BİLMEZMİYİZ.
valla gün gelince herkes bi tarafa kaçıyor.
2 çoçukla değil sen 5 tane doğur hepsini kabul ederiz.bu kiloyla doğurursun azcık sinir edeyim seni bu azimle 2 haftada tığ gibi olursun.kaydirigubbakcemile3.
kız kilonuda bilmiyorum şaka haaa sakın kızma.
aman bende 72 kiloyum yarasın bize neyapalım kadın dediğin etli butlu olur demi ama..
walla kim gelirse gelsin ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli oluyo bi okadarda ortalık batıyo... burcuya gidiceksek zaten kalabalık olalım o bayılır dağınıklığa :roflol:
kızlar tuz koyuyomusunuz yemeklere??
ben koymuyorum ama bazen bizim yediklerimizdende yemek istiyo ceren nefsi çekmesin diye tattırıyorum ondada tuz var.. gerçi çok tuzlu yapmıyorum yemekleri ama... ne zaman tuza şekere başlıycaz??
74kiloyum bacım yok kız normalde kilomla barışık biriyim
,aman bende 72 kiloyum yarasın bize neyapalım kadın dediğin etli butlu olur demi ama..
koyuyorum...
çünkü ipeğin damak tadı var. bildiğin ayırt ediyor. tuzsuz,domatezsiz,salçasız,zeytinyağı ile pişmiş,ve en garibi çok beklemiş yemek yemiyor.
offf çok işim var bu kızla çok...
koyuyorum dediysem de çok az yani,göz kararı.
kaydirigubbakcemile3
ayşegülcüm ceren iyi canım.. biraz dişlerle boğuşuyoruz çıkmadı hala bakalım hayırlısı.. yakında kaşıntıdan beni yiycek...
kızlar buluşma varsa bende varım ona göre kambersiz düğün olmaz ...
tab,k, verim bunda hamur yok kuşbaşı eti pişiriyon soğanı diş diş sarımsak koyup kavuruyon biber ve domates ekliyon kabakları küp küp doğruyon salçasını koyup şöyle bi karıştırıp suyunu veriyon bi tarafdanda nohutları haşlıyosun kabaklar pişmeye yakın nohutlarıda ilave edip tuz,pul biber,nane ve limon tozu koyuyom ve biraz daha pişiriyom oluyo bitiyo..
kızlar tuz koyuyomusunuz yemeklere??
ben koymuyorum ama bazen bizim yediklerimizdende yemek istiyo ceren nefsi çekmesin diye tattırıyorum ondada tuz var.. gerçi çok tuzlu yapmıyorum yemekleri ama... ne zaman tuza şekere başlıycaz??
koyuyorum...
çünkü ipeğin damak tadı var. bildiğin ayırt ediyor. tuzsuz,domatezsiz,salçasız,zeytinyağı ile pişmiş,ve en garibi çok beklemiş yemek yemiyor.
offf çok işim var bu kızla çok...
koyuyorum dediysem de çok az yani,göz kararı.
ya dr. bana herşeyi verebilirsin dedi ama tuz ve şeker yok dedi... bende domatesi falan sordum alerji yapabilirmi diye.. yemediği herşey alerji yapabilir bilmiyoruz henüz dedi... yedirdim şükür bişey yok.. ama böbrekler için iyi değil tuz diye duydumda.. bizim yediklerimizden tatırınca bile vicdan azabı çekiyorum... cerende bayılıyo.. kendi mamasını yemiyo önüne 1 tabak mercimek yemeği koysam daha mutlu...
aman bende 72 kiloyum yarasın bize neyapalım kadın dediğin etli butlu olur demi ama..
iyi iyi .bizimde çıkmadı daha..zor olurdur kuzuya ..
dogru tuz koymamak lazım ama ipek yemiyor tuzsuz,yağsız şeyleri.
hele kokusundanmıdır bilmem,zeytinyağıyla pişen şeyi ağzına sürmüyor.
bende yesin diye az az koyuyorum tuz. napiyim,başka türlü aç kalıcaz...
hemde nasıl walla napıcam bilmiyorum.. bide pişik olduki altı sorma perş günü 2 hafta olucak yeni yeni hafiflemeye başladı.. çok sık kaka yapıyo bazen çok sulu bazen krem kıvamında oda çocuğun canına okudu.. kanıyodu.. o kanıyo ben ağlıyorum sorma ne çektim..
yapıcak bişey yokmuş canım haklısın... ee anacım senin kızda pek bi biliyo ağzının tadını.. walla sen yandın.. biraz büyüsün parmağında oynatır seni.. benimkide beni biliyorum..
SİZ GELİN BEN TEMİZLEMEYE RAZIYIM.walla kim gelirse gelsin ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli oluyo bi okadarda ortalık batıyo... burcuya gidiceksek zaten kalabalık olalım o bayılır dağınıklığa :roflol:
hemde nasıl walla napıcam bilmiyorum.. bide pişik olduki altı sorma perş günü 2 hafta olucak yeni yeni hafiflemeye başladı.. çok sık kaka yapıyo bazen çok sulu bazen krem kıvamında oda çocuğun canına okudu.. kanıyodu.. o kanıyo ben ağlıyorum sorma ne çektim..
yapıcak bişey yokmuş canım haklısın... ee anacım senin kızda pek bi biliyo ağzının tadını.. walla sen yandın.. biraz büyüsün parmağında oynatır seni.. benimkide beni biliyorum..
aynı benim oda arkadaşım gibi dedin oda erkek bana öyle diyor kendince teslli ediyor beni
Esra hoşgeldin canım nasılsınnn
bende tuz koyuyorum yoksa yemiyor derinde öyle iyi anlıyorki maşallahı var yanii
kızlar bizimkilere söyledik görümcem ağladı bana tripli o bakmak istiyomuşta bilmem nee annesi hasta nasıl bakcaksa.hem bana diyor daha önce bana güvenen çocuk yapmasın şimdi kıymete bindi nasıl sinirlendim ağladım anlatamam bu ne ya herkes poh poh istiyorr
kanıyormuyduhemde nasıl walla napıcam bilmiyorum.. bide pişik olduki altı sorma perş günü 2 hafta olucak yeni yeni hafiflemeye başladı.. çok sık kaka yapıyo bazen çok sulu bazen krem kıvamında oda çocuğun canına okudu.. kanıyodu.. o kanıyo ben ağlıyorum sorma ne çektim..
çek restini annem bakıcak bitti de.Esra hoşgeldin canım nasılsınnn
bende tuz koyuyorum yoksa yemiyor derinde öyle iyi anlıyorki maşallahı var yanii
kızlar bizimkilere söyledik görümcem ağladı bana tripli o bakmak istiyomuşta bilmem nee annesi hasta nasıl bakcaksa.hem bana diyor daha önce bana güvenen çocuk yapmasın şimdi kıymete bindi nasıl sinirlendim ağladım anlatamam bu ne ya herkes poh poh istiyorr
doktora bi götürsene canım belki başka bişey verir...ay bizimde pişik geçmedi hala bizde isal felan yok ama diş çıkartırkenmi oluyo bu pişik acaba hametan krem 1 tüp bitti didemin dediğimısır nişasatsını yaptım ısalk mendil hiç kullanmıyorum hep yıkıyorum ama yok geçmiyo neyapsamki
ben geliyorum canım...SİZ GELİN BEN TEMİZLEMEYE RAZIYIM.
göztepede oturuyorum kızlar 9 ekim cumartesi için plan yapalım o zaman bu hafta çalışıyorum çünkü.ama karşı olunca eleme olacak gibime geliyor.hadi bakalım dökülün kızlar.
esra o kadar mı kanıyacak derecede mi ayy yazık ben kızardığı an acıyor diye mahvoluyorum .ayy kuzum ya bırakacaksın totosu açık gezecek aslında ama emekleme olunca ev batar hani daha küçük olsalar olurduda.
ben gelirim gelirken şişli civarındasn bir kişiyide alabilirim kızlar beni eşim götürür çünkü
ben gelirim gelirken şişli civarındasn bir kişiyide alabilirim kızlar beni eşim götürür çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?