Yoo aslında Toprak çok kalkmıyor 8 ila 9 arasında bir saatte -statik değil saati, öğle uykusundan ne zaman kalktığına göre değişiyor- 250cc sütü veriyorum eline.Yere yastık koyuyorum oturma odasında.Yatıyor içiyor kendisi..Zaten çok uykusu gelmiş oluyor,mayışııyor.Altını değişiyorum filan, yatıyorum.Tam daalana kadar mızmızlanıyor,su veriyorum o aralarda..Sonra iki kez beslenmek için kalkıyor bi kere biberon veriyoruz, sabah 5'te emziriyorum.
Miray akşam yatıp 5 te mi kalkıyor,valla maşallah öyleyse...Bende bizim oğlan uyuyor sanıyordumkaydirigubbakcemile3
Ya Burcu bizim oğlan bi gecede (akşam yatarken dahil ) süt-anne sütü-mama üçlüsünden iki biberon deviriyor anacımbilmiyorumkismile Anam çok besleniyor galiba bu oğlan gece..Ama besleyince hemen dönüp yatıyo kıçınıkaydirigubbakcemile3 gözlerini bile açmıyor napcaz yafff
kızlar kitap kimsenin ilgisini çekmedi sanırım...
Burcu sağol canım
Esracım geçen günde geçti bu kitabın bahsi bazı arkadaşlar arayıp isimlerini yazdırmışlar sanırım ben internetten başvurdum bakalım gelecekmi....
selam arkadaşlar nasılsınız
esracım 2 5 yaş diyo okitap için bizimkiler 2 den küçük yollarlarmı ki
kızlar yazmıştı ma ben aradım o zaman bozuk gibiydi telefon şimdi linkten basvuru yaptım sağol cicim.
Isleri yogun galiba kizlarin yoksa mutlaka gelirlerdibebeklerin mama zamanı tuğba gelirler şimdi ama Hülya (yaren ) ile Serap nerdeler pek giremiyorlar.
Kolay gelsin Selmacim görüsürüzkızlar benim gidip çocukları okuldan almam lazım yine ödev maratonuna girecez bakalım akannehir sonra yine gelmeye çalışırım kendinize iyi bakın öpüyorum kuzularıopuyorumnanaktan
slm canlarım dün radyo dinlerken bi reklam duydum.. Sabiha Paktuna Keskin'in "Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin" kitabı 440 1 440 arayanlara ücretsiz diye.. aradım ve sadece kargo ücretini ödeyeceğimi ( 4,50 tl) ve ücretsiz olarak yolayacaklarını söylediler.. sizlerle paylaşmak istedim... tel. açmak istemeyenler internettende istek yapabiliyor.. linki yolluyorum...
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
bu adet bizdede var, tabikide dişini önce ben gördüm ama diş hediyesini ben almadım kaydirigubbakcemile3onu halama aldırdım hala baksana bir dişi çıkmışmı çok kaşıyor bu aralar dedim baktı ayy valla dişi çıkmış dedi kırmızı bir süveter almış getirdi diş hediyemizi halam sempatiksalakcinni
1 yaşını geçer canım.
çalışmak çözüm değil canım bende evde olsam herşeyini bilirim hep evde olur düzen kurarız diyorum .işte gel bi dünya manyakla uğraş eve gidince tahammül 0 tabii.yaa bu çalışan anneler çoçukları ile kalşiteli zaman geçirir diyen kimdi bakammm.dün evdeyken düşündümde yok anam kızı akşam aldığım gibi uyudu.gece uykusu dağılacak diye zaten konuşma gülme yok put gibi alıp yerine koyuyorum , sabahta bir sürü ev işi var onları yap.yapmazsam olmuyor arkamdan gelip yapacak yok mecbur yine ben yapıcam valla ben katiyen kaliteli zaman geçiremiyorum bunu anladım he ne zamanki evden dışarı çıkyoruz geçmeye sürekli Duru ile öpüşüp koklaşma modundayız ama evdeyken valla yok yani.
Senin yine kaynana var zeynep kızlardan çoğu ek bakıyor.ya bana açıkçası zor gelmiyor bakmak ama bi orda bi burda olunca ister istemez çoçukta adapte olamıyor.hergüğn haftasonuda dahil annemlerde öğlen uyurken çarşamba günü evde uyuyamıyor bende deliriyorum az silkelenip kendime gelmem lzım.
çokkk. ben halen insanın içinde insan büyümesinde kaldım ilerleyemedim.Rabbim sen nelere kadirsin denilen şeyler işte.
biz mama yerken uyumaya alışkınız ama artık büyüyorlar mama arkasından heme uykuda iyi değil.şuan gündemde dişler var bi çıksın da sonra mamadan 30 dk sonra uyutmaya alıştırıcam.bi yandan mama yiyor bi yandan göysüne pış pış yapıyorum o şekilde alışkın pış pışlamayınca kendi elimi tutup pış pış yaptırıyor :) salıncakbta gündüz oturtma sadece uyuması için pijama giydir koy belki işe yarar ama o zamanda sallanmaya çok alışacak ilerde ne yapacaksın.
gece uykusundan önce 180-200 cc tok tutan yerse beslenmeye gerek yokki.biz 10-15 gündür gece beslenmiyoruz.
Tuğba taktik değiştirmişsin bak daha iyi olmuş böyle.
hülya yazınca aklıma geldi dün bende sağlık ocağına götürdüm hem kan ilaço aldım hem tartırdım Duru 16 günde 300 gr almış 9500 olmuş
Ay kızlar gidip gelip sürekli bakıyordum daha az önce bakmıştım oysa elim ayağım titriyor ve ağlıyorum şimdi. Merrtkan yataktan düşmüş gerçi çok yüksek değil birde üstüne örttüğüm battaniyeyle düşmüş
Galiba korkudan ağlıyormuş. KUcağıma alınca sustu elini yüzünü yıkadım su içirdim tabi.
Şuan bana bakıp gülüyor bense kahraoluyorum ay aklım çıktı deliriyordum resmen şükürki bişeyi yok
Allahım meleklerimizi korusun onları ana babalarına bağışlasın mafoldumbenmafoldumben
Hülyacim Ecemde ayni ne zamandir hep memede uyumak istiyo meme vermeyince uyumuyo aglanip duruyo bende yakinda ise basliycam nasil yaticak ben yokken diye düsünüyorum
Valla bende Zeynebin dedigi yatir kaldir yöntemini denemek istiyom ama bakalim
canım geçmiş olsun insan fena oluyor gerçektende allaha emanet olsun kuzular...
zeynepte dün oyuncağını sallarken sağ yanağına hızlıca vurdu önce şaşırdı sonrada gözümün içine baka baka ağlamaya başladı kuzum gözyaşıyla ağladı hafif morardı gözümüzün altı....benneyaptımki
kızlar kitap kimsenin ilgisini çekmedi sanırım...
aaa burda açık kalmış gitmişim...neyse gidip bişeyler yiyelimcokacimcoook
utkuya 40 yıl vermesen aklına gelmez yemek valla...
he onlar gelince bizim mama saatimiz gelir bu seferde biz giderizbebeklerin mama zamanı tuğba gelirler şimdi ama Hülya (yaren ) ile Serap nerdeler pek giremiyorlar.
kızlar benim gidip çocukları okuldan almam lazım yine ödev maratonuna girecez bakalım akannehir sonra yine gelmeye çalışırım kendinize iyi bakın öpüyorum kuzularıopuyorumnanaktan
oyy çok geçmiş olsunnn.
pekmeze devam şekerimsabah ..kahvalltı mulamacına 1 tatlı kaşığı :)
ya ben mertkana geçmiş olsun,ipeğin de dişlerini çok sevdiğimi yazmıştım ama göndermemişim galiba :bbo: kafam çok karışık..
pekmeze devam şekerimsabah ..kahvalltı mulamacına 1 tatlı kaşığı :)
ya ben mertkana geçmiş olsun,ipeğin de dişlerini çok sevdiğimi yazmıştım ama göndermemişim galiba :bbo: kafam çok karışık..
off kızlar ya,kafayı yicem.bu özel sektör ne sinir.
kaç farklı program var, bir de firmalar için özelleştirilmiş modüller var. bi değişiklikte, yeni bişey eklerken mutlaka patrona danışıyoruz. bi dediği bi dediğini tumuyo adamın. vakti zamanında böyle yap demişti, şimdi niye böyle yaptın diyo..dedim siz dedinz.."ben mi?" diyo..ya sabır..
bir de asalak müşteriler var, sen emek emek yazarsın, kullanmayı bilmez programı, verilen eğitimde uyur.. sonra patrona biz kullanamıyoruz der..
ben işimde çok özenliyimdir, patronun bana olumsuz bişey demesi beni çok etkiliyo ya, çok moralim bozuluyo,karşılığı böyle olmamalı..senağlama
bugün sadece kendi söylediği şeye niye böyle yaptınız dedi, benim pil bitti işte..boşvermeliyim aslında ama yapamıyorum...
Bende Ecem hanimi yatagina koydum uyusun diye aglandikça gidip sakinlestiriyorum sonra geri koyuyom yatagina mememmmmdiye bagiriyo bana gelde verme napayim ben simdi
memeyi versem hemen yatcak
Defne'nin kontrolü vardı bugün gelmedşiler galiba.he onlar gelince bizim mama saatimiz gelir bu seferde biz gideriz
hülya gelmişte Serabın işi çok galiba Ayşegülde görünmedi bugün hiç
kolay gelsin canım
off kızlar ya,kafayı yicem.bu özel sektör ne sinir.
kaç farklı program var, bir de firmalar için özelleştirilmiş modüller var. bi değişiklikte, yeni bişey eklerken mutlaka patrona danışıyoruz. bi dediği bi dediğini tumuyo adamın. vakti zamanında böyle yap demişti, şimdi niye böyle yaptın diyo..dedim siz dedinz.."ben mi?" diyo..ya sabır..
bir de asalak müşteriler var, sen emek emek yazarsın, kullanmayı bilmez programı, verilen eğitimde uyur.. sonra patrona biz kullanamıyoruz der..
ben işimde çok özenliyimdir, patronun bana olumsuz bişey demesi beni çok etkiliyo ya, çok moralim bozuluyo,karşılığı böyle olmamalı..senağlama
bugün sadece kendi söylediği şeye niye böyle yaptınız dedi, benim pil bitti işte..boşvermeliyim aslında ama yapamıyorum...
Hülyaa benim kepçeci başı da diş çıkarmadı daha ay ne kdar hevesleniyorum duydukça bi bilsen.
Burcu aslında bende düşünmüştüm onu bi kaç kez hatta yatmadan mama vermiştim uyanınca süt vermiştim..Yine de kalkmıştı gece.Tekrar deniyim bakalım.Hazır mama kullanmıyorum ama ben kendim yapıyorum o mu tok tutmuyor acepbilmiyorumkismile
Tuğba Mertkan düşmüşbilmiyorumkismile yeni duydum canım büyüyünce geçer dermişim
He bi de gece emzirme sütün biriksin diyon ama gece emerse çoğalıyor süt onu netcez baciiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?