2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çınara çok geçmiş olsun canım benim face yok ama diğer kızların var onlar verir sana..gerçekden zor çocuklar büyüdükçe daha zorlaşıyo allah hepimize yardım etsin..

burçin geçmiş olsun vede hayırlı olsun sünnetiniz cnm tuğbiş sanada geçmiş olsun tatlım biran evvel düzelirler inşallah ebrucum saçlarını güle güle kullan darısı başıma iki aydır röfleye gitçem güya zaman bulup gidemedim

bizde dr dan geldik çok şükür kilo almışız 8900 kilomuz boyumuzda 72 cm olmuş maşallah ama hala oturmuyoruz kemik iğnesini tekrarladı film çekildi düzelmiş ama ayakta durmak kolayına geldiğinden şimdide istemiyo bol bol oturt öğrensin dedi pustte falan bağlıcam artık bişekilde kan değerlerinde çok az artma var istediğim gibi diil dedi halbuki pekmezde veriyorum kan şurubunuda aksatmıyorum ama bazı durumlarda olurmuş kalsiyum demirin emilimini alırmış falan anlattı bişiler aklımda kalmadı bide kan iğnesi olduk yıktı ortalığı bizimki ama genel olarak iyi çok şükür bende grip aşısı oldum gitmişken kızada yaptırdım emzirenler olabilirmiş aklınızda olsun uff amma yazdım ha

burcin faceden beni ekle ben öneririm seni canım. özlem yilmaz nevzat karasu olarak beni arayabilirsin.

slm canlar..

çınarcığıma çok geçmiş olsun askerliğini düğününü de görürsünüz inşallah.. biz de görelim tabi.. annelik böyle işte ne kadar derinden hissettin demek ki vücudun dayananmamış.. sana da geçmiş olsun canım. zor ama güzel bir duygu olsa gerek..

ah yaa benim aklıma gelmişti zaten çünkü ömürü tarif ettin resmen senin ki şükür öksürmüyormuş ömür öksürüyordu bi de ama geçer canım üzülme.. sen kendine dikkat etmeye çalış sen de hasta olursan allah korusun kim bakacak.. allah büütn anneleri korusun..

canım anneciğine de çok geçmiş olsun.. benim annem memlekette kayınvalidem burada ama annem gibi değil takdir edersiniz ki.. bende annemin yanına gidince biraz dinleniyorum o ömüre bakıyor bende rahar ediyorum azıcık ayda bir iki ayda bir ancak görüşebiliyoruz.. senin yine yakınında allaha şükür..

hay maşallah.. 8900 bizim için çok güzel bir kilo.. biz 8 i yeni gördük daha.. bu ay hiç umudm yok valla bakalım ne kadar alacak..

Son düzenleme:
burcucum alıştım canım. sağol. şimdilik 2 tane samimi arkadaşım oldu. diğerleriyle temkinliyim. baya dedikodu var burda. millet gruplaşma yapmış hep beraberler. zatehn nazoyla uğraşmak ve ev işine bakmak yetiyor zamanım olunca karşı komşuma gidiyorum. şehir içiyle alakamız yok. lojman biraz 2-3 km dışarda. ama alıştım çok şükür. araba arıyoruz, araba alırsak sıkılmıcam da bazen sıkılıyorum.
gurbet zor.
annemleri çok özledimm...

burcin faceden beni ekle ben öneririm seni canım. özlem yilmaz nevzat karasu olarak beni arayabilirsin.

Canım sayfanı buldum da arkadaş ekle butonu göremedim sayfada ben de sana mesaj yolladım..sen eklersin beni olur dimi?

bu arada bugün de güzel dileklerde bulunan arkadaşlar olmuş..çok sağolun, Allah hepimize çocuklarımızın güzel günlerini mürvetlerini göstersin inşallah..

burçin çok giremiyorum canım, pek konuya katılamadım ama geçmişler olsun canım..

boşver iyice tanıyana kadar çok içli dışlı olma.hoş insan oğlu çiğ süt enmiş ne kadar tanıdığını sansanda tanıyamıyorsun.
nazo ile arkadaş olun işte annesi şimdilik kızınla oyna alışınca sıkılmalarında azalır.gurbet zor tabii ama nerde aş orda iş yapacak birşey yok.öp benim için Naz'ı.iyiki internet var dimi yoksa insan kafayı yer.

Burçin edit var canım yazıyorsun 10 dk kadar edit var sonra gidiyor .ama sen yinede özelden yaz editin kalkacağı tutar falan da eyvahedigeldismile

bende çıkayım artık saatim doldu.bi dünya işim var yazlıkların bi kısmını kaldırıp kışlıkları çıkartayım.evde zaten yer yok diyip duruyordum şimdiden Durru'nun 2 yorgan hurçu küçükleri var.nereye koyucam yer ayarlamam lazım çok işim var çoook.

iyi haftasonralı öptümmmmmm sizi ve kuzuları.

Son düzenleme:
kimseler yoktur şimdi burda
burçincim geçmiş olsun çınara
bizim 4. dişimizde göründü çok şükür inş kuzum artık rahatlar kaç gündür çok huzursuzdu

kimseler yoktur şimdi burda
burçincim geçmiş olsun çınara
bizim 4. dişimizde göründü çok şükür inş kuzum artık rahatlar kaç gündür çok huzursuzdu

hay maşşallah. iştahsızlığı da o yüzdendir.kolaylıkla çıkarır inş.
bizde hala tık yok. amma tembel çıktı bizimki. bekliyoruzzz.

hay maşşallah. iştahsızlığı da o yüzdendir.kolaylıkla çıkarır inş.
bizde hala tık yok. amma tembel çıktı bizimki. bekliyoruzzz.

inş cnm benim.geç çıkan diş sağlam olur derler ama bilmem ne kadar doğru.çok acı çekmeden atlatsınlarda şu diş çıkarma dönemini çok zor oluyo gerçekten

Son düzenleme:
ayy benim de ikisinde de diş yok hala..salya ve gece uyanmaları dışında çok bir belirti de yok sanıyorum..babamız 9 aylık sıralamış 10 aylık diş çıkarmış heralde benim tembeller de ona benzedi :))
bugün ayşenur baya hızlıca hareket etmeye başladı..emekleme pozisyonundayken çabuk yoruluyo yavrum ama yüzer gibi, sürünür gibi bi hareketlerle istediği yere çabucak ulaşıyo kuzum..çınar da yuvarlanmaya başladı..çok duygulandım,çok mutlu oldum bu işe..büyüyorlar kuzularım artık..
bir de ayşenur yatarken kendi kendine oturmaya başladı..o kadar tatlı kalkıyor ki..çok yaramaz kuzum yaa..işim var işim :))
annem bendeydi uğradı bugün sağolsun..minişlerim uyuyunca gitti..kuzularıma teyzeleri çok güzel eşofman takımları almış bugün getirdi çok beğendim..bir de en yakın arkadaşım amerikada yaşıyor benim..o geldi türkiyeye 3 ay burda ve 3,5 aylık hamile..kızımız geliyor inşallah kızıma evcilik arkadaşı geliyor :)) o da öyle güzel ciciler getirmiş ki oralardan anlatamam..inşallah çınarın keyfi yerine gelince giydirir giydirir çeker koyarım size..
ben şu an yine yalnızım..eşim yok bu gece 1den evvel de gelemez..TVde de bişey yok..yatıp dinleniyim azıcık..nasılsa ayşenur birazdan sabaha kadar bitmeyecek ağlamalara kalkmalara başlar cadı :))

maşallah kuzulara asıl bundan sonra başlıycak yorucu günler bize yavaştan başladılar ayaklanmaya ortalık karıştırmalara.güle güle giysinler cicilerini bu arada.bende yanlızım cnm benimki yine nöbetçi.banada aksi gibi alara ne zaman uyanıyo ozaman uyku bastırıyo:sinifsinif:

günaydınnnnn
ben tekim galiba. kimsecikler yok.
iş yapasım yok, naz da mızırtısız duruyor, inadına kimse yok.. (
neyse yarın görüşürük..
öptüm..

merhaba kızlar
sizleri ve güzel kuzuları ne çok özledim bir bilseniz.

2 aya yakındır giremiyorum nete.evdeki bağlantımız iptal oldu.bu yüzden giremiyorum ama en kısa zamanda tekrar bağlatıcaz.

20 gün önce çok sevdiğim teyzem vefat etti.zor günler geçirdik 2 haftadır istanbulda annemin yanındayım anneme Yağız ilaç gibi geldi.onunla ilgilenmek az da unutturdu acısını.
bu akşam evimize dönüyoruz ve bu hafta içinde net işini halledip tekrar aranıza katılmak istiyorum.

Yağıza gelince henüz dişleri çıkmadı,emekliyor ama daha çok emeklemek yerine en yakınındaki koltuğa yada sandalyaye tutunarak ayağa kalkmak ve ayakta yaylanmak en büyük zevki.yemek yeme sorunumuz var çok iştahlı değil zorlamak istemiyorum ama bu seferde zayıf kalacak diye üzülüyorum.kendince kelimeler sesler çıkarıyor hele sımsıkı boynuma sarılması kucaktayken biri çağırınca canı isterse kucağına zıplaması gülmesi herşeye bedel...

sizin kuzular nasıl umarım herşey yolundadır.:asigim:

şuan sizlerle konuşmayı ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım.
yaşasın kadınlar kulübü :enbuyukkk:

İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum

İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum

acil şifalar versin allah tez zamanda. allah dermenız dert vermesin canım benim.dualarım sizinle. allaha emanetiniz. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…