2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yeşil kaka illa kotu demek degil, sut cayları, cok emzirmek vs de yeşil kaka yapar,
hiç gıda zehirlenmesi yaşadınız mı bilmiyorum ama sümüksü dışkıyı da geçirenler bilir, yani hemen paniklemeyin, bir de evet bebeğin durumu da önemli çok huzursuz sancısı var gibi değilse paniklemeyin,
bu bebeklerde her şey birbirine karışabiliyor,

kumbara hesabını biz de açtırdık kimligini aldıgımız gün, işbankası kumbaramıza sürekli bozuklukları atıp duruyoruz, ziyarete gelenlerin harclıklarını da oraya attırıyoruz, gayet guzel bir uygulama, para cekilecekse gidip cekiyorsunuz, kart vs verilmiyor boylece oyle cocugun parasına gecmek kolay olmuyor, havale yapıp bankaya gitmeden internetten vs para yatırabiliyorsunuz (dedelere teyzelere falan hesap nosu verin bizim gibi ozel gunler icin bayram dogum gunu vs :) ay ne yüzsüzlük di mi?) diğer bankaları bilemiyorum garanti bankası ve akbank ı hasankeyf yuzunden su ara protesto ettigim icin onlara gitmedim, ama kesinlikle dogum sunnet altını vs evde saklamayın en guzeli bankada...

bu hafta bizim alp in duzene sokulma haftasına basladık, haftasonundan beri uyku saatleri, beslenme duzeni vs uzerinde calısıyorum, ise baslamadan bir duzeni olussun istiyorum hem bakıcı da baslamışken beraber alıstırırız, dua edin de cok zorlanmadan otursun duzenimiz, o zaman bu bebişler tatlarından yenmez oluyorlar ya,

herkese selamlar,

kızlar biberon alıcam oğluma sütümü sağıp vermek için bide rezene içirmek için.
dr browns düşünüyorum 60lık mı 150lik mi alsam.
dar ağızlı alıcam sonradan biberon başlığı değiştirilip geniş ağızlı takılıp kullanılıyormu.bide şişesi cam mı.
siz ne marka kullanıyosunuz.

ya keske ıpekte soyle dolu dolu bı kaka yapsada koksa razıyım her turlu kokuyu cekmeye :çok üzgünüm:

zeynebim yakında ipekde yapacak az kaldı bak yağız az önce kakasını yaptı değiştirdim altını yeni bezini taktım bi püskürttü eşofmanım kaka oldu boydan :roflol:
sende bunları yaşayacaksın ama şimdi temiz kalmanın tadını çıkar.

ohhh iyi bari kokan başka bebelerde varmış.normal o zaman..

canım dr browns yenıdogan dar agızlı kullanıyorum. cam degıl polıkarbon. alırken bıde bıberon temızleme fırcası al canım ılaveten. ıcınde boru war cunku onun temızlıgı zor oluyor yoksa. sadece rezene ıcırceksen 60 lık yeter ama buyuk al sonrada kullanırsın.

canım walla temızlık gozumde degıl cocuk ıkınıp duruyor butun bı gun. o cubugu sokmakta hıcbısey degıstırmedı hala yapamıyo...
cmt cerraha da goturcez kontrole ne dıcek merak edıyorum mafoldumben

tamam canım eşim alacak şimdi söyleyeyim büyük boy alsın o zaman.

canım walla temızlık gozumde degıl cocuk ıkınıp duruyor butun bı gun. o cubugu sokmakta hıcbısey degıstırmedı hala yapamıyo...
cmt cerraha da goturcez kontrole ne dıcek merak edıyorum mafoldumben

üzülme canım.düzelecek çaresi var nasıl olsa stres yapma.

bende nuk marka pompa almıştım o paketın ıçinnden cıkan nuk bıberonu kullanıyorum gniş agızlı cok memnunumsırnaşık şey

ya keske ıpekte soyle dolu dolu bı kaka yapsada koksa razıyım her turlu kokuyu cekmeye :çok üzgünüm:

zeynepcım uzuldugun seye bak yasırnaşık şey
aynen mehmet efede suanda dolduruyo kucagımda ve cok kotu kokuyoooo dunde tam actım altını bır puskurttu ustume,halıya perdeye sıcradı her yer mahvoldu bırde onun temızlığiyle ugras dur,cok şükür ne dıyelım rabbım saglık versınde hem bebeklerımıze hem bıze
bızde ugrasalım

ıpegın poposunda makat darlıgı war canım uzuntum ondan. 1 aydır metal bujı gıbı bıseyle acmaya calısıyoruz ama hıc bı degısıklık bı gram ılerleme yok. ve maalesef boyle gıderse kucuk bı operasyon gerekıcek. bı yapsa da sıcrasa halıya perdeye. her gun bılmem kac kere elım poposunda azar azar damla damla kaka yaptırmaya calısıyorum sırf az az da olsa yapsın ıcınde cok bırımesın dıye...

üzülme canım ya.napıcaksın.Allahım daha büyük bi sıkıntı vermesin.inş düzelir.hiç genişleme olmadımı azda olsa.

üzülme canım ya.napıcaksın.Allahım daha büyük bi sıkıntı vermesin.inş düzelir.hiç genişleme olmadımı azda olsa.

maalesef canım hala ıkınıyor saatlerce hıc bı degısıklık yok aynı 1 ay once dr goturdugum gıbı mafoldumben ıte kaka ben yardımcı olup yaptırıyorum yoksa saatlerce ıkınıp aglıyor poposu catlıyor bu kezde ıkına ıkına... Allah dermansız dert vermesın yınede ne dıyım

canım gecmıs olsun bı tanıgın cocugu senın kız gıbıymıs 1 seneye yakın kullanmıs senın kullandıgındn duzelme olmus senınkıde duzelır ınsallah uzulme

kızlar benim oğlanda günleerr sonra kendi kendine kakasını yaptı hemde fitilsizkaydirigubbakcemile5 bu arada bizimde kakamız kokuyo ama benimki çok zor yaptığı için koksun diye bekliyorum valla..

zeynep geçmiş olsun cnm arkadaşımın kızıda öyleydi çubukla yaptırıyodu ama müdaheleye gerek kalmadan geçti darısı başına canım

bende nuk marka pompa almıştım o paketın ıçinnden cıkan nuk bıberonu kullanıyorum gniş agızlı cok memnunumsırnaşık şey

kızlar benım oglum hıc plastık seylerı almıyor agzına hemen kusuyor emzık fılan alıstıramadım
bırde rezene ıcıyordum ogluma ıcırmıyordum yınede agır geldı cok uykuya dustu emmeyı azalttı ve o kadar az kılo aldı kı hemen bıraktım ıcmey sımdı ıyı cok sukur ama gunduzlerı kucakta uyumak ıstıyor gecede kucaga alınca aglıyor nasıl emzıreceksem almadan
bırde saga sola donmeye basladı kaynanam cok erken donmemesı lazım doktora sor bı sorun olmasın dedı kafamı karıstırdı
sızınkılerden donen var mı yardımcı olun nolur
bısey daha soayım yesıl kakagoren var mı aranızda bır kac kere yaptı doktor bıdaha yparsa getır tahlıl yapalı m dedı 15 gundur hıc gomedım ama yınede korkuyorum

canım gecmıs olsun bı tanıgın cocugu senın kız gıbıymıs 1 seneye yakın kullanmıs senın kullandıgındn duzelme olmus senınkıde duzelır ınsallah uzulme

zeynep geçmiş olsun cnm arkadaşımın kızıda öyleydi çubukla yaptırıyodu ama müdaheleye gerek kalmadan geçti darısı başına canım
ınsallah kızlar sagolun...
takıpte ol sen yınede canım gecmıs olsun...
yatarak emzırmeyı denesen? ama uzmanlar tavsıye etmıyo hıc daha cok gaz yapabılır dıye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…