2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen kızlar o kadar bunalttıki beni ya anlamıyorum ben yaa kendi car car car konuşur senin fikrine saygı duymaz destak olacağına geri zekalı o zaman çıkar her ay ver bana maaşım kadar para bende çalışmıyım çocuğuma bakıyım artı tüm gün evde oturur ayda 2 kere 1 kere çıkar dışarı.çocuk patlıcak tüm gün benim annem öle değilki kadın sosyal yani yerine göre yapar herşeyi onuda geçtim kıskanma hakkı yok aslında ama onu akıl edemez kendi ablasının çocukları burda büyüdü o zaman ablasınında kayınavlidesi laf söylese hakkı yani bunları düşünmüyolarkii off burnumdan geldi valla ortalık düzeltmeye çalışırkenn

alakalı degil ama.evmi alacaksınızz.hayırlı olsun.ya borca girmeden mal sahibi olunmuyo bacım yaa.allah kolaylık versin.yine iyi maaşlar alıyorsunuz.altından kalkarsınız evelallah..

bizim site biraz muhafazakar o yüzdwen hoşlanmıyoruz daha rahat bir yere çıkalım dedik bakalım havuzu fitnesi falan içinde bir yer bakalım olursa

ay varya ona dicen aslında
"senin gibi asosyal mi olsun evde çocuğum" dicen
oturup kalacak
yaşasın kötülük :1ninca:

olur valla alırım bende haber versinler

amaan takma boşverr.sen rahatına bak.car car konuşmaya devam etsin o..

bizim site biraz muhafazakar o yüzdwen hoşlanmıyoruz daha rahat bir yere çıkalım dedik bakalım havuzu fitnesi falan içinde bir yer bakalım olursa

ooo fitnesmii..ayy valla ne iyi olur kızz.hadibakalım allah gönlünüze göe versinn.umarım bulursunuzz..

]

iyide hem annesi hasta hem bana güzenip doğurmayın diyor.arada anneme götürmen zor olunca yada kış geliyor yollar -hava bozuk olunca görümcen bakar Serap sen yine bırak kırma kalbini.

:gitme: 23 ekim olmazmı peki... çokmu geç.... :sinifsinif:

ya olmassa yapın 9 ekimde napalım ya herkese aynı zamanda uyması zaten zor.

hoşbulduk canım benim...

ben gelirim gelirken şişli civarındasn bir kişiyide alabilirim kızlar beni eşim götürür çünkü

ben gelebilirim mahsuru yoksa eşim c.tesileride çalışıyo maalesefki artıkın((

ayy kuzum yaaa çok geçmiş olsunn.pişik geçse bilem sen yine kullan bari kremm.çok hassa demekkii...

kanıyormuydu
baya ilerlemiş sizin pişiğiniz ya... yavrum canını nasıl yakıyodur...
çıksa da rahatlasanız dişleriniz dicem ama o zamanda nasıl rahatlanırsa
...

kızlar 1 gecede oldu o pişik bi sabah kalktım çocuğun altı kıpkırmızı nasıl oldu anlamadım ... he altını pis bekletirim gece değişirim emmek için kalkar ceren genelde.. hani akşam yatıp sabah kalkıyo desem altı pis kaldıda oldu oda yok... dr. aradım hemen diş dedi.. ilk 1 hafta hametanla geçirmeye çalıştım yok geçmiyo... dr. fito kremle ketoral kremi karıştırıp sür dedi 4-5 gündür onu yapıyorum iyi geldi şükür.. ama ne feciydim anlatamam.. garibim altını değişiyorum kanıyo babasıda dikkatini dağıtmak için şebeklik yapıyo.. ona gülüyo.. ben ağlıyorum kanıyo diye oda güldükçe daha çok üzülüyorum çok masumlar ya... beceremiyorum kızım sana bakmayı annen ne hale soktu seni diye nasıl ağlıyorum... sinirlerim bozuldu oda teselli eder gibi bana gülüyo...

hımm bilmiyordum. ben zaten dr değiştirecem. istediğim kadar vakit ayıramıyor artık kadın. dr normal demiş cnm, takma kafana. kontrolünü ihmal etme yeter. Eflal'in dr kim? memnun musunuz???

Hülya'cığım kusura bakma parça parça giriyorum. Yeni doktorumuz İlk Adımlarda Cemal Yeşildere. İlk defa çok memnunum bir doktordan. Tavsiye edebilirim.

ya kızlaaaaaar aşkolsun yaaaa 9 ekim benim dişbugdayım var. ondan sonraki hafta olsun nolur ya

BEN ÇALIŞIYORUM

16 sında da bizim düğünümüz var,katılamayabilirim.
haydaaaaaaa,nasıl olacak şimdi (((((

BENDE ÇALIŞIYORUM ZATEN

iyide hem annesi hasta hem bana güzenip doğurmayın diyor.arada anneme götürmen zor olunca yada kış geliyor yollar -hava bozuk olunca görümcen bakar Serap sen yine bırak kırma kalbini.

bende manyakmıyım neyim bi öyle bi böyle kızılmayana kızarım kızılacak olana alttan alırım . yok yok bu burcu kesin sıyırmış .

canım yaaa.zaten yüksek ateşleri olur onlar yine güler..çok geçmiş olsun kuzuya....inşallah bi daha olmazzz..

ay ben de gelmek istiyom ama durun bakalım kesin bişey diyemem şimdiden ben haber veririm..

Bende 16 sında gelemem kuzenimin nişanı var izmite gidicez
ayşegül evi bulduk çok şükür beğendik şimdi bizim evin satılmadsı gerekiyor çünkü birikmişimiz yok

sormayın kızlar yaa ne yapcan idare ediyoruz işte burcu işin garip tarafrı ben bişey demedim kendi kendine konuşup yazıyo anlıyca"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…