kızlar yarın arkadaşım gelcek öyle oturmaya.
yabancı değil ama yinede bişiler hazırlamak lazım. napsam bi fikri olan var mı?
bide bebişleri artık nasıl yıkıyosunuz? malum banyo filesi göçüyo artık:)
hımm... bunu ne kadar kullanır ki? ben kucağımda yıkıyorum sonra veriyorum babasına,e bende ıslanıyorum bu arada kendimde bi duş alıp çıkıyorum. biz ıslanmadan onları yıkamanın yolunu arıyorum da :)OKBaby Flipper Bebek Yıkama Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
işte bu bende e-bebekten almıştım zaten. tavsiye ederim.
sağol canım düştü ya anası burda çeneye daldı çocuk orda düşmüş:sinifsinif:anammm mertkan mı düştü
geçmiş olsun tubişim
Benim koca kendi işimiz olmasına rağmen hiç 9dan önce gelmez valla . Ne bana yardımı oluyor çocuk bakımında. Nede bir yere gezmeye gidebiliyoruz . Hep yorgun hep yorgunersin akşam 9 gibi gelicekmiş
ben hiç fileyle yıkamadım canım malum kayganamla örümcek vardı yardım ediyorlardı.kızlar yarın arkadaşım gelcek öyle oturmaya.
cocuğu yakar diye vermiyor..sankim bardak bardak verecek..
ben şimdi iş yerinden çıkıyorum
tel edicem sana aklımda yani
benim kıza hastada onun için hızlı hızlı çıkmaya çalışıyorum kusura bakma.mutlaka arıycam seni
mesaj yazamıyorum malum 50 olmamış daha
görüşürüz
ersin akşam 9 gibi gelicekmiş
kızlar yarın arkadaşım gelcek öyle oturmaya.
Ben son günlerde kabak salatasını çiğ yapmaya başladım cevizli filan çok hoş oluyor mezelik böyleee.Bi de nohut alatası denedim geçen gün arkadaşlar gelince o da değişik oldu beğendiler.Pirinç salatasını da yaptım bi kere ramazanda.Güzel oldu değiişik bi tat..
Hep salata söyledim
Çok seviyorum renkli salataları misafir gelince masada böyle süslü süslü durmasını
Yazın hep babamız yıkadı kucağında,alıp giydiriyordum bende.Öyle kaldıkaydirigubbakcemile3 onun görevi oldu banyo
evet kendi getirse aslında tam süper olur kaydirigubbakcemile3sağol canım düştü ya anası burda çeneye daldı çocuk orda düşmüş:sinifsinif:
Benim koca kendi işimiz olmasına rağmen hiç 9dan önce gelmez valla . Ne bana yardımı oluyor çocuk bakımında. Nede bir yere gezmeye gidebiliyoruz . Hep yorgun hep yorgun
ne yapalım çalışmayana ekmek yok :çok üzgünüm:
ben hiç fileyle yıkamadım canım malum kayganamla örümcek vardı yardım ediyorlardı.
Şimdi yalnız yıkıyorum leğene oturtuyorum valla gayette güzel yıkanıyor hiçte ağlamıyor artık
En basit vedoyurucu olan patates salatası yap birde kek çırp yeter daha ne olsun
Arkadaşın yapıp getirse daha iyi olur aslında aklinialirimsmile
azcık yaksın böylece suda içer birşey olmaz.
ayy bu arada havalar serinledi derken hastalıklar mı başladı geçmiş olsun.
bari hazır yiyecek birşeyler alıp gesin madem geç gelecek.
kek ve tavuk göysü yap pratik ve kolay .
biz fileyi bırakalı herhalde 3-4 ayı geçmiştir.annemlerde bi oturak var bebekler için bi ara link atmıştım buralarda yok yurtdışında onda oturarak banyo yapıyor.bizim evdede küvete oturuyor bende kenarına oturup yıkıyorum ayaklarımlada onden arkadan tutuyorum.beraber yıkanamıyoruz kucakta kendini atıyor korkuyorum.
zeynep 15 kg. diyor maksimum. 1,5 2 yaş yani
evet kendi getirse aslında tam süper olur kaydirigubbakcemile3
kek koycam sabahtan. bu akşamda patates salatası yada tavuk gögsü yaparım yeter ya. ben çocuklu ve yorgun bi bayanım alsanaalsanasmile
şu oturakları bende araştırayım bari.
bizde küvet yok,buraya taşınırken kırdırmıştık. mecbur kucağımızda yıkanıyor ama o da zor. sen komple ıslanıyosun,onu yıkayıp çıkmak gibi bi lüksün olmuyor zira.
kızlar bizim doktor cnntürkte
selam arkadaşlar.. nasılsınız.. Umarım herkes iyidir.
Geçmişi gün içinde okumaya çalıştım. En azından yapılan yorumları okuma fırsatım oldu.
Ben sanırım kendimi hatalı ifade etmişim. Esra yı kesinlikle karşılaştırmıyorum hiçbir bebekle. Benim üzüldüğüm nokta ona yeterince zaman ayıramamak. Ev işleri vs çok fazla zamanımı alıyo.Üstünkörü yapmama rağmen. Yardımcım vs de yok. Benim anlatmak istediğim buydu.
Kayınvalde meselesine gelince. Sağolsun iyi bakıyo ama güç savaşına giriyo benimle. Yani Esra nın kurulu düzenini uygulamak değil kendi düzenini kurmak istiyo. Ben de bunu istemiyorum. Çünkü bunun olması Esra nın kafasının karışması demek. Aynı zamanda işlerin ileriki boyutu da var. Ben buna izin verirsem artık her şeyime karışır. Ailenin yönetimini eline almaktan bahsediyorum ufak tefek şeylerden değil. Çünkü bu insan kendi öz evladını iki defa mutsuz etmiş bir insan. Biliyorsunuz görümcem ikinci eşinden de boşanacak ve önümüzdeki ay da doğum yapacak. İÇoook uzun hikaye olmasaydı anlatırdım. O zaman bana daha da hak verirsiniz. Ben kendi ailemin düzeninne ne annemin ne de başkasının müdahale etmesini istemiyorum. Kim ister ki ayrıca...
Burcucum Esra ya kendi annem de baksaydı yine uyarırdım. Çünkü ben belli bir rutini olsun istiyorum. Üstelik bu rutini ben belirlemedim Esra belirledi ben sadece kılavuzluk ettim ona. Yani bu kızımın biyolojik saati gibi bir şey. ( Yine beceremedim anlatmayı ya)
Neyse konuştuk tatlıya bağladık...
Ayrıca onu böyle uyarmazsam Esra abur cuburla beslenen bir çocuk olabilir. ( KÜçük görümcemin kızı böyle çünkü ve bunda kayınvaldemin rolü büyük.)
Yorumlarınız için teşekkürler bu arada. İki açıdan bakmamı sağladınız. Özellikle Hülya ve Burcu nun yorumları...
ay birazdan fıttırıcimmmmmmmm
Çocuk oturduğu yerde durmuyor habire emekleme ayağa kalkma vs. işleriyle uğraşıyor kafa üstü gidecek . Yeter canım bugünkü düşüş kontenjanı dolduda taştı
Örümceğe koydum şimdide fıldır fıldır heryere saldırıyor . Arkasında koşmaktan yoruldum . Meraklı yumurcak karıştırmadığı ellemediği bir eşya kalmayacak yakında sempatiksalakcinni,,
Çok sağol Serapcım seninde işler yoğun galiba sanada çok kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?