2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın iyi haftalar,

Bizde seni çok özledik ne 2 ayı Pınar nerden baksan 5-6 aydır yoksun.

Teyzen için başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin.Annen için iyi olmuş Yağızı getirmen onunla teselli olur.Benimde annemin amcası Duru 1 aylıkken vefat etmişti Duru olmasa ben nasıl atlatırdım bilemiyorum der hep babası kadar severdi hatta daha çok.Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.

İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum
Yoktur birşeyi meraklanma.dr söyklemedimi ne olabilir diye.Allah dermansız dert vermesin.ufak önemsiz birşeydir işallah.sabah gelince haber ver olurmu.

Bizde Melek taşındı herhalde dedik.Siz kaba inşaat mı aldınız?niye bu kadar uzun sürdü.Hayırlısı ile biran önce taşınırsınız inşallah.

günaydınlarr herkes iyimii
gülşah geçmiş olsun cnm
didemin kıza ne oldu geçmişe bakamadım

Günaydın canım ,
Kan tahlillerinde birşey çıkmış ama bugün gidip öğrenecekler inşallah birşey yoktur.

Hülya dişiniz hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun Paşamın.Bu çoçuklarda diş çıkartmak için haftasonunu bekliyor galiba.Duru'da çıkarsın artık yerleri çok belirgin ve canı yanıyor sürekli eli ağzında salayı bi sürtüşü var hem ağlıtyor hem sürtüyor.geç çıksın GÜÇ OLMASIN DEDİM AMA ÇOK GÜZ OLDU EZİYET ÇEKİYOR YAVRUM.

Sünnet işinide küçükken yaptırmak daha sağlıklıymış evet araştırın tabii hangisi daha güvenilir geliyorsa orası sonuşta iğne olacak azıcız sızısız erkik olsun Burak bey.

sibel ne güzel uyuyo o öyle benimkide bazen esince kendiliğinden uyuyo ama beşiğide alt üst ediyo ne varsa çekiştiriyo geçen uyumuş kendiliğinden kafasına dolamış battaniyeyi başka heryeri açık beşiğin dibine çapraz yatmış boğulucak deli:))

sibel aynı bizdede oyle oldu. Doruk bir anda sallanmak istemedi. salladığımızdada uyumadı. kendi kendine uyuyor şimdi. sakın sallama bu aradalar aglama falan olursada. en fazla yanına uzan. hadi gözünüz aydın.

bazen oluyor canım bende 1 saat uğraşıp yatıramıyorum bazen bi bırakıyorum 10 dk da kendi uyumuş umarım sizinki kalıcıdır.

Dünde uyutamadım 2 saat uğraştım deli oldum 7 den itibaren başladı ağlamaya yok uyumuyor.bu arada yatak sallandı geçti 10 dk sonra kendisi uyudu.sonra annemler aradı deprem olmuş ben hissettim Duru ile yatakta ve 0 ses vardı herhalde o yüzden duru'da o yüzden mi bu kadar huysuzluk yaptı diye aklıma geldi sonrada.

sibel yaaa ne güzel 150 tl. ya. burda en ucuz 1000 tl.

ayy ne pahalıymış burda.

öyle yapayım zeynep sallamıym en iyisi....
sünnet çok pahalı ya..1000tl öfffff....çok fark var canım para olarak...
teşekkürler esma ve havva teyzesi.....

evet ya dün sallamış istanbul...geçmiş olsun...bunla geçsin inş....
inş kalıcıdır bu uyuma işi yavv..

günaydın kızlar ne haber benim bugün ilk iş günüm kızımdanda ayrıyım çokda buruğum offf

günaydın kızlar ne haber benim bugün ilk iş günüm kızımdanda ayrıyım çokda buruğum offf

günaydın canım...
hayırlı olsun ilk iş günün....
sıkma canını alışırsın bi kaç güne....
annene bıraktın dimi derini....

herkeze günaydın,kızlar çok uykusuzum nezaman bitecek bu uyku sorunları bilen varmı dün saat 11 de zor yattı sonra saat 3 e kadar uyuttum yatağına koydum 15 dakka sonra bi ağlamakla uyandı gece 3 e kadar direnebildim sonra yanımıza aldım gayet güzel bi şekilde uyudu sabaha kadar şimdi bu nedir allahaşkına duru yanımızda bile yatmıyo 3 aylıkdan beri odasında yatmaya alışık ve dün gece artık kalk yat kalk yat okadar sersem oldumki bi ara ağlıyodu gitmiyim dedim belki kendi kendine uykuya devam eder vee kızım gayet net bi şekilde anne dellll diye ağladı resmen inanamadım okadar net söylediki anlatamam hemen koştum sonra aldım yanıma...cumartesi günü kuzenimizin nişanı vardı eşim gitcekti ben gitmek istiyodum ama durunun uyku sati şaşar diye gitmiyim dedim ama dayanamadım gittim 2 gündürde böyle uyku sorunu yaşıyoruz geçen haftada gene uyku saati şaştı 2-3 gün böyle sabaha kadar uyumak bilmedi acaba ondan olabailirmi yaa.sizler mesela çocukların uyku saatlerinde dışarı felan çıkıyonuzmu kızlar yaa nasıl yapıyosunuz?
bu arada didemcim inşallah kötü bişey değildir içini ferah tutmaya çalış senden haber bekliyoruz...

maşallah burak paşaya inş.hep böyle devam eder canım...

günaydın canlar... naberr?

geçmiş olsun kuşum. inş tamemen atlatmışsındır.
oyy burak paşam da mı çıkardı incisini. maşallah.
boyu kilosu iyi maşallah: niye taktın çocuğun boyuna??
sünnet işinizde şimdiden hayırlı olsun. "oldu da bitti, maşallah " diyelim.

hayırlı olsun canım.
zamanla alışılıyordur herhalde. zor ama onlar için tüm bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…