günaydın esmacık nasılsın sana yaklaşıyorum pzartesi esmacım
günaydın burcucum nasılsın
valla azcık gelgitler bende çözemiyorum kimi zaman melek kimi zaman tam tersiler ee biraz bende safçanayım ses etmiyorum ya pek o zaman iyi oluyolar büyüğünle sorun yokta evdeki daha bilmiş
iş konusunda bende bazen sana katılıyorum cnm ama şartlar bize katılmıyor burcucum
kız burcu buluşmaya bende gelcem bananeee:))))))))))))))))
günaydınlar hayırlı cumalarr
Günaydın kızlar,
sanırım uykumuz yeniden düzene giriyo 3 gece oldu uyuyor kuzum.. hatta dün gece 9 da yattı sabah 7 de ben kaldırdım emmeye.. daha da uykusu vardı.. uyanınca şok oldum koştum hemen.
günaydın herkese.
burçin hayırlı olsun. büyük ihtimalle kesim işlemi bitmiştir :)) neden genel anestezi ile oldu ki? burada klips yöntemi diye bişe var ben de bi ara cocuk cerrahisi ile görüşüp bu işi aradan çıkartmam lazım..
serap şimdi takıntıdan sonra da yorgunluktan uyuyamayacan..bari şimdi düşünme de uyu kuzum :)
günaydın hanımlarrrrrrrrrr haftanın son günü bugüne bayılıyorum 2 gün oğlumlalayım süperrrrr...
ee nasılsınız kızlar
Sağol Serapçım... Sen nasılsın. Derin im nasıl
bu gece biz 40 kere kalkmışızdır :bbo: bi de duş aldırdım rahat uyusun diye.. bi de akşam aç bıraktım,yatmadan 180 cc bisküvili mama verdim(yarım saatte yedi :)) buna rağmen..
gece de baktım çok ağlıyor, 3.30 da bi daha 90 cc mama yaptım..
ben ne uykusunu,ne gece beslenmesini düzene sokamayacağım galiba. uykusuz geceler beni bekliyor.
iyiyiz canım sağol.akşam misafirlerim vardı geç yattım sersemim biraz.
gelsene süper olur valla kapım hepinize sonuna kadar açık arkadaşlar.
günaydın hayırlı Cumalar canım.Oğluş nasıl halayla arası nasıl.
neoluyo nereye serap çım istanbulamıvalla bi ara esiyo burcu burdan eksprese binince 2,5 satte getiriyo ataşehirde bırakıyo ordan servisler varmış tabi ama nasıl bulcam ben orayı
havva günaydın bacım nassın
günaydın hanımlarrrrrrrrrr haftanın son günü bugüne bayılıyorum 2 gün oğlumlalayım süperrrrr...
ee nasılsınız kızlar
bence de süper özlem :lepi:
anladım canım...selam arkadaşlar.. nasılsınız.. Umarım herkes iyidir.
Geçmişi gün içinde okumaya çalıştım. En azından yapılan yorumları okuma fırsatım oldu.
Ben sanırım kendimi hatalı ifade etmişim. Esra yı kesinlikle karşılaştırmıyorum hiçbir bebekle. Benim üzüldüğüm nokta ona yeterince zaman ayıramamak. Ev işleri vs çok fazla zamanımı alıyo.Üstünkörü yapmama rağmen. Yardımcım vs de yok. Benim anlatmak istediğim buydu.
Kayınvalde meselesine gelince. Sağolsun iyi bakıyo ama güç savaşına giriyo benimle. Yani Esra nın kurulu düzenini uygulamak değil kendi düzenini kurmak istiyo. Ben de bunu istemiyorum. Çünkü bunun olması Esra nın kafasının karışması demek. Aynı zamanda işlerin ileriki boyutu da var. Ben buna izin verirsem artık her şeyime karışır. Ailenin yönetimini eline almaktan bahsediyorum ufak tefek şeylerden değil. Çünkü bu insan kendi öz evladını iki defa mutsuz etmiş bir insan. Biliyorsunuz görümcem ikinci eşinden de boşanacak ve önümüzdeki ay da doğum yapacak. İÇoook uzun hikaye olmasaydı anlatırdım. O zaman bana daha da hak verirsiniz. Ben kendi ailemin düzeninne ne annemin ne de başkasının müdahale etmesini istemiyorum. Kim ister ki ayrıca...
Burcucum Esra ya kendi annem de baksaydı yine uyarırdım. Çünkü ben belli bir rutini olsun istiyorum. Üstelik bu rutini ben belirlemedim Esra belirledi ben sadece kılavuzluk ettim ona. Yani bu kızımın biyolojik saati gibi bir şey. ( Yine beceremedim anlatmayı ya)
Neyse konuştuk tatlıya bağladık...
Ayrıca onu böyle uyarmazsam Esra abur cuburla beslenen bir çocuk olabilir. ( KÜçük görümcemin kızı böyle çünkü ve bunda kayınvaldemin rolü büyük.)
Yorumlarınız için teşekkürler bu arada. İki açıdan bakmamı sağladınız. Özellikle Hülya ve Burcu nun yorumları...
biz yaşına girsin öyle düşünüyoruz canım.Kızlr bu akşam oto koltuğu alacağız. Hafta sonu Edirnedeyiz annemlerde. Ama hiçbir fikrim yok. hangi özellikler olmalı nasıl olmalı. Sürekli alış veriş yaptığımız bir mağaza var. Oraya gideceğiz bakalım nasıl olacak. Önerileriniz var mı? Ya da oto koltuğu alan var mı kızlar.
küvette de döktüğün su küvetin altında birikiyo,o pis suyun içinde yıkanmış oluyo işte...Geçmişe rasgele bakarken gördüm. Zeynep oturt küvetine yıka kız. Valla Esra bayılıyo. Çıkarırken ağlıyo küvetten. Küvet derken kendi küveti
hadi bakalım damatlığınıda görürsünüz inşallah...ayy ne çok birikmiş yine akmış gitmiş hoş sohbetleriniz..2-3 sayfa okuyabildim..beni soran merak eden göremedim :sinifsinif:
yarın sabah kuzum sünnet olacak..sabah 8.30da hastanede olacağız..genel anestezi alacak ki bu beni çok rahatsız ediyor..inşallah sağlıkla döneriz evimize..çok stresli ve gerginim..ne de olsa bir ameliyat..ben daha kuzularımı hiç yalnız başlarına bırkmadım..ilk kez 1 saat bensiz kalacak yabancı, tanımadığı insanlarla..inşallah korkmaz yavrum ağlamaz fazla..çok heyecan yaptım beynim ağrıyor inanın..şu diş çektirmeye gidip 14 gün uyanamayan çocuk da tam üstüne geldi çok etkiledi beni..
dua edin kuzuma ve bana nolur..
nane-limon mideye iyi gelebilir canım.hatunlar yağmur başladı adanada. OLEY ALLAHIMMM.
yarın tarsusa gidecem (yağmur devam ederse gidemem) haberiniz ola.
Miray'ın midesini üşüttük galiba: akşam çoook kustu. ılık ıhlamur içirdim ama başka ne yapılır bilmiyorum.
iyi geceler. :gitme:
o ne kız veda partisi :)Selam arkadaşlar bugün giremedim tabi aklım sizde kaldı ee malum pazartesi işe başlıycam için işlerimi hallettim bide görümcemler geldi tüm gün beraberdik veda partisi yapmışlar bize :))))))) geçmişe şöyle bir göz attımda bebekler 8.aydan sonra gece beslememek gerekiyomuş ama benim kızım gece daha çok emiyor ve illaki bi kere değicek.doktora sorduğumda dediki bu aylarda bebeklerde terkedilme ve kaybetme korkusu başlarmışş gece tok olduğunu biliyosun ama bebeğim uyanıyomu diyosun işte annesini yoklamasındanmış derin bu ara çok uyanıyo belki ondandır diyorum bakıp uyuyo tekrar
bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi daha kullanışlıdır araştırıcam bakalım..
Bu arada bende derine keçi sütünden yoğurt yaptım çokda güzel yedi azıcıkta şeker attım içine bir kaseye yakın yedi yarında meyvelisini vericem..
Kızlar çok suçluluk duyuyorum ben nedense kaç gecedir uyuyamıyorum çalışan anneler sizdede olmuşmuydu yada hala oluyormu
hepinize iyi gecelerr
Günaydın kızlar,
sanırım uykumuz yeniden düzene giriyo 3 gece oldu uyuyor kuzum.. hatta dün gece 9 da yattı sabah 7 de ben kaldırdım emmeye.. daha da uykusu vardı.. uyanınca şok oldum koştum hemen.
valla bi ara esiyo burcu burdan eksprese binince 2,5 satte getiriyo ataşehirde bırakıyo ordan servisler varmış tabi ama nasıl bulcam ben orayı
havva günaydın bacım nassın
Çıkar valla Serapçım...Esra çığlık çığlık bağırdı gece. Dişlr sıkıntı yapıyo galiba... Gündüz iyi ama geceleri burnumuzdan geetiriyo...İyi olacak inşallah...
Kızlar ya bana şu büyük tickerlerden yapabilir misiniz. Yapıyom yapıyom minnacık oluyo göremiyom yazıları ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?