görmedim bacım şimödik bakarımAyşegül Ada ismini sevmiyorum..Yalnızlığı çağrıştırıyor kız banananiknanik
Shine ben senin dün yazdığına cevap vercektim ama yetişemedim o arada.Rafadan veriyorum yumurta demişsin,canım tam pişmemiş yumurta tehlikeli.Büyükler için bile tavsiye edilmeyen bişey..Bebiklere çok riskli..Hemde şu dönemde bakteri çok var yumurtalarda,tavukta ette aman ha diyim canım..5 dk kaynasın ölsün mikroplar,bakterileryerimseniben
Didem kıs sana özel mesaj attım kalsiyum meselesiylen ilgili neeen cevap veriyonsenağlama
Sibel tebriklervereliniortak
İki kilo az diil gıııız
Ayşegül Ada ismini sevmiyorum..Yalnızlığı çağrıştırıyor kız banananiknanik
Shine ben senin dün yazdığına cevap vercektim ama yetişemedim o arada.Rafadan veriyorum yumurta demişsin,canım tam pişmemiş yumurta tehlikeli.Büyükler için bile tavsiye edilmeyen bişey..Bebiklere çok riskli..Hemde şu dönemde bakteri çok var yumurtalarda,tavukta ette aman ha diyim canım..5 dk kaynasın ölsün mikroplar,bakterileryerimseniben
Didem kıs sana özel mesaj attım kalsiyum meselesiylen ilgili neeen cevap veriyonsenağlama
İki kilo az diil gıııız
Ayşegül Ada ismini sevmiyorum..Yalnızlığı çağrıştırıyor kız banananiknanik
İki kilo az diil gıııız
kızlar ipoş uyandı...
kabak yapıp kızı doyurup çıkıcaz,akşamda babamızı alır geliriz ewe.
buluşma farketmez,bana pazar da uyar. kararlaştırın,nasıl uygunsa size.
kaçtım canlar...
bende çok mutsuzum ya zayıflamam lazım stres oldum üffffffff
canm iyi oldu ögrendiğim .ama ahmet nedense rafadanı daha bi iştahla yiyor.kaynatmayı da ite kaka :)
bundan sonra kaynatırım canm saol bilgilendirdigin için.
Sibel kız azcık kilolardan yollasana bana benimde almaya ihtiyacım var tekrar 43 kilo oldum ve kimse cocugum olduguna inanmıyor kardeşinmi diyorlar mafoldumben
şimdi sana burdan uçucam valla zaten depresyon dayım bide esmaya uçucam
şimdi sana burdan uçucam valla zaten depresyon dayım bide esmaya uçucam
kız bide nur var(maksimen) onada uçalım..
ya kızlar cocuklar ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ?
Bşz fış fış kayıkçı yapıyoruz. Alkış yapıyoruz şıkıdım şıkıdım diyoruz ( parmakları şıklatmaya çalışıyor ) vb.
Başka oyunlarda olsa iyi olacak sizde varmı değişik şeyler.
Kızlar öyle demeyin ama bu durumda zor hiç bir kıyafet üstüne güzel durmuyor. sadece göbek var gerisi yok.Eşim1,90 91 kilo ben 1,60 43 kilo olaya bak
Ayşegülolumunekankayizsmile
kızlar utkuyu aldım..ordan hemen karşıda çocuk hastanesi var oraya gittm..sıpaları tarttırmaya ede kendim tartılmaya...çok mutluyum 2kilo vermişim...burakta 8.150gr olmuş...biraz toparlanmış yani..ayyy kilo verdiğime çok sevindim ya:teytey:
canm iyi oldu ögrendiğim .Ama Ahmet nedense rafadanı daha bi iştahla yiyor.kaynatmayı da ite kaka :)
Bundan sonra kaynatırım canm saol bilgilendirdigin için.
Sibel kız azcık kilolardan yollasana bana benimde almaya ihtiyacım var tekrar 43 kilo oldum ve kimse cocugum olduguna inanmıyor kardeşinmi diyorlar mafoldumben
aman maşallh 3 saatir yatıyo..çorba zamanımızda geçiyo.zaten dün yogurdu yemeden saat 19.da yattı.ta 12 de uyandı .mecburen emzirip yatırdım tekrar.uykulu kaşıkla yemez.şimdide yemeyecek..amann..zaten kilo almadı.kalkasad yese..gerçi bi haftadırda güdüz uykusu uyumuyodu.iyi oldu ama..
candy hoşgeldin naber bebek nasıl ? Candy benim halimden anlar evlenmeden önce kilo almak isteyenlerin topikindeydik beraber. Kilo vermek kadar zor iş almak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?