- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
ıpekte 2 gundur oyle ya bılen warsa soylesınnn
ewet canım cocuklar ıcın cok guzel yatırım aracları war. eskı bı garantılı olarak bızde gecen ay garantı den mınıbank actırdık kaydirigubbakcemile2 her ay kredı kartımızdan bellı bı meblag kesılıp hesaba aktarılıyor. hesaptakı bakıye ıle fon alınıyor yanı sana bellı bı faız getırısı saglıyor. ve 5 sene boyunca paraya dokunamıyosun. cekmek ıstesen bıle buyuk bı kaybın oluyo o yuzden cekmıyosun parayı bı sekılde kalıyo yanı... toplu bı tutar yatırıp actırdık sımdıde aydan ayda ustune eklıyoruz guclubacismile
paracıkları bırıksın kuzularımızın ılerde lazım olur dımı ama :lepi:
ıpekte 2 gundur oyle ya bılen warsa soylesınnn
valla benim büyük oğlumda öyle oldu.yeşil ve sümüksü.bizde ilk çocuğun cahilliğinden bilemedik.çocuk ağlayıp dururdu.bizde sancı vs sanırdık.sonra dr a götürdük.dizanteri olmuş hemde baya ilerlemiş dedi.ogünden beri çok korkarım.yinede siz bilirsiniz..
ya ben ıpegın poposuna cubuk sokuyorum ya kaka ıcın. onu vazelınlıyorum. ben vazelınden olabılır dıye dusundum.2-3 gundur kakasının tamamı degıl ama %10-20 sı sumuk gıbı.kahverengı vıcık vıcık cıkıyo. vazelın degılse nedır kı???
kakası yeşilmi canım.yeşil değilse normaldir bence üşütmüştür.burak ta öyle kaç gündür.sümük gibi yapıyo.ama yeşil deil.
ya benım aklıma dırek vazelın gelmıstı ama sımdı dızanterı falan duyunca bı dr arıyım dedım... hastası cıkınca bana donucekmıs bakalım ne dıcek yazarım sızede.zeynep sabahtan beri netten araştırıyorum bazı yorumlar normal oldunu söylüyo bazıları ise tehlikeli ay çok panikledim
eski garantili haa.reklammı yapıyon kız..iyi olur valla güzel fikir...
gülşahcım acil bi durum olsaydı doktor hemen gelin derdi, endişelenme bence, üşütmüştür heralde.
burak da sadece 1 defa ve az miktarda yeşil yapmıştı. devamı olmadı çok şükür.
gulsah bızımde prs kontrol 8 ınde. 2.ayımız olucak asılarımız war. ama cmt gıdıcez esımde gelsın dıye...
bence kakasında yesıllık warsa bı gıdın doktora.
kızlar sarı normal renkde ve kıvamda yapıyor yağızda ama koku var.anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz diye duymuştum.sizinkilerde kokuyormu.
kızlar sarı normal renkde ve kıvamda yapıyor yağızda ama koku var.anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz diye duymuştum.sizinkilerde kokuyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?