2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız bayagı oldu gıremedım pc mızın kasasında bısı yanmıstı yaptırmadaydı bılgısayar dun esım aldı daha eve tasınmadık bu hafta kombı dogal gaz dosendı elektırıkler falan deyısıyo fayansları sectık bugun yıne ınsallah yakında evımıze cıkıcaz ozge dusmustuya yaraları ılestı ıyı allaha sukur

dıeva allah acıl sıfa versın herseyı ıyı cıksın prensesının ınsallah onemlı bısı yoktur dılerım

vay kaçak vayy. biz de seni ve yağız paşayı özledik. bağlat neti de görüşelim bol bol.

İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum

geçmiş olsun canım.. içinizi ferah tutun birşeyciği yoktur inşallah.. dualarımız sizinle.. rabbim dermansız dert vermesin.. allah korusun hepinizi..

didemcim dur hemen yıpratma kendini. biseycigi yoktur merak etme. belki kansızlık cıkar. oda tedavisi olan bisey. gecmis olsun. iyi haberlerini bekliyoruz. merak etme dualarımız sizinle.

didemcim dualarım sizinle canım korkma yoktur meleğimin bişisi ii haberlerini bekliyoruz canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

didemcim inşallah korkulacak bişey değildir. Allah şifasını verir endişelenme..dualarımız seninle canım.

ben haftasonunu baya yoğun geçirdim diyebilirm...
cuma günü annm gelmşti tüm gün beraberdik..
sonraya alışverişe falan gittk...
ctsi en yakın arkadaşım geldi...bir oğlu bir kızı var..oğlu buraktan 7 ay kızı utkudan 5 ay büyük:))
baya oynadı eğlendiler..bizde bol bol dedikodu yaptık
pazar günüde kuzenimin çeyizi vardı oraya gttk..bilmem bilirmisiniz..burda kızın çeyinizi almaya gelirler..
ordaydık işte..annmler eve bıraktı akşam bizi oturdular biraz gittler..
böyle geçti işte iyiydi yanikaydirigubbakcemile2

kızlar

2 gündür fena gribim, cuma yazzdığım kızgırnlık yorgunluk değil hastalıkmış meğer.. 2 gündür yattım evde. bugün işteyim, fena değilim. burak'a bulaşmadan atlatırım inşallah.

burak paşamın 1 tane dişi çıktıııııııııııııııı... cumartesi çizgi gibi görmüştüm, pazar sabah baktım diş..çok güzel ya..

cumartesi doktora gittik biz de. hem kontrol için, hem de cocuk cerrahi ile görüştük, sünnet için.burak 9100 gr, 69 cm olmuş. kilosu gayet iyi ama ben de boyuna takıyorum tam sınırda. gerçi boyunu ölçerken burak debelendi ne kadar doğru bilmiyorum. ama bakıyorum da hep ortalamanın altında..kan damlasını değiştirdi doktor, dedim ben veremiyorum, ağlıyor. o da ferrum verdi, bunu yemeklerle birlikte verebilirsin, ihmal etme sakın dedi.. uzun zamandan sonra yeniden başladık kan damlasına.. çok şükür diğeri gibi kokmuyor bu..sabah akşam mamasına 4 damla damlatıyorum.

ilgilenenlen için sünnet de söyle olacakmış..pipiye bi krem süreceklermiş, o krem deriyi uyuşturacakmış. sonra iğne yapacaklarmış, sadece pipi bölgesi uyuşacacakmış..20 dk sünnet sürecekmiş, sünnetden 20 dk sonra da taburcu olucakmışız. evdeki bakımı çok kolaymış dediklerine göre..krem sürülecekmiş, şurupşarı verilecekmiş. pansumana vs. e gerek yokmuş.. sargısı ve dikişler 5 gün içinde kendi düşecekmiş. 1 hafta yada 10 güne kadar tamamn iyileşiyorlarmış. bu özel hastane. bi de üniversitede çocuk cerrahisi varmış,onunla görüşeceğiz, karar verip yaptıracağız..herşeyde olduğu gibi bu işi de iyice dideklemeden karar veremiyoruz..( kociş sağolsun..

burçin canım sizin nasıl 1.30 saat sürdü anlamadım..neyse çınar'cık iyiymiş şimdi çok şükür. bi de biz atlatsaydık..

işte böyle...

Son düzenleme:
yaren hayırlı olsun dişiniz. sünneti ne kadara yaptıracaksınız ayıptır sorması. istanbulda cok pahalı ya....

günaydınlarr herkes iyimii
gülşah geçmiş olsun cnm
didemin kıza ne oldu geçmişe bakamadım

Günaydın kızlar...
Didemcim geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.
Hülyacım gözünüz aydın siz de dişelnmişsiniz. Kaya gibi sağlam olsun dişleri inşallah...
Esra da üstten çıkarmaya başladı ama çok zorlanıyo bu sefer. Alt dişleri kaşığa değince farketmiştik. Allah yardımcıları olsun hepsinin.

geçmiş olsun canım..bu havalar fena vuruyo insanı..
maşallah burak paşaya ne güzel büyümüş...
incinizde hayırlı olsun..ardı gelen olsun...
sünnet içinde bence küçükken yaptırmak en iyisi...tabi biraz araştırın en doğru olanı seçin..
yaren hayırlı olsun dişiniz. sünneti ne kadara yaptıracaksınız ayıptır sorması. istanbulda cok pahalı ya....
ne kadar ki canım orda..biz burda 150tl ye yaptırdık...
günaydınlarr herkes iyimii
gülşah geçmiş olsun cnm
didemin kıza ne oldu geçmişe bakamadım

günaydın canım..biz iyiyiz..siz nasılsınız...

teyzeleri artık benm oğlum kendi kendine uyuyo
cumadan beri...
cuma günü ben bunu salladım tam 1saat nerdeyse uyumadı..
bende kızdım yeter artık ya dedim..hadi uyu öfff dedim.bıraktım odasından çıktım...
yarım saat falan bu ıh mııııhhhh dedi biraz kudurdu oynadı sesi geliyo..odaya girmedim hiç...
sonra yaırm saat sonra girdmki uyumuş şokk oldum...
öğlen yine yatağına bıraktım çıktım baktım yine uyumuş..
akşam yine yine baktık böyle gidiyor...
şimdide öyle uyudu maşallllaaah kuşuma..inş geçici bi süreç değildir...
böyle devam eder..kollarım ayaklarım kopuyodu sallamaktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…