2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız sen adana da yemişindir yüksük çorbasına benziyo kabaklı nohutlu ekşili acılı yemek..

hımmm.yüksük çorbasından bu güne kadar hiçç tatmadım.her geldigimizde muhakka eşime yaparlar.eşim çok sever ama ben hiç sevmem.hamurlu çorba diyom ben ona.
ama olabilir tabi ama onda kabak yok.ona benziyo demek.hımm eşim o zaman çok sevebilir o yemegi..egerki işin yoksa bi yaz bakemm..vakit yoksa can sağlığı yeterrr:))

kıymayı bende haftada 2-3 ekliyorum çorbalarına. tek pişimlik ona özel stoklarım buzlukta. sabahtan çıkarıp,çözüp koyuyorum çorbasına. pişiyor zaten...
her seferinde koymuyorum,sürekli aynı şeyler yemesin diye...

aysegul bende blendirdan geçiriyorum malesef. yoksa doruk yemiyor. ama eline bebe bisküvisi verdim. ısıra ısıra yedi sıpa.... bisküvide agzında ıslanınca yumuşuyor ve onu yutabiliyor. çorbayı yutmuyor. napalım. blendirla yesinde yeterki yesin.

extra jel işe yarıyormuş Serapta kullanıyor ya.aman niye hır yapıyorsun ki boşver valla bende off kilo aldım falan diye hayıflanıyor veremiycem diyorum ama sonuçta bi evladım oldu ve onun için bu kilolar alındı ben 1 kilo alayım o 10 gr alsın dedim dedikçe yedim sonrada engelleyemedim.
evet hamileyim doğurup sana vericem deseydin.
banada herkes çok yakışmış sakın vermeye çalışma diyor üstten iyiyimde alttan versem çok iyi olacak.

seninki daha beter yavrum pc ve cep telefonu daha kötü.ben tv izlesin ama bağımlısı olmasın istiyorum atıyorum 1-2 cizgi filimi olsun onları izlesin hatta ben şirinlerin cd sini alıcam 2 yaşına gelince iyi ile kötüyü yapılmaması gerekenleri şakacı şirinden öğrensin :) insancıl bi cizgi film olsun.

bizim için söylenmiş gibi angılamadım ben hani 35-40 yaşında 3.4 çoçuğu olanlar malesef ev işi yapmaktan uğraşmaktan çoçukları ile ilgilenemiyorlar.örnek benim annem iş güç yapmaktan çoçuklarımızla oynamak ne demek bilmezdik ben duruda aynı zamanda evlat yetiştirmeyi öğrenicem diyo.sizi doyurup babaannenize verirdim yada uyturdum oynasın oyalansın yoktu diyor.bırakırdık öyle.valla o zaman öyleymiş.

ki senin yaşın genç 2-3 yıl sonra bıraktığın yerden devamda edebilirsin.kariyer gibi bir niyetimde vok valla amaçımım belli kariyer yapıpta ne olacak kendi adıma konuşayım sektörüm belli an fazla acenta müdürü olurum ama gözümde yok 200-300 fazlasına ++++++ iş yükü almak gibi bi amacımda yok.kızım için iyi bir gelecek hazıramak ve maddi olanaklarını arttırmak.bunun içinde kızımın ilklerinden vazgeçiyorum bundan daha buyük bi fedakarlıta olamaz sanırım.

tamam zeynep ben arkada doruku kucagıma alır otururum. cocukla önde oturmak tehlikeli olur. pusetleride götürceksek sıgdırırız bir sekilde. o zaman banada uyar nerde isterseniz buluşuruz. ama diş bugdayım bitsin. banada gelebilirsiniz istediginiz zaman.

kızz sen hç girmez oldun yaww..nerelerdesinn..küçük hanım nasıl..

kaydirigubbakcemile3
ayşegülcüm ceren iyi canım.. biraz dişlerle boğuşuyoruz çıkmadı hala bakalım hayırlısı.. yakında kaşıntıdan beni yiycek...

oooo esra hanımmmmmmmmm delikafadulden

kızlar buluşma varsa bende varım ona göre kambersiz düğün olmaz ...

Son düzenleme:

tab,k, verim bunda hamur yok kuşbaşı eti pişiriyon soğanı diş diş sarımsak koyup kavuruyon biber ve domates ekliyon kabakları küp küp doğruyon salçasını koyup şöyle bi karıştırıp suyunu veriyon bi tarafdanda nohutları haşlıyosun kabaklar pişmeye yakın nohutlarıda ilave edip tuz,pul biber,nane ve limon tozu koyuyom ve biraz daha pişiriyom oluyo bitiyo..

olur.
burcu nasıl yapalım sen karar ver?
aşkolsun sensiz bi buluşma düşünmüyoruz zati sempatiksalakcinni

Ay bak ortalık karıştı yine kıyma pişiyorda et pişene kadar diğerleri ezilir et verin diyor dr lar ya .eti hayvanın neresindeki et çabuk pişer diye sordum ben .bi kıymadır dönüyor.

ya bisküvi bende ara ara vermeye çalışıyorum.bu kız nasıl beceriyo anlamıyorum ama yutamıyo resmen boguluyo.zaten gözetim altında veriyorum.hemen su içirtiyorum ama gözle falan hemen kızarıyo.off sıkımtım var bu kızın yemesiyle ilgili.ama blendırdan geçir yer.benim kız az yiyo ama tadına bakıyo işte..ben bazen kıymayı unutuyorum çıkarmayı buzlu bilem koyuyorum çorbanın içine sebzelerle kaynarken hemen çözülüyo yaa..
tavuk haşlayıp parcalayıp onuda atıyorum buzluga.
kırmız biber.dogruyap küçük küçük atıyorum buzlugu.ve sebze tabiki.ama şimdi stokları kullanıyorum.bi daha atmayacagım şu taşınma işi bitine kadar.gittigim yerde tekrardan başlarım..

BİLMEZMİYİZ.

Bu sefer bende gelicem ama 2 çocukla kabul ederseniz

valla gün gelince herkes bi tarafa kaçıyor.

2 çoçukla değil sen 5 tane doğur hepsini kabul ederiz.bu kiloyla doğurursun azcık sinir edeyim seni bu azimle 2 haftada tığ gibi olursun.kaydirigubbakcemile3.

kız kilonuda bilmiyorum şaka haaa sakın kızma.

kızlar tuz koyuyomusunuz yemeklere??

ben koymuyorum ama bazen bizim yediklerimizdende yemek istiyo ceren nefsi çekmesin diye tattırıyorum ondada tuz var.. gerçi çok tuzlu yapmıyorum yemekleri ama... ne zaman tuza şekere başlıycaz??

koyuyorum...
çünkü ipeğin damak tadı var. bildiğin ayırt ediyor. tuzsuz,domatezsiz,salçasız,zeytinyağı ile pişmiş,ve en garibi çok beklemiş yemek yemiyor.
offf çok işim var bu kızla çok...
koyuyorum dediysem de çok az yani,göz kararı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…