yoksa bi yaz bakemm..vakit yoksa can sağlığı yeterrr:))
Sen 25 ben 33 bacım biz işi bırakırsak bi daha bizi işe alan olmaz
olur.tamam zeynep ben arkada doruku kucagıma alır otururum. cocukla önde oturmak tehlikeli olur. pusetleride götürceksek sıgdırırız bir sekilde. o zaman banada uyar nerde isterseniz buluşuruz. ama diş bugdayım bitsin. banada gelebilirsiniz istediginiz zaman.
aşkolsun sensiz bi buluşma düşünmüyoruz zati sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
ayşegülcüm ceren iyi canım.. biraz dişlerle boğuşuyoruz çıkmadı hala bakalım hayırlısı.. yakında kaşıntıdan beni yiycek...
kızlar buluşma varsa bende varım ona göre kambersiz düğün olmaz ...
ya bisküvi bende ara ara vermeye çalışıyorum.bu kız nasıl beceriyo anlamıyorum ama yutamıyo resmen boguluyo.zaten gözetim altında veriyorum.hemen su içirtiyorum ama gözle falan hemen kızarıyo.off sıkımtım var bu kızın yemesiyle ilgili.ama blendırdan geçir yer.benim kız az yiyo ama tadına bakıyo işte..ben bazen kıymayı unutuyorum çıkarmayı buzlu bilem koyuyorum çorbanın içine sebzelerle kaynarken hemen çözülüyo yaa..aysegul bende blendirdan geçiriyorum malesef. yoksa doruk yemiyor. ama eline bebe bisküvisi verdim. ısıra ısıra yedi sıpa.... bisküvide agzında ıslanınca yumuşuyor ve onu yutabiliyor. çorbayı yutmuyor. napalım. blendirla yesinde yeterki yesin.
Bu sefer bende gelicem ama 2 çocukla kabul ederseniz
kaydirigubbakcemile3
ayşegülcüm ceren iyi canım.. biraz dişlerle boğuşuyoruz çıkmadı hala bakalım hayırlısı.. yakında kaşıntıdan beni yiycek...
kızlar buluşma varsa bende varım ona göre kambersiz düğün olmaz ...
Bu sefer bende gelicem ama 2 çocukla kabul ederseniz
74kiloyum bacım yok kız normalde kilomla barışık biriyim
kızlar tuz koyuyomusunuz yemeklere??
ben koymuyorum ama bazen bizim yediklerimizdende yemek istiyo ceren nefsi çekmesin diye tattırıyorum ondada tuz var.. gerçi çok tuzlu yapmıyorum yemekleri ama... ne zaman tuza şekere başlıycaz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?