Merhabalar bu aradaopuyorumnanaktan
Doktordan geldim,aslında geleli çok oluyor ama Yahya Toprak bırakmadı yakamı.. ay oğluşummmmm ne kadar özlemiş beni..Kapıyı açınca beni gördüğü anda ki ifadesiii Allahım Allahımmmm çocuk sahibi olmak ne kadar güzell..Ayrı kalmak ne kadar zor..senağlamaÇalışan annelere Allahım kolaylık versin.
Yüzü gözünüzün önünden gitmiyordur bütün gün..Ben hastane de vakit buldukça resimlerine baktım durdumkaydirigubbakcemile3
Konu da buymuş galiba bugünkaydirigubbakcemile3
Kızımız da iyi herşey yolunda çok şükür..900 gr. olmuşuz bileopuyorumnanaktan
Hafta hesaplamasında bi yanlışlık olmuş 26+5 mişimakannehir
kızlar utkuyu aldım..ordan hemen karşıda çocuk hastanesi var oraya gittm..sıpaları tarttırmaya ede kendim tartılmaya...çok mutluyum 2kilo vermişim...burakta 8.150gr olmuş...biraz toparlanmış yani..ayyy kilo verdiğime çok sevindim ya:teytey:
kızlar utkuyu aldım..ordan hemen karşıda çocuk hastanesi var oraya gittm..sıpaları tarttırmaya ede kendim tartılmaya...çok mutluyum 2kilo vermişim...burakta 8.150gr olmuş...biraz toparlanmış yani..ayyy kilo verdiğime çok sevindim ya:teytey:
Yoh anam adet madet yüzü göremedik en son adet tarihim 2009 mayıs öyle düşündelikafadulden
hoşbulduk canım benim...
ben gelebilirim mahsuru yoksa eşim c.tesileride çalışıyo maalesefki artıkın((
kızlar 1 gecede oldu o pişik bi sabah kalktım çocuğun altı kıpkırmızı nasıl oldu anlamadım ... he altını pis bekletirim gece değişirim emmek için kalkar ceren genelde.. hani akşam yatıp sabah kalkıyo desem altı pis kaldıda oldu oda yok... dr. aradım hemen diş dedi.. ilk 1 hafta hametanla geçirmeye çalıştım yok geçmiyo... dr. fito kremle ketoral kremi karıştırıp sür dedi 4-5 gündür onu yapıyorum iyi geldi şükür.. ama ne feciydim anlatamam.. garibim altını değişiyorum kanıyo babasıda dikkatini dağıtmak için şebeklik yapıyo.. ona gülüyo.. ben ağlıyorum kanıyo diye oda güldükçe daha çok üzülüyorum çok masumlar ya... beceremiyorum kızım sana bakmayı annen ne hale soktu seni diye nasıl ağlıyorum... sinirlerim bozuldu oda teselli eder gibi bana gülüyo...
Doktordan geldim,aslında geleli çok oluyor ama Yahya Toprak bırakmadı yakamı.. ay oğluşummmmm ne kadar özlemiş beni..Kapıyı açınca beni gördüğü anda ki ifadesiii Allahım Allahımmmm çocuk sahibi olmak ne kadar güzell..Ayrı kalmak ne kadar zor..senağlamaÇalışan annelere Allahım kolaylık versin.
Yüzü gözünüzün önünden gitmiyordur bütün gün..Ben hastane de vakit buldukça resimlerine baktım durdumkaydirigubbakcemile3
sen kaç haftalık sanıyordun ki?
yani doğum ne zamana geliyor?
minik kuşa isim buldunuzmu peki Şeniz
he valla öyle olmuş...aman mümkünse benden epey daha gitsin kuzularıma..şöyle 10kilo daha paylaştırayım:roflol:ohhhhh senin kilolar burağa gitmiş yani.......
anası vermiş,danası almış ne mutlu size kaydirigubbakcemile2
hadi ana ogula aferinn..kız yanlış olmasın sonrakaydirigubbakcemile3
:roflol:
Ben 28 sanıyodum ilk gittiğim doktor öle demişti..Doğum zamanı aynı 30 Aralık veriyo doktorlar..Ama beklemezmiş o kadar..İşte cadı bi oğlak hatun dünyaya getircek galiba
İsimmmmm bulamıyoz bi türlübilmiyorumkismile
Zeynep diye bi minnoş geliyor gözümün önüne emmeee bakalım daha belli değil..Zeynep olsa bile yanına bi isim daha ekliycizzzz
Ben 28 sanıyodum ilk gittiğim doktor öle demişti..Doğum zamanı aynı 30 Aralık veriyo doktorlar..Ama beklemezmiş o kadar..İşte cadı bi oğlak hatun dünyaya getircek galiba
İsimmmmm bulamıyoz bi türlübilmiyorumkismile
Zeynep diye bi minnoş geliyor gözümün önüne emmeee bakalım daha belli değil..Zeynep olsa bile yanına bi isim daha ekliycizzzz
he valla öyle olmuş...aman mümkünse benden epey daha gitsin kuzularıma..şöyle 10kilo daha paylaştırayım:roflol:
çok kötüsün ayşegül:1closedeyes: dogru gı niye yanlış olsun...
aklinialirimsmile
yok yok şakaa.hani sağlık ocakları hep yanlış tartarya ondun didimdee.
bende pek diyet yapmama rağrem yarım kilo vermişimkaydirigubbakcemile3
zeynep ada..hımmm..o toprak ,kız ada..güzel olmamı gııı..
yok gı hastane burası sağlıkocağı değil...valla bende bişey yapmadım..ilk sıralar maydanoz suyu içtim okaaaa....bide kepek ekmekten başka ekmek yemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?