kızlar siz bebişlere kıymayı nasıl kullanıyosunuz çorbada ben daha hiç vermedim yarın deniycem
Hadi hayırlı olsun incileriniz durdu durdu 2-3 patlattı bizimkiler.demek düzen değişikliği değil diş çıkartma huysuzluğuymuş Alaradaki.
Ayşegül dana ne istiyorsun 300 gr iyi zatan ohh yiyor dediğimiz 500-600 gr alıyor ki Defne daha yeni başladı tatlı kaşığına :) sen birdahaki aya gör ama taşuınma telaşından etkilenmese bak gör sen tontoş kız olacak.anası bi cesaretlenip yedirse alsanaalsanasmile
kızlar siz bebişlere kıymayı nasıl kullanıyosunuz çorbada ben daha hiç vermedim yarın deniycem
Hadi hayırlı olsun incileriniz durdu durdu 2-3 patlattı bizimkiler.demek düzen değişikliği değil diş çıkartma huysuzluğuymuş Alaradaki.
Ayşegül dana ne istiyorsun 300 gr iyi zatan ohh yiyor dediğimiz 500-600 gr alıyor ki Defne daha yeni başladı tatlı kaşığına :) sen birdahaki aya gör ama taşuınma telaşından etkilenmese bak gör sen tontoş kız olacak.anası bi cesaretlenip yedirse alsanaalsanasmile
biraz önce şeftali muz püresi yaptım bi güzel yedi şaşırdım bende nasıl oldu bu die yedi yedi ardından hepsini bi çıkardı ee ne anladım ben bu işten oturdum ağladım yine
biraz önce şeftali muz püresi yaptım bi güzel yedi şaşırdım bende nasıl oldu bu die yedi yedi ardından hepsini bi çıkardı ee ne anladım ben bu işten oturdum ağladım yine
beh haşlanın sezzelerle beraber pişirip.blendırdan geçiriyorum..
amann dedegin gibi ..kız alıştı tatlı kaşıgı valla burcu..canımcım sağol..onunla bu aralar tıkıyorum.çok yemiyo ama eskiye göre az arttırdık biz yemegi.
aynen taşınma işi olmazsa bende umut ediyomda belkim bu ayda olmaz gibi.ama bakalım.kız valla cesaretlendim gayrikaydirigubbakcemile3Şeniz
fazlamı geldı acaba birde katı verdiklerinizi kusmuyorlar farkettiniz mi.yani ben ekmeğe birşey batırıp verince kusmuyor yada patates verince mesela çorba verince yada mamasını kusuyor.bebe büs ile bırak kıvamını arttırmaya denesene bi dahakine.
ayyy yeter görmemezlikten geliyorum olmuyor ne teşekkür edip duruyorsun offffffffffff.yedir işte ben fikir verdim iş sende bitti .
eyvahedigeldismile (kız ben çok sılırım böyle sen yaptın sen dedin sen ettinlerden ablacııııııımmmmmmmmmmmm.) ben
beh haşlanın sezzelerle beraber pişirip.blendırdan geçiriyorum..
amann dedegin gibi ..kız alıştı tatlı kaşıgı valla burcu..canımcım sağol..onunla bu aralar tıkıyorum.çok yemiyo ama eskiye göre az arttırdık biz yemegi.
aynen taşınma işi olmazsa bende umut ediyomda belkim bu ayda olmaz gibi.ama bakalım.kız valla cesaretlendim gayrikaydirigubbakcemile3Şeniz
ben a ay oldu herhalde zaten gun -ay özürlüyüm.
ben 3 kere çekilmiş kıyma alıyorum ceviz büyüklüğünde yapıp buzluğa atıyorum.sonra her çorbasına 1 tane atıyorum .bazende yemeklerine 2 tane atıp yemek yapıyorum ben özel yemek yapmayada başladım çünkü.yemekte güzel oluyorda çorbada tavuk daha hoş oluyor bence duru daha iyi yiyor yabi.
çorbayı tavuk eti ile yemeği kıyma ve kırmızı etle yapmayı düşünüyorum.
anladım cnm
bende öyle yaptım sabah attım dondurucuya çorbasına öyle bütün şekilde atıyosun haşlanıyo demi cnm yemektedemi
fatmacım benim kızda öleydi.ben bi sınır çiziyom mesela bunun yarısını yiyecek diyom yediriyorum.dier yarısını az bekletiyorum hensi olunca çıkartıyo dinlendiriyorum.bide çok dolu vermiyorum çüknük ağzına çok dolu gelincede çıkartıyo.ne belim işte ayarladım onu.artık kusmuyo defne maşallah..öyle öyle az az arttırarak alıştırmı.hakka burcunun dedigi tatlı kaşıgına bilem geçtik biz.ama herşey blendır hesabı..no pütürlü..
cnm ben kıymalı yemek yada köfte yapınca minik bi parça ağzına veriyom yiyo maşallah
fazlamı geldı acaba birde katı verdiklerinizi kusmuyorlar farkettiniz mi.yani ben ekmeğe birşey batırıp verince kusmuyor yada patates verince mesela çorba verince yada mamasını kusuyor.bebe büs ile bırak kıvamını arttırmaya denesene bi dahakine.
ayyy yeter görmemezlikten geliyorum olmuyor ne teşekkür edip duruyorsun offffffffffff.yedir işte ben fikir verdim iş sende bitti .
eyvahedigeldismile (kız ben çok sılırım böyle sen yaptın sen dedin sen ettinlerden ablacııııııımmmmmmmmmmmm.) ben
evet evet aslında bırak vurunca ınce ınce kıyılıyorda.vaktın yoksa açılmasını beklemeden tüm malzemeleri koy pişsin.vaktin varsa açılmasınıda bekleyebilirsin.zaten hemen açılıyor eriyor buzu ama açıldıktan sonra 3-4 saat bekletme bakteri üretiyormuş o zaman.
bütün atınca su kaynamaya başlayınca tahta kaşığın ucu ile sen inceltirsin ki açılmazsa içde kalanlarda pişsin
meraba kılzlar.bizd3 bugün dr a gittik.oğluşum iki ayda 200gram almış.8300olmuş kilosu.boyumuzda 74cm. neden kilo alamıyor anlamıyorum.iştahımız fena sayılmaz ama ben bebe bisküvisi pek vermiyodum.onu ver dedi dr.yada ekmek mutlaka ver kahvaltıda dedi.ayrıca geceleride muhallebi ver o kilo aldırır dedi.ama oda kof gıda diye vermek istenmiyodum.artık başlıcam bunlarada.keçi sütü veriyo musunuz siz.onu sordum.verebilirsin ama onuda uzun sür kullanırsa kansızlık yapar dedi.mesela 3ay gibi kullanırsan.ara ara ver,onun yerine inek sütünü sulandırarak ver dedi. gece uykusuzluğumuz vardı çok fazla.oda dişlerdenmiş bide kulağında kızarıklık varmışondanmış.yine birsürü ilaç.id kansızlık var.offf.allah yardımcımız olsun:)
meraba kılzlar.bizd3 bugün dr a gittik.oğluşum iki ayda 200gram almış.8300olmuş kilosu.boyumuzda 74cm. neden kilo alamıyor anlamıyorum.iştahımız fena sayılmaz ama ben bebe bisküvisi pek vermiyodum.onu ver dedi dr.yada ekmek mutlaka ver kahvaltıda dedi.ayrıca geceleride muhallebi ver o kilo aldırır dedi.ama oda kof gıda diye vermek istenmiyodum.artık başlıcam bunlarada.keçi sütü veriyo musunuz siz.onu sordum.verebilirsin ama onuda uzun sür kullanırsa kansızlık yapar dedi.mesela 3ay gibi kullanırsan.ara ara ver,onun yerine inek sütünü sulandırarak ver dedi. gece uykusuzluğumuz vardı çok fazla.oda dişlerdenmiş bide kulağında kızarıklık varmışondanmış.yine birsürü ilaç.id kansızlık var.offf.allah yardımcımız olsun:)
selamm.doktor amcamızdan geldik.küçük hanım anca 300 gr alarak 7.440 kilosu.boyumuzda 74 cm.ne yapalım benim kızda bööle zayıf olcack.sağlıklı olsun da şükürr..
kan vermeyide yaptırdık.ağladı durdu.ama işlem bikince kucaklayınca hemen sustu.zeynebe gerek yok dedi.kan degerlerini falan ölçtüreli 7 ay olmuş..zaten maşallah 11.70 miş kan degeri.kanlı canlı .bakalım defnecikte ne çıkacak.doktor amcamıza gidecegimizi dedik üzüldü ..seynep benim en uzun tanıdıgım hastamdı.onu unutamam diyo( bol bol resim çektik doktor amcamızla..üzüldü buralara gelirseniz benide unutmayın dedi..yaa ordan çıktık bana iki kap kacak aldık:)) küçük tencerelerimi bende yeniledim.büyük var ama her zaman kullanmıyorum onları bize küçük daha iyi oluyo.ne bilem tencere çaydanlık.epey ıvır zıvır aldım işte.stok yapıom sanki gitigim yerde olmayacakmış gibi hissediyorum.ne bilem ölee iştee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?