2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz bebişlere kıymayı nasıl kullanıyosunuz çorbada ben daha hiç vermedim yarın deniycem

beh haşlanın sezzelerle beraber pişirip.blendırdan geçiriyorum..

amann dedegin gibi ..kız alıştı tatlı kaşıgı valla burcu..canımcım sağol..onunla bu aralar tıkıyorum.çok yemiyo ama eskiye göre az arttırdık biz yemegi.
aynen taşınma işi olmazsa bende umut ediyomda belkim bu ayda olmaz gibi.ama bakalım.kız valla cesaretlendim gayrikaydirigubbakcemile3Şeniz

kızlar siz bebişlere kıymayı nasıl kullanıyosunuz çorbada ben daha hiç vermedim yarın deniycem

ben a ay oldu herhalde zaten gun -ay özürlüyüm.

ben 3 kere çekilmiş kıyma alıyorum ceviz büyüklüğünde yapıp buzluğa atıyorum.sonra her çorbasına 1 tane atıyorum .bazende yemeklerine 2 tane atıp yemek yapıyorum ben özel yemek yapmayada başladım çünkü.yemekte güzel oluyorda çorbada tavuk daha hoş oluyor bence duru daha iyi yiyor yabi.
çorbayı tavuk eti ile yemeği kıyma ve kırmızı etle yapmayı düşünüyorum.

sağol cnm evet ya bende düzenden sanıyodum meğerse dişmiş bir iki gündür dudaklarını kıvırıp duruydo kuzum kaşıntıdanmış jel sürerken farkettim bugün dişini 4. de 1 haftaya çıkar inş sonra rahatlıyalım artık ya:Saruboceq:

biraz önce şeftali muz püresi yaptım bi güzel yedi şaşırdım bende nasıl oldu bu die yedi yedi ardından hepsini bi çıkardı ee ne anladım ben bu işten oturdum ağladım yine

fatmacım benim kızda öleydi.ben bi sınır çiziyom mesela bunun yarısını yiyecek diyom yediriyorum.dier yarısını az bekletiyorum hensi olunca çıkartıyo dinlendiriyorum.bide çok dolu vermiyorum çüknük ağzına çok dolu gelincede çıkartıyo.ne belim işte ayarladım onu.artık kusmuyo defne maşallah..öyle öyle az az arttırarak alıştırmı.hakka burcunun dedigi tatlı kaşıgına bilem geçtik biz.ama herşey blendır hesabı..no pütürlü..

kızlar ben çıkıyorum.herifcik gelecek eve..yarında antalyaya gidiyoz.pazar gece dönerez gayri..pazartesi evdeyim inşallahh..koli elimde olursa ev toplama işleriyle ugraşabilirim.pek giremezsem meraklanman..hepinizi öpüyom gardaşlarımmŞeniz

biraz önce şeftali muz püresi yaptım bi güzel yedi şaşırdım bende nasıl oldu bu die yedi yedi ardından hepsini bi çıkardı ee ne anladım ben bu işten oturdum ağladım yine

fazlamı geldı acaba birde katı verdiklerinizi kusmuyorlar farkettiniz mi.yani ben ekmeğe birşey batırıp verince kusmuyor yada patates verince mesela çorba verince yada mamasını kusuyor.bebe büs ile bırak kıvamını arttırmaya denesene bi dahakine.

ayyy yeter görmemezlikten geliyorum olmuyor ne teşekkür edip duruyorsun offffffffffff.yedir işte ben fikir verdim iş sende bitti .

eyvahedigeldismile (kız ben çok sılırım böyle sen yaptın sen dedin sen ettinlerden ablacııııııımmmmmmmmmmmm.) ben

Son düzenleme:

delikafaduldendelüüü...

anladım cnm

bende öyle yaptım sabah attım dondurucuya çorbasına öyle bütün şekilde atıyosun haşlanıyo demi cnm yemektedemi

anladım cnm

bende öyle yaptım sabah attım dondurucuya çorbasına öyle bütün şekilde atıyosun haşlanıyo demi cnm yemektedemi

evet evet aslında bırak vurunca ınce ınce kıyılıyorda.vaktın yoksa açılmasını beklemeden tüm malzemeleri koy pişsin.vaktin varsa açılmasınıda bekleyebilirsin.zaten hemen açılıyor eriyor buzu ama açıldıktan sonra 3-4 saat bekletme bakteri üretiyormuş o zaman.
bütün atınca su kaynamaya başlayınca tahta kaşığın ucu ile sen inceltirsin ki açılmazsa içde kalanlarda pişsin

Ayşegül bizim içinde eğlen canım dikkat edin kendinize hadi bende hepinizi öptüm görüşürük gayri...

meraba kılzlar.bizd3 bugün dr a gittik.oğluşum iki ayda 200gram almış.8300olmuş kilosu.boyumuzda 74cm. neden kilo alamıyor anlamıyorum.iştahımız fena sayılmaz ama ben bebe bisküvisi pek vermiyodum.onu ver dedi dr.yada ekmek mutlaka ver kahvaltıda dedi.ayrıca geceleride muhallebi ver o kilo aldırır dedi.ama oda kof gıda diye vermek istenmiyodum.artık başlıcam bunlarada.keçi sütü veriyo musunuz siz.onu sordum.verebilirsin ama onuda uzun sür kullanırsa kansızlık yapar dedi.mesela 3ay gibi kullanırsan.ara ara ver,onun yerine inek sütünü sulandırarak ver dedi. gece uykusuzluğumuz vardı çok fazla.oda dişlerdenmiş bide kulağında kızarıklık varmışondanmış.yine birsürü ilaç.id kansızlık var.offf.allah yardımcımız olsun:)

cnm bilemedim kusucağını bende normalde önce istemez filan sonra öğürür öyle kusardı şimdi yiyip kusunca şaşrdım dedğin gibi yapıyım bende. kaşığın ucuyla veriyorum zati hep biz tatlı kaşığına filan geçemeyiz heralde yakında

cnm ben kıymalı yemek yada köfte yapınca minik bi parça ağzına veriyom yiyo maşallah

maşallah cnm ne var benimkide yese

bilmiyorumki burcucum hiçte reddetmedi yerken ona şaşırdım ya zaten.bebe bisküvisini hiç sevmiyo benmki tatlıyla pek arası yok ondan heralde kaç defa denedim ağzını kilitliyo tadını alınca cadı.o yüzden kahvaltısını büsküvi yerine patatesle veriyorum.

Son düzenleme:

sağol cnm benim bunu bari yesin ya

maşallah cnm sizin boyunuzda uzunmuş kilosu iyi cnm bu ara az alıyo bebişler kiloyu biz daha 8kiloyu göremedik mesela ama sağlık olsun napalım.

KENDİ YAZDIKLARIMI OKUR GİBİ OLDUM.BİZİMDE KULAĞIMIZDA KIZALRIK VARDI GECEN AY GİTTİĞİMİZDE GEÇMİŞ DEDİ ANTİBİOTİĞİ DÜZENLİ VERMEK LAZIM.kANSIZLIK BİZDEDE ÇIKTI SABAH AKŞAM KAN İLACINI 15 DAMLAYA ÇIKARTTIK.
caps lock açık kalmış.

bebe bisküviside veriyorum.mamanın içine kaşık mamasıda koyup veriyorum.etlerede başladık inşallah düzelir bir daha 2,5 ay sonra bakacaklar.
keçi sütü veriyorum ben evet kansızlık yapıyormuş o yüzden kan ilaçını ihmal etmemeli.ve 3 günde bir akşam gece uykusundan önce verşiyorum.kahvaltısında ekmek içi verebilirsin.ekbeği çorbaya bandır ver yesin hiçmi ekmek vermiyorsun.kof falan ama 9 aylık oldular ee ne yiyecekler başka yetecek kadar çok anne sütü bulmak zor.
geçmiş olsun.

eee maşallah ayşegül daha ne olsun..
zeynep e de defne ye de kocaman MAŞALLAH..

biz de başlayalım artık kıymaya ete balığa...

hadi hepiciğinize iyi akşamlar komşumuzun sünnet düğünü var oraya gideceğiz hazırlanayım yavaş yavaş..

kızlar ya
naz gece zırt pırt kalkıyor
ay deli olcam
böyle değildi
en fazla 2 saate bi bakıyorum oturmuş ovalanıyo mızlıyo
açlıktan da değil yani pek
gece muhallebi veriyorum, o mu gaz yapıyo anlamadım
bakalım bu akşam sırf mama vericem acıktığında
nasıl olcak.
bide şey dicem, naz çok erken yatıyo gece uykusuna. dayanamıyo 9a kadar ancak dayanıyor, e bende uyutuyorum. sabah ta 7-7.5 gibi kalkıyor. uykusunu alıyor biliyorum ama bekleteyim diyoeum bu sefer delleniyor ağlıyor uyutmayınca. sabah ta kör şafakta ayakta. e haliyle ben bide gece uyanıyorum habire, gözlerimi zor açıyorum.
ama o uyanınca da uyanmak zorundayım.
ay deli olacam.
gene diş mi geliyo acaba, altta 2 tanesi iyice çıktı. bide üsttenmi geliyo.
yada gazımı oluyo. anlamadım.
mızırdanıyo, iki ayağını havaya kaldırıyo tutuyo elleriyle. biraz pırtlatıyo. su veriyorum illa. ayağımda sallıyorum hızlı hızlı. emziğini veriyorum uyuyo.
1-2 saat sonra gene aynısı. acıktıysa su yerine mama bu sefer.
uykusuzluk çok zor.
bak bu gece eşim gececi. şuan saat 9. ama yatıcam valla. uykum var. uykumu bari alayım.
of sizce nedir bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…