2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohh tü tü tü maşallaaahhh
izmiremi taşınsak anam napsakki benneyaptımki

he bacım buyrum gelin dicem ama yazın da klimasız uyumuyordu burda aklında bulunsunsempatiksalakcinni

seçil çok tatlısın hayatım,nihayet görsel olarak da tanışmış olduk

serap yoksa yarın sana tatil mi

cumartesi nöbetçiysem cuma çalışıyorum bugün olduğu gibi
ama bugün evde olsaydım uyur muydu hayır tabi kisempatiksalakcinni

kızlaar ipeğin face de kahkaha videosu var, mutlaka izleyin..tam yemelik, tam..

ya işyerinde açılmıyo evde bakıcam

ohh maşallah tospişee uyusunda büyüsün yavru kuşş

he ya büyüsün:ecrin_bebek:

sen yarın izinliysen ona hazırlık yapıyordur.perfomansını arttırıyor annesi.

ben açamadım deniyeyim tekrar.

neyseki yarın dedesi uğraşacak
kociş bugün dedesi rahatsız diye onu görmeye memlekete gidiyo biz annemde kalcaz
yarın da uyumazsa babam düşünsünlaelaelaelaelae

kıyamam ona ben
olsun uyumak iyi gelir dinlensin de iyileşsin

kız 3 gün kalmış ama o
ben de 2.günü dolanıyodum dipçik gibisempatiksalakcinni

hamilemiymiş,hiç duymamıştım :) peki 9 ay 10 gün beklemiş mi? öncekinde son aylarda kilo almayım diye erken sezeryan oldu diyolardı..

kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo
Bizim öyle bir sorunumuz yok canım emzik almıyor nede olsa anasında 2 tane emzik var :roflol:

Hakikaten ya çırpı gibi kadın karnı bile yoktu. Kaç aydırda plates yapıyor ben yürüyemiyordum hamileyken valla. Hele doğumdan sonra sanki 10 tane doğurmuş gibiydim. Bu kadın kesin uzaylı normal değil çünkü sempatiksalakcinni

selam kızlar yıne ben ısler hafıfledı biraz ne kaynatıyorsunuz
selam canım h.geldin

hosbuldum kızlar daha 2 saat var mesaının bıtmesıne oglusumu özledımmmm hemen ona koşucam babannesınden alıp evımıze gıdıcem

karnında yağ yokmuş ki kadının
o yüzden bebeğin her hareketinde elini ayağını tamamen görebiliyolarmış öyle demişti bi programda

9 ay olmuş bee.. zaman mı çabuk geçiyor nedir..

karnında yağ yokmuş ki kadının
o yüzden bebeğin her hareketinde elini ayağını tamamen görebiliyolarmış öyle demişti bi programda

evet ya onu bende duymuştum..

slm kızlarr zeylanddan uyku tulumunu alan kimdi yaa kaçırmışım ama güzelmiş bi bakiyim bende

kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo

benimnki bazen emziği atıp uyuyor (biraz fazla atıyor yatak arkalarından topluyorum)bazende çıktığı an ağlıyor.

kız 3 gün kalmış ama o
ben de 2.günü dolanıyodum dipçik gibisempatiksalakcinni
bende 2. gün kalktım ama onun gibi piste gider gibi değildim yani.hızlıca bile yürüyemiyordum .

hamilemiymiş,hiç duymamıştım :) peki 9 ay 10 gün beklemiş mi? öncekinde son aylarda kilo almayım diye erken sezeryan oldu diyolardı..

oooo sen nirde yaşıyon kız.bunun içinde kimisi 8 aylık aldırmış diyor ama bence 7 aylık falan o çoçuk hamile kalmadan hamileyim dedi yada 1 haftalıkken 2 aylık dedi falan .2900 ise çoçuğu niye hst tutuyorlar 1800 sonrası çıkartıyorlar.hastaneymiş galiba çoçuk.
kemik torbası gibi zaten kadın biz niye öyle olamıyoruz acaba :dilcikar:

o kadarda olmak istemem 53-55 olsam yeter.olmıycam işte onun gibi ısrar etme tuğba vermek istemiyorum o kadar.

ben bizim dükkanda baktım bahar bebenin vardı ama çok kalın geldi hoşuma gitmedi fiyatıda bayağı fazlaydı

şimdi nette okudum ebru şallı bu bebeğinide 8 aylık aldırmış diğeride ööleydi ya kilo almamak içinmiş güyaa bu ne ya doğurma o zaman

yarın dr kontrolumuz var inş kilo almıştır kuzum yaa acaba bebeklere grip aşısı yapılırmıki

üff edit yine gtimiş, şu linki kaldıracaktım..:sinifsinif: geçmişi editleyemiyormuşuz

Son düzenleme:
yarın dr kontrolumuz var inş kilo almıştır kuzum yaa acaba bebeklere grip aşısı yapılırmıki

İnşallah almışsır.bende bu ay yok almadı diye gidiyorum almış oluyor anlamıyoruz biz hergün görünce.
aşıyı bilmiyorum ki sormak lazım.ama yapılmasa daha iyiymiş galiba bağışıklıkları güçlensin diye.

tuğba banada dr'um arada böyle öksürmesi-burnunun akması iyi demişti.karıştırdım mı sen mi demiştin Esma mı :sinifsinif:

Hülya edit kalmamış canım bak şöyle oluyor mesajı yazdıktan sonra 15 dk içinde edit var ama ondan sonra kalkıyor yani ilk 15 dk sildin sildin yoksa kalıyor yazı.Kazen demişti .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…