2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım sanki kendimi okudum 4 gündür bende aynı şekildeyim şimdi uyuttum birazdan kalkar sabaha kadar kaç kere kalktığını sayamıyom artık gözlerim yanıyo uykusuzlukdan.uyanacağını bildiğimden yatamıyorumda ..

kızlar soran merak eden herkesten Allah razı olsun..güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim..

çok zor bir gündü çok sancılıydı benim için..inanın üzüntüden kalbimin acısından bayıldım hastanede..kuzumu ameliyathaneye vermek, o tanımadığı yüzlere biraz şaşkın biraz mahsun bakmasını izlemek, benle gözgöze gelmemesi o kadar canımı yaktı ki anlatamam..bir de ameliyattan çok ağlayarak hatta inleyerek çıktı..1-1,5 saat kadar sürdü ama yıllar gibiydi..heralde korkmuş yavrum benim ağlayarak uyuduysa öyle korkuyla uyanmıştır..uyanınca da hemen göremedi beni tabi..ayy ne çok ağladı beni ne çok üzdü anlatamam..

çok şükür şimdi daha iyice sık sık pansuman yapıyorum calpol veriyorum..rahatladı biraz uyudu bakalım kaç kere uyanacak..bu arada sık uyanma meselesinden falan söz edilmiş..benim kızım gecede kaç kez uyanıyor bilmiyorum bile..sabah da çok erken kalkıyor üstelik gündüz de çok uyumuyor ve acayip yaramaz..çok zor çok..inşallah düzene girerler..sağlıklı olsunlar iyi olsunlar da ben razıyım artık herşeye..

bu ara sık gelemiyorum gelememin nedeni ekseri çocuklarla yalnız olmam ve gece de pilimin erkenden bitmesi..yoksa sık sık aklımdasınız çok gelmek istiyorum..sizle paylaşacak anlatacak şey de çok ama olamıyor bu ara malesef..inşallah toparlanıcaz inşallah geri gelicem aranıza..

öpüyorum çok..

maşallah cnm sizin boyunuzda uzunmuş kilosu iyi cnm bu ara az alıyo bebişler kiloyu biz daha 8kiloyu göremedik mesela ama sağlık olsun napalım.

canım saol.aslında kilomuz fena değil sanırım ama iki ayda çok az almış.sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil tabi ama anneler ne kadar kilo okadar sağlık gibi düşünüyo işte.

Günaydın herkese bugün ilk günaydın benden olsunopuyorumnanaktan
Geçmişe bakim biraz..

Son düzenleme:
Günaydın hepinize opuyorumnanaktan

Diş olabilir , biryeri ağrıyor olabilir.yada kendini yanlızmıyım diye seni yokluyor olabilir.bizde aç olmadığımız halde geçede 6-7 kalkıyoruz hele bu gece felaketti 10 dan sonrasını bıraktım saymadım.ne gözünü açıyor ne susuyor gözü kapalı ağlıyor.
aks,ine seninki gece uykusuna geç bile yatanlardan yani benimkide 21.00-21.30 gibi kalkıyor sabahta 06.30 -07.00 gibi uyanıyor.(deliksiz değil tabii.)semim kesndine yapacağın en iyi şey erkenden Naz yatınca kendini yatağa atmak.yada gündüz naz uyurken sende uyu Hilal.ben birde o uykusuzluğun üzerine işe geliyorum...cidden uykusuzluk çok zor.
sen ne yaptın alıştınmı diyarbakır'a.

Burçin hadi geçmiş olsun inşallah biran önce pipisi iyileşirde bunuda atlaşmış olursunuz.
Allah kimseyi evladından ayırmasın 10 dk bile olsa zor.Anlam verememiştirde tabii.senin yanında uyutmadılar galiba uyanık mı aldılar ameliyathaneye.
yardımcın niye gelmiyor artık ee annende vardı.niye tek başınıza kaldınız.valla bi akşamları bile olsa ben zor zaptediyorum allah sana 3-4 katı yardımcı olsun.
Öpüyorum Ayşenur ve sünnetli oğlumuzu...

Günaydın herkese bugün ilk günaydın benden olsunopuyorumnanaktan
Geçmişe bakim biraz..

Günaydınnnnnnnnnnnnn.

Selam bugün hafta sonu ya burda kimsecikler olmaz
Korkttuğum başıma geldi kuzucum grip olmuş. Kocişin ısrarına dayanamayıp gece acile gittik çünkü ateşi bir iniyor, bir çıkıyordu. Hastanede soğuk buhar falan verip burnunu temizlediler. Tabi benim sıpa hastaneyi yıktı ağlamaktan . Zaten burnunu temizletmek en sevmediği şey bana da çok kızıyor.
Ama malesef burnu tıkanıyor. Damla ve peditus şurup vermiş. Kullanalım bakalım umarım uzun sürmez.
Bende gitgide kötüleşiyorum analı oğullu hasta olduk malesef :2:

ebrucum öykü bilgisayarın kablosunu ısırmaya başlayınca çıkmak zorunda kaldım şimdi gördüm kusura bakma canımcım
tuğbacım sizede çokkkkkkk ama çokkkk geçmiş olsun inş ilaçlar çabuk etkisini gösterirde iyileşir kuzucuk,sende vitamin al boll boll inş ilerlemez seninkide..

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize aslında şu buhar makinelerinde çocuk odalarına almak lazım kış geliyo kalorifer yakınca odanın havasını nemlendirir iyi olur.

bende sabah sabah duru uyuyunca saçlarımı boyadım şimdi banyoya girdim çıktım ohhh rahatladım valla..

Geçmiş olsun tuğba.

bak daha önce yazmıştım görmediysen eğer eczanede orti bebe nin burun aspiratoru var bizede Zynep Söylmişti süper birşey burnuna damlasını damlatıyorsun çekiyorsun ohh mis gibi nefes alıp uyuyor.biz gribi bu şekilde atlattık burnu tıkalı olduğundan uyuyamıyordur.

OTRIBEBE Nazal Aspiratör,NOVARTİS,BURUN TIKANIKLIĞI

çok rahat diğerini hiç kullanmıyorum tam bir işkence çoçuk için.

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize aslında şu buhar makinelerinde çocuk odalarına almak lazım kış geliyo kalorifer yakınca odanın havasını nemlendirir iyi olur.

bende sabah sabah duru uyuyunca saçlarımı boyadım şimdi banyoya girdim çıktım ohhh rahatladım valla..

çok teşekkür ederim kızlar ben ilaç falan kullanırımda. Kuzucuğum keşke hasta olmasaydı ama çaresi yok böyle böyle büyüyecekler. Hem burnunun akması daha iyi en azından, tıkanınca tam bir kabus temizlemek sempatiksalakcinni
Oh sefan olsun Ebru değişklik olmuştur sanada güle güle kullan saçlarını. Bende fırsat bulsamda boyasam diyorum bir türlü vakit olmuyor akannehir

Çok sağol Burcucum çıkabilirsem kendim alayım olmazsa kocişe söyleyimde alsın .
Yoksa burun temizlemek tam bir işkence . Çocuk ağlamaktan helak oluyor

sıhhatler olsun ebrucum bende biraz tembellik var gibi ya iki haftadır kuaföre gidip kaşımı aldıryım diyorum bi türlü denk getirip gidemedimsempatiksalakcinni

canım çok sağol..yardımcım geliyor hala..annem bu ara biraz rahatsız..ben hamileyken de hep baktı bana bi de üstüne 7 ay..16 aydır bende benle olmanın acısı çıkıyor..topuk dikeni ve taban çökmesi oldu kadıncağız..ayakta zor duruyor o kadar üzülüyorum ki anlatamam..kayınvalidemse artık gelmiyor yardıma arada kapıdan 15-20 dk uğrayıp sevmeye geldim diyip kudurdup düzen bozup gidiyor sağolsun..yardımcı ablamız da yalnız hem eve hem bana yetişemez hale geldi bunlar da tahmin edersiniz iyice hareketlendi..o yüzden çok fırsat bulamıyorum..inşallah azıcık düzen oturtmaya başladık ama burda da konuşulmuş ki bizim de gece uykularımız yok oldu resmen..özellikle ayşenur kaç kez kalkıyor bilmiyorum bile..çınar maşallah daha iyice daha düzenine sadık bi çocuk..ama teki de olsa geceleri çok yıpranıyorum gündüz de koştur dur peşlerinde yedir içir uyut derken gün bitiveriyo..ama çok şükür Çınar'ımız bu sabah daha bir keyifli uyandı ağrısı da çok çok az..calpol veriyorum sık sık..o da iyi geliyor..çok şükür atlatıyoruz..sağlıklı olsunlar da gerisi boş dün iyice anladım..ÖNCE SAĞLIK..
öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi..

kızlar yaa birinize facebook umu veriyim ekleşelim..kaynaşalım istiyorum nasıl yapsak..burdan yazsam edit kalktı silemem de sonra..birinize veriyim burdaki diğer arkadaşlara da face ten önersin beni..orda görsel paylaşımlar da oluyor keyifli oluyor..

sıhhatler olsun ebrucum bende biraz tembellik var gibi ya iki haftadır kuaföre gidip kaşımı aldıryım diyorum bi türlü denk getirip gidemedimsempatiksalakcinni

sağolun kızlar valla iyi oldu rahatladım kuaföre gidemedim boya için kızım durmuyo okadar bende o uyuyunca yaptım uyancak diye korktum ama allahdan uyanmadı hızlı hızlı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…