Kızlr bu akşam oto koltuğu alacağız. Hafta sonu Edirnedeyiz annemlerde. Ama hiçbir fikrim yok. hangi özellikler olmalı nasıl olmalı. Sürekli alış veriş yaptığımız bir mağaza var. Oraya gideceğiz bakalım nasıl olacak. Önerileriniz var mı? Ya da oto koltuğu alan var mı kızlar.
Benim hamileliğim çok rahat geçti. Hormonların etkisine girmedim. Lohusalık depresyonu vs olmadı. Şimdi ikisi birden çıkıyo valla kuş uçsa ağlıyom
offf oadar çok birikmişkiii..sizlere iki gündür katılamıyorum.gelen giden oluyo.biraz doluyom.yarında defneni kontrolü var.arada zeynebi çıkartacagız.ikisinede kan verdirelim gerekli tetkikler yapılsın bide gittimiz yerde bunlarla ugraşmayalım diye.zor olacak yarın(
cumartesi pazarda artalyaya gidiyoruz.halamlar ve kızları var orda evliler.onları ziyarete gidecegiz.anlayacagınız vade gezilerine başladık(
bugün tercih listemizi verdik.bakalım neresi çıkacak.ilk sırada tokat var.sonra ısparta.hayırlısı artık.belkide üçüncü yada dördüncü çıkacak..küçük kardeşim bugün ağladı sarılıdı bırakmadı beni.( gitmeyin diye..iyice üzülüyorum.keşke onlarda gelse ((
neyse şimdi benim koca gelecek ama sizleride özledimm...
Hülya sen neden pekmez vermiyorsun anladığım kadarıyla ferro da vermiyorsun.Kan ölçümü yaptırdın mı ben 1-2 harici ihmal ettmediğim halde kansızlık çıktı ihmal etme güzelim.
cocuğu yakar diye vermiyor..sankim bardak bardak verecek..
kızlar yarın arkadaşım gelcek öyle oturmaya.
yabancı değil ama yinede bişiler hazırlamak lazım. napsam bi fikri olan var mı?
bide bebişleri artık nasıl yıkıyosunuz? malum banyo filesi göçüyo artık:)
Benim hamileliğim çok rahat geçti. Hormonların etkisine girmedim. Lohusalık depresyonu vs olmadı. Şimdi ikisi birden çıkıyo valla kuş uçsa ağlıyom
ayy ne çok birikmiş yine akmış gitmiş hoş sohbetleriniz..2-3 sayfa okuyabildim..beni soran merak eden göremedim :sinifsinif:
yarın sabah kuzum sünnet olacak..sabah 8.30da hastanede olacağız..genel anestezi alacak ki bu beni çok rahatsız ediyor..inşallah sağlıkla döneriz evimize..çok stresli ve gerginim..ne de olsa bir ameliyat..ben daha kuzularımı hiç yalnız başlarına bırkmadım..ilk kez 1 saat bensiz kalacak yabancı, tanımadığı insanlarla..inşallah korkmaz yavrum ağlamaz fazla..çok heyecan yaptım beynim ağrıyor inanın..şu diş çektirmeye gidip 14 gün uyanamayan çocuk da tam üstüne geldi çok etkiledi beni..
dua edin kuzuma ve bana nolur..
Allah damatlığınıda göstersin inşallah.ayy ne çok birikmiş yine akmış gitmiş hoş sohbetleriniz..2-3 sayfa okuyabildim..beni soran merak eden göremedim :sinifsinif:
yarın sabah kuzum sünnet olacak..sabah 8.30da hastanede olacağız..genel anestezi alacak ki bu beni çok rahatsız ediyor..inşallah sağlıkla döneriz evimize..çok stresli ve gerginim..ne de olsa bir ameliyat..ben daha kuzularımı hiç yalnız başlarına bırkmadım..ilk kez 1 saat bensiz kalacak yabancı, tanımadığı insanlarla..inşallah korkmaz yavrum ağlamaz fazla..çok heyecan yaptım beynim ağrıyor inanın..şu diş çektirmeye gidip 14 gün uyanamayan çocuk da tam üstüne geldi çok etkiledi beni..
dua edin kuzuma ve bana nolur..
hatunlar yağmur başladı adanada. OLEY ALLAHIMMM.
yarın tarsusa gidecem (yağmur devam ederse gidemem) haberiniz ola.
Miray'ın midesini üşüttük galiba: akşam çoook kustu. ılık ıhlamur içirdim ama başka ne yapılır bilmiyorum.
iyi geceler. :gitme:
oleyyyyyy aylar sonra ilk günaydın benden.
Günaydınnnnnnnnn zemuszemus
Enerjik ve bol performanslı bir gün diliyorum.
Allah damatlığınıda göstersin inşallah.
Sen eskisi kadar gelmiyorsun önceden daha aktif katılıyordun.Ne yaptın durumlar biraz daha normale döndümü.
aklına garip şeyler getirme lütfen ucundan azcık alacaklar.o bir saatte hemşirelere bakış atmaktan anlamaz bile yokluğunu hıııh.İnşallah herşey yolunda gider sağlıcakla dönersiniz evinize.
nane limon kaynat yani 1-2 damla limon 5 ay itibari ile verilebilirmiş başka topiklerde gezerken görmüştüm.
Serap ya senin bu görümcenler iyimi kötümü valla ben anlamadım.gel gitlilermi bunlar nedir.
bu çalışma konusunda ben yorum yapmıyım canım kafan karışır. azcık ters düşünüyorumda bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?