selam kızlar
bilgisayarım o kadar yavaşladı ve ben o kadar uykusuzum ki geçmişi okuyamıyorum.biraz bakabildim.ama isimleri unuttum :kedi: bebişi hasta olan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun.zira ben sabaha kadar uyumadım.Rüya sürekli öksürdü ve ateşi 38 e kadar çıktı.en son sabah 04:00 da ılık duşa soktum.calpol verdim.sabah 37.3 tü.kayınvalidem şimdilik iyi dedi 36 dereceymiş.Doktoruma ilaç yazdırdım.maalesef şu an doktora getiremiyorum.inşallah düzelir de gerek kalmaz.ilk defa böle bişey oldu.ne kadar zormuş ya Allah hepimizin bebişlerini saklasın gerçekten.
toplanıyomuşsunuz valla imreniyorum yani.Allah bozmasın ne ddiiim.benim katılma ihtimalim sıfır olduğ için yazılanları okuyup fotolara bakarım ancak.benim yerime de bol bol eğlenip muhabbet edin olur mu?
kızlar ben bu çocuğu yemiyim de napiyim...
şimdi meyvemizi yedik. o mama sandalyesinde oturuyo bende yanında size bakıyorum bi yandan. elinde oyuncaklar var. yere atıyor,bende atma annecim diyorum,hayır diyorum. yerden alıp geri veriyorum. gözümün içine bakıyo bakıyo alıyo oyuncağı tekrar yere atıp gülüyo. bide attıktan sonra doğrulup sağına soluna bakıyor daha atacak bişey varmı diye :)))))
sibelcim çok geçmiş olsun,antibiyotiği düzenli verince geçer canım, gerek kalmaz hastaneye korkma..
sağolun...inş kızlar tek dileğim o...Sibel çok geçmiş olsun canım inş gerek kalmadan atlatır
evet ya... doğum günleri geliyor...
:lepi:
selam kızlar
bilgisayarım o kadar yavaşladı ve ben o kadar uykusuzum ki geçmişi okuyamıyorum.biraz bakabildim.ama isimleri unuttum :kedi: bebişi hasta olan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun.zira ben sabaha kadar uyumadım.Rüya sürekli öksürdü ve ateşi 38 e kadar çıktı.en son sabah 04:00 da ılık duşa soktum.calpol verdim.sabah 37.3 tü.kayınvalidem şimdilik iyi dedi 36 dereceymiş.Doktoruma ilaç yazdırdım.maalesef şu an doktora getiremiyorum.inşallah düzelir de gerek kalmaz.ilk defa böle bişey oldu.ne kadar zormuş ya Allah hepimizin bebişlerini saklasın gerçekten.
toplanıyomuşsunuz valla imreniyorum yani.Allah bozmasın ne ddiiim.benim katılma ihtimalim sıfır olduğ için yazılanları okuyup fotolara bakarım ancak.benim yerime de bol bol eğlenip muhabbet edin olur mu?
esra canbahar a özelden gönder istersen resmi. yada slayt topicine koy resmi. hemen koy cünkü bitmek üzere sanırım slayt.
önlügü bosver dert etme ya. kasımda bana geliyorsunuz ona göre. aralıktada sedaya gidiyorz bir aksilik olmazsa. ocak subat zaten bebeklerin dogum günleriyle ugrascaz :)
kızlar ben bu çocuğu yemiyim de napiyim...
şimdi meyvemizi yedik. o mama sandalyesinde oturuyo bende yanında size bakıyorum bi yandan. elinde oyuncaklar var. yere atıyor,bende atma annecim diyorum,hayır diyorum. yerden alıp geri veriyorum. gözümün içine bakıyo bakıyo alıyo oyuncağı tekrar yere atıp gülüyo. bide attıktan sonra doğrulup sağına soluna bakıyor daha atacak bişey varmı diye :)))))
geçmiş olsun diştende olabilir bilmiyorum bu derece etkilermi ama diş çıkarken ateş yapabiliyo bazı bebeklerde.. çok geçmiş olsun...
ya sende olsan buluşmada iyi olucaktı canım ya... ama senin içinde çok özel bi gün o gün darısı bizede inşallah daha bişey yok ama hayırlısı...
ay aynen canım cerende atıyo yere bide eğilip koltuğamı yeremi düştü diye bakıyo.. ben eğilip alıyorum ona veriyorum o atıyo eğiliyo bakıyo bunu bana hey heyler gelene kadar yapıyoruz.. ben dağılıncada hemen şebekliğe vuruyo işi lülülülülülü
insanın ömrüne ömür katıyolar dimi kızlar ya...burak uyudu güya uyudu yanii...dk bir öksürerek uyanıyo..sallıyorum tekrar dalıyo...
benmde acayip başım ağrıyo..çatlıyo desem daha doğru olur...
ama ipoşun yaptığı başımın ağrısını aldı..baya güldüm cadıyaaklinialirimsmile
bizimki 2 gündür "bırrr" yapıyo ağzıyla,tükürük saçıyor.
bide "alkış" yapmayı öğrendik nihayet. az az da "baybay" yapıyor.
tel sararla karışık sekilde :)
bugun okadar uykusuzumki kızlar ben uyuyamıyorum yaa uykusuz kala kala acaba vüücudumuz bunamı alışıyo anlamadım gecede bizimki uyumuyo kaç gündür ama anlamadım gitti..
sibelcim burak haskaymış.çok geçmiş olsun.annesi geçer üzülme.sen bilinsin ne verecegini.
zeynep ipek böcüge maşallahh..benim kızda oyncagı atar sonra bakar nere attım diyeekaydirigubbakcemile3.aynen ben veririm o atara.yaww beniki bay bay anlamıyo..alkışta sevmiyo..tel sarıyo.o kaa.ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?