2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım anlıyorum seni...
offf of umarım çok sürmez yoksa gerçekten zor günler sizi bekler
canım şubatın 15 i miydi esranın doğum tarihi ben yapayım

zeynepcim bak yavaş yavaş olucak kendini üzme sakın benimkide artık gece beslenmek istemiyo sadece emmek adına emiyo gibi geliyo bakalım ne olcak iki çekiyo dalıyo ama uyanıyo illakiii

Zeynepçim kız onların pisliklerinden ne olacak ya.. Biz eşmle yıkıyoruz. Son durularken o tutup kaldırıyo belden aşağı bölümünü iyice durlatıp havluya sarıyom. Dene bak çok zevk alacak İpek...

Kızlar ben Esra ya Bebek Duyuları diye bir kitap almıştım. 5 duyuyu harekete geçiren bir kitap. her akşam 15-20 dakika o kitabı inceleyip oynuyoruz Esrayla. kitabın ardından yatırıyorum uyumaya. Üç gecedir kitabı okumadan uyumadı Pırtık.. Zeynepçim okumak değil de daha çok görseline hitap edecek kitaplar dene derim. Bir de vaz geçme. Bİr gecede istediğin gibi olmasını bekleyemezsin. Ala kucağına elinle göster resimmleri. Öyküyü okumak değil de resimleri anlat ona konuşur gibi. Yavaş yavaş okumaya geç. bence.

insaf zeynep bi anda kesme tabii.ama gece uykusunudan önce ne yediğide önemli aç mı değilmi bilirsin gerçi.

Bizim kuvetin altında delik var demekki ben daha rahat yıkayabilirm ben bu akşam öyle deniyeyim dün misafirim vardı yıkamadım .Annemde akşam rahat yatsın diye yıkamamış bugün yıkarım artık.

zeynepcim bak yavaş yavaş olucak kendini üzme sakın benimkide artık gece beslenmek istemiyo sadece emmek adına emiyo gibi geliyo bakalım ne olcak iki çekiyo dalıyo ama uyanıyo illakiii
aynen... aç da değil aslında
2 çekip bırakıyor
maksat meme olsun

ben dün çamaşır sepetinde yıkadım banyoda eline de oyuncak verdim hoşuna gitti. tek yıkayabiliyorum aslında ama doğru diyosun onun kirinden nolucak.
inşaatta amelelik mi yapıyolar sanki kaydirigubbakcemile3
bende elime matkabı alıp küvetin altına 3-5 delik mi açsam sempatiksalakcinni
çamaşır sepetinde yıkadım dün kaydirigubbakcemile3

bakıyorum hemen canım sağol.

Memede uyutmak istemeyen anneler kademeli olarak yastıkla bu alışkanlıklarını sona erdirebilirler. Tracy nin kitabında yazıyodu ama çok oldu okuyalı yanlış yönlendirmek isttemem. Kitabı taze okuyanlar paylaşabilir mi?

Sağol Zeynepçim...Öpüyoruz seni papatyamla
opuyorumnanaktan

yastık mı...
ben 2.kez okuyorum şu an ama hangi bölümdeydi o hiç hatırlamıyorum akannehir

Uyku bölümünde olabilir...Önce memede uyuturken altına yastık koyuyosun. Sonra yavaş yavaş yastıkla ayırıyosun memeden benim zilli emmediği için o bölümü öylesine okumuştum

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakmaya çalışcam ama size yetişemiyom bu sefer yaa..

Günaydın kızlar. E-okul açılmıyor biraz fırsat bulabildim o yüzden. Artık girmeye başlarım herhalde yeniden. Bide yazıyorum buraya sonra uzun süre giremiyorum cevap mevap yazıp da yorum alamamışsanız okumamışımdır alınmasın kimse.
Gece uykularına geçmişsiniz. Bende değişim yapacak enerji yoktu son günlerde. Hala beşikte sallıyorum. Bu kendi kendine uyuma olayını sadece gece uykusuna giderken mi yapıyorsunuz yoksa gündüz uykuları da dahil mi?

kendi kendine uyumamı? ahh o günleri görebilirmiyim acaba?ben önce biraz ayağımda sallıyorum gözünü kapatınca mememe alıp emziriyom sonra yatağına koyuyorum yeni yöntemim bu çok uykusu varsa sadece emziriyom uyuyo bazen ama önceden ayağımda sallıyodum indirdiğim anda uyanıyodu ve saatlerce sırf uysun diye ayağımda tutuyodum.birde dikkat ediyorum genelde kendi kendine yada sallanmadan uyuyan bebekler genelde emzik emiyolar benimki emmiyo mesela ve her uykuya yatırmamız kabus gibi..

Uyku bölümünde olabilir...Önce memede uyuturken altına yastık koyuyosun. Sonra yavaş yavaş yastıkla ayırıyosun memeden benim zilli emmediği için o bölümü öylesine okumuştum
bi bakiyim o zaman.
şu an gece uykularına el attım.
o düzene girsin sonra gündüze de el atıcam ama bizim kız gündüzleri problemli değil.
azcık sallamayla uyuyor salıncağında.
2 blok uyku uyuyor gündüz
1.30 saatlik 2 uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…