aaaaa bulundumu..allahımm hiç bişeyi tam takip edemiyorum.kız sen benim ayaklıgazetem ol barii...eee yakalandmı o pis insanlarr..ayyy çok sevindimm..onuduyunca defneme bi sarıldım.kuzularımm diye..anlakxt kızz iki sevinemmmkaydirigubbakcemile2
Kabus ve sevin - Hrriyet Gndem
al anacığım burda.çok şükür bulundu.
hayır canım benim fatihde çarşamba pazarı var galiba orası ama bende tam anlamadım eğer oysa bizim evin burdaki pazar bidaha gitmem çocukla pazara allah korusun.
canım buluşmadan haberim var dün bende arkadaşıma gezmeye gitmiştim ondan yoktum sana çok gelmek istiyorum ama zor gibi son ana kadar belli olmaz canım ...
Zeynep'te Havva'da araba ile gelecekler ikiside gelecek varsa biz götürelim diyor.yolun sorun olmaz gel kız.
slm kızlar ancak okudum geçmişi dün felekten bir gün çaldım valla arkadaşımla öğlen çıktık taksime gittik öğlen yemek yedik arkasaından göz muayenemizi olduk üstünede özsüte gidip pasta yiyip kahve içitim iyi oldu valla
eşimin işinide yanlış anlamışız biz ceo getiriyorlarmış üstüğne eşimin maaşını az bulmuş mütevelli arttırmaya karar vermiş ne beklerken ne bulduk mutlu oldum
ohh bak içini kararttığına deymedi.
slm kızlar ancak okudum geçmişi dün felekten bir gün çaldım valla arkadaşımla öğlen çıktık taksime gittik öğlen yemek yedik arkasaından göz muayenemizi olduk üstünede özsüte gidip pasta yiyip kahve içitim iyi oldu valla
eşimin işinide yanlış anlamışız biz ceo getiriyorlarmış üstüğne eşimin maaşını az bulmuş mütevelli arttırmaya karar vermiş ne beklerken ne bulduk mutlu oldum
sağol canım okudum.ço sevindim.allah yavrularımızı bize bagışlasın..
Zeynep'te Havva'da araba ile gelecekler ikiside gelecek varsa biz götürelim diyor.yolun sorun olmaz gel kız.
ohh bak içini kararttığına deymedi.bizimde başımıza müdür geldi 2 yıldır zam yok off allah insaflı müdür versin valla.
sorun bende değil sorun kocayı ayarlamakda ben koşa koşada gelirim yoksa..
bende kafa dağıtmak istiyorum ama önce dağıtacak kafayı bulmam lazım...
bende çıkayım.anca 12.de eşim gelir yemege.çocukları yıkayacagım.anca işte.ikisinede kan verdirecegiz..uyy biri aglayıp susacak öteki başlayacakk..hadi ben kaçarr byyy..
]
sorun bende değil sorun kocayı ayarlamakda ben koşa koşada gelirim yoksa..
evett başlayacagım işte evi toplamaya..evet müdür muavini..vergi daresi müdür muavini cannımm..
Didem sen geliyorsun dimi bak kesin gözüyle bakıyoruzzzzzz.
ya ben gitmeyecektim zaten.defne için zaten havalar soguyo.ama eşimde ısrar etti.bak bu fırsatı kaçırma dedikaydirigubbakcemile3.seminirde neresi çıktıgı belli oarak evimize gelecegiz.ve meil müddetimiz başlamış olacak.en kısa sürede yani taşınma işi.eşim 20 ekimde falan yeni yerimize geçiriz diyo.şuan koli falan alıyoruz.bu hafta tatile gitmeden başlayacagım toplamaya,,
yaa ben de gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile
valla 3 gündür gözüm uyku yüzü görmedi bütün kemiklerim sızlıyo ama gezme diyince koşa koşa gidiyom valla..o yüzden boşver sende bak keyfine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?