2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde oyun bol gibi.
benim koca defneyi alıyo kucagına zeynep falan koşuyorlar burcu gibi ben yakalıyorum.iki uşak olunca kakaha bol oluyo.
zeyneple çok ceee oynuyorlar.amaablaya bu kadarmı gülünür.pis yalaka diyoz defneye.ee iyerde onunla kimin daha fazla vakit geçirecegini biliyo kız.
defneyi beşige koyuyoz.zeynep beşikte gıdıklıyo defneyi.defne o daracık yerde kaçmaya çalışıyo komik oluyo.
oyuncaklar var zaten.bizim bi küçük fil oyuncagımız var ona zeynep küçükken deli olurdu okadar çok severdi.şimdi defnede çok seviyo.onu ne zaman eline versem çıgmık çıglıga bişeyler söylüyo.sankı onla konuşuyo sanırsınız.burnundan tutuyo,kulaklardan öylede bi yapışıyoki..anlatıylo derdinikaydirigubbakcemile3
ben yürütürm gün içinde elinden tutuyom.bayagı adım atıp durur.bide yürürken bana bakar..senkim bak yürüyom der gibi.o baanken bi gıdıktan öperim.çok hoşna gidiyo.
kuklamız var evde iki tane.onları konuşturuyorum.ikiside izliyo.bazen defne yemek istiyo.
işte yaratıyoruz bişey.

benim bile oyun oynayasım geldi.gelin hadi hatunlar

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bizde halay meşhur bende halaymı öğretsem ne yapsam.

merhaba,bende inşallah 2010 kasım annesi olucam. Bişey sormak istiyorum bebek kıyafetlerinde 74 cm hangi ayda giyilebiliyor? 8-9 aylık bebekler giyebilir diyorlar ama siz deneyimli olduğunuz için danışmak istedim.Etiketin üzerinde 74 cm yazıyo.Sizinkiler şuan kaç beden giyiyor genelde?

benim bile oyun oynayasım geldi.gelin hadi hatunlar

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bizde halay meşhur bende halaymı öğretsem ne yapsam.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

74cm boy demek canım. yani 6-9 ay olması lazım.

doğru.

6.9 ay olur.bez hesabıda düşünmek lagzım..bez dolunca çok gergin olmaması lagzım çünkü.rahat etmeliler.ta boya göre alma..
zeynepcim tamdemom özlem (zeyl) gibi iki bebeginide emziren annelerin buluştugu bi gurup sanırım.özlem topragıda emzirmeye devam edecekmiş.bırıktırmayacak yani..

Son düzenleme:
3,5 saat sonra defne uyandı.ben çıkayım.çorbasını tıkayım ağzına.yani inşallah..
sonrada 5,30 da eşim gelecek zaten.açamam.yarın goorüşürükkk..bayyy...

ee 66 da iyi canım daha ne olsun.zayıflama 2 çoçuk anası azcık ete dolsun.

bize 74 cm dar geliyor sen 6 aylık gşibi düşün rahat rahat giyer.

3,5 saat sonra defne uyandı.ben çıkayım.çorbasını tıkayım ağzına.yani inşallah..
sonrada 5,30 da eşim gelecek zaten.açamam.yarın goorüşürükkk..bayyy...

amande Defnede bugün 9. aylık olmuş tü tü tü maşallah.buyüdü yavrular.

dayanamadım ..
defneye bi kase çorba yapmıştım..hepsni yedi valla.hemde 5 dk içinde.biz o bir kaseyi ya bitiremezdik.yada anca bi sattte yedirrdim.valla tatlı kaşıgına başlayalı üç gün oluyo miktarımız arttı gibi geliyo bana.çok mutlu oldum:)) bu aydan geçti artıkın.almıdı kilo biliyom ama diger aya inşallah umutluyum.tab bida taşınma işi var.etkilemezsee...
bu arada teyzeleri benim kızda 8.ayını doldurdu bugünn.
randevumuz cumaya ama...
bazılarınız 9.aylık diyo bebelere.ben böle bilmiyorum benim ögretmenim hep dolan yaş sölenirderdi.yani bunlar 9.baydan gün alıyorlar ama normalde 8.aylıklar.dokrorlarda 8.ci ay kontrolü diye gidiliyo.yani bana kaç aylık diyene ben 8.aylık diyom..hımm..

kız burcu bende tam onu yazmıştım.teşekkürler bu aradaa..
ablamda diyo böyle kal diyo.yokk aman kalmam bacı yaaww..en kötü 55 olmalıyım ama benim istedigim 52 olmak..eskiye dönmekk...

ben çıkıyorum kızlar inşallah daha sık girmeye çalışıcam.. öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...

neyse ben çıkayım tekrardan.ev oyuncaktan gecilmiyo.darmadagınık.adam gelecek eve toplayayım...

ben geldim: herkescikler kaçmış sanırsam.
dr gittim sonunda gerginliğim boşunaymış. valla çok memnun kaldım bu dr dan. (asıl dr um çok yoğun, saatlerce sıra bekliyorsun. o yüzden eve yakın bi özel hast de bi dr tavsiye etmişlerdi. onu denedim)

açıklaya açıklaya muayene etti. çok şükür bi problem yok. doğumdan sonra ihmal etmiştim kendimi, kontrole falan gitmemiştim: bu iyi oldu. yumurtalıklar da temiz.
adet olmamam üzerine konuştuk. ortalama 7-10 ay bilinir ama yine genetik faktörler yada kişinin yapısına göre değişkenlik gösterir adet olamama dedi. emziren annelerde çok çok normalmiş. ve ultrasonda beyaz bi çizgi gösterdi: daha uzun bi süre adet olmayacaksın gibi görünüyor dedi.

ben de şu bazı arkadaşlara verilen söktürücülerden sordum: onlar hormon içeriyor, emzirdiğin için veremeyiz dedi. canıma minnet: zaten ilaç kullanmayı sevmem.

herşey yolunda, gayet sağlıklısın ama korunmaya devam ohaoldumsmile dedi.

bende 8 ayı 1 hafta geçtikten sonra 8.5 aylık buçuğu 1 hafta geçtikten sonra 9 diyorum.

ben çıkıyorum kızlar inşallah daha sık girmeye çalışıcam.. öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...

bekleriz valla bilemiyeceğim bu topiği ayaklandırırsam görürsün.doğuran getti.

ya ben gelene kimse kalmamış yine bitti muhabbetmafoldumben

şöye bi 2 saat işi gücü bırakın canınız istediğnini yapın deseler gelip konuşup dertleşip dönsek valla işteki motivasyon daha yüksek olur dene güzel olur hem.delikafadulden

ayy ne güzel keşke bende adet olmasam..bak şükür sorunda yokmuş aman olmasın zatende.boşver hülya keyfini çıkar

özlem (zeyl) benim de aklıma bir isim geldi. Toprak a da uyar. Güneş ismini çok severim. biri yerde biri gökte...

Selam kızlar...
Buluşmayı duyunca geçmişi okuyayım dedim ama olmadı... Sonucu yazabilir misiniz bana. Ne zaman kimde toplanıyoz. 9 ekim ise kurs var okulda ama öğleden sonra gelirim geç de olsa...

Ay Burcu güzel olur da iki saat sonra çıkınca merak ederiz ne konuşuyorlar şimdi diye yine olmaz yanesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…