2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

görmedim bacım şimödik bakarım

canm iyi oldu ögrendiğim .Ama Ahmet nedense rafadanı daha bi iştahla yiyor.kaynatmayı da ite kaka :)
Bundan sonra kaynatırım canm saol bilgilendirdigin için.
Sibel kız azcık kilolardan yollasana bana benimde almaya ihtiyacım var tekrar 43 kilo oldum ve kimse cocugum olduguna inanmıyor kardeşinmi diyorlar mafoldumben

iyi anam baanmee:dilcikar:

kızlar ipoş uyandı...
kabak yapıp kızı doyurup çıkıcaz,akşamda babamızı alır geliriz ewe.
buluşma farketmez,bana pazar da uyar. kararlaştırın,nasıl uygunsa size.
kaçtım canlar...

byyy

bende çok mutsuzum ya zayıflamam lazım stres oldum üffffffff

yahu ben bi başlasamm.bi tam karar versemm.hemencecik veririm.kız üç gün tatlı yemedim yarım kiloı vermişim.ahhh emzirme beni engelliyo yaa.vallah çok ciddiyim o aralarda hemen sütüm azaldı.yani fos gibi hisssettim gögüsleri hiç dolğun degiller..benim bu emzirme işi bitmeden olmayacak sanırım..yada he edeyim ben yaa..

şimdi sana burdan uçucam valla zaten depresyon dayım bide esmaya uçucam

ya kızlar cocuklar ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ?
Bşz fış fış kayıkçı yapıyoruz. Alkış yapıyoruz şıkıdım şıkıdım diyoruz ( parmakları şıklatmaya çalışıyor ) vb.
Başka oyunlarda olsa iyi olacak sizde varmı değişik şeyler.

candy hoşgeldin naber bebek nasıl ? Candy benim halimden anlar evlenmeden önce kilo almak isteyenlerin topikindeydik beraber. Kilo vermek kadar zor iş almak da

biz araba yarışı yapıyoruz

Kızlar öyle demeyin ama bu durumda zor hiç bir kıyafet üstüne güzel durmuyor. sadece göbek var gerisi yok.Eşim1,90 91 kilo ben 1,60 43 kilo olaya bak

dogrudur yaa.bizde vermek istiyozz.bölede olmuyo.evet çok zayıfta olmuo.ben dügün zamanımda 42 kiloydum.çöp gibiydim.herkes biraz kilo al deyip duruyorlardı..hayatımda hep 49 ve 50 kilado gidip geldim.ama şimdi 66 kiloyum.bide vermek istesem..

aman maşallh 3 saatir yatıyo..çorba zamanımızda geçiyo.zaten dün yogurdu yemeden saat 19.da yattı.ta 12 de uyandı .mecburen emzirip yatırdım tekrar.uykulu kaşıkla yemez.şimdide yemeyecek..amann..zaten kilo almadı.kalkasad yese..gerçi bi haftadırda güdüz uykusu uyumuyodu.iyi oldu ama..

analı balalı maşallah size.Bak havalr serinleyince çoçuklar kendisine geldi.

aman 43 kiloda azmış kız.ne cabuk verdiniz anacığım kiloları .ayy almak daha zor bazı bünyelere eşime yapmadığım kalmadı en fazla 2 kilo alıyor sonra bitti.her akşam o kadar işimin arasında yok pekmezli ceviz yap sut kaynak balla ver ıgg benim miğdem kalktıda o mecburiyetten benim dır dırım bitsin diye içiyor ama alamıyor o ayrı.

şu oyunlar konusunda bitde çok kıtız annem bol bol mani söylüyor , duruda dinliyor seviyorda yani.oyun üretmeliyiz ama.bizdede babası alıp koridorda koşuyor ben yakalıyorum ayy bi kahkalar bi işveler babasına.başkada birşey yok şakkıdı şakkıdı

ahmette 2 saattir uyuyo cocuklar hava değişiminden uyku düzenleri değişti.

candy hoşgeldin naber bebek nasıl ? Candy benim halimden anlar evlenmeden önce kilo almak isteyenlerin topikindeydik beraber. Kilo vermek kadar zor iş almak da

hoşbuldum cnm bebişim mızmızlığı dışında ii evet cnm çok ii anlarım hemde almak zor vermek kolay bizede metabolizma meselesi işte ben 50yim şimdi keşke hep böle kalsam ama sanmıyorum emzirme bitince kesin eririm yine

kzlar eger bensiz buluşursanız alınmam ona göre. keyfinize bakın. ama pazar olursada bana uyar. 10 ekim olmasın cünkü evde cok işim olur o haftasonu. ama dedigim gibi cogunluga ne gün uyarsa o gün yapın. birdahakine bana gelirsiniz nasıl olsa.

alarada gündüzleri maşallah çok iyi uyuyo ama gece kaç kere mızıdayarak uyanıyo sersem gibi geziyom valla gündüzleri uykusuzlukktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…