benimnki bazen emziği atıp uyuyor (biraz fazla atıyor yatak arkalarından topluyorum)bazende çıktığı an ağlıyor.
bende 2. gün kalktım ama onun gibi piste gider gibi değildim yani.hızlıca bile yürüyemiyordum .
oooo sen nirde yaşıyon kız.bunun içinde kimisi 8 aylık aldırmış diyor ama bence 7 aylık falan o çoçuk hamile kalmadan hamileyim dedi yada 1 haftalıkken 2 aylık dedi falan .2900 ise çoçuğu niye hst tutuyorlar 1800 sonrası çıkartıyorlar.hastaneymiş galiba çoçuk.
o kadarda olmak istemem 53-55 olsam yeter.olmıycam işte onun gibi ısrar etme tuğba vermek istemiyorum o kadar.
Ben söyledim canım hapşırıyor haliyle burnuda akıyor .Doğrudur canım arada hasta olmalarıda lazımmışİnşallah almışsır.bende bu ay yok almadı diye gidiyorum almış oluyor anlamıyoruz biz hergün görünce.
aşıyı bilmiyorum ki sormak lazım.ama yapılmasa daha iyiymiş galiba bağışıklıkları güçlensin diye.
tuğba banada dr'um arada böyle öksürmesi-burnunun akması iyi demişti.karıştırdım mı sen mi demiştin Esma mı :sinifsinif:
ben daha giydirmiyorum canım havalar hala sıcak burdakızlar ya altına kiloylu çorap giydimeye başladıızmı bebişlere
ben kaçtım iyi hafta sonları
esma ben henüz baslamadım. ama bu hafta baslarım. sogudu baya havalar.
esma ben giydiriyorum canım kilotlu çorap.. 2 tane var.. 1-2 tane daha alamyı düşünüyorum..
selam kızlar size yetişemiyorum artık ya ne var ne yok bihaberim ben geldiimde baya birikmiş oluyo geçmiş. bu arada 3. dişimizde göründü o yüzden o kadar huzursuzmuş kuzum inş huysuzluğu geçer artık
Selam kızlar nasılsınız. Biz tam kabus gibi bir gece geçirdik.:çok üzgünüm:
Akşam kuzumun bişeyciği yoktu. Kociş gelince annemlere gittik. Orda çok keyifsizdi hafif ateşi çıktı.
Eve geldik ama nasıl ateşi yükseldi. Saat gece 11den sabah 7ye kadar ayaktaydım valla. Ateşi bir indi bir çıktı. Elimde derece ,ateş düşürücü şurup, fitil sabahı sabah ettim inanın. Arada hapşırıyordu, burnu bir akıyor, bir tıkanıyor. Kuzum gözü kapalı ağladı inledi sabaha kadar. En zor gecelerimden biriydi. Annelik işte hastalık söz konusu olunca çok ama çok zor . Yavrum nasılda süzgün . hala hapşırık ,burun akıntısı devam. Aksi gibi benimde boğazlarım acıyor . heryerim ağrıyor şu an hasta olamam. Oğlumun bana ihtiyacı var çünkü. İkimizede ıhlamur yatım çok az içti ağzını açamıyorki.
Galiba dişten oluyor tüm bunlar . Bu akşamda aynısı olursa yarın dra götürcem.
Yapabileceğim başka bişey var mı acaba lütfen biri bana yol göstersin. Acaba daha ne kadar ateşlenecek . Şu dişler hiçte kolay çıkmayacak anlaşılan . Offfffffffffff çok üzgünüm mafoldumbenmafoldumben
ay çok duygulandım oğluşum tam 9 aylık oldu teyzeleri 10. ayından da gün almaya başladı....
arasın günleri ççok kolay sayılıyo yılbaşı günü doğduğu için ay bitince benim oğlanda ay atlıyo
tuğba geçmiş olsun ,
fatoş bırak uyusun çocuk keşke benimkide uyusa öyle,
kızlar toz aıyodum kovanın içinmde su vardı deterjan koymadım allahdan tam arkamı dönüm dolaba bişey koyuyodum duru suyu bi devirdi kendide sırısıklam oldu halıda ay gülimmi ağlıyımmı?
esma aslında cok yaşıtı sayılmaz. ama dogumgünü sonucta etrafta birsürü cocuk olacak. bakalım napıcak. :) şimarıp cıglık atar etrafa kesin.
kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo
Ebru Şallı doğum yapmış.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı sanki doğum yapan o değilde ziyarete gelmiş gibi çıkıyor hastaneden ayy bizimmi canımız çok tatlı kadınmı insan üstü birşey anlamadım ya.2900 doğurmuş çok zayıfta değil hani.
selam kızlar size yetişemiyorum artık ya ne var ne yok bihaberim ben geldiimde baya birikmiş oluyo geçmiş. bu arada 3. dişimizde göründü o yüzden o kadar huzursuzmuş kuzum inş huysuzluğu geçer artık
ayşegül cüm çanak çömlen hayırlı olsun güle güle kullan :))
defne kuş iyi kilo almış ayrıca boyu çok iyi maşallah oğlumdan uzun
zeynep ede maşallah hep canlı kanlı olsun
selamm.doktor amcamızdan geldik.küçük hanım anca 300 gr alarak 7.440 kilosu.boyumuzda 74 cm.ne yapalım benim kızda bööle zayıf olcack.sağlıklı olsun da şükürr..
kan vermeyide yaptırdık.ağladı durdu.ama işlem bikince kucaklayınca hemen sustu.zeynebe gerek yok dedi.kan degerlerini falan ölçtüreli 7 ay olmuş..zaten maşallah 11.70 miş kan degeri.kanlı canlı .bakalım defnecikte ne çıkacak.doktor amcamıza gidecegimizi dedik üzüldü ..seynep benim en uzun tanıdıgım hastamdı.onu unutamam diyo( bol bol resim çektik doktor amcamızla..üzüldü buralara gelirseniz benide unutmayın dedi..yaa ordan çıktık bana iki kap kacak aldık:)) küçük tencerelim artık iyi degildi.bende yeniledim.büyük var ama her zaman kullanmıyorum onları bize küçük daha iyi oluyo.ne bilem tencere çaydanlık.epey ıvır zıvır aldım işte.stok yapıom sanki gitigim yerde olmayacakmış gibi hissediyorum.ne bilem ölee iştee..
hoşgeldin cnm
ne zaman büyücekler die bakıyoduk büyüdükçe sürekli bişiy çıkıyo işte
selamm.doktor amcamızdan geldik.küçük hanım anca 300 gr alarak 7.440 kilosu.boyumuzda 74 cm.ne yapalım benim kızda bööle zayıf olcack.sağlıklı olsun da şükürr..
kan vermeyide yaptırdık.ağladı durdu.ama işlem bikince kucaklayınca hemen sustu.zeynebe gerek yok dedi.kan degerlerini falan ölçtüreli 7 ay olmuş..zaten maşallah 11.70 miş kan degeri.kanlı canlı .bakalım defnecikte ne çıkacak.doktor amcamıza gidecegimizi dedik üzüldü ..seynep benim en uzun tanıdıgım hastamdı.onu unutamam diyo( bol bol resim çektik doktor amcamızla..üzüldü buralara gelirseniz benide unutmayın dedi..yaa ordan çıktık bana iki kap kacak aldık:)) küçük tencerelim artık iyi degildi.bende yeniledim.büyük var ama her zaman kullanmıyorum onları bize küçük daha iyi oluyo.ne bilem tencere çaydanlık.epey ıvır zıvır aldım işte.stok yapıom sanki gitigim yerde olmayacakmış gibi hissediyorum.ne bilem ölee iştee..
ayşegülcüm sağlıklı olsunlarda kilosu az olsun napalım demi
sağol özlemcim ..hee kendi eskikimide gördüm.ama açmadım paketlettirdim artıkın gittigim yerde açarımm..Hoşgeldiniz canım maşallah prenseslere üzülme çıtı pıtı hanım hanımcık olcak demekkı küçük prenses ablacıgında değerleri güzel maşallah ikisinede, ohh kendı eksıklerınıde görmüş olmuşşsun güle güle kullan canım
hoşbuldum cnm
maşallah defneme selvi boylu kuzum benim bizim kısçelerde bölyle olucak demekki ayşegülcüm napalım benimkide almadı gibi bu ay evde tartıyorum 200 gr almış görünüyo ee yemedende alınmazki.neyse inş kan değerleride normaldir defnenin kapkacağınıda güle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?