Bak onu hiç düşünmemiştim.
tarhananın içine patates koy birgün kabak koy ben bazen öyle yapıyorum.
hoş geldin Fatmacığım.düzeni değişti tabi sil baştan düzen kurarsın yine.gerçi bu ara hepsinde var odadan çıkmayı ver başlıyorlar ağlamaya.
annenin bakması daha iyi Serap.ne kadar iyide baksa annen kadar içine sinmez.1 hafta 10 gün zorlanırsın ondan sonra düzene girer alışırsın yada alışmaya çalışarak gidersin ben halen alışamadım çok özlüyorum ama yapacak birşey yok.annenin ev müsitse sorun olmaz çorbasını-yoğurtunuda annen yapar ama müsait değilse 2 günlük sen akşamdan yapar sabah annene bırakırsın.ee bu haftadan başla sen sabah ise gider gibi git annene derinle beraber hem annen alışsın yedirmeye hem sen yanındayken deroş alışsın.
benim erkek kardeşimdede vardı 15 yaşına kadar sık sık durduk yere burnu kanardı.çatlak var zamanla kapanacak dediler çok şükür 23 yaşında 4-5 yıldır bitti.geçmiş olsun.
ev için hakkınızda hayırlısı olsun canım.İnşallah istediğiniz gibi bulur taşınırsınız.borç olmadan birşey olmuyor.
geçer canım oğluna iyi baksında sende ayıya dayı de birşey olmaz.
oda bu cmt oluyor,burcu çalışıyor
Bende 16 sında gelemem kuzenimin nişanı var izmite gidicez
ayşegül evi bulduk çok şükür beğendik şimdi bizim evin satılmadsı gerekiyor çünkü birikmişimiz yok
hımmm...
Aa buldunuzmuu..şu havuzlu fitnesli bi ev ölemiiii..hayırlı olsunnn...güle güle oturun inşallahh.evinizide kısa zamanda satansınız inşallahhh.eee ev bekleyecekmi sizin satmanızı.tanıdıkmı yaniii...
hoşbuldum burcucum senden başka kimsede görmemiş benimafoldumben neysem evet cnm dedğin sil baştan düzen kurulacak galiba gerçi dönemsel bişide olabilir galiba inş öledir hiçbişi yapamaıyorum böylede yapıişık ikizler gibim geziyoruz evde
kızlar ben bi dışarı çıkıyom yoksam çıldırcam valla...
kızlar ben bi dışarı çıkıyom yoksam çıldırcam valla...
yok site daha yeni yapılıyor nisanda teslim edilecek boş daireler var olmazsa arabayı satıp peşinat vericez
Yok yetişemicem oku oku imkan yok uğraşmim en iyisikaydirigubbakcemile3
selam herkese
ayşegülcüm hayırlı olsun cnm eşin kazanmış yeni okudum
şimdi noluyor son durum nedir...
ipoşum uyuyor,uyansın bende parka götürcem onu,salıncağa bayılıyor zilli :asigim:
Merhabalar bu aradaopuyorumnanaktan
Doktordan geldim,aslında geleli çok oluyor ama Yahya Toprak bırakmadı yakamı.. ay oğluşummmmm ne kadar özlemiş beni..Kapıyı açınca beni gördüğü anda ki ifadesiii Allahım Allahımmmm çocuk sahibi olmak ne kadar güzell..Ayrı kalmak ne kadar zor..senağlamaÇalışan annelere Allahım kolaylık versin.
Yüzü gözünüzün önünden gitmiyordur bütün gün..Ben hastane de vakit buldukça resimlerine baktım durdumkaydirigubbakcemile3
Konu da buymuş galiba bugünkaydirigubbakcemile3
Kızımız da iyi herşey yolunda çok şükür..900 gr. olmuşuz bileopuyorumnanaktan
Hafta hesaplamasında bi yanlışlık olmuş 26+5 mişimakannehir
öfff yavaş kızlar yetişemiyorum
kkızcen iyiymiş.maşallhh..
ee hafta hesaplaması yapamıyon dimi.belli degil çünkümkaydirigubbakcemile3
bu arada sen dogum yaptıktan sonra adet olmuşmuşdun..yoksam olmadanmı hamile kaldın..
aaa bende yazdımmm..iyi bak geçmişeeeklava:
dur kız ne oldu..
haa tamam ozamann..hadi hayırlı olsunn..
hoşgeldinn..
sağol tatlımm...inşallah hayırlı bi yer olurr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?