2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu keçi sütünü nasıl içiriyorsun canım..

serapcığım geçmiş olsun canım.. dişten olabilir mi?

canım 3 günde 1 akşamları 200 cc kadar ilk başlarda biraz sulandırdım artık sulandırmıyorumda.birde yoğurtlarınıda keçi sütü ile yapılyorum.
keçi sütü kaynatılmıyor ısıtıp biberonda veriyorum gece uykusundan önce içine de 2-3 kaşık kaşık maması atıyorum sabaha kadar başka beslenmiyoruz uyandıkca su veriyorum.

Öğlen yemeği yemeye herhaldekaydirigubbakcemile3

eveteeeeeeeee karnımızı doyurduk geldik.

Selam kızlar nasılsınız. Biz tam kabus gibi bir gece geçirdik.:çok üzgünüm:
Akşam kuzumun bişeyciği yoktu. Kociş gelince annemlere gittik. Orda çok keyifsizdi hafif ateşi çıktı.
Eve geldik ama nasıl ateşi yükseldi. Saat gece 11den sabah 7ye kadar ayaktaydım valla. Ateşi bir indi bir çıktı. Elimde derece ,ateş düşürücü şurup, fitil sabahı sabah ettim inanın. Arada hapşırıyordu, burnu bir akıyor, bir tıkanıyor. Kuzum gözü kapalı ağladı inledi sabaha kadar. En zor gecelerimden biriydi. Annelik işte hastalık söz konusu olunca çok ama çok zor . Yavrum nasılda süzgün . hala hapşırık ,burun akıntısı devam. Aksi gibi benimde boğazlarım acıyor . heryerim ağrıyor şu an hasta olamam. Oğlumun bana ihtiyacı var çünkü. İkimizede ıhlamur yatım çok az içti ağzını açamıyorki.
Galiba dişten oluyor tüm bunlar . Bu akşamda aynısı olursa yarın dra götürcem.
Yapabileceğim başka bişey var mı acaba lütfen biri bana yol göstersin. Acaba daha ne kadar ateşlenecek . Şu dişler hiçte kolay çıkmayacak anlaşılan . Offfffffffffff çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben

Tuğbacım geçmiş olsun. Dişten olabilir ama diş hapşırma ve tıkanıklık yapmaz canım ya. Bence sen götür dr a. İlerlemeden

hay allah yaa geçmiş olsun canım.. çocuklar böyle büyüyorlar işte.. allah beterinden saklasın.. valla ne yapmak gerek bilemiyorum ki canım yaa.. inşallah sen de hasta olmazsın gripli biri varmıydı ortamda benim kardeşim gripti anında ömüre geçti.. aynı sıkıntılar oldu bizde de.. öksürmeye başlamıştı ama ömür..geçmiş olsun canım..

gaçmiş olsun ya
dişten yaptığına eminmisin cnm soğuk algınlığı felansa
dişlerden oluyosa başında biraz ateşi oluyo işte gecede biraz daha arıto benim oğlumda öle oldu bide acaip ishal oldu

bizde bugün mercimek çorbası biber dolması vardı..çorbyı zor bitirdim, dolmayı da yarısını anca yedim. acayip bi kırgınlık var üstümde. geceleri düzgün uyku yok, bu ara işler yoğun. ondan heralde diyorum. vitamin mi alsam acaba diye düşündüm ama hasta değilim..

selam canlarım nasılsınız....
tubacım geçmiş olsun tatlım insanın morali sıfır oluyo çocuklar hastalanınca
ebrucum tulumunuz hayırlı olsun
didemcim eşinin iş konusu çözülmüş sevindim üzülmüştün diye bende üzülmüştüm valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…