2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yorgunluktan oluyo cnm

fatoş iyiyiz cnm sen nassın

Son düzenleme:
kızklar aras bu gün 11 de kalktı normalde 10 da kalkıyo
kahvaltısını yedi accık durdu uyudu 1 saattir uyuyo bişi olmaz dimi çok uyudu yav

ay çok duygulandım oğluşum tam 9 aylık oldu teyzeleri 10. ayından da gün almaya başladı....
arasın günleri ççok kolay sayılıyo yılbaşı günü doğduğu için ay bitince benim oğlanda ay atlıyo

elleme kız uyusun..maşallah minnacıktı doğduğunda. bi tane küvezde resmi vardı, baktım baktımmm..hey Allah'ım nasıl büyüyecek bu dedim.. sıpa şimdi kocaman oldu...

çok şükür cnm
ay cnm sen bursalısın ama hiç görmedim seni resmin felan yokmu

dur oğlumla profil resmi yapayım..
bursa da başka adliye yok dimi.. askerlik şubesinin karşısında eşimin dükkanı var.. sakarya kağıt diye otelin ara sokağında.. matbaa malz satıyor. davetiye falan da v ar emir e sünnet yapacağınız zaman haberimiz olsun ))

Son düzenleme:
Çok sağolun arkadaşlar .Evde hasta kimsede yokki önce ateşi çıktı sonra burnu akmaya başladı.
Ben diş diyorum ama inş. hasta olmamıştır. Şu an ateşi yok burnuda fazla akmıyor .
Bakalım bugün bekleyeyim yarına geçmesse kesin götürcem . Umarım bu arada ben daha kötüleşmem
yoksa hasta değilse bile ben hasta olursam benden geçer mazallah oda kötü :sinifsinif:

slmm
TUĞBAcım çok geçmiş olsun allah iyilik versin paşama...sanada güç kuvvet..
FATOŞcum hayırlı olsun yeni ayınız...arasım koca adam oldu yaaa maşallah

insan gözünün önünde bi çocuk büyütünce zamanın nasılda hızlı geçtiğini daha iyi anlıyo

evet cnm o adliye
aa bak ne yakında eşinin dükkanda varmış sünnet yapınca haber ederiz :))

tuğba geçmiş olsun ,
fatoş bırak uyusun çocuk keşke benimkide uyusa öyle,
kızlar toz aıyodum kovanın içinmde su vardı deterjan koymadım allahdan tam arkamı dönüm dolaba bişey koyuyodum duru suyu bi devirdi kendide sırısıklam oldu halıda ay gülimmi ağlıyımmı?

gül güll kaydirigubbakcemile3

çok şükür cnm
ay cnm sen bursalısın ama hiç görmedim seni resmin felan yokmu

esmaa oldu muu??

gül annesi gül..

bizim ki de decoderleri devirdi.. tv izleme benimle ilgilen demek istedi zaar

Son düzenleme:

saol canımmmmmm seni görünce çok mutlu oluyorum valla
diğer arkadaşlarım sakın sizlerde alınmayın haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…