kızlar ya
naz gece zırt pırt kalkıyor
ay deli olcam
böyle değildi
en fazla 2 saate bi bakıyorum oturmuş ovalanıyo mızlıyo
açlıktan da değil yani pek
gece muhallebi veriyorum, o mu gaz yapıyo anlamadım
bakalım bu akşam sırf mama vericem acıktığında
nasıl olcak.
bide şey dicem, naz çok erken yatıyo gece uykusuna. dayanamıyo 9a kadar ancak dayanıyor, e bende uyutuyorum. sabah ta 7-7.5 gibi kalkıyor. uykusunu alıyor biliyorum ama bekleteyim diyoeum bu sefer delleniyor ağlıyor uyutmayınca. sabah ta kör şafakta ayakta. e haliyle ben bide gece uyanıyorum habire, gözlerimi zor açıyorum.
ama o uyanınca da uyanmak zorundayım.
ay deli olacam.
gene diş mi geliyo acaba, altta 2 tanesi iyice çıktı. bide üsttenmi geliyo.
yada gazımı oluyo. anlamadım.
mızırdanıyo, iki ayağını havaya kaldırıyo tutuyo elleriyle. biraz pırtlatıyo. su veriyorum illa. ayağımda sallıyorum hızlı hızlı. emziğini veriyorum uyuyo.
1-2 saat sonra gene aynısı. acıktıysa su yerine mama bu sefer.
uykusuzluk çok zor.
bak bu gece eşim gececi. şuan saat 9. ama yatıcam valla. uykum var. uykumu bari alayım.
of sizce nedir bu?
maşallah cnm sizin boyunuzda uzunmuş kilosu iyi cnm bu ara az alıyo bebişler kiloyu biz daha 8kiloyu göremedik mesela ama sağlık olsun napalım.
KENDİ YAZDIKLARIMI OKUR GİBİ OLDUM.BİZİMDE KULAĞIMIZDA KIZALRIK VARDI GECEN AY GİTTİĞİMİZDE GEÇMİŞ DEDİ ANTİBİOTİĞİ DÜZENLİ VERMEK LAZIM.kANSIZLIK BİZDEDE ÇIKTI SABAH AKŞAM KAN İLACINI 15 DAMLAYA ÇIKARTTIK.
caps lock açık kalmış.
bebe bisküviside veriyorum.mamanın içine kaşık mamasıda koyup veriyorum.etlerede başladık inşallah düzelir bir daha 2,5 ay sonra bakacaklar.
keçi sütü veriyorum ben evet kansızlık yapıyormuş o yüzden kan ilaçını ihmal etmemeli.ve 3 günde bir akşam gece uykusundan önce verşiyorum.kahvaltısında ekmek içi verebilirsin.ekbeği çorbaya bandır ver yesin hiçmi ekmek vermiyorsun.kof falan ama 9 aylık oldular ee ne yiyecekler başka yetecek kadar çok anne sütü bulmak zor.
geçmiş olsun.[/QUOTEs
saol canım.kuaktaki rahatsızlık huzursuzluk yapıyo muydu sizde.geceleri sürekli ağlayarak uyanıyoruz dr kulaktan olabilir dedi.ben kan damlasını bi ara aksatmıştım oyüzden kansızlık çıktı sanırım.aksatmamak gerekiyo.allah korusun zekayı çok etkiliyomuş.canım benimki pek öyle bulamaç sevmiyo.ekmeğine yumurta peynir domates koyarak yediriyorum ama malum bebişlerin buna pek sabrı olmuyo.çok fazla yiyemiyo.bebe bisküvisinede alıştırcam artık onuda tatlı olduğu için sanırım sevmiyo fazla.ekmeği ayrıca çorbalarına koyuyorum zaten.yada ev makarnası atıyorum onun yerine.inşallah bi düzene girerler artık...
kızlar ya
naz gece zırt pırt kalkıyor
ay deli olcam
böyle değildi
en fazla 2 saate bi bakıyorum oturmuş ovalanıyo mızlıyo
açlıktan da değil yani pek
gece muhallebi veriyorum, o mu gaz yapıyo anlamadım
bakalım bu akşam sırf mama vericem acıktığında
nasıl olcak.
bide şey dicem, naz çok erken yatıyo gece uykusuna. dayanamıyo 9a kadar ancak dayanıyor, e bende uyutuyorum. sabah ta 7-7.5 gibi kalkıyor. uykusunu alıyor biliyorum ama bekleteyim diyoeum bu sefer delleniyor ağlıyor uyutmayınca. sabah ta kör şafakta ayakta. e haliyle ben bide gece uyanıyorum habire, gözlerimi zor açıyorum.
ama o uyanınca da uyanmak zorundayım.
ay deli olacam.
gene diş mi geliyo acaba, altta 2 tanesi iyice çıktı. bide üsttenmi geliyo.
yada gazımı oluyo. anlamadım.
mızırdanıyo, iki ayağını havaya kaldırıyo tutuyo elleriyle. biraz pırtlatıyo. su veriyorum illa. ayağımda sallıyorum hızlı hızlı. emziğini veriyorum uyuyo.
1-2 saat sonra gene aynısı. acıktıysa su yerine mama bu sefer.
uykusuzluk çok zor.
bak bu gece eşim gececi. şuan saat 9. ama yatıcam valla. uykum var. uykumu bari alayım.
of sizce nedir bu?
Günaydın herkese bugün ilk günaydın benden olsunopuyorumnanaktan
Geçmişe bakim biraz..
Selam bugün hafta sonu ya burda kimsecikler olmaz
Korkttuğum başıma geldi kuzucum grip olmuş. Kocişin ısrarına dayanamayıp gece acile gittik çünkü ateşi bir iniyor, bir çıkıyordu. Hastanede soğuk buhar falan verip burnunu temizlediler. Tabi benim sıpa hastaneyi yıktı ağlamaktan . Zaten burnunu temizletmek en sevmediği şey bana da çok kızıyor.
Ama malesef burnu tıkanıyor. Damla ve peditus şurup vermiş. Kullanalım bakalım umarım uzun sürmez.
Bende gitgide kötüleşiyorum analı oğullu hasta olduk malesef :2:
Selam bugün hafta sonu ya burda kimsecikler olmaz
Korkttuğum başıma geldi kuzucum grip olmuş. Kocişin ısrarına dayanamayıp gece acile gittik çünkü ateşi bir iniyor, bir çıkıyordu. Hastanede soğuk buhar falan verip burnunu temizlediler. Tabi benim sıpa hastaneyi yıktı ağlamaktan . Zaten burnunu temizletmek en sevmediği şey bana da çok kızıyor.
Ama malesef burnu tıkanıyor. Damla ve peditus şurup vermiş. Kullanalım bakalım umarım uzun sürmez.
Bende gitgide kötüleşiyorum analı oğullu hasta olduk malesef :2:
ebrucum öykü bilgisayarın kablosunu ısırmaya başlayınca çıkmak zorunda kaldım şimdi gördüm kusura bakma canımcım
tuğbacım sizede çokkkkkkk ama çokkkk geçmiş olsun inş ilaçlar çabuk etkisini gösterirde iyileşir kuzucuk,sende vitamin al boll boll inş ilerlemez seninkide..
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize aslında şu buhar makinelerinde çocuk odalarına almak lazım kış geliyo kalorifer yakınca odanın havasını nemlendirir iyi olur.
bende sabah sabah duru uyuyunca saçlarımı boyadım şimdi banyoya girdim çıktım ohhh rahatladım valla..
Geçmiş olsun tuğba.
bak daha önce yazmıştım görmediysen eğer eczanede orti bebe nin burun aspiratoru var bizede Zynep Söylmişti süper birşey burnuna damlasını damlatıyorsun çekiyorsun ohh mis gibi nefes alıp uyuyor.biz gribi bu şekilde atlattık burnu tıkalı olduğundan uyuyamıyordur.
OTRIBEBE Nazal Aspiratör,NOVARTİS,BURUN TIKANIKLIĞI
çok rahat diğerini hiç kullanmıyorum tam bir işkence çoçuk için.
Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Diş olabilir , biryeri ağrıyor olabilir.yada kendini yanlızmıyım diye seni yokluyor olabilir.bizde aç olmadığımız halde geçede 6-7 kalkıyoruz hele bu gece felaketti 10 dan sonrasını bıraktım saymadım.ne gözünü açıyor ne susuyor gözü kapalı ağlıyor.
aks,ine seninki gece uykusuna geç bile yatanlardan yani benimkide 21.00-21.30 gibi kalkıyor sabahta 06.30 -07.00 gibi uyanıyor.(deliksiz değil tabii.)semim kesndine yapacağın en iyi şey erkenden Naz yatınca kendini yatağa atmak.yada gündüz naz uyurken sende uyu Hilal.ben birde o uykusuzluğun üzerine işe geliyorum...cidden uykusuzluk çok zor.
sen ne yaptın alıştınmı diyarbakır'a.
Burçin hadi geçmiş olsun inşallah biran önce pipisi iyileşirde bunuda atlaşmış olursunuz.
Allah kimseyi evladından ayırmasın 10 dk bile olsa zor.Anlam verememiştirde tabii.senin yanında uyutmadılar galiba uyanık mı aldılar ameliyathaneye.
yardımcın niye gelmiyor artık ee annende vardı.niye tek başınıza kaldınız.valla bi akşamları bile olsa ben zor zaptediyorum allah sana 3-4 katı yardımcı olsun.
Öpüyorum Ayşenur ve sünnetli oğlumuzu...
Günaydınnnnnnnnnnnnn.
sıhhatler olsun ebrucum bende biraz tembellik var gibi ya iki haftadır kuaföre gidip kaşımı aldıryım diyorum bi türlü denk getirip gidemedimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?