2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun...
bu arada kayseri annelerimiz de buluşmalar yapıyolar onlarla görüşebilirsin sende.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun diştende olabilir bilmiyorum bu derece etkilermi ama diş çıkarken ateş yapabiliyo bazı bebeklerde.. çok geçmiş olsun...

ya sende olsan buluşmada iyi olucaktı canım ya... ama senin içinde çok özel bi gün o gün darısı bizede inşallah daha bişey yok ama hayırlısı...

ay aynen canım cerende atıyo yere bide eğilip koltuğamı yeremi düştü diye bakıyo.. ben eğilip alıyorum ona veriyorum o atıyo eğiliyo bakıyo bunu bana hey heyler gelene kadar yapıyoruz.. ben dağılıncada hemen şebekliğe vuruyo işi lülülülülülü

burak uyudu güya uyudu yanii...dk bir öksürerek uyanıyo..sallıyorum tekrar dalıyo...

benmde acayip başım ağrıyo..çatlıyo desem daha doğru olur...

ama ipoşun yaptığı başımın ağrısını aldı..baya güldüm cadıyaaklinialirimsmile

kızlar kayseri buluşmasının fotoları nirdeeeee......

böcükleri görmek istiyorum ben analarınıda tabüüüü....

insanın ömrüne ömür katıyolar dimi kızlar ya...
şimdide sıkıldı çığlık atıp ayağını vuruyo beni al diye.
bunlardan önce biz napıyoduk acaba...

slmm...Anneannemize geldik ve gelir gelmez buraya koştuk :)
hızlıca bi göz attım geçmişe baktım denilemez...Burak gözüme çarptı çok geçmiş olsun sİBEL cim...allah iyilik versin kuzuma

buluşma resmi yokki koyalım anam bu sefer hiç çekmedik...alıştık ya artık ondan heralde hehe:) ama bebeklerin resmi olucak bi kaç tane oda hacerde

bizimki 2 gündür "bırrr" yapıyo ağzıyla,tükürük saçıyor.
bide "alkış" yapmayı öğrendik nihayet. az az da "baybay" yapıyor.
tel sararla karışık sekilde :)

fatoş bayağıdır yoktun sen annenler gelmişti dimi hasret giderdiniz ne güzel zeynep artık iyice oyuncu oldu sıpalar akşam bende aşk ve cezayı izlemeye çalışıyom redmen benimle ilgilen diyo şımarıyo bende ağız mendilini yüzüne kapattım bu çekti hışımla cee dedim nasıl gülüyo bayağı oynadık

selam kızlar.off işlerimde bi bitmiyo benim..halada varr.ama dayanamadım bi bakmak istedim.defne uyuyo.off yine çok sıcakk.dün ne güzel esiyorduuu..geçmeşe bakmak istiyom ama zamanım yok bi ara bakarımm..varmı mühim biyşeyy..

bugun okadar uykusuzumki kızlar ben uyuyamıyorum yaa uykusuz kala kala acaba vüücudumuz bunamı alışıyo anlamadım gecede bizimki uyumuyo kaç gündür ama anlamadım gitti..

sibelcim burak haskaymış.çok geçmiş olsun.annesi geçer üzülme.sen bilinsin ne verecegini.
zeynep ipek böcüge maşallahh..benim kızda oyncagı atar sonra bakar nere attım diyeekaydirigubbakcemile3.aynen ben veririm o atara.yaww beniki bay bay anlamıyo..alkışta sevmiyo..tel sarıyo.o kaa.ıyyy

bizimki 2 gündür "bırrr" yapıyo ağzıyla,tükürük saçıyor.
bide "alkış" yapmayı öğrendik nihayet. az az da "baybay" yapıyor.
tel sararla karışık sekilde :)

bugun okadar uykusuzumki kızlar ben uyuyamıyorum yaa uykusuz kala kala acaba vüücudumuz bunamı alışıyo anlamadım gecede bizimki uyumuyo kaç gündür ama anlamadım gitti..

aynen canım 3-4 saat uyusam gece yetiyo eskiden olsa nerdee en az 9 saat uyumadan kendime gelemiyodum...

ay bizimkide öyle bay baydan tel sarardan anlamıyo.. alkışıda bana yaptırıyo tutuyo ellerimi birbirine vuruyo.. bende yüzüne mendil kapatıyorum o açıyo ceee yapıyorum bayılıyo.. bide elimle yüzümü kapatıp ağlıyo gibi yapıyorum hemen elimi açıyo yine cee yapıyorum başlıyo kıkır kıkır gülmeye... ay 40 yıl düşünsem bunları yapıcağım aklıma gelmezdi ..

kızlar yemek yerken oyun yapanınız varmı.. ? ya benimkinin ağzına amasını veriyorum birazını yutuyo sonrada çıkarıyo dilini dışarı trrrrrrr bi sesler bi oyunlar yapıyo ama ortalık batıyo... ne üst baş ne koltuk yastık yani...

Merhaba kızlar,Toprak bugün çok değişik uyku sistemleri geliştirdiği için bi türlü yazamadım kaydirigubbakcemile3gece de dahil buna.Gece aralıksız uyudu ilk defa babası 1 gibi sütünü vermiş uyanmadan..Hiç kalkmadı gece.Ama sabah 5 te cin gibi kalktı..Taabi hamiş olan annesinin tek gayesi sabah namazını kılıp,hemen yatağa dalmak olduğu için başladı ayağında sallamayaValla ben gözümü açtığımda saat 6:30 du ve kıçımı hissetmiyordum öyle diyim size:roflol:
Öğle uykusunu da bi saat yaptı anca şu an cin gibi domatesli yoğurtlu makarna yedi.Köşe koltuğun birleşme yerine sırtını dayamış çığlık atıp,elleriyle göbene vuruyokaydirigubbakcemile3
Maşallah İpek kıza bizimki alkış yapamıyor daha.Çok seviniyo ben alkış yaparken ellerini kaldırıyo ama göbene vuruyo işte anca safımkaydirigubbakcemile3

Sabah beri okuyom hatta arada yazdığım da oldu tv meselesiyle ilgili,oynadığımız oyunlarla ilgili filan ama topitop kapattı sayfayıkaydirigubbakcemile3 Aklımda bi tek Burak'ın hasta olduğu kaldı..Geçmiş olsun Sibelcimbilmiyorumkismile İlerlemiş olarak düşünme hastalığı aslında başlangıç daha..Hemen tepki verir ilaca,çabucakta iyileşir bak görürsün..Bebikler çok çabuk toparlarlar canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…