2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız benim küçük kardeş 27 yaşındakaydirigubbakcemile3ama o küçügümüz işte.bide annemden sonra beni iyice anne yerine koyuyo.zor olacak onun için.hani boşanan..uff alışacaklar. tabi bendee(
kız bende kafamı kaldı 1 ekimi perşembe sanıyom.daha 14,30 da randevu..

bu kayseride kaçırılan çoçuklar vardı ya olay aydınlanıyormuş galiba okudunuz mu.

kızz haber seyrettiim yok benim ne olmuş.hep merak edirdim şu yavrucakları.umarım güzel bi gelişmedirr.

Ayşegül ne sınavı ne oldu nereye gidiyorsun ay ben iyice fransız kalmışım buralarakafamçokkarıştı

kız epey girmeyince tabi.eşim muavin oldu.tainimz çıkıyo yani.tercih listemizi verdik haftaya belli olacak neresi çıktıgı.artık rotasyona tabiyizç anlayacagın.güzelim alanyadan ayrılıyoruz:sinifsinif:

w
bundada vardı yagmur.ee artık kış geliyoo.
geçmiş olsun.dünde defne kustu..durduk yerekafamçokkarıştı

ayy kuzum yaa zor olacak başta ama alışırsın inşallah..

hadi bakalım umarım kısa sürede alıştırırsın.gece bi kere bile beslemek gerek.neden sıfıra indiriyorsunki.daha çok küçükler..

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakmaya çalışcam ama size yetişemiyom bu sefer yaa..

Nirdesin sennnn?

istanbul buluşası var 9 Ekimde.Bende evde yani senide bekliyoruz.

yok anacığım nerde ben gece uykusunu bile az destek vererek uyutuyorum ki zaten gündüz bırak kendi kendine uyumayı ben hiç uyutamıyorum anneme alışmıs bizim evde uyumuyor. evdeyken izinliyken bile sabahtan kalkıp en geç öğlen anneme gidiyoruz.:bbo:

eşimin semineri 11 ile 15 ekim arası sidede 5 yıldızlı otelde edecekler.ayy banada gel dedi.valla zor olacak ama bi daha tatil buralara zor görürüm o yüzden tamam dedim.otele bi baktım netten çok güzel.ee defne zorluk çıkırmazsa umarım veda tatilimiz güzel geçer..
hava burdada sogudu.hatta serin.dün yağmurda yağdı.ama şimdi güneş var.

ne bilem ya...
gece beslenmesine gerek olmadığını söylüyo uzmanlar hep.
ama 1 kere emer,tamam o normal ona bişey demem.
mesela şu ara kalkmaları ortadan kaldırsak ta 4-5 gibi bi kere kalkıp emip yatsa daha ne isterim... o bile yeter bana.

zeynepcim ben bir yaşına yaklayırken o beslenmeyi bıraabilirim..zeynep 11 aylıkken gece beslenmeyi bıraktı bizde zorlamadık.yani onun gibi olsun istiyorum.benim kızda avantajım zaten gece bi kere kalkıyo emip yatıyo.bilmiyorum yinede sen bilirsin elbet ama bi kerecik doyursun bence..ama çok kalkıyorsa evet bi düzeni olsa iyi olur.

çok ne kelime. yenidoğan bebek gibi 2 saate bi ayaktayız...
o yüzden düzene oturtmaya çalışıyorum.

neyse kızlar ben çıkayım bizim kuş uyandı.

ohh git valla mis gibi hava kötü olsa ile ev işi yok yemek yok temizlik yok.sende dinlenirsin biraz sonrası malum taşınma telaşı zaten çok yorucu olacak.ne zamana kadar yeni yerinize gitmeniz gerekiyor peki.

ohh git valla mis gibi hava kötü olsa ile ev işi yok yemek yok temizlik yok.sende dinlenirsin biraz sonrası malum taşınma telaşı zaten çok yorucu olacak.ne zamana kadar yeni yerinize gitmeniz gerekiyor peki.

ya ben gitmeyecektim zaten.defne için zaten havalar soguyo.ama eşimde ısrar etti.bak bu fırsatı kaçırma dedikaydirigubbakcemile3.seminirde neresi çıktıgı belli oarak evimize gelecegiz.ve meil müddetimiz başlamış olacak.en kısa sürede yani taşınma işi.eşim 20 ekimde falan yeni yerimize geçiriz diyo.şuan koli falan alıyoruz.bu hafta tatile gitmeden başlayacagım toplamaya,,

slm kızlar günaydın...

ben nerde yanlış yapıyorum acaba.. ömür ne yiyor ne de uyuyor.. ne yapacağım ben bu çocukla.. ben mi beceremiyorum yedirmeyi uyutmayı anlamadım ki... mafoldumben

slm kızlar günaydın...

ben nerde yanlış yapıyorum acaba.. ömür ne yiyor ne de uyuyor.. ne yapacağım ben bu çocukla.. ben mi beceremiyorum yedirmeyi uyutmayı anlamadım ki... mafoldumben

benim ikinci çocuk.daha tecrübeli ve bilinçliyim ama bende defneye yediremiyorum.zayıfz zaten.zeynebe yemek yedirirdim kilosuçok güzeldi ama uyku düzenimiz pek yoktu.defnede yemek yemiyo ama maşallah uykudüzeni çook güzell..de bakalım ben nerde yanlış yapıyorumm:gitme:

Ay çok zor ya taşınma işi. Müdür muavini mi oldu? Ne muavini?

slm kızlar günaydın...

niye hata edesin güzelim hpimizin böyle dönemleri oluyor bizden ana olmazmı diyelim o zaman.bi banyo yaptır sarıl oynaş oğluşunla rahatlasın sonra yemek yedirmeyi dene.

niye hata edesin güzelim hpimizin böyle dönemleri oluyor bizden ana olmazmı diyelim o zaman.bi banyo yaptır sarıl oynaş oğluşunla rahatlasın sonra yemek yedirmeyi dene.

inanın ki çok üzülüyorum.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

slm kızlar ancak okudum geçmişi dün felekten bir gün çaldım valla arkadaşımla öğlen çıktık taksime gittik öğlen yemek yedik arkasaından göz muayenemizi olduk üstünede özsüte gidip pasta yiyip kahve içitim iyi oldu valla
eşimin işinide yanlış anlamışız biz ceo getiriyorlarmış üstüğne eşimin maaşını az bulmuş mütevelli arttırmaya karar vermiş ne beklerken ne bulduk mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…