2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çıkayım artık şu sıpa da durmuyor zaten .İnş. yarın girebilme şansım olur
Herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun opuyorumnanaktan

Yok kız ne kızcam. Burcu. Ben de kendime öyle diyom bazen de. Galiba yaşamam gereken bi süreç. Kociş de sağolsun böyle zamanlarda pek destek olmaz. Patlama anı işte..

Kızlr bu akşam oto koltuğu alacağız. Hafta sonu Edirnedeyiz annemlerde. Ama hiçbir fikrim yok. hangi özellikler olmalı nasıl olmalı. Sürekli alış veriş yaptığımız bir mağaza var. Oraya gideceğiz bakalım nasıl olacak. Önerileriniz var mı? Ya da oto koltuğu alan var mı kızlar.

Yok kız ne kızcam. Burcu. Ben de kendime öyle diyom bazen de. Galiba yaşamam gereken bi süreç. Kociş de sağolsun böyle zamanlarda pek destek olmaz. Patlama anı işte..

canım onlar zaten bu tur ince konularda çok anlayışsızlar.
bırak kaçta yersin yesin ne düzeni biz düzenlemi yedik
uyumuyorsa bırak ağlatma istediği saatte yatsın
ne habire birşeyler yediriyorsun istemiyor işte
bunlara acayip laf yaparlar ama ütü yapsana bi makineyi boşaltsan diyince ses çıkmazzz.

Geçmişe rasgele bakarken gördüm. Zeynep oturt küvetine yıka kız. Valla Esra bayılıyo. Çıkarırken ağlıyo küvetten. Küvet derken kendi küveti

Son düzenleme:
Burcucum ben kesinlikle zorlamıyorum Esra yı . Ne zaman isterse uyur. Ama yemeği aksayınca uykusu da aksıyo ve içinden çıkılmaz bir döngü oluyo işte...

ayy havva biraz daha erken başlasaydın keşke.bende alıcam ama puset daha 2-3 ay idare eder diyom bi yandanda kendisini atıyor ya rahat değil.kiloda önemli almışken 25 kg a kadar olanından al sonra değiştirmek zorunda kalma.unisex bi renk al erkiktede kullanırsın.kumaşı kayan birşey olmasın.

Burcucum ben kesinlikle zorlamıyorum Esra yı . Ne zaman isterse uyur. Ama yemeği aksayınca uykusu da aksıyo ve içinden çıkılmaz bir döngü oluyo işte...

kız ben demiyorum bunları kociş diyo ben yemeğide saatli olsun ama hangisi olacağı farketmez.uyku 9m dedinmi yataktayız .benim değil eşimin lafları bunlar.

Bildiğim 9 kilodan başlıyo koltuklar. Biz daha 9 değilşiz ama yaklaştıck.Bi de rahatça oturuyo artık ya...ya son anda karar verdik gitmeye. e 2,5 saatlik yol. Olmaz koltuksız dedik

Son düzenleme:
Bildiğim 9 kilodan başlıyo koltuklar. Biz daha 9 değilşiz ama yaklaştıck.Bi de rahatça oturuyo artık ya...ya son anda karar verdik gitmeye. e 2,5 saatlik yol. Olmaz koltuksız dedik

9-18 Olanlar ve 9-25 olanlar var.mantıklısı 9-25 alıp yükseltici koymak galiba.bak bakalım fiyatlarada bnde alıcam ya arada çok fark varsa karşıya bile geçip alabilirim.

Son düzenleme:
offf oadar çok birikmişkiii..sizlere iki gündür katılamıyorum.gelen giden oluyo.biraz doluyom.yarında defneni kontrolü var.arada zeynebi çıkartacagız.ikisinede kan verdirelim gerekli tetkikler yapılsın bide gittimiz yerde bunlarla ugraşmayalım diye.zor olacak yarın(
cumartesi pazarda artalyaya gidiyoruz.halamlar ve kızları var orda evliler.onları ziyarete gidecegiz.anlayacagınız vade gezilerine başladık(
bugün tercih listemizi verdik.bakalım neresi çıkacak.ilk sırada tokat var.sonra ısparta.hayırlısı artık.belkide üçüncü yada dördüncü çıkacak..küçük kardeşim bugün ağladı sarılıdı bırakmadı beni.( gitmeyin diye..iyice üzülüyorum.keşke onlarda gelse((
neyse şimdi benim koca gelecek ama sizleride özledimm...

9-18 Olanlar ve 9-25 olanlar var.mantıklısı 9-25 alıp yükseltici koymak galiba.bak bakalım fiyatlarada bnde alıcam ya arada çok fark varsa karşıya bile geçip alabilirim.
Bende bitane var 9-18 halam vermişti bende kıramadım kullanıyorum ama yani anca biliyomusunuz yükseltmeden filan kullanılıyor yani.Bence kesinlikle 9-25 alın.Pembe renk bi de Artık bitane de büyük alırık pembeyide kıza kullanırız

Bu arada bugün ki konuşmalardan gece çok beslediğime karar verdim oğlanı:çok üzgünüm:
Bu gece daha az beslicem bakalım..Yatmadan da mamasını vercem inşallah
sabaha kadar uyur

biz de burak'ı küvetinde oturtarak yıkıyoruz. küvetinde oturma bölümü var. çok seviyo.. içine de oyuncak atıyorum..suya vuruyo elleriyle hoşuna gidiyo..

eşim sınava girecek girdi derken taşınıyorsunuz valla.onlarada çok zor sanada çok zor.inşallah yakınlarda olur Yakınında sir ses bir soluk çok önemli.küçük kardeşin kaç yaşında ki tatillede gelirsin falan de bari onlar daha çok etkileniyor getirebilirsen tabi.hoş yaşa falanda bakmıyor bu işlem bugün ablam gitse ben bile ağlarım bırak ablamı anlattıklarından ayrılmandan ben bile doldum.

ben seni bugün dr a gidecek biliyorum soranlarada öyle dedim :) Defne ile dr da dşiyorum bugün perşembe sen öyle demiştin ama.

arada kalkınca su ver belki açlıktan değildir uyanmaları.

ayy bendemi denesem küvetinde yıkamayı kayacak diye korkuyorum bizim kuvette.ama oturma yeri güzel değil benimkinin acır narın tıotosu havlu serebilirim hee bi deniyeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…