Yok kız ne kızcam. Burcu. Ben de kendime öyle diyom bazen de. Galiba yaşamam gereken bi süreç. Kociş de sağolsun böyle zamanlarda pek destek olmaz. Patlama anı işte..
Burcucum ben kesinlikle zorlamıyorum Esra yı . Ne zaman isterse uyur. Ama yemeği aksayınca uykusu da aksıyo ve içinden çıkılmaz bir döngü oluyo işte...
Bildiğim 9 kilodan başlıyo koltuklar. Biz daha 9 değilşiz ama yaklaştıck.Bi de rahatça oturuyo artık ya...ya son anda karar verdik gitmeye. e 2,5 saatlik yol. Olmaz koltuksız dedik
Bende bitane var 9-18 halam vermişti bende kıramadım kullanıyorum ama yani anca biliyomusunuz yükseltmeden filan kullanılıyor yani.Bence kesinlikle 9-25 alın.Pembe renk bi de9-18 Olanlar ve 9-25 olanlar var.mantıklısı 9-25 alıp yükseltici koymak galiba.bak bakalım fiyatlarada bnde alıcam ya arada çok fark varsa karşıya bile geçip alabilirim.
offf oadar çok birikmişkiii..sizlere iki gündür katılamıyorum.gelen giden oluyo.biraz doluyom.yarında defneni kontrolü var.arada zeynebi çıkartacagız.ikisinede kan verdirelim gerekli tetkikler yapılsın bide gittimiz yerde bunlarla ugraşmayalım diye.zor olacak yarın(
cumartesi pazarda artalyaya gidiyoruz.halamlar ve kızları var orda evliler.onları ziyarete gidecegiz.anlayacagınız vade gezilerine başladık(
bugün tercih listemizi verdik.bakalım neresi çıkacak.ilk sırada tokat var.sonra ısparta.hayırlısı artık.belkide üçüncü yada dördüncü çıkacak..küçük kardeşim bugün ağladı sarılıdı bırakmadı beni.( gitmeyin diye..iyice üzülüyorum.keşke onlarda gelse ((
neyse şimdi benim koca gelecek ama sizleride özledimm...
Bende bitane var 9-18 halam vermişti bende kıramadım kullanıyorum ama yani anca biliyomusunuz yükseltmeden filan kullanılıyor yani.Bence kesinlikle 9-25 alın.Pembe renk bi deArtık bitane de büyük alırık pembeyide kıza kullanırız
Bu arada bugün ki konuşmalardan gece çok beslediğime karar verdim oğlanı:çok üzgünüm:
Bu gece daha az beslicem bakalım..Yatmadan da mamasını vercem inşallah
sabaha kadar uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?