Analdım canım sağol giremiyorumki haberim olsunayyy zor bir karar.
Defne'nin kontrolü vardı bugün gelmedşiler galiba.
maille yap işini yani patrona mail at sonrada birşey derse forward la görsün.böyle konular sözlü olmuyor evet bi anda ne dediklerini unutuveriyorlar.yada o mail atamam derse sen maili ile isteğiniz üzerine böyle yapılacaktır diye yaz.ister okusun ister okumasın.daha buyük sorunları engellersin.
AH keşke nerde o günler daha yeni başladık anacım düşe kalka büyüyecekler malesef eyvahedigeldismileHülyaa benim kepçeci başı da diş çıkarmadı daha ay ne kdar hevesleniyorum duydukça bi bilsen.
Burcu aslında bende düşünmüştüm onu bi kaç kez hatta yatmadan mama vermiştim uyanınca süt vermiştim..Yine de kalkmıştı gece.Tekrar deniyim bakalım.Hazır mama kullanmıyorum ama ben kendim yapıyorum o mu tok tutmuyor acepbilmiyorumkismile
Tuğba Mertkan düşmüşbilmiyorumkismile yeni duydum canım büyüyünce geçer dermişim
He bi de gece emzirme sütün biriksin diyon ama gece emerse çoğalıyor süt onu netcez baciiii
offfffff temizlik yaptım kızlar ya...
ipeğe yemek yedirdim ana kız temizliğe giriştik
o da minik parmaklarıyla kalite kontrol yaptı :)
peşinde gezen bi cadıyla 3 saatte bitti 1 saatte yaptığım şeyler :)
öğlen kabak yemeği yedik. eve pişirdiğim kabağı çatalla ezdim,yedirdim. içine sarımsak ta koymuştum,minicik ağzı sarımsak kokuyo şimdi :)))))))
az dinleneyim ipeğe meyve yedirip uyutayım gelicem kızlar.
off kızlar ya,kafayı yicem.bu özel sektör ne sinir.
kaç farklı program var, bir de firmalar için özelleştirilmiş modüller var. bi değişiklikte, yeni bişey eklerken mutlaka patrona danışıyoruz. bi dediği bi dediğini tumuyo adamın. vakti zamanında böyle yap demişti, şimdi niye böyle yaptın diyo..dedim siz dedinz.."ben mi?" diyo..ya sabır..
bir de asalak müşteriler var, sen emek emek yazarsın, kullanmayı bilmez programı, verilen eğitimde uyur.. sonra patrona biz kullanamıyoruz der..
ben işimde çok özenliyimdir, patronun bana olumsuz bişey demesi beni çok etkiliyo ya, çok moralim bozuluyo,karşılığı böyle olmamalı..senağlama
bugün sadece kendi söylediği şeye niye böyle yaptınız dedi, benim pil bitti işte..boşvermeliyim aslında ama yapamıyorum...
sağolun şekerler Allahım korudu valla ama hala elim ayağım tutmuyor
Kendin nasıl yapıyorsun mamayı ?
evet gece süt bezleri daha çok salgılanıyor ama 8. ayından sonra gece beslemeyin diyorlar hele dişlerden sonra daha da dikkat etmek gerekiyormuş ağızda biberon bırakmak falan diş gelişimi ,için tehlikeyiymiş.ve uyuyuncada süt salgılanıyor diyorlar orası biraz karışık işte.
sen de hele toprak kendimi tutuyor biberonu ?
öğlen kabak yemeği yedik. eve pişirdiğim kabağı çatalla ezdim,yedirdim. içine sarımsak ta koymuştum,minicik ağzı sarımsak kokuyo şimdi :)))))))
Hülyaa benim kepçeci başı da diş çıkarmadı daha ay ne kdar hevesleniyorum duydukça bi bilsen.
Burcu aslında bende düşünmüştüm onu bi kaç kez hatta yatmadan mama vermiştim uyanınca süt vermiştim..Yine de kalkmıştı gece.Tekrar deniyim bakalım.Hazır mama kullanmıyorum ama ben kendim yapıyorum o mu tok tutmuyor acepbilmiyorumkismile
Tuğba Mertkan düşmüşbilmiyorumkismile yeni duydum canım büyüyünce geçer dermişim
He bi de gece emzirme sütün biriksin diyon ama gece emerse çoğalıyor süt onu netcez baciiii
dün oğluma playskool ilk arabam aldık..akşam biz döndüğümüzde uyumuştu ama sabah pek bi sevindi..önündeki oyuncaklarla oynuyo şimdilik..:) zaten daha doğmadan hevesim vardı bu arabada :)))
Kendin nasıl yapıyorsun mamayı ?
evet gece süt bezleri daha çok salgılanıyor ama 8. ayından sonra gece beslemeyin diyorlar hele dişlerden sonra daha da dikkat etmek gerekiyormuş ağızda biberon bırakmak falan diş gelişimi ,için tehlikeyiymiş.ve uyuyuncada süt salgılanıyor diyorlar orası biraz karışık işte.
sen de hele toprak kendimi tutuyor biberonu ?
bende çok seviyorum onu ama..evin içi oyuncak doldu...dün oğluma playskool ilk arabam aldık..akşam biz döndüğümüzde uyumuştu ama sabah pek bi sevindi..önündeki oyuncaklarla oynuyo şimdilik..:) zaten daha doğmadan hevesim vardı bu arabada :)))
dün oğluma playskool ilk arabam aldık..akşam biz döndüğümüzde uyumuştu ama sabah pek bi sevindi..önündeki oyuncaklarla oynuyo şimdilik..:) zaten daha doğmadan hevesim vardı bu arabada :)))
Nişasta-yulaf unu-kuru meyveden yapıyorum canım..Bazen nişasta yerine pirinç unu ya da buğday unu kullanıyorum.Kuru meyvelerden ceviz-kuru üzüm kullandım şimdiye kadar.Bi kere de çilek marmelatından yapmıştım..
Tabi her gün buna uğraşmak bana zor geldiği için haftalık yapmaya karar verdim
Pişiriyorum muhallebi kıvamında, sıcakken minik kavanozlara koyup kapatıyorum.Soğutup dolaba koyuyorum.Akşam kaynamış suyla karıştırıp biberona koyuyorum.
Bİliyorum canım senin dediğini,gece eline vermiyorum biberonu..Hadis var biliyor musun süt içtikten sonra mutlaka 1 bardak su içmeli diyor Peygamber..
Bende öyle yapıyorum mamadan ve sütten sonra mutlaka su veriyorum..
adaşım 1 tatlı kaşığından bişe olmaz. bak sen de benim gibi ferro'yu vermiyon dimi, bari pekmez,üzüm ordan alsın demirlerini. koç al kız pekmez, yesin miray..hehehee herkes pekmezci olsun :)
burcu firmalarla zaten hiç sözlü iş yapmıyorum ki, bizim şu işimizi yapmaadılar, yanlış yaptılar demesinler diye..mutlaka forward ediyorum müşteri maillerini patrona da. ama proje başında oturup, şöyle yapalım diye konuşuyoruz..mail olarak sorsam, cevap yazmaz kii...mail gönderince sonra yanına gidiyorum, "hocam mail atmıştım şu işi nasıl yapayım diye" o da söyler şöyle yap diye :) o kadar..neyse aman geçti galiba sinirim, yavrucukların resmine bakmıştım...delidir ne yapsa yeridir..:1ninca:
dişten canım ya...bizimkinin iştahı açılmıştı ne versem yiyordu...
bugünlerde yine bişey yemiyo(
çorba yaptım yemedi kaldı öylece...
meyve suyu sıktım karışık onu içiricem bakalım..
püreyide yemiyo artıkın...
düzeleydi yemesi yaaa...
zaten yemeyen bi tane var başımda 2.yi istememmafoldumben
evet bende deneyeyim bakalım...normal bildiğimiz nişasta değilmi..bebekler için olanı değil...
ayy çok hoşmuş beyaa bende yapayım bir ara...
tam tarifini versene canım yaa...ölüüleri yani...
mesela nişasta hangi marka alıyosun...suylamı yapıyosun bide sütlemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?