maşallah duru ya.. 200 ml ben anca rüyamda görürüm..bizim ki devam sütünü anca 90 ml içer..
tuğba geçmiş olsun ,
fatoş bırak uyusun çocuk keşke benimkide uyusa öyle,
kızlar toz aıyodum kovanın içinmde su vardı deterjan koymadım allahdan tam arkamı dönüm dolaba bişey koyuyodum duru suyu bi devirdi kendide sırısıklam oldu halıda ay gülimmi ağlıyımmı?
saol canımmmmmm seni görünce çok mutlu oluyorum valla
diğer arkadaşlarım sakın sizlerde alınmayın haaaa
ay bugün hic yazamadım. cok okuyamadım. yogunum biraz. neyse toparladım. esma ve fatos gercekten cok iyi enerji veriyorsunuz insana. yazılarınızdan anlaşılıyor kalbiniz gercekten.
kızlar ya bu fatmagülün suçu ne ya yazık
dimi hülya ne kadar küçüktü allahım ya bende bakıyom bazen o resmine allahım diyom sen nelere kadirsin sıpam elde avuçta durmuyo şimdielleme kız uyusun..maşallah minnacıktı doğduğunda. bi tane küvezde resmi vardı, baktım baktımmm..hey Allah'ım nasıl büyüyecek bu dedim.. sıpa şimdi kocaman oldu...
evet dimi inşallah canım saolfatoş uyusun kız bırak neolucak arada apıyolar öle 10. aya girdiniz hadi sağlıkla inş.
saol güülşshçım sorma su gibi akıyoslmm
TUĞBAcım çok geçmiş olsun allah iyilik versin paşama...sanada güç kuvvet..
FATOŞcum hayırlı olsun yeni ayınız...arasım koca adam oldu yaaa maşallah
insan gözünün önünde bi çocuk büyütünce zamanın nasılda hızlı geçtiğini daha iyi anlıyo
inşallah uyur canım ne diyim gül annesi gültuğba geçmiş olsun ,
kızlar toz aıyodum kovanın içinmde su vardı deterjan koymadım allahdan tam arkamı dönüm dolaba bişey koyuyodum duru suyu bi devirdi kendide sırısıklam oldu halıda ay gülimmi ağlıyımmı?
ah canım benim saolsaın duygular karşılıklkı anacımsaol canımmmmmm seni görünce çok mutlu oluyorum valla
diğer arkadaşlarım sakın sizlerde alınmayın haaaa
canım benim o senin kalbinin güzelliği saol tatlımay bugün hic yazamadım. cok okuyamadım. yogunum biraz. neyse toparladım. esma ve fatos gercekten cok iyi enerji veriyorsunuz insana. yazılarınızdan anlaşılıyor kalbiniz gercekten.
benimki uyanık valla şu an yerde debelkleniyoselam kızlarr...bebişleri yatırdınız herhalde bilgisayarla ilgilenebiliyorsunuz.bizim ki şu an uyanık olsa ne mümkün ki ekranı açabileyim..
ay çok duygulandım oğluşum tam 9 aylık oldu teyzeleri 10. ayından da gün almaya başladı....
arasın günleri ççok kolay sayılıyo yılbaşı günü doğduğu için ay bitince benim oğlanda ay atlıyo
sağol canım aklımda olsun umarım diştendir çocuğu hasta etmesek barimertkan a geçmiş olsun tuğbacım.. diş için jel var, calgel biraz rahatlatıyo,ben arada sürüyorum.
ana oğul çok tatlısınız maşallahdur oğlumla profil resmi yapayım..
bursa da başka adliye yok dimi.. askerlik şubesinin karşısında eşimin dükkanı var.. sakarya kağıt diye otelin ara sokağında.. matbaa malz satıyor. davetiye falan da v ar emir e sünnet yapacağınız zaman haberimiz olsun))
çok sağol canım benim tüm annelere inş. aminnnnnnnnnnnslmm
TUĞBAcım çok geçmiş olsun allah iyilik versin paşama...sanada güç kuvvet..
FATOŞcum hayırlı olsun yeni ayınız...arasım koca adam oldu yaaa maşallah
insan gözünün önünde bi çocuk büyütünce zamanın nasılda hızlı geçtiğini daha iyi anlıyo
sağol canımtuğba geçmiş olsun ,
sağol canım bu akşamda ateşlenirse yarın kesin dra giderim kıyamam kuzumaTuğba geçmiş olsun canım.akşam uyutmadan banyo yaptır üstünüde güzelce ört terlerse iyi gelir hatta içirebilirsen ıhlamurda ver.ama sık sık bak üstü o kadar örtülü iken ateşi çıkar Allah korusun belliki üşütmüş.
ayyy hayal ediyorumda Duru'yu o halde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he ya bende üzülüyorum ama malesefki gerçek hayatta böyle olaylar çok oluyorkızlar ya bu fatmagülün suçu ne ya yazık
selam canım uyumak mı benimki gece bile uyumaz nerdeeeeee gündüzleride uyusaselam kızlarr...bebişleri yatırdınız herhalde bilgisayarla ilgilenebiliyorsunuz.bizim ki şu an uyanık olsa ne mümkün ki ekranı açabileyim..
yok canım bişey olmaz havlar biraza serinledi ya kuzucuklar uyuyorkızklar aras bu gün 11 de kalktı normalde 10 da kalkıyo
kahvaltısını yedi accık durdu uyudu 1 saattir uyuyo bişi olmaz dimi çok uyudu yav
Seçillll bende onu yazacaktım ne saklanıyorsun kız resim süper çıkmış bende beğendim seni oğlumda yok ama sulanıyoruz işte.
geçmiş olsun tubiş of ya kuzucuklar hasta olmasın
Fatoşçum İzmir havasından mıdır acepsempatiksalakcinni benimki10 saat deliksiz gece uykusunun üstüne 2 saat sabah uyumuş 2 saattir de öğlen uykusu uyuyormuş.. yarın uyumaz artık enerji topluyor bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?