2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeyl şu tarifi tam bir yazsan bize benim kızda hazır yemiyor bu yulaflıyı sever belki arada değişik şeyler olsun
esra verdiğin siteye bende form doldurdum teşekkürler
bizde benim bir çocuk yemekleri kitabım var arkaşlar sizede tavsiye ederim yiyiorum büyüyorum güzel tarifler var

Ebru güle güle kullanın çok güzael bend ebakıyım zeylanda
kızlar derin ishal olmuş yaa ne yapmam lasım etkili bi yöntem söylermisinizz

Ebru içi ne bunun havlumu.gayet güzel valla mışıl mışiıl uyusun fiyatıda çok iyi.

bende alıcam haftaya halledeyim bakarım zeyland a da.

patates haşla yedir birde muz ver.1-2 keremı yaptı 1 kerelık mi bazen bizde 1 ıshal gibi sonra bi yapıyor kabız gibi katı .

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Derin'e. Biz buradaki söylentlere kanıp Rota aşısı da yaptırmadık. Şimdi çok korkuyorum ishal olmasından. İnşallah en kısa zamanda rahat rahat atlatır.

Ebru içi ne bunun havlumu.gayet güzel valla mışıl mışiıl uyusun fiyatıda çok iyi.

bende alıcam haftaya halledeyim bakarım zeyland a da.

canım içi penye arasıda elyaf arkadaşım kullanıyomuş dün memnunmuş gidip aldım bende kaliteli bende baya baktım bunun fiyatıda uygun hem..

geçmiş olsun derin'e. Biz buradaki söylentlere kanıp rota aşısı da yaptırmadık. şimdi çok korkuyorum ishal olmasından. Inşallah en kısa zamanda rahat rahat atlatır.

sağol canım biz yaptırmıştık aşısını ama yedikleriyle alakalı sanırım

burcu keçi sütünü nasıl içiriyorsun canım..

serapcığım geçmiş olsun canım.. dişten olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…