2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldum burcucum senden başka kimsede görmemiş benimafoldumben neysem evet cnm dedğin sil baştan düzen kurulacak galiba gerçi dönemsel bişide olabilir galiba inş öledir hiçbişi yapamaıyorum böylede yapıişık ikizler gibim geziyoruz evde

oda bu cmt oluyor,burcu çalışıyor

hımmm...

Bende 16 sında gelemem kuzenimin nişanı var izmite gidicez
ayşegül evi bulduk çok şükür beğendik şimdi bizim evin satılmadsı gerekiyor çünkü birikmişimiz yok

aa buldunuzmuu..şu havuzlu fitnesli bi ev ölemiiii..hayırlı olsunnn...güle güle oturun inşallahh.evinizide kısa zamanda satansınız inşallahhh.eee ev bekleyecekmi sizin satmanızı.tanıdıkmı yaniii...

ay sormayın kızlar valla idare ediyoruz.burcu işin garip tarafı ben Bişey demedim kendi söylüyor kendi yazıyor.eşimde bizim kararımız önemliolan ona ne diyor

yok site daha yeni yapılıyor nisanda teslim edilecek boş daireler var olmazsa arabayı satıp peşinat vericez

aaa bende yazdımmm..iyi bak geçmişeeeklava:

kızlar ben bi dışarı çıkıyom yoksam çıldırcam valla...

dur kız ne oldu..

yok site daha yeni yapılıyor nisanda teslim edilecek boş daireler var olmazsa arabayı satıp peşinat vericez

haa tamam ozamann..hadi hayırlı olsunn..

Yok yetişemicem oku oku imkan yok uğraşmim en iyisikaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn..

selam herkese
ayşegülcüm hayırlı olsun cnm eşin kazanmış yeni okudum

sağol tatlımm...inşallah hayırlı bi yer olurr.

şimdi noluyor son durum nedir...
ipoşum uyuyor,uyansın bende parka götürcem onu,salıncağa bayılıyor zilli :asigim:

Merhabalar bu aradaopuyorumnanaktan
Doktordan geldim,aslında geleli çok oluyor ama Yahya Toprak bırakmadı yakamı.. ay oğluşummmmm ne kadar özlemiş beni..Kapıyı açınca beni gördüğü anda ki ifadesiii Allahım Allahımmmm çocuk sahibi olmak ne kadar güzell..Ayrı kalmak ne kadar zor..senağlamaÇalışan annelere Allahım kolaylık versin.
Yüzü gözünüzün önünden gitmiyordur bütün gün..Ben hastane de vakit buldukça resimlerine baktım durdumkaydirigubbakcemile3
Konu da buymuş galiba bugünkaydirigubbakcemile3

Kızımız da iyi herşey yolunda çok şükür..900 gr. olmuşuz bileopuyorumnanaktan
Hafta hesaplamasında bi yanlışlık olmuş 26+5 mişimakannehir

kkızcen iyiymiş.maşallhh..
ee hafta hesaplaması yapamıyon dimi.belli degil çünkümkaydirigubbakcemile3
bu arada sen dogum yaptıktan sonra adet olmuşmuşdun..yoksam olmadanmı hamile kaldın..

kızlar utkuyu aldım..ordan hemen karşıda çocuk hastanesi var oraya gittm..sıpaları tarttırmaya ede kendim tartılmaya...çok mutluyum 2kilo vermişim...burakta 8.150gr olmuş...biraz toparlanmış yani..ayyy kilo verdiğime çok sevindim ya:teytey:

kkızcen iyiymiş.maşallhh..
ee hafta hesaplaması yapamıyon dimi.belli degil çünkümkaydirigubbakcemile3
bu arada sen dogum yaptıktan sonra adet olmuşmuşdun..yoksam olmadanmı hamile kaldın..

Yoh anam adet madet yüzü göremedik en son adet tarihim 2009 mayıs öyle düşündelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…