2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

ohh bende dün arkadaşıma gittim acayip kafam dağıldı.eşinin işine neolmuştuki?

oohh afiyet olsun.yap kız ne olacakk..allah bereket versin maaşlarınızadaa..yanlış anlaşılmayada sevindimm..

bende çıkayım.anca 12.de eşim gelir yemege.çocukları yıkayacagım.anca işte.ikisinede kan verdirecegiz..uyy biri aglayıp susacak öteki başlayacakk..hadi ben kaçarr byyy..

bende çıkayım.anca 12.de eşim gelir yemege.çocukları yıkayacagım.anca işte.ikisinede kan verdirecegiz..uyy biri aglayıp susacak öteki başlayacakk..hadi ben kaçarr byyy..

iyi haberlerle gelin.

]

sorun bende değil sorun kocayı ayarlamakda ben koşa koşada gelirim yoksa..

işte akşam kızlarada yazmıştık vahşi cazibeni kullan sen izin alırsınnn :dance: :dance:

Son düzenleme:
evett başlayacagım işte evi toplamaya..evet müdür muavini..vergi daresi müdür muavini cannımm..

İyi canım hayırlı olsun. Yakın olsaydık gelirdik yardıma hafta sonları. El birliğiyle toplayıverirdik. Şimdi ne zor gelecek sana Antalya gibi bi yerden başka yere gitmek. Umarım daha güzel bir ortamla daha güzel insanlarla karşılaşırsınız.

bu arada geçmişide yavaş yavaş okuyorum ben dün uyku tulumu aldım fotosunu koyup ekliyim zeyland dan aldım 19 tl..

tatil fikri süper..ama 20 gün içinde taşınıyo olmanız çok zor ya. Allah yardımcın olsun şekerim..bekledik bekledik, bi anda gibi oldu sankii...

oo daha ne olsun..evde moraller yüksek o zaman..

iyiyiz valla hülyacım sorma valla
ayşegül hadi iyice dinlen bari işin çok arkadaşım allah yardımcın olsun
bizim uyku düzenimiz iyi çok şükür civcivler 8 de analarıda 9 da yatıyor
sadece deli ben küçüğü 2 sefer kaldırıyorum yine dayanamıyorum ama sütüm çoğalsın diye valla yoksa ben akşamları sadce 1 kase çorba içiriyorum ona yetiyor

geçmişten aklımda kalanıyla unuttuklarım varsa kusura bakmasın
mertkan düşmüş geçmiş olsun öyle öyle büyüyecekler
burçin sizede geçmiş olsun allah damatlığını göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…