2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

eski garantili haa.reklammı yapıyon kız..iyi olur valla güzel fikir...

valla benim büyük oğlumda öyle oldu.yeşil ve sümüksü.bizde ilk çocuğun cahilliğinden bilemedik.çocuk ağlayıp dururdu.bizde sancı vs sanırdık.sonra dr a götürdük.dizanteri olmuş hemde baya ilerlemiş dedi.ogünden beri çok korkarım.yinede siz bilirsiniz..

ıpekte 2 gundur oyle ya bılen warsa soylesınnn

başka ne gibi belirtileri vardı sibel?

ya ben ıpegın poposuna cubuk sokuyorum ya kaka ıcın. onu vazelınlıyorum. ben vazelınden olabılır dıye dusundum.2-3 gundur kakasının tamamı degıl ama %10-20 sı sumuk gıbı.kahverengı vıcık vıcık cıkıyo. vazelın degılse nedır kı???

ayaklarını karnına çekerdi.karnına elimizi deydiremezdik.karnı şiş gibi olurdu.çok sık kaka yapardı.dediğin gibi kakası yeşil ve sümüksüydü.en çok hatırladığım o yani...

kakası yeşilmi canım.yeşil değilse normaldir bence üşütmüştür.burak ta öyle kaç gündür.sümük gibi yapıyo.ama yeşil deil.

selammm kızlarrr güzel ir gün bizlerin olsun inşaallah
çocuk doktoru kadir tuğcu var biliyomusunuz bilmem o yeşil kaka=çok yemek diyordu yani hazımsızlık ne kadar doğru bilemem amabilmiyorumkismile

gülşahcım acil bi durum olsaydı doktor hemen gelin derdi, endişelenme bence, üşütmüştür heralde.
burak da sadece 1 defa ve az miktarda yeşil yapmıştı. devamı olmadı çok şükür.

zeynep sabahtan beri netten araştırıyorum bazı yorumlar normal oldunu söylüyo bazıları ise tehlikeli ay çok panikledim
ya benım aklıma dırek vazelın gelmıstı ama sımdı dızanterı falan duyunca bı dr arıyım dedım... hastası cıkınca bana donucekmıs bakalım ne dıcek yazarım sızede.
eski garantili haa.reklammı yapıyon kız..iyi olur valla güzel fikir...

:lepi:

gulsah bızımde prs kontrol 8 ınde. 2.ayımız olucak asılarımız war. ama cmt gıdıcez esımde gelsın dıye...
bence kakasında yesıllık warsa bı gıdın doktora.

gülşahcım acil bi durum olsaydı doktor hemen gelin derdi, endişelenme bence, üşütmüştür heralde.
burak da sadece 1 defa ve az miktarda yeşil yapmıştı. devamı olmadı çok şükür.

evet hülya çok yeşil değil ama sarısı tam sarı değil diyince önemli değildir dedi bağısrak yenileyen bebeklerde olurmuş inş önemli değildir...

gulsah bızımde prs kontrol 8 ınde. 2.ayımız olucak asılarımız war. ama cmt gıdıcez esımde gelsın dıye...
bence kakasında yesıllık warsa bı gıdın doktora.

yarın da bizim aşımız var sağlık ocağındada sorayım bi bu durumu
beyaz pütürleride var ama benmi evham yapıyorum acaba

ya ewham yamayın arkadaslar arada olur oyle yesıl kaka korkmayın,genelde sancılı olunca yesıl oluyo,korkulacak bısey yok

kızlar sarı normal renkde ve kıvamda yapıyor yağızda ama koku var.anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz diye duymuştum.sizinkilerde kokuyormu.

kızlar sarı normal renkde ve kıvamda yapıyor yağızda ama koku var.anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz diye duymuştum.sizinkilerde kokuyormu.

walla bızımkı ıte kaka gıdım gıdım yaptıgından bı koku alamıyorum canım soyle dolu dolu yapan bırının anası soylesın bence :gitme:

ya keske ıpekte soyle dolu dolu bı kaka yapsada koksa razıyım her turlu kokuyu cekmeye :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…