2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Havvacım biz 9-18 chicco aldık.. içindekine gerek olmuyo zaten bizim tostos rahat oturuyo.. aynı zamanda kayıp ana kucağı gibi de yattığı için rahat yatıyo uyuyo içinde. bayramdan önce almıştık yoka gidiyoz diye pek sevdi yolda 4 saat uyudubilmiyorumkismile

ya ben hiç yetişemiyorum muhabbete ömür beni mahvetti valla hep oyun hep oyun... bacaklarıma sarılıyor kıyamıyorum...

zeyl valla bayıldım toprağa ya ömür hayatta o kadar içmez 90 ml içsin ben göbek atarım..

havvacığım a üzüldüm biraz canı sıkkınmış galiba..

merkan ım da düşmüş.. biz o işi 2 ay önce yaptık.. allah şükür birşeyiniz yokmuş.

Benim hamileliğim çok rahat geçti. Hormonların etkisine girmedim. Lohusalık depresyonu vs olmadı. Şimdi ikisi birden çıkıyo valla kuş uçsa ağlıyom

Benim hamileliğim çok rahat geçti. Hormonların etkisine girmedim. Lohusalık depresyonu vs olmadı. Şimdi ikisi birden çıkıyo valla kuş uçsa ağlıyom

ağla canım ağla.. ağlamak iyidir deşarj olursun bende sabahtan beri ağlıyorum.. burhan diye bi çocuk kaçırılmış sonra bulunmuş ben salya sümük..
facebook ta öyle bir geçer zaman ki adlı dizinin videosu var onu izledim şimdi yine salya sümük..

Ayşegül ne sınavı ne oldu nereye gidiyorsun ay ben iyice fransız kalmışım buralarakafamçokkarıştı

Hülya sen neden pekmez vermiyorsun anladığım kadarıyla ferro da vermiyorsun.Kan ölçümü yaptırdın mı ben 1-2 harici ihmal ettmediğim halde kansızlık çıktı ihmal etme güzelim.

anacım burası adana: gelsen 2 saat zor durur kaçarsın sıcaktan. bi depekmez verip daha da mı yakayım çocuğu. bu günlerde serinledi artık verebilirim. annemde varmış organik olanından. 1 ekim itibariyle başlicam pekmeze. bu ay tahlil işlerini de halledicem. kan, idrar ne gerekiyorsa yaptıracam: ama yaz boyu bol bol üzüm tüketti kuzum: meyve filesine ikiye bölüp koydum üzümleri, somur allah somur. bence aynı kapı.

cocuğu yakar diye vermiyor..sankim bardak bardak verecek..

olsun, kayseri gibi değil burası. pekmez tüketilemeyecek kadar sıcak kız valla. aile hekimi ve terk ettiğim dr ile de görüşmüştüm. ferro kullanmamak en doğal hakkın dediler. istatistikler doğrultusunda haybeye veriyorlar damlayı. (bence) kansızlık çıkarsa da kullanmam ben damla: pekmez miktarını fazla veririm.
ilaçlara karşı alerjim var benim: hat safhada. ohaoldumsmile

ben de dikdörtgen çamaşır sepeti var: küvete koyuyorum onu, içine de Miray'ı, duşla oynaya oynaya banyo yapıyor kuzu. bazen kucağıma alıp yıkadığım da oluyor. kendi küveti de balkon bekliyor delikafadulden

canım benim, zor bi durum bu haklısın ama elden ne gelir. keşke çalışmak zorunda olmasak da çocuklarımızın yanında olsak her daim. ama şartlar bunu gerektiriyor. sen ne kadar dert edersen et, herşey olacağına varıyor. üzüldüğün de yanına kar kalıyor. keşke annen glebilse: daha iyi hissederdin kendini. en azından ne istediğini biliyor ve ona göre hareket ediyorsun. hem ağla ne güzel, rahatla işte.
çok öptüm canım.

Son düzenleme:
ayy ne çok birikmiş yine akmış gitmiş hoş sohbetleriniz..2-3 sayfa okuyabildim..beni soran merak eden göremedim :sinifsinif:
yarın sabah kuzum sünnet olacak..sabah 8.30da hastanede olacağız..genel anestezi alacak ki bu beni çok rahatsız ediyor..inşallah sağlıkla döneriz evimize..çok stresli ve gerginim..ne de olsa bir ameliyat..ben daha kuzularımı hiç yalnız başlarına bırkmadım..ilk kez 1 saat bensiz kalacak yabancı, tanımadığı insanlarla..inşallah korkmaz yavrum ağlamaz fazla..çok heyecan yaptım beynim ağrıyor inanın..şu diş çektirmeye gidip 14 gün uyanamayan çocuk da tam üstüne geldi çok etkiledi beni..
dua edin kuzuma ve bana nolur..

hatunlar yağmur başladı adanada. OLEY ALLAHIMMM.
yarın tarsusa gidecem (yağmur devam ederse gidemem) haberiniz ola.
Miray'ın midesini üşüttük galiba: akşam çoook kustu. ılık ıhlamur içirdim ama başka ne yapılır bilmiyorum.
iyi geceler. :gitme:

erkekim sünnet mi oluyorr, oyy kuzum benim. sağlıka gidip gelin inş canım. dualarım sizinle. öyle kötü şeyler de getirme aklına. şimdiden hayırlı olsun. (öyle mi denirdi?? )

Selam arkadaşlar bugün giremedim tabi aklım sizde kaldı ee malum pazartesi işe başlıycam için işlerimi hallettim bide görümcemler geldi tüm gün beraberdik veda partisi yapmışlar bize :))))))) geçmişe şöyle bir göz attımda bebekler 8.aydan sonra gece beslememek gerekiyomuş ama benim kızım gece daha çok emiyor ve illaki bi kere değicek.doktora sorduğumda dediki bu aylarda bebeklerde terkedilme ve kaybetme korkusu başlarmışş gece tok olduğunu biliyosun ama bebeğim uyanıyomu diyosun işte annesini yoklamasındanmış derin bu ara çok uyanıyo belki ondandır diyorum bakıp uyuyo tekrar
bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi daha kullanışlıdır araştırıcam bakalım..
Bu arada bende derine keçi sütünden yoğurt yaptım çokda güzel yedi azıcıkta şeker attım içine bir kaseye yakın yedi yarında meyvelisini vericem..
Kızlar çok suçluluk duyuyorum ben nedense kaç gecedir uyuyamıyorum çalışan anneler sizdede olmuşmuydu yada hala oluyormu
hepinize iyi gecelerr

oleyyyyyy aylar sonra ilk günaydın benden.

Günaydınnnnnnnnn zemuszemus

Enerjik ve bol performanslı bir gün diliyorum.

Allah damatlığınıda göstersin inşallah.

Sen eskisi kadar gelmiyorsun önceden daha aktif katılıyordun.Ne yaptın durumlar biraz daha normale döndümü.
aklına garip şeyler getirme lütfen ucundan azcık alacaklar.o bir saatte hemşirelere bakış atmaktan anlamaz bile yokluğunu hıııh.İnşallah herşey yolunda gider sağlıcakla dönersiniz evinize.

nane limon kaynat yani 1-2 damla limon 5 ay itibari ile verilebilirmiş başka topiklerde gezerken görmüştüm.

Serap ya senin bu görümcenler iyimi kötümü valla ben anlamadım.gel gitlilermi bunlar nedir.

bu çalışma konusunda ben yorum yapmıyım canım kafan karışır. azcık ters düşünüyorumda bu konuda.

Son düzenleme:

günaydın burcucum nasılsın
valla azcık gelgitler bende çözemiyorum kimi zaman melek kimi zaman tam tersiler ee biraz bende safçanayım ses etmiyorum ya pek o zaman iyi oluyolar büyüğünle sorun yokta evdeki daha bilmiş

iş konusunda bende bazen sana katılıyorum cnm ama şartlar bize katılmıyor burcucum
kız burcu buluşmaya bende gelcem bananeee:))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…