2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldim...
oyunlar oynadık biraz,dağınıklığımızı topladık.
1 saat daha uyutmaya çalışıyorum,sonra 9 a kadar uyku yok.
geçmişe bakim

Sibelcim çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir burak paşa ...
Zeynepcim senide zor günler bekliyor anlaşılan inşallah çok uzun sürmez canım İpek eski uyku düzenini tekrar yakalar...
Kayseri ve istanbul buluşmaları varmış ne güzel ya ohh toplaşın kuzucuklar eğlensin

He alkış bilmiyoz ama onu çok güzel yapıyoz 4 aylıktan beri bauuuu yapıp ağzıyla ortalığı batırma da üzerine yok yani.Halam kızardım bu pusetin hali ne böle leş gibi mikrop kapcak çocuk derdim şimdi niye öyle olduğunu anlıyorumkaydirigubbakcemile3

slmlar ben geldim yoruldum anacımmm :)
Hoşgeldin canım

cee-e yi sevmeyen bebek yok gibi. ne anlıyolarsa :)
aynı canım...
burak hasta sadece sibelin burak...
bugun okadar uykusuzumki kızlar ben uyuyamıyorum yaa uykusuz kala kala acaba vüücudumuz bunamı alışıyo anlamadım gecede bizimki uyumuyo kaç gündür ama anlamadım gitti..
aynen ondan.
bende gündüzleri yatamıyorum. deniyorum,olmuyo
seninki fiziksel olarak kendini geliştirmiş durumda.
emekleme rekoru kıracak :)
ne şebeklikler yaptırıyo dimi delikafadulden

çok şükür ipek normal yiyo canım.
mama sandalyesine oturtuyorum,eline oyuncak veriyorum güle oynaya yiyoruz...
ama ben 3-3.30 satte bi veriyorum,iyice acıkmış oluyor. sık yedirmiyorum yani. doyunca anlaşılıyo,kaşığı itiyo zaten.

canım sorucam sorucam unutuyorum.
yardımcın war mı?yani kızın geldiğinde sana yardım edicek biri warmı? nasıl idare ediceksin?
evet... hemde ne günler...
işimiz war

bizim gündüz uykularımız maksimum 45 dk ( akşam 7-8 gibi uykuya yatıyo bu seferde gece zırt pırt sızlanıyo (

dün beraber turşu kurduk kızımla herşeye burnunu soktuğu için turşudanda eksik kalmadı :)

biz de cee-ee nin her türüne bayılıyoruz. ben balkonda o içerdeyken yapıyorum,en çok buna gülüyor. kızlar ya biz bu bebişlere "hayır" ı ne zaman öğreteceğiz. Hayır diyorum, yüzüme bakıyo, yine yapacağını yapıp gülüyo,ipek gibi..

Hülyacım Hayır ı ses tonunda ve mimiklerinden hissedebilir. Ama senin sınırlarını denemek istyebilir. Ya da ilgini çekmek. henüz ayırdına varamıyor da olabilir. sÜREKLİ OLMAZSA hAYIRLAR ÖĞRENEMEZ DE

Son düzenleme:
ohhhh o turşudan bal damlar şimdi ballll,hele o minik parmaklar değdiyse tadından yenmez :asigim:
bence anlıyolar hayır dan.
ama işlerine gelmiyor sanki kaydirigubbakcemile3

bende cerenin eline oyuncak veriyorum ama arası hiç yok oyuncaklarla ya fırlatıp atıyo cam çerçeve indiriyo yada mama ağzındayken oyuncağıda sokuyo ağzına... iki ucu b*klu değnek...

bende cerenin eline oyuncak veriyorum ama arası hiç yok oyuncaklarla ya fırlatıp atıyo cam çerçeve indiriyo yada mama ağzındayken oyuncağıda sokuyo ağzına... iki ucu b*klu değnek...

seninki çok memeciydi ama esra,bence bu kadar zorlanman normal. zamanla adapte olucaktır.

seninki çok memeciydi ama esra,bence bu kadar zorlanman normal. zamanla adapte olucaktır.

yemeyi seviyo şükür sıkıntım yok ama işte biraz uğraştırıyo... yoksa tabağı elimde görünce kafayı yiyo.. yada biz bişey yerken mümküse ona vermeden ye yiyebiliyosan... memeyide hala öyle severek emiyo şükür... mamaya başlayınca korktum bırakır diye ama... gerçi dikkati çabuk dağılıyo biri bişey desin hemen çekiyo ağzını atıyo kafayı geri ters bakıyo kim konuştu diye...

teşekkürler kızlar...inş iyileşir paşam...

bizimkide çok seviyo ama biz cee demiyoruz yav..icikkkkk diyoz çok seviyo bayılıyo gülmekten...

oyuncaklarla oynamayı falanda çok seviyo..baya oyalanıyo dalınca...

ama en çok abisiyle oynamayı seviyo...o yüzüne gülsün yeter..hemen yapışıyo suratına yalıyo yalanıyo...

bizede yapıyo aynını kucağımıza alınca hemen yüzümüzü yalıyosırnaşık şey

canım sorucam sorucam unutuyorum.
yardımcın war mı?yani kızın geldiğinde sana yardım edicek biri warmı? nasıl idare ediceksin?
Canım şu an yardımcım yok,kaynanam var yakında Allah razı olsun çok yardımı dokunur şu an köyde gerçi ama..Zaten şu an için yardıma ihtiyacım olduğunda eşim yetiyor..Bende ilk öğrendiğim zaman bu dönemlerimin çok kötü geçeceğini düşünüyordum ama şaşırtıcı ama Allah kolaylığını veriyor gerçekten..Oğlumla tek dışarı çıkamıyorum pek,anca akşamüstü parka çıkyıyoruz dönüşü de babamızla yapıyoruz öyle işte..İşleri filan kocamla beraber halletmeye çalışıyoruz.Ama Toprak düzenli yiyor,uyuyor bunun etkisi büyüktür Zeynepcim..Geceleri uyuyorz mesela senin durumun gibi değil.Uyansa bile emiyor,ya da süt içip yatıyor..Gece dinlenince gündüz iyi oluyorum ben,hamileliğim şükür çok iyi geçiyor.Biraz beşiğine koyarken filan zorlanıyorum,son zamanlara doğru yere yatak açarım odasında diyorum bakımını orda yaparım,sonuna kadar ben yapmak istiyorum oğlumun bakımını filan Allahım güç versin inşallah..Kocacım diyor bi yardımcı tutalım son iki ay bi de doğumdan sonra bi dönem yaza kadar en azından.Evin işlerini yapması için.Öyle işte bakalım opuyorumnanaktan

anamm ecoş turşu kurdu haaa..artık her işinize yardım ederler..ohhh ne güzel..yerim onları totosunu ben...

Bunu konuşalım mı kızlar..
Nasıl ve de nezaman hayır hadi fikirlerimizi söyleyelim olmaz mı

Dikkat ediyorum,Abisii ablası olanlar hep onlarla oynamayı çok seviyorkaydirigubbakcemile3
Kıskançlık oluyor mu Sibel

derini uyuttum yemeğimi yaptım geldim
sibel geçmiş olsun cnm düzelicek merak etme şifasıda tez olsun inş.
derin del del diyo bay bay yapıyo ,memmeee,anniii diyo,tükürük yapıyo bide taklit ediyo ne söylenirse söylüyor artık az önce düt düt diyorum oyun oynatken hemen düt düt dedi ama bir kere hehe bide şirin oluyo çirkşn oluyoo ee çocuk bu kadar kalabalığın içinde sanırım birazda onun etkisi var
ama yemek yedirmek facia heryer batıyooo aman yesindeee

zeyl bence önemli olan herşeye hayır demek değil zamanında ve yerinde hayır demeli diye düşünüyorum
mesela girişte bir çiçek var derin ona ulaşabniliyo bir kere hayır derin oraya gitme annecim yoksa ben üzülürüm dedim aslında işe yarıyacağını sanmıyordum ama inanınki gitmiyor oraya kadar gidip ellemeden geçiyor, ve ben bişeyimi kaldırmadım evimden şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…