2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

SEÇİL çok tatlısınız hayatım oğluşunla..maşallah sizee
aman allahım DORUK da büyümüşde sosyal aktivitelere katılırmış...ne hediye aldı peki doğumgünü çocuğuna :)

opuyorumnanaktan

maşallah..

seçil çok tatlısın hayatım,nihayet görsel olarak da tanışmış olduk

serap yoksa yarın sana tatil mi

ohh maşallah tospişee uyusunda büyüsün yavru kuşş

sen yarın izinliysen ona hazırlık yapıyordur.perfomansını arttırıyor annesi.

kızlaar ipeğin face de kahkaha videosu var, mutlaka izleyin..tam yemelik, tam..

ben açamadım deniyeyim tekrar.

Sağol Serapçım ona geleceğine bana gelsin dicem ama zaten bende hasta olacak gibiyim . Önlemimi aldım gerçi umarım ben hasta olmam en azından o iyileşmeden :gitme:
Maşallah tosuna uyusunda büyüsün havalar serinledi güzel uyuyor kuzucuklar
Benim kuzumda halsizlikten uyuya kaldı. Keşke sağlığı yerinde olsaydı sallamaya razıydım içim acıyor onun hasta halini gördükçe

Ya İpeğin o videsounu bende açamıyorum çokta bakmak isiyordum halbuki

merkan kuşuma geçmiş olsun canm öle büyücekler işte hasta olucaklar olmasa olmaz ama işte içimiz dayanmıyo

kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo

Haklısın Esmacım zaten hasta olmalarıda gerekiyor . Heleki ateş hastalıkla mücadele ettiğinin göstergesiymiş . Babam değilde annemin kıymetini çok iyi anladım dün gece. Kesinlikle uykusuzluğu kastetmiyorum aksine hiç uykum yok. Ama onun o hali içimi kötü yaptı . İyi olsunda varsın uyumasın dedim . Neyse hep böyle sürmeyecek nasılsa iyileşecek.

Ebru Şallı doğum yapmış.

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı sanki doğum yapan o değilde ziyarete gelmiş gibi çıkıyor hastaneden ayy bizimmi canımız çok tatlı kadınmı insan üstü birşey anlamadım ya.2900 doğurmuş çok zayıfta değil hani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…