sağol esmacım iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın canım..
bizde bugün mercimek çorbası biber dolması vardı..çorbyı zor bitirdim, dolmayı da yarısını anca yedim. acayip bi kırgınlık var üstümde. geceleri düzgün uyku yok, bu ara işler yoğun. ondan heralde diyorum. vitamin mi alsam acaba diye düşündüm ama hasta değilim..
selam canlarım nasılsınız....
tubacım geçmiş olsun tatlım insanın morali sıfır oluyo çocuklar hastalanınca
ebrucum tulumunuz hayırlı olsun
didemcim eşinin iş konusu çözülmüş sevindim üzülmüştün diye bende üzülmüştüm valla.
çok şükür cnm
ay cnm sen bursalısın ama hiç görmedim seni resmin felan yokmu
ay çok duygulandım oğluşum tam 9 aylık oldu teyzeleri 10. ayından da gün almaya başladı....
arasın günleri ççok kolay sayılıyo yılbaşı günü doğduğu için ay bitince benim oğlanda ay atlıyo
dur oğlumla profil resmi yapayım..
bursa da başka adliye yok dimi.. askerlik şubesinin karşısında eşimin dükkanı var.. sakarya kağıt diye ara otelin sokağında.. matbaa malz satıyor. davetiye falan da v ar emir e sünnet yapacağınız zaman haberimiz olsun))
tuğba geçmiş olsun ,
fatoş bırak uyusun çocuk keşke benimkide uyusa öyle,
kızlar toz aıyodum kovanın içinmde su vardı deterjan koymadım allahdan tam arkamı dönüm dolaba bişey koyuyodum duru suyu bi devirdi kendide sırısıklam oldu halıda ay gülimmi ağlıyımmı?
çok şükür cnm
ay cnm sen bursalısın ama hiç görmedim seni resmin felan yokmu
tuğba geçmiş olsun ,
fatoş bırak uyusun çocuk keşke benimkide uyusa öyle,
kızlar toz aıyodum kovanın içinmde su vardı deterjan koymadım allahdan tam arkamı dönüm dolaba bişey koyuyodum duru suyu bi devirdi kendide sırısıklam oldu halıda ay gülimmi ağlıyımmı?
seçilcim gördüm fotonu
güzel gacımışın :))
selam canlarım nasılsınız....
tubacım geçmiş olsun tatlım insanın morali sıfır oluyo çocuklar hastalanınca
ebrucum tulumunuz hayırlı olsun
didemcim eşinin iş konusu çözülmüş sevindim üzülmüştün diye bende üzülmüştüm valla.
o senin güzelliğin hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?