2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

olumunekankayizsmile
Ben söyledim canım hapşırıyor haliyle burnuda akıyor .Doğrudur canım arada hasta olmalarıda lazımmış
kızlar ya altına kiloylu çorap giydimeye başladıızmı bebişlere
ben daha giydirmiyorum canım havalar hala sıcak burda

ben kaçtım iyi hafta sonları

güle güle :gitme:

Bende aldım ama giydirmiyordum başlarım bu hafta bugün sabah bayağı soğuktu hava hırkasını giydirmistim ama battaniyeye sarsam yeriydi valla.

selam kızlar size yetişemiyorum artık ya ne var ne yok bihaberim ben geldiimde baya birikmiş oluyo geçmiş. bu arada 3. dişimizde göründü o yüzden o kadar huzursuzmuş kuzum inş huysuzluğu geçer artık

selam kızlar size yetişemiyorum artık ya ne var ne yok bihaberim ben geldiimde baya birikmiş oluyo geçmiş. bu arada 3. dişimizde göründü o yüzden o kadar huzursuzmuş kuzum inş huysuzluğu geçer artık

hoşgeldin cnm

ne zaman büyücekler die bakıyoduk büyüdükçe sürekli bişiy çıkıyo işte

Bende çıkıyorum kızlar kuzucuğuma temiz hava aldırayım canı sıkıldı baya
Yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamm.doktor amcamızdan geldik.küçük hanım anca 300 gr alarak 7.440 kilosu.boyumuzda 74 cm.ne yapalım benim kızda bööle zayıf olcack.sağlıklı olsun da şükürr..
kan vermeyide yaptırdık.ağladı durdu.ama işlem bikince kucaklayınca hemen sustu.zeynebe gerek yok dedi.kan degerlerini falan ölçtüreli 7 ay olmuş..zaten maşallah 11.70 miş kan degeri.kanlı canlı .bakalım defnecikte ne çıkacak.doktor amcamıza gidecegimizi dedik üzüldü ..seynep benim en uzun tanıdıgım hastamdı.onu unutamam diyo( bol bol resim çektik doktor amcamızla..üzüldü buralara gelirseniz benide unutmayın dedi..yaa ordan çıktık bana iki kap kacak aldık:)) küçük tencerelerimi bende yeniledim.büyük var ama her zaman kullanmıyorum onları bize küçük daha iyi oluyo.ne bilem tencere çaydanlık.epey ıvır zıvır aldım işte.stok yapıom sanki gitigim yerde olmayacakmış gibi hissediyorum.ne bilem ölee iştee..

Son düzenleme:
ayşegül cüm çanak çömlen hayırlı olsun güle güle kullan :))
defne kuş iyi kilo almış ayrıca boyu çok iyi maşallah oğlumdan uzun
zeynep ede maşallah hep canlı kanlı olsun

çok geçmiş olsun..inşllah ilerlemeden geçer kuzumun..

maşallh aras paşayaaa..

kaydirigubbakcemile3ayy çok komik kızz...cadıııı...

esma aslında cok yaşıtı sayılmaz. ama dogumgünü sonucta etrafta birsürü cocuk olacak. bakalım napıcak. :) şimarıp cıglık atar etrafa kesin.

ne güzelll..aslında kalabalık ortama alışmaları gerekiyo.sonra zor oluyo hep ev ortamı arayıp duruyorlar.kesin sevecek bence.defne kendi gibi bebeleri görünce resmn çığlık cığlığa.diyoz onlar konuşuyokaydirigubbakcemile3

kızlar bu bebişleri emzikten nasıl kurtarcaz gece emzik ağzından düşünce uyanıyo homur homur söleniyoo ağlıyo uyanıyoo

he he benim dedim yokk,..ama bende memden keserken zorlanırım artıkınnn.acayip düşkün memeye..ıyy..

yaw bu kadında bi gram kalmıyo yaa..güzel gidiyo..bizim maşallahımız var..kendini hiç sevmem ama işi biliyo kadınn..

maşallahhh aman zor oluyorudr.ayy biz nezemen dişlenecegiz yaaa...

ayşegül cüm çanak çömlen hayırlı olsun güle güle kullan :))
defne kuş iyi kilo almış ayrıca boyu çok iyi maşallah oğlumdan uzun
zeynep ede maşallah hep canlı kanlı olsun

sağol esmam..kız bizde senin ogluşunun kilosunda degilizz..

Hoşgeldiniz canım maşallah prenseslere üzülme çıtı pıtı hanım hanımcık olcak demekkı küçük prenses ablacıgında değerleri güzel maşallah ikisinede, ohh kendı eksıklerınıde görmüş olmuşşsun güle güle kullan canım

hoşgeldin cnm

ne zaman büyücekler die bakıyoduk büyüdükçe sürekli bişiy çıkıyo işte

hoşbuldum cnm

maşallah defneme selvi boylu kuzum benim bizim kısçelerde bölyle olucak demekki ayşegülcüm napalım benimkide almadı gibi bu ay evde tartıyorum 200 gr almış görünüyo ee yemedende alınmazki.neyse inş kan değerleride normaldir defnenin kapkacağınıda güle güle kullan cnm

Hadi hayırlı olsun incileriniz durdu durdu 2-3 patlattı bizimkiler.demek düzen değişikliği değil diş çıkartma huysuzluğuymuş Alaradaki.

Ayşegül dana ne istiyorsun 300 gr iyi zatan ohh yiyor dediğimiz 500-600 gr alıyor ki Defne daha yeni başladı tatlı kaşığına :) sen birdahaki aya gör ama taşuınma telaşından etkilenmese bak gör sen tontoş kız olacak.anası bi cesaretlenip yedirse alsanaalsanasmile

ayşegülcüm sağlıklı olsunlarda kilosu az olsun napalım demi

öyle ama işte accık daha olabilirdi.mesela 8 kilo olsaydı iyi olurdu...

sağol özlemcim ..hee kendi eskikimide gördüm.ama açmadım paketlettirdim artıkın gittigim yerde açarımm..

evet yaa ne yapayım olmuyo işte.artık alıştık:gitme:

biraz önce şeftali muz püresi yaptım bi güzel yedi şaşırdım bende nasıl oldu bu die yedi yedi ardından hepsini bi çıkardı ee ne anladım ben bu işten oturdum ağladım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…