- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
eşim sınava girecek girdi derken taşınıyorsunuz valla.onlarada çok zor sanada çok zor.inşallah yakınlarda olur Yakınında sir ses bir soluk çok önemli.küçük kardeşin kaç yaşında ki tatillede gelirsin falan de bari onlar daha çok etkileniyor getirebilirsen tabi.hoş yaşa falanda bakmıyor bu işlem bugün ablam gitse ben bile ağlarım bırak ablamı anlattıklarından ayrılmandan ben bile doldum.
ben seni bugün dr a gidecek biliyorum soranlarada öyle dedim :) Defne ile dr da dşiyorum bugün perşembe sen öyle demiştin ama.
kız benim küçük kardeş 27 yaşındakaydirigubbakcemile3ama o küçügümüz işte.bide annemden sonra beni iyice anne yerine koyuyo.zor olacak onun için.hani boşanan..uff alışacaklar. tabi bendee
kız bende kafamı kaldı 1 ekimi perşembe sanıyom.daha 14,30 da randevu..
bu kayseride kaçırılan çoçuklar vardı ya olay aydınlanıyormuş galiba okudunuz mu.
kızz haber seyrettiim yok benim ne olmuş.hep merak edirdim şu yavrucakları.umarım güzel bi gelişmedirr.
Ayşegül ne sınavı ne oldu nereye gidiyorsun ay ben iyice fransız kalmışım buralarakafamçokkarıştı
kız epey girmeyince tabi.eşim muavin oldu.tainimz çıkıyo yani.tercih listemizi verdik haftaya belli olacak neresi çıktıgı.artık rotasyona tabiyizç anlayacagın.güzelim alanyadan ayrılıyoruz:sinifsinif:
whatunlar yağmur başladı adanada. OLEY ALLAHIMMM.
yarın tarsusa gidecem (yağmur devam ederse gidemem) haberiniz ola.
Miray'ın midesini üşüttük galiba: akşam çoook kustu. ılık ıhlamur içirdim ama başka ne yapılır bilmiyorum.
iyi geceler. :gitme:
bundada vardı yagmur.ee artık kış geliyoo.
geçmiş olsun.dünde defne kustu..durduk yerekafamçokkarıştı
Selam arkadaşlar bugün giremedim tabi aklım sizde kaldı ee malum pazartesi işe başlıycam için işlerimi hallettim bide görümcemler geldi tüm gün beraberdik veda partisi yapmışlar bize :))))))) geçmişe şöyle bir göz attımda bebekler 8.aydan sonra gece beslememek gerekiyomuş ama benim kızım gece daha çok emiyor ve illaki bi kere değicek.doktora sorduğumda dediki bu aylarda bebeklerde terkedilme ve kaybetme korkusu başlarmışş gece tok olduğunu biliyosun ama bebeğim uyanıyomu diyosun işte annesini yoklamasındanmış derin bu ara çok uyanıyo belki ondandır diyorum bakıp uyuyo tekrar
bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi daha kullanışlıdır araştırıcam bakalım..
Bu arada bende derine keçi sütünden yoğurt yaptım çokda güzel yedi azıcıkta şeker attım içine bir kaseye yakın yedi yarında meyvelisini vericem..
Kızlar çok suçluluk duyuyorum ben nedense kaç gecedir uyuyamıyorum çalışan anneler sizdede olmuşmuydu yada hala oluyormu
hepinize iyi gecelerr
ayy kuzum yaa zor olacak başta ama alışırsın inşallah..
anladım canım...
aslında şu an yapılcak pek bişeyde yok. çünkü erkenden yatıyolar. yapabileceğin şeyler sınırlı. belki biraz daha büyüse 10 gibi yatmaya başlasa mesela,oyundan daha çok anlasa,beraber saklambaç ta oynarsınız,evcilikte... ama şu an oyun namına tek bildikleri "fışfış kayıkçı,cee-e" gibi şeyler.
bir de bişey sorucam sana. kayınvaliden size mi gelip bakıyor? yakın mı oturuyor sen ona götürüyosun?
eğer size gelip bakıyosa evinin düzenine karışmasını istememen çok normal. bence yemek saatlerini yaz as buzdolabının üzerine. gün içinde bol bol ara,yokla. çocugunun hatalı yeme alışkanlıkları edinmesini hiç bi anne istemez...
biz yaşına girsin öyle düşünüyoruz canım.
9-25 ve 9-36 kg var
yükseltici ile kullanılabilir gibi geliyo.
ama en temizi geziceksin bikaç mağaza bakıp araştırıcaksın.
e-bebek te seçenek çok mesela, fikir edinmek için gidip ordan bakınabilirsin.
küvette de döktüğün su küvetin altında birikiyo,o pis suyun içinde yıkanmış oluyo işte...
hadi bakalım damatlığınıda görürsünüz inşallah...
şimdiden çok geçmiş olsun.
nane-limon mideye iyi gelebilir canım.
çok geçmiş olsun.
o ne kız veda partisi :)
sanki komple gidiyosun tövbe yarabbim :)
tabi işin şakası bu,size de gülüp eğlenicek fırsat çıkmıştır işte...
günaydın kızlar bu arada.
dün akşam ipeğe yatır/kaldır uyguladım.
21.10 gibi iyice uykusu geldi artık,aldım yatağına koydum önce kitap okumayı denedim. yatakta fıldır fıldır döndü hiiiç umru olmadı. sonra emziğini verdim pış pış yaptım,bi o yana döndü bi bu yana döndü,debelendi ama 21.50 de uyudu nihayet...tam 40 dk uğraştım. alsam ayağımda sallasam ya da emzirsem 10 dk sürmez uyuması ama inat ettim. hiç konuşmadım,sadece elimi tutmasına izin verdim ve yanında oturdum. ağlasa alıcaktım,susunca tekrar koyucaktım beşiğe ama ağlamadı sadece mızırdandı bende kaldırmadım,yatakta müdehale ettim.
ama dün gece yine 2 saatte bi uyandı tabi emmek için. 4 kere kalktık...
ilk 3 ünde emzirmedim. ağladı aldım kucağıma emzik verdim,sırtına pat pat yaptım,sakinleştirdim koydum yerine. bi keresinde 10 dk falan ağladı ama yine vermedim meme. sakinleştirip gene koydum. en son 5.30 da kalktı ama bu kez acıktığına kanaat getirdim 5 dk emzirdm yatırdım,7.15 e kadar uyudu...
birden bire kesemedim gece emzirmesini ama zamanla o 1 kere emzirmeyide 0 a indiricem umarım...
hadi bakalım umarım kısa sürede alıştırırsın.gece bi kere bile beslemek gerek.neden sıfıra indiriyorsunki.daha çok küçükler..