2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa burda açık kalmış gitmişim...neyse gidip bişeyler yiyelimcokacimcoook

utkuya 40 yıl vermesen aklına gelmez yemek valla...

Ama herkes nereye dağıldı zaten benim işim olmadığında burda kimsecikler kalmıyor mafoldumben

Önce kocaman bi maşallah diyeyim. Kendi tutabiliyormu biberonu? benim hayalım ama hiç elini bile süğrmüyor hasbam.
bende akşam saat 21.00 e 210-240 arsı mama yapıyorum içinede 3-4 mama kaşığı ile sütlü pirinçli kaşık maması atıl çok bekletmeden ucunu kestiğim biberonla veriyorum arada yemek için uyanmıyor bazen uyanıyor su veriyorum bazen suda içmiyor ama 30 dada ancak geri daliyor .bazen memesini veriyorum geri yatıyor ama mama yok .dişleri çıkınca sorun olmasın diye sütlü pirinçli veriyorum sadece diğerleri çok tatlı.sırf tahıllıyıda sevmedi çok pis tadı ben bile sevmedim.
sen kendi sütünü veriyorsan içine kaşık maması ver gece beslemezsen seninde göyüslerin daha güzel dolar.ama iş yatmadan fazla yedirmekte hatta doyurucu yedirmekte sütten 8-9 saat yetecek kadar doymuyorlar bence.

kızlar kitap kimsenin ilgisini çekmedi sanırım...

kızlar yazmıştı ma ben aradım o zaman bozuk gibiydi telefon şimdi linkten basvuru yaptım sağol cicim.

kızlar benim gidip çocukları okuldan almam lazım yine ödev maratonuna girecez bakalım akannehir sonra yine gelmeye çalışırım kendinize iyi bakın öpüyorum kuzularıopuyorumnanaktan

Burcu sağol canım
Esracım geçen günde geçti bu kitabın bahsi bazı arkadaşlar arayıp isimlerini yazdırmışlar sanırım ben internetten başvurdum bakalım gelecekmi....

ben bilmediğim için canım.. öğrenince hemen sizede söyliyim dedim..

selam arkadaşlar nasılsınız
esracım 2 5 yaş diyo okitap için bizimkiler 2 den küçük yollarlarmı ki

canım ben tel. açtım.. cerenin doğum tarihini aldılar ama küçük yollayamayız falan demedi.. kaydınızı aldım 15 gün içinde yollayacağız dedi yoğunluktan..

kızlar yazmıştı ma ben aradım o zaman bozuk gibiydi telefon şimdi linkten basvuru yaptım sağol cicim.

rica ederim canım yoğun oldukları için düşmemiştir belki aradım konuştum.. yollayacaklar... kadının 3 aylık randevuları tamamen doluymuş..

bebeklerin mama zamanı tuğba gelirler şimdi ama Hülya (yaren ) ile Serap nerdeler pek giremiyorlar.
Isleri yogun galiba kizlarin yoksa mutlaka gelirlerdi

kızlar benim gidip çocukları okuldan almam lazım yine ödev maratonuna girecez bakalım akannehir sonra yine gelmeye çalışırım kendinize iyi bakın öpüyorum kuzularıopuyorumnanaktan
Kolay gelsin Selmacim görüsürüz

Bende Ecem hanimi yatagina koydum uyusun diye aglandikça gidip sakinlestiriyorum sonra geri koyuyom yatagina mememmmmdiye bagiriyo bana gelde verme napayim ben simdi
memeyi versem hemen yatcak

salınakta salladım, emzik ağızda pışpışladım, kucağıma aldım evin çinde dolana dolana pışpışladım ama becermedim. çok ağladı. sabrettim ama gözler uyuyor ama bilinç hala meme diyor. meme verdim: 2 sn sonra uyudu. zormuş beeee

çok sağol cnm. sipariş ettim ben de bakalım. ama 2009 doğumlu diye yazdım. 2. yaşına yaklaşıyor diye düşünsünler diye. belli olmaz küçük diye göndermezler belki aklinialirimsmile
tekrar teşekkürler.

aa sizin de mi dişiniz çıktıı. bi dişsiz gedik benim kızım mı kaldı yawww??
inciniz hayırlı olsun cnm.

maşallah duru kuşuma.

oyy çok geçmiş olsunnn.

benşm dışımda herkeste bi şekilde uyuyor aslında ama sürekli kusuyor. uyuyacak diye tonla süt içiyo sonra kus allah kus. fazla geliyor tabii. olmadı iyice uykusu gelene kadar bekleyip: az emmesini sağlicam. son carem.

allahım sen koru. iyi gözüne gelmemiş. geçmiş olsun cnm

kızlar kitap kimsenin ilgisini çekmedi sanırım...

çekti çekti, merak etme.

aaa burda açık kalmış gitmişim...neyse gidip bişeyler yiyelimcokacimcoook

utkuya 40 yıl vermesen aklına gelmez yemek valla...

afiyet olsun. bende miray uyumuşken yemeğimi aldım. net başında yiyorum. cokacimcoook

esracım ben de duymuştum,sonra numarayı kaybettim, kızlara da sormıyım dedim. sonra radyodan duydum, numarayı aklımda tutayım derken aradan zaman geçti yine unuttum :)

benim için süper oldu, siteden başvurdum,sağol şekerim..

pekmeze devam şekerim sabah ..kahvalltı mulamacına 1 tatlı kaşığı :)

ya ben mertkana geçmiş olsun,ipeğin de dişlerini çok sevdiğimi yazmıştım ama göndermemişim galiba :bbo: kafam çok karışık..

bebeklerin mama zamanı tuğba gelirler şimdi ama Hülya (yaren ) ile Serap nerdeler pek giremiyorlar.
he onlar gelince bizim mama saatimiz gelir bu seferde biz gideriz
hülya gelmişte Serabın işi çok galiba Ayşegülde görünmedi bugün hiç

kolay gelsin canım

off kızlar ya,kafayı yicem.bu özel sektör ne sinir.

kaç farklı program var, bir de firmalar için özelleştirilmiş modüller var. bi değişiklikte, yeni bişey eklerken mutlaka patrona danışıyoruz. bi dediği bi dediğini tumuyo adamın. vakti zamanında böyle yap demişti, şimdi niye böyle yaptın diyo..dedim siz dedinz.."ben mi?" diyo..ya sabır..
bir de asalak müşteriler var, sen emek emek yazarsın, kullanmayı bilmez programı, verilen eğitimde uyur.. sonra patrona biz kullanamıyoruz der..
ben işimde çok özenliyimdir, patronun bana olumsuz bişey demesi beni çok etkiliyo ya, çok moralim bozuluyo,karşılığı böyle olmamalı..senağlama
bugün sadece kendi söylediği şeye niye böyle yaptınız dedi, benim pil bitti işte..boşvermeliyim aslında ama yapamıyorum...

oyy çok geçmiş olsunnn.

sağolun şekerler Allahım korudu valla ama hala elim ayağım tutmuyor

pekmezci başı senii sempatiksalakcinni
sana takılmak hoşuma gidiyor: alınma hee.
ben de başlicam oranik bi pekmez bulur bulmaz. havalar serinliyor artık. yakmaz çocuğu: di mi ama.

hep de salak insanlar patron oluyor nedense. (söz meclisten dışarı.) adamda para var kafa yok. klava: salla yaa. taktığına değmez. :

Bende Ecem hanimi yatagina koydum uyusun diye aglandikça gidip sakinlestiriyorum sonra geri koyuyom yatagina mememmmmdiye bagiriyo bana gelde verme napayim ben simdi
memeyi versem hemen yatcak

ayyy zor bir karar.

he onlar gelince bizim mama saatimiz gelir bu seferde biz gideriz
hülya gelmişte Serabın işi çok galiba Ayşegülde görünmedi bugün hiç

kolay gelsin canım
Defne'nin kontrolü vardı bugün gelmedşiler galiba.

maille yap işini yani patrona mail at sonrada birşey derse forward la görsün.böyle konular sözlü olmuyor evet bi anda ne dediklerini unutuveriyorlar.yada o mail atamam derse sen maili ile isteğiniz üzerine böyle yapılacaktır diye yaz.ister okusun ister okumasın.daha buyük sorunları engellersin.

Hülyaa benim kepçeci başı da diş çıkarmadı daha ay ne kdar hevesleniyorum duydukça bi bilsen.
Burcu aslında bende düşünmüştüm onu bi kaç kez hatta yatmadan mama vermiştim uyanınca süt vermiştim..Yine de kalkmıştı gece.Tekrar deniyim bakalım.Hazır mama kullanmıyorum ama ben kendim yapıyorum o mu tok tutmuyor acepbilmiyorumkismile

Tuğba Mertkan düşmüşbilmiyorumkismile yeni duydum canım büyüyünce geçer dermişim

He bi de gece emzirme sütün biriksin diyon ama gece emerse çoğalıyor süt onu netcez baciiii

Kendin nasıl yapıyorsun mamayı ?

evet gece süt bezleri daha çok salgılanıyor ama 8. ayından sonra gece beslemeyin diyorlar hele dişlerden sonra daha da dikkat etmek gerekiyormuş ağızda biberon bırakmak falan diş gelişimi ,için tehlikeyiymiş.ve uyuyuncada süt salgılanıyor diyorlar orası biraz karışık işte.

sen de hele toprak kendimi tutuyor biberonu ?

offfffff temizlik yaptım kızlar ya...
ipeğe yemek yedirdim ana kız temizliğe giriştik
o da minik parmaklarıyla kalite kontrol yaptı :)

peşinde gezen bi cadıyla 3 saatte bitti 1 saatte yaptığım şeyler :)

öğlen kabak yemeği yedik. eve pişirdiğim kabağı çatalla ezdim,yedirdim. içine sarımsak ta koymuştum,minicik ağzı sarımsak kokuyo şimdi :)))))))

az dinleneyim ipeğe meyve yedirip uyutayım gelicem kızlar.

adaşım 1 tatlı kaşığından bişe olmaz. bak sen de benim gibi ferro'yu vermiyon dimi, bari pekmez,üzüm ordan alsın demirlerini. koç al kız pekmez, yesin miray..hehehee herkes pekmezci olsun :)

burcu firmalarla zaten hiç sözlü iş yapmıyorum ki, bizim şu işimizi yapmaadılar, yanlış yaptılar demesinler diye..mutlaka forward ediyorum müşteri maillerini patrona da. ama proje başında oturup, şöyle yapalım diye konuşuyoruz..mail olarak sorsam, cevap yazmaz kii...mail gönderince sonra yanına gidiyorum, "hocam mail atmıştım şu işi nasıl yapayım diye" o da söyler şöyle yap diye :) o kadar..neyse aman geçti galiba sinirim, yavrucukların resmine bakmıştım...delidir ne yapsa yeridir..:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…