ohh tü tü tü maşallaaahhh
izmiremi taşınsak anam napsakki benneyaptımki
seçil çok tatlısın hayatım,nihayet görsel olarak da tanışmış olduk
serap yoksa yarın sana tatil mi
kızlaar ipeğin face de kahkaha videosu var, mutlaka izleyin..tam yemelik, tam..
ohh maşallah tospişee uyusunda büyüsün yavru kuşş
sen yarın izinliysen ona hazırlık yapıyordur.perfomansını arttırıyor annesi.
ben açamadım deniyeyim tekrar.
Sağol Serapçım ona geleceğine bana gelsin dicem ama zaten bende hasta olacak gibiyim . Önlemimi aldım gerçi umarım ben hasta olmam en azından o iyileşmeden :gitme:
Maşallah tosuna uyusunda büyüsün havalar serinledi güzel uyuyor kuzucuklar
Benim kuzumda halsizlikten uyuya kaldı. Keşke sağlığı yerinde olsaydı sallamaya razıydım içim acıyor onun hasta halini gördükçe
Ya İpeğin o videsounu bende açamıyorum çokta bakmak isiyordum halbuki
Ebru Şallı doğum yapmış.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı sanki doğum yapan o değilde ziyarete gelmiş gibi çıkıyor hastaneden ayy bizimmi canımız çok tatlı kadınmı insan üstü birşey anlamadım ya.2900 doğurmuş çok zayıfta değil hani.
Bizim öyle bir sorunumuz yok canım emzik almıyor nede olsa anasında 2 tane emzik var :roflol:kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo
Ebru Şallı doğum yapmış.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı sanki doğum yapan o değilde ziyarete gelmiş gibi çıkıyor hastaneden ayy bizimmi canımız çok tatlı kadınmı insan üstü birşey anlamadım ya.2900 doğurmuş çok zayıfta değil hani.
selam canım h.geldinselam kızlar yıne ben ısler hafıfledı biraz ne kaynatıyorsunuz
karnında yağ yokmuş ki kadının
o yüzden bebeğin her hareketinde elini ayağını tamamen görebiliyolarmış öyle demişti bi programda
o yüzden bebeğin her hareketinde elini ayağını tamamen görebiliyolarmış öyle demişti bi programda
Ebru Şallı doğum yapmış.
kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo
bende 2. gün kalktım ama onun gibi piste gider gibi değildim yani.hızlıca bile yürüyemiyordum .kız 3 gün kalmış ama o
ben de 2.günü dolanıyodum dipçik gibisempatiksalakcinni
hamilemiymiş,hiç duymamıştım :) peki 9 ay 10 gün beklemiş mi? öncekinde son aylarda kilo almayım diye erken sezeryan oldu diyolardı..
kemik torbası gibi zaten kadın biz niye öyle olamıyoruz acaba :dilcikar:
slm kızlarr zeylanddan uyku tulumunu alan kimdi yaa kaçırmışım ama güzelmiş bi bakiyim bende
yarın dr kontrolumuz var inş kilo almıştır kuzum yaa acaba bebeklere grip aşısı yapılırmıki
yarın dr kontrolumuz var inş kilo almıştır kuzum yaa acaba bebeklere grip aşısı yapılırmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?