merhaba kızlar
sizleri ve güzel kuzuları ne çok özledim bir bilseniz.
2 aya yakındır giremiyorum nete.evdeki bağlantımız iptal oldu.bu yüzden giremiyorum ama en kısa zamanda tekrar bağlatıcaz.
20 gün önce çok sevdiğim teyzem vefat etti.zor günler geçirdik 2 haftadır istanbulda annemin yanındayım anneme Yağız ilaç gibi geldi.onunla ilgilenmek az da unutturdu acısını.
bu akşam evimize dönüyoruz ve bu hafta içinde net işini halledip tekrar aranıza katılmak istiyorum.
Yağıza gelince henüz dişleri çıkmadı,emekliyor ama daha çok emeklemek yerine en yakınındaki koltuğa yada sandalyaye tutunarak ayağa kalkmak ve ayakta yaylanmak en büyük zevki.yemek yeme sorunumuz var çok iştahlı değil zorlamak istemiyorum ama bu seferde zayıf kalacak diye üzülüyorum.kendince kelimeler sesler çıkarıyor hele sımsıkı boynuma sarılması kucaktayken biri çağırınca canı isterse kucağına zıplaması gülmesi herşeye bedel...
sizin kuzular nasıl umarım herşey yolundadır.:asigim:
şuan sizlerle konuşmayı ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım.
yaşasın kadınlar kulübü :enbuyukkk:
İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum
geçmiş olsun canım..bu havalar fena vuruyo insanı..kızlar
2 gündür fena gribim, cuma yazzdığım kızgırnlık yorgunluk değil hastalıkmış meğer.. 2 gündür yattım evde. bugün işteyim, fena değilim. burak'a bulaşmadan atlatırım inşallah.
burak paşamın 1 tane dişi çıktıııııııııııııııı... cumartesi çizgi gibi görmüştüm, pazar sabah baktım diş..çok güzel ya..
cumartesi doktora gittik biz de. hem kontrol için, hem de cocuk cerrahi ile görüştük, sünnet için.burak 9100 gr, 69 cm olmuş. kilosu gayet iyi ama ben de boyuna takıyorum tam sınırda. gerçi boyunu ölçerken burak debelendi ne kadar doğru bilmiyorum. ama bakıyorum da hep ortalamanın altında..kan damlasını değiştirdi doktor, dedim ben veremiyorum, ağlıyor. o da ferrum verdi, bunu yemeklerle birlikte verebilirsin, ihmal etme sakın dedi.. uzun zamandan sonra yeniden başladık kan damlasına.. çok şükür diğeri gibi kokmuyor bu..sabah akşam mamasına 4 damla damlatıyorum.
ilgilenenlen için sünnet de söyle olacakmış..pipiye bi krem süreceklermiş, o krem deriyi uyuşturacakmış. sonra iğne yapacaklarmış, sadece pipi bölgesi uyuşacacakmış..20 dk sünnet sürecekmiş, sünnetden 20 dk sonra da taburcu olucakmışız. evdeki bakımı çok kolaymış dediklerine göre..krem sürülecekmiş, şurupşarı verilecekmiş. pansumana vs. e gerek yokmuş.. sargısı ve dikişler 5 gün içinde kendi düşecekmiş. 1 hafta yada 10 güne kadar tamamn iyileşiyorlarmış. bu özel hastane. bi de üniversitede çocuk cerrahisi varmış,onunla görüşeceğiz, karar verip yaptıracağız..herşeyde olduğu gibi bu işi de iyice dideklemeden karar veremiyoruz..( kociş sağolsun..
burçin canım sizin nasıl 1.30 saat sürdü anlamadım..neyse çınar'cık iyiymiş şimdi çok şükür. bi de biz atlatsaydık..
işte böyle...
ne kadar ki canım orda..biz burda 150tl ye yaptırdık...yaren hayırlı olsun dişiniz. sünneti ne kadara yaptıracaksınız ayıptır sorması. istanbulda cok pahalı ya....
günaydınlarr herkes iyimii
gülşah geçmiş olsun cnm
didemin kıza ne oldu geçmişe bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?