2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu et konusunda çiğköftelik antrikot bölümü çabuk pişer lop et böyle sinirsiz olcak tabi..

walla kim gelirse gelsin ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli oluyo bi okadarda ortalık batıyo... burcuya gidiceksek zaten kalabalık olalım o bayılır dağınıklığa :roflol:

walla kim gelirse gelsin ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli oluyo bi okadarda ortalık batıyo... burcuya gidiceksek zaten kalabalık olalım o bayılır dağınıklığa :roflol:

kaydirigubbakcemile3
arkamızdan sabaha kadar temizlik yapmasın da...

ayyy havva da gelsin bari yaaaa
ebruuu sende gelsene bacımm
başka kim var istanbul da???
seldaaaaaaaaaaaa

DR başla dedi canım az az koyuyorum.

74kiloyum bacım yok kız normalde kilomla barışık biriyim

aynıyız bende 73 kiloydum en son galiba 1-2 verdim ama uzun zamandırda tartılmadım.

aman bende 72 kiloyum yarasın bize neyapalım kadın dediğin etli butlu olur demi ama..
,

ahhaa herkes aynı kilo galiba.

ya dr. bana herşeyi verebilirsin dedi ama tuz ve şeker yok dedi... bende domatesi falan sordum alerji yapabilirmi diye.. yemediği herşey alerji yapabilir bilmiyoruz henüz dedi... yedirdim şükür bişey yok.. ama böbrekler için iyi değil tuz diye duydumda.. bizim yediklerimizden tatırınca bile vicdan azabı çekiyorum... cerende bayılıyo.. kendi mamasını yemiyo önüne 1 tabak mercimek yemeği koysam daha mutlu...

bende 74 üm... zati 72 ile hamile kalmıştım napim ya canım sağolsun bende hiç takmıyorum walla...

iyi iyi .bizimde çıkmadı daha..zor olurdur kuzuya ..

teşekkür ederimm..mutlak dneyecegimm..

biz az koyuyorz.doktorumuz az koyabilirsin demişti.iki aydır az koyuyorum.

bende aynen...

dogru tuz koymamak lazım ama ipek yemiyor tuzsuz,yağsız şeyleri.
hele kokusundanmıdır bilmem,zeytinyağıyla pişen şeyi ağzına sürmüyor.
bende yesin diye az az koyuyorum tuz. napiyim,başka türlü aç kalıcaz...

iyi iyi .bizimde çıkmadı daha..zor olurdur kuzuya ..

hemde nasıl walla napıcam bilmiyorum.. bide pişik olduki altı sorma perş günü 2 hafta olucak yeni yeni hafiflemeye başladı.. çok sık kaka yapıyo bazen çok sulu bazen krem kıvamında oda çocuğun canına okudu.. kanıyodu.. o kanıyo ben ağlıyorum sorma ne çektim..

yapıcak bişey yokmuş canım haklısın... ee anacım senin kızda pek bi biliyo ağzının tadını.. walla sen yandın.. biraz büyüsün parmağında oynatır seni.. benimkide beni biliyorum..

Esra hoşgeldin canım nasılsınnn
bende tuz koyuyorum yoksa yemiyor derinde öyle iyi anlıyorki maşallahı var yanii
kızlar bizimkilere söyledik görümcem ağladı bana tripli o bakmak istiyomuşta bilmem nee annesi hasta nasıl bakcaksa.hem bana diyor daha önce bana güvenen çocuk yapmasın şimdi kıymete bindi nasıl sinirlendim ağladım anlatamam bu ne ya herkes poh poh istiyorr

ay bizimde pişik geçmedi hala bizde isal felan yok ama diş çıkartırkenmi oluyo bu pişik acaba hametan krem 1 tüp bitti didemin dediğimısır nişasatsını yaptım ısalk mendil hiç kullanmıyorum hep yıkıyorum ama yok geçmiyo neyapsamki

SİZ GELİN BEN TEMİZLEMEYE RAZIYIM.

göztepede oturuyorum kızlar 9 ekim cumartesi için plan yapalım o zaman bu hafta çalışıyorum çünkü.ama karşı olunca eleme olacak gibime geliyor.hadi bakalım dökülün kızlar.

esra o kadar mı kanıyacak derecede mi ayy yazık ben kızardığı an acıyor diye mahvoluyorum .ayy kuzum ya bırakacaksın totosu açık gezecek aslında ama emekleme olunca ev batar hani daha küçük olsalar olurduda.

aynı benim oda arkadaşım gibi dedin oda erkek bana öyle diyor kendince teslli ediyor beni

sempatiksalakcinni ilahii..

ayy kuzum yaaa çok geçmiş olsunn.pişik geçse bilem sen yine kullan bari kremm.çok hassa demekkii..

aman öyle olur zaten.bi kadına dügün devetiyesi vermemişler.kadın evde aman iyikide vermediler gitmeyecektim demiş.sonra düğün sahiplerini görünce bizede bi düguün davetiyesi vermediniz demiş.kadında ee verseydim gelecekmişdin demişş.tabikide gelirdim. demiş.d misali. deseydin bakmez bin dereden su getirirdi.ama vermeyincede bakardım diyo ölemi..aslında bi baktıracaksın buna bakalım ediyomi..
aman annesine baktırtma hem hasta.hem tahammül edemez.haskalıktan dolayı..annen bakıyo dimi..valla iyi olur. gözün arkada kalmız.

kanıyormuydu
baya ilerlemiş sizin pişiğiniz ya... yavrum canını nasıl yakıyodur...
çıksa da rahatlasanız dişleriniz dicem ama o zamanda nasıl rahatlanırsa
çek restini annem bakıcak bitti de.
bu nedir ya.
öyle görümceye başlarım yaniiiiiiii
anası hasta nasıl bakacak derine? misgibi annen bakıcak işte,daha ne.
kıskanıyolar bence,çekemiyolar annenin bakıcak olmasını. çatır çatır çatlasınlar oh!
doktora bi götürsene canım belki başka bişey verir...
ben geliyorum canım...

ben gelirim gelirken şişli civarındasn bir kişiyide alabilirim kızlar beni eşim götürür çünkü

alakalı degil ama.evmi alacaksınızz.hayırlı olsun.ya borca girmeden mal sahibi olunmuyo bacım yaa.allah kolaylık versin.yine iyi maaşlar alıyorsunuz.altından kalkarsınız evelallah..

ben gelirim gelirken şişli civarındasn bir kişiyide alabilirim kızlar beni eşim götürür çünkü

ben zeynebi (özlem) alıcam,sende gönüllü birini al o zaman. esra var o tarafta ama onunda eşi arabayla bırakıyor sanırım...
selda ve havva gelirlerse onlarıda metrobüsten falan alalım bi şekilde,zorlanmasınlar...

ebruuu huuuuuuuu? gelebilcenmi canım?

evde üç tüp hametan var ben hiç kullanmıyorum onu.eger kızarırsa travazol kullanıyorum.anında rahatlatıyo ve geçiriyo..çook nadir kullanıyorum zaten.o ishal oldug udönemde pişik olabilir diye ishali geçene kadar bi gün travazol bi gün dalin krem kullandım.ama her bez degiştirmemde.şükür bişey olmadı.şimdi kestim zaten.kullanmıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…