kızlar yemek yerken oyun yapanınız varmı.. ? ya benimkinin ağzına amasını veriyorum birazını yutuyo sonrada çıkarıyo dilini dışarı trrrrrrr bi sesler bi oyunlar yapıyo ama ortalık batıyo... ne üst baş ne koltuk yastık yani...
Hoşgeldin canımslmlar ben geldim yoruldum anacımmm :)
cee-e yi sevmeyen bebek yok gibi. ne anlıyolarsa :)fatoş bayağıdır yoktun sen annenler gelmişti dimi hasret giderdiniz ne güzel zeynep artık iyice oyuncu oldu sıpalar akşam bende aşk ve cezayı izlemeye çalışıyom redmen benimle ilgilen diyo şımarıyo bende ağız mendilini yüzüne kapattım bu çekti hışımla cee dedim nasıl gülüyo bayağı oynadık
aynı canım...selam kızlar.off işlerimde bi bitmiyo benim..halada varr.ama dayanamadım bi bakmak istedim.defne uyuyo.off yine çok sıcakk.dün ne güzel esiyorduuu..geçmeşe bakmak istiyom ama zamanım yok bi ara bakarımm..varmı mühim biyşeyy..
aynen ondan.bugun okadar uykusuzumki kızlar ben uyuyamıyorum yaa uykusuz kala kala acaba vüücudumuz bunamı alışıyo anlamadım gecede bizimki uyumuyo kaç gündür ama anlamadım gitti..
seninki fiziksel olarak kendini geliştirmiş durumda.sibelcim burak haskaymış.çok geçmiş olsun.annesi geçer üzülme.sen bilinsin ne verecegini.
zeynep ipek böcüge maşallahh..benim kızda oyncagı atar sonra bakar nere attım diyeekaydirigubbakcemile3.aynen ben veririm o atara.yaww beniki bay bay anlamıyo..alkışta sevmiyo..tel sarıyo.o kaa.ıyyy
ne şebeklikler yaptırıyo dimi delikafaduldenaynen canım 3-4 saat uyusam gece yetiyo eskiden olsa nerdee en az 9 saat uyumadan kendime gelemiyodum...
ay bizimkide öyle bay baydan tel sarardan anlamıyo.. alkışıda bana yaptırıyo tutuyo ellerimi birbirine vuruyo.. bende yüzüne mendil kapatıyorum o açıyo ceee yapıyorum bayılıyo.. bide elimle yüzümü kapatıp ağlıyo gibi yapıyorum hemen elimi açıyo yine cee yapıyorum başlıyo kıkır kıkır gülmeye... ay 40 yıl düşünsem bunları yapıcağım aklıma gelmezdi ..
kızlar yemek yerken oyun yapanınız varmı.. ? ya benimkinin ağzına amasını veriyorum birazını yutuyo sonrada çıkarıyo dilini dışarı trrrrrrr bi sesler bi oyunlar yapıyo ama ortalık batıyo... ne üst baş ne koltuk yastık yani...
canım sorucam sorucam unutuyorum.Merhaba kızlar,Toprak bugün çok değişik uyku sistemleri geliştirdiği için bi türlü yazamadım kaydirigubbakcemile3gece de dahil buna.Gece aralıksız uyudu ilk defa babası 1 gibi sütünü vermiş uyanmadan..Hiç kalkmadı gece.Ama sabah 5 te cin gibi kalktı..Taabi hamiş olan annesinin tek gayesi sabah namazını kılıp,hemen yatağa dalmak olduğu için başladı ayağında sallamayaValla ben gözümü açtığımda saat 6:30 du ve kıçımı hissetmiyordum öyle diyim size:roflol:
Öğle uykusunu da bi saat yaptı anca şu an cin gibi domatesli yoğurtlu makarna yedi.Köşe koltuğun birleşme yerine sırtını dayamış çığlık atıp,elleriyle göbene vuruyokaydirigubbakcemile3
Maşallah İpek kıza bizimki alkış yapamıyor daha.Çok seviniyo ben alkış yaparken ellerini kaldırıyo ama göbene vuruyo işte anca safımkaydirigubbakcemile3
Sabah beri okuyom hatta arada yazdığım da oldu tv meselesiyle ilgili,oynadığımız oyunlarla ilgili filan ama topitop kapattı sayfayıkaydirigubbakcemile3 Aklımda bi tek Burak'ın hasta olduğu kaldı..Geçmiş olsun Sibelcimbilmiyorumkismile İlerlemiş olarak düşünme hastalığı aslında başlangıç daha..Hemen tepki verir ilaca,çabucakta iyileşir bak görürsün..Bebikler çok çabuk toparlarlar canım üzme kendini
evet... hemde ne günler...Sibelcim çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir burak paşa ...
Zeynepcim senide zor günler bekliyor anlaşılan inşallah çok uzun sürmez canım İpek eski uyku düzenini tekrar yakalar...
Kayseri ve istanbul buluşmaları varmış ne güzel ya ohh toplaşın kuzucuklar eğlensin
ohhhh o turşudan bal damlar şimdi ballll,hele o minik parmaklar değdiyse tadından yenmez :asigim:bizim gündüz uykularımız maksimum 45 dk( akşam 7-8 gibi uykuya yatıyo bu seferde gece zırt pırt sızlanıyo (
dün beraber turşu kurduk kızımla herşeye burnunu soktuğu için turşudanda eksik kalmadı :)
bence anlıyolar hayır dan.biz de cee-ee nin her türüne bayılıyoruz. ben balkonda o içerdeyken yapıyorum,en çok buna gülüyor. kızlar ya biz bu bebişlere "hayır" ı ne zaman öğreteceğiz. Hayır diyorum, yüzüme bakıyo, yine yapacağını yapıp gülüyo,ipek gibi..
çok şükür ipek normal yiyo canım.
mama sandalyesine oturtuyorum,eline oyuncak veriyorum güle oynaya yiyoruz...
ama ben 3-3.30 satte bi veriyorum,iyice acıkmış oluyor. sık yedirmiyorum yani. doyunca anlaşılıyo,kaşığı itiyo zaten.
bende cerenin eline oyuncak veriyorum ama arası hiç yok oyuncaklarla ya fırlatıp atıyo cam çerçeve indiriyo yada mama ağzındayken oyuncağıda sokuyo ağzına... iki ucu b*klu değnek...
seninki çok memeciydi ama esra,bence bu kadar zorlanman normal. zamanla adapte olucaktır.
Canım şu an yardımcım yok,kaynanam var yakında Allah razı olsun çok yardımı dokunur şu an köyde gerçi ama..Zaten şu an için yardıma ihtiyacım olduğunda eşim yetiyor..Bende ilk öğrendiğim zaman bu dönemlerimin çok kötü geçeceğini düşünüyordum ama şaşırtıcı ama Allah kolaylığını veriyor gerçekten..Oğlumla tek dışarı çıkamıyorum pek,anca akşamüstü parka çıkyıyoruz dönüşü de babamızla yapıyoruz öyle işte..İşleri filan kocamla beraber halletmeye çalışıyoruz.Ama Toprak düzenli yiyor,uyuyor bunun etkisi büyüktür Zeynepcim..Geceleri uyuyorz mesela senin durumun gibi değil.Uyansa bile emiyor,ya da süt içip yatıyor..Gece dinlenince gündüz iyi oluyorum ben,hamileliğim şükür çok iyi geçiyor.Biraz beşiğine koyarken filan zorlanıyorum,son zamanlara doğru yere yatak açarım odasında diyorum bakımını orda yaparım,sonuna kadar ben yapmak istiyorum oğlumun bakımını filan Allahım güç versin inşallah..Kocacım diyor bi yardımcı tutalım son iki ay bi de doğumdan sonra bi dönem yaza kadar en azından.Evin işlerini yapması için.Öyle işte bakalım opuyorumnanaktancanım sorucam sorucam unutuyorum.
yardımcın war mı?yani kızın geldiğinde sana yardım edicek biri warmı? nasıl idare ediceksin?
biz de cee-ee nin her türüne bayılıyoruz. ben balkonda o içerdeyken yapıyorum,en çok buna gülüyor. kızlar ya biz bu bebişlere "hayır" ı ne zaman öğreteceğiz. Hayır diyorum, yüzüme bakıyo, yine yapacağını yapıp gülüyo,ipek gibi..
teşekkürler kızlar...inş iyileşir paşam...
bizimkide çok seviyo ama biz cee demiyoruz yav..icikkkkk diyoz çok seviyo bayılıyo gülmekten...
oyuncaklarla oynamayı falanda çok seviyo..baya oyalanıyo dalınca...
ama en çok abisiyle oynamayı seviyo...o yüzüne gülsün yeter..hemen yapışıyo suratına yalıyo yalanıyo...
bizede yapıyo aynını kucağımıza alınca hemen yüzümüzü yalıyosırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?