2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sen kaç haftalık sanıyordun ki?
yani doğum ne zamana geliyor?
minik kuşa isim buldunuzmu peki Şeniz

ohhhhh senin kilolar burağa gitmiş yani.......
anası vermiş,danası almış ne mutlu size kaydirigubbakcemile2

hadi ana ogula aferinn..kız yanlış olmasın sonrakaydirigubbakcemile3

Yoh anam adet madet yüzü göremedik en son adet tarihim 2009 mayıs öyle düşündelikafadulden

:roflol:

AY bu tarih meselesinide bir türlü tutturamıyoruz bu hafta pazar yapak mı ki.çokmu 2 ayak bi papuç olur.yada haftaya pazar yapabiliriz pazardan kaçıyorum hani geliş gidiş zor olursa da çalışanlara sorun olur diye.siz karar verin 2-16 ekim çalışıyorum diğer aradaki 9 ekim veya pazr günleride bana uyar.

ay ben gece altını acmıyorumda kaka yapmıyor gece ama ben hametan sürüp uyutuyorum.sabahta acınca sürüyorum o kadar.
ceroş fena olmuş ne bukızın cırcırı anlamadımki bi ara yine sürekli kaka yapıyordu.çıkacaksa çıksın bu dişlerde ne kilo kaldı ne iştah.

anammmm son 3 ay he valla az kaldı bitirdin Özlem.

Maşallah kızımızada.ben 26 haftada kaç gramdı acaba Duru ?

maşallah iyiymş kilo alımı...Allah bi avazda kurtarsın bacım...

bu arada kız ismi arıyosun ya..benm kızım olsaydı...NEHİR BERRA koycaktım....fikir olsun diye dedim..

sen kaç haftalık sanıyordun ki?
yani doğum ne zamana geliyor?
minik kuşa isim buldunuzmu peki Şeniz

Ben 28 sanıyodum ilk gittiğim doktor öle demişti..Doğum zamanı aynı 30 Aralık veriyo doktorlar..Ama beklemezmiş o kadar..İşte cadı bi oğlak hatun dünyaya getircek galiba

İsimmmmm bulamıyoz bi türlübilmiyorumkismile
Zeynep diye bi minnoş geliyor gözümün önüne emmeee bakalım daha belli değil..Zeynep olsa bile yanına bi isim daha ekliycizzzz

benim kızda 13.15 te yatırmıştım.hala uyuyo yaa..bende uyanırsa götüreyim parka ama.baktım hala uyuyo.biz defnenin büyük bebek arabasını bi arkadaşa vrdik geçen hafta.çok yeniydi ama agırlarya.taşıması güç oluyo.aşagıda bırakıyodmu girişte.ordada toz oluyo.önce sil.amaan gittigimz yerde baston araba alacagım..şimdilik arabamız yok yani.defnecik kucakta duruyo.üç gürdür bi lere gitigimizde..şimdi alalım diyom adama.yük etmeyelim diyo..ne yüküysee sankim biz taşıyıcagız.bide buralar pahalı yaa...

ohhhhh senin kilolar burağa gitmiş yani.......
anası vermiş,danası almış ne mutlu size kaydirigubbakcemile2
he valla öyle olmuş...aman mümkünse benden epey daha gitsin kuzularıma..şöyle 10kilo daha paylaştırayım:roflol:
hadi ana ogula aferinn..kız yanlış olmasın sonrakaydirigubbakcemile3

:roflol:

çok kötüsün ayşegül:1closedeyes: dogru gı niye yanlış olsun...

benim kızların isimlerini beğenirim ben ama anlayana söylemesi zor

slm kızlar dün aniden cıkmak zorunda kaldım benim sıpa uyandı ortalıgı yıktı sonrada yemek yapmak için eve gittim. Ve anca fırsat buldum girmeye.Eeee nasılsınız?

zeynep ada..hımmm..o toprak ,kız ada..güzel olmamı gııı..

Kilosu iyi işte normal..Saolun Allah razı olsun kızlar..
Toprak gibi o da pek büyük doğmucak demek ki..
Sibel, Nehir ve de Irmak kocamın listesinde ay ne bilim ya bi türlü karar veremiom..

he valla öyle olmuş...aman mümkünse benden epey daha gitsin kuzularıma..şöyle 10kilo daha paylaştırayım:roflol:

çok kötüsün ayşegül:1closedeyes: dogru gı niye yanlış olsun...

aklinialirimsmile
yok yok şakaa.hani sağlık ocakları hep yanlış tartarya ondun didimdee.
bende pek diyet yapmama rağrem yarım kilo vermişimkaydirigubbakcemile3

burası bugün çok güzel esiyo.klimada açmadık hiçç.odasında püfür püfür uyuyo.sanırım hoşuna gitti..

aklinialirimsmile
yok yok şakaa.hani sağlık ocakları hep yanlış tartarya ondun didimdee.
bende pek diyet yapmama rağrem yarım kilo vermişimkaydirigubbakcemile3

yok gı hastane burası sağlıkocağı değil...valla bende bişey yapmadım..ilk sıralar maydanoz suyu içtim okaaaa....bide kepek ekmekten başka ekmek yemiyorum...

zeynep ada..hımmm..o toprak ,kız ada..güzel olmamı gııı..

Ayşegül Ada ismini sevmiyorum..Yalnızlığı çağrıştırıyor kız banananiknanik
Shine ben senin dün yazdığına cevap vercektim ama yetişemedim o arada.Rafadan veriyorum yumurta demişsin,canım tam pişmemiş yumurta tehlikeli.Büyükler için bile tavsiye edilmeyen bişey..Bebiklere çok riskli..Hemde şu dönemde bakteri çok var yumurtalarda,tavukta ette aman ha diyim canım..5 dk kaynasın ölsün mikroplar,bakterileryerimseniben

Didem kıs sana özel mesaj attım kalsiyum meselesiylen ilgili neeen cevap veriyonsenağlama

Sibel tebriklervereliniortak
İki kilo az diil gıııız

Son düzenleme:
yok gı hastane burası sağlıkocağı değil...valla bende bişey yapmadım..ilk sıralar maydanoz suyu içtim okaaaa....bide kepek ekmekten başka ekmek yemiyorum...

haaa tamam ozaman doğrudur..iyi iyi gitsin kilolar..ben zaten zor zaman bekliyo verecegimi düşünüyorum.yinede az tatlı yiyorum.mulakat sonucu belli olmadan önce tatlıyı kesmiştim.şimdi gelen gözün aydın deyince tatlı koyuyuz.ee onlarlal iki gündür bende yiyommdelikafadulden

kızlar ipoş uyandı...
kabak yapıp kızı doyurup çıkıcaz,akşamda babamızı alır geliriz ewe.
buluşma farketmez,bana pazar da uyar. kararlaştırın,nasıl uygunsa size.
kaçtım canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…