2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah duru ya.. 200 ml ben anca rüyamda görürüm..bizim ki devam sütünü anca 90 ml içer..

akşam saat 6 dan sonra aç bırakınca 21.00-21.30 arası içiyor .ama gün içi katiyen bu kadar içmez sabahta 90-120 içine kahvaltı.anlıyor bence sabaha kadar mama yokta yiyor.hoş bazen 60 ı kalıyor bazen tam bitiyor günü gününüde tutmuyor.

Tuğba geçmiş olsun canım.akşam uyutmadan banyo yaptır üstünüde güzelce ört terlerse iyi gelir hatta içirebilirsen ıhlamurda ver.ama sık sık bak üstü o kadar örtülü iken ateşi çıkar Allah korusun belliki üşütmüş.

ayyy hayal ediyorumda Duru'yu o halde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Seçillll bende onu yazacaktım ne saklanıyorsun kız resim süper çıkmış bende beğendim seni oğlumda yok ama sulanıyoruz işte.

ay bugün hic yazamadım. cok okuyamadım. yogunum biraz. neyse toparladım. esma ve fatos gercekten cok iyi enerji veriyorsunuz insana. yazılarınızdan anlaşılıyor kalbiniz gercekten.

selam kızlarr...bebişleri yatırdınız herhalde bilgisayarla ilgilenebiliyorsunuz.bizim ki şu an uyanık olsa ne mümkün ki ekranı açabileyim..

safiye sultan çoğumuz çalışıyoz cnm bazımızn bebişleride duruyo işte:)

zeynepçim bakalım napıcak dorukk yaşıtlarını görünce seviniyolar bebişler

elleme kız uyusun..maşallah minnacıktı doğduğunda. bi tane küvezde resmi vardı, baktım baktımmm..hey Allah'ım nasıl büyüyecek bu dedim.. sıpa şimdi kocaman oldu...
dimi hülya ne kadar küçüktü allahım ya bende bakıyom bazen o resmine allahım diyom sen nelere kadirsin sıpam elde avuçta durmuyo şimdi
fatoş uyusun kız bırak neolucak arada apıyolar öle 10. aya girdiniz hadi sağlıkla inş.
evet dimi inşallah canım saol
saol güülşshçım sorma su gibi akıyo
inşallah uyur canım ne diyim gül annesi gül
saol canımmmmmm seni görünce çok mutlu oluyorum valla
diğer arkadaşlarım sakın sizlerde alınmayın haaaa
ah canım benim saolsaın duygular karşılıklkı anacım
ay bugün hic yazamadım. cok okuyamadım. yogunum biraz. neyse toparladım. esma ve fatos gercekten cok iyi enerji veriyorsunuz insana. yazılarınızdan anlaşılıyor kalbiniz gercekten.
canım benim o senin kalbinin güzelliği saol tatlım
selam kızlarr...bebişleri yatırdınız herhalde bilgisayarla ilgilenebiliyorsunuz.bizim ki şu an uyanık olsa ne mümkün ki ekranı açabileyim..
benimki uyanık valla şu an yerde debelkleniyo

esma aslında cok yaşıtı sayılmaz. ama dogumgünü sonucta etrafta birsürü cocuk olacak. bakalım napıcak. :) şimarıp cıglık atar etrafa kesin.

maşallah Aras abimize nede çabuk büyüyorlar insan farkedemiyor . Bırak uyusun annesi bişeycik olmaz bellliki uykusu var

mertkan a geçmiş olsun tuğbacım.. diş için jel var, calgel biraz rahatlatıyo,ben arada sürüyorum.
sağol canım aklımda olsun umarım diştendir çocuğu hasta etmesek bari

ana oğul çok tatlısınız maşallah

çok sağol canım benim tüm annelere inş. aminnnnnnnnnnn

sağol canım
gül annesi boşver nasılsa sadece su dökülmüş daha neler bekliyor bizi hele bir yürüsünlerde yandık bu bıcırıklarlakaydirigubbakcemile3

sağol canım bu akşamda ateşlenirse yarın kesin dra giderim kıyamam kuzuma

kızlar ya bu fatmagülün suçu ne ya yazık
he ya bende üzülüyorum ama malesefki gerçek hayatta böyle olaylar çok oluyor
Allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zor bir durum lmaz:

selam canım uyumak mı benimki gece bile uyumaz nerdeeeeee gündüzleride uyusa
Kucağımda benimle birlikte bilg. kavgası yapıyor

SEÇİL çok tatlısınız hayatım oğluşunla..maşallah sizee
aman allahım DORUK da büyümüşde sosyal aktivitelere katılırmış...ne hediye aldı peki doğumgünü çocuğuna :)

geçmiş olsun tubiş of ya kuzucuklar hasta olmasın

Fatoşçum İzmir havasından mıdır acepsempatiksalakcinni benimki10 saat deliksiz gece uykusunun üstüne 2 saat sabah uyumuş 2 saattir de öğlen uykusu uyuyormuş.. yarın uyumaz artık enerji topluyor bugün..

ohh tü tü tü maşallaaahhh
izmiremi taşınsak anam napsakki benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…