slmlar arkidişlemm
burcu keçi sütünü nasıl içiriyorsun canım..
serapcığım geçmiş olsun canım.. dişten olabilir mi?
Öğlen yemeği yemeye herhaldekaydirigubbakcemile3
nerelerdeydin arkadaşım
amin canım saoladliye de :))
sonrada yemek yedik avukatlar çıktı bende soluğu kk da aldımm
bu arada eşinin iş durumu hayırlı olsun cnm Allah daim etsin
Biri beni durdursun ha bire yiyorum ve karnım doymuyo... Aaaa günüm yaklaştı benim ondannn
rica ederim şilkerimmamin canım saol
ayyy çok uykum geldi bir kahve içeyim
esma hoşgeldin canım..
Biri beni durdursun ha bire yiyorum ve karnım doymuyo... Aaaa günüm yaklaştı benim ondannn
evet benide mümkünse.. 2. sütlacım bu.. hala yiyesim var..
durrr havvaa yemeeeeee :)) olumunekankayizsmile
Selam kızlar nasılsınız. Biz tam kabus gibi bir gece geçirdik.:çok üzgünüm:
Akşam kuzumun bişeyciği yoktu. Kociş gelince annemlere gittik. Orda çok keyifsizdi hafif ateşi çıktı.
Eve geldik ama nasıl ateşi yükseldi. Saat gece 11den sabah 7ye kadar ayaktaydım valla. Ateşi bir indi bir çıktı. Elimde derece ,ateş düşürücü şurup, fitil sabahı sabah ettim inanın. Arada hapşırıyordu, burnu bir akıyor, bir tıkanıyor. Kuzum gözü kapalı ağladı inledi sabaha kadar. En zor gecelerimden biriydi. Annelik işte hastalık söz konusu olunca çok ama çok zor . Yavrum nasılda süzgün . hala hapşırık ,burun akıntısı devam. Aksi gibi benimde boğazlarım acıyor . heryerim ağrıyor şu an hasta olamam. Oğlumun bana ihtiyacı var çünkü. İkimizede ıhlamur yatım çok az içti ağzını açamıyorki.
Galiba dişten oluyor tüm bunlar . Bu akşamda aynısı olursa yarın dra götürcem.
Yapabileceğim başka bişey var mı acaba lütfen biri bana yol göstersin. Acaba daha ne kadar ateşlenecek . Şu dişler hiçte kolay çıkmayacak anlaşılan . Offfffffffffff çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben
Selam kızlar nasılsınız. Biz tam kabus gibi bir gece geçirdik.:çok üzgünüm:
Akşam kuzumun bişeyciği yoktu. Kociş gelince annemlere gittik. Orda çok keyifsizdi hafif ateşi çıktı.
Eve geldik ama nasıl ateşi yükseldi. Saat gece 11den sabah 7ye kadar ayaktaydım valla. Ateşi bir indi bir çıktı. Elimde derece ,ateş düşürücü şurup, fitil sabahı sabah ettim inanın. Arada hapşırıyordu, burnu bir akıyor, bir tıkanıyor. Kuzum gözü kapalı ağladı inledi sabaha kadar. En zor gecelerimden biriydi. Annelik işte hastalık söz konusu olunca çok ama çok zor . Yavrum nasılda süzgün . hala hapşırık ,burun akıntısı devam. Aksi gibi benimde boğazlarım acıyor . heryerim ağrıyor şu an hasta olamam. Oğlumun bana ihtiyacı var çünkü. İkimizede ıhlamur yatım çok az içti ağzını açamıyorki.
Galiba dişten oluyor tüm bunlar . Bu akşamda aynısı olursa yarın dra götürcem.
Yapabileceğim başka bişey var mı acaba lütfen biri bana yol göstersin. Acaba daha ne kadar ateşlenecek . Şu dişler hiçte kolay çıkmayacak anlaşılan . Offfffffffffff çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?