ay cnm kolay gelsin ya..kim bakacak bebişe?? bnmki de 28 nisan ama ben 6 ay ücretsiz izin sorucam olmazsa süt izinlerimi yıllık izinleri n varsa alıcam...cok zor bizim bakacak kimse de yok onra ii bakıcı arıcam..Herkese merhaba kızlar. Geçmişi okuyamadım. Biz şimdi Edirne de annemlerdeyiz. Her zaman giremiyom nete. Ben de bu çarşamba işe başlıyorum ne yazık ki...
ınsallah kızlar sagolun...
takıpte ol sen yınede canım gecmıs olsun...
yatarak emzırmeyı denesen? ama uzmanlar tavsıye etmıyo hıc daha cok gaz yapabılır dıye...
kızlar benım oglum hıc plastık seylerı almıyor agzına hemen kusuyor emzık fılan alıstıramadım
bırde rezene ıcıyordum ogluma ıcırmıyordum yınede agır geldı cok uykuya dustu emmeyı azalttı ve o kadar az kılo aldı kı hemen bıraktım ıcmey sımdı ıyı cok sukur ama gunduzlerı kucakta uyumak ıstıyor gecede kucaga alınca aglıyor nasıl emzıreceksem almadan
bırde saga sola donmeye basladı kaynanam cok erken donmemesı lazım doktora sor bı sorun olmasın dedı kafamı karıstırdı
sızınkılerden donen var mı yardımcı olun nolur
bısey daha soayım yesıl kakagoren var mı aranızda bır kac kere yaptı doktor bıdaha yparsa getır tahlıl yapalı m dedı 15 gundur hıc gomedım ama yınede korkuyorum
canım yağızda hareketlendi artık geçen gün yastığından kaymış aşağı, altını değiştirmek için bırakıyorum pamuk ıslatmaya gidip gelene kadar yön değiştirmiş oluyo bazen.
netten araştırdım ben bu aydan itibaren normalmiş gözüne kestirdiği bişeyi almak için uzanabilir kayıp düşebilir dikkatli olun yazıyordu.
kızlar kanal d de cocuga cinsel egitim konusunda program var. evdeyseniz seyredin derim
bu arada ben bugün 2 aydır ilk defa elime bir dergi alıp okuyabildim. Cok mutluyum :)
derinderen yeşil kakadan korkma bence. yesil kaka gaz belirtisi eger daha koyulasırsa korkulacak birsey olabilir. bazen normal sarı kakasının icinde bile yeşillikler oluyor. onlarda gaz belirtisi. sen tahlil yaptırmak istiyorsan rahatlayacaksan yaptır ama bence endiselenecek birsey yok. hic biberon vermeden yılmadan emzirmeye devam et bebegin tekrar alısır memeye. ayrıca bol su icmeyi ihmal etme sütün azalmasın bu arada.
merhaba kızlar nasılsınız
kızlar doktorumla konustum sumuksu kaka ıcın. kaka mıkroskobısı testı yaptırmamı ıstedı. az bıle olsa mıkrobık bı durum olabılır dedı.
selam kızlar geçmişi okumadım zamanım olursa okuyacagım.
bugün defnenin kalça usg si vadı.çok şükün bişey çıkmadı..saglık ocagında üç aşı oldu kuzuma maşallah igne olurken dudak büzdü aglar gibi oldu ama igne bitince sustu.zaken hemen emzirdim uyudu.çok şükür atlattık yanı.eve gelince hemenbi ateş düşürücü verdim.şimdi gayet iyi duruyo..
misafirlerim vardı kuzenler glmişti.ee ablamı kardeşimide alıp ankaraya gittiler.biraz duygulandım ama güle güle gitsinler.sizler nasılsınız.sonra girerim.defneyi uyutayım gelirim..
bugün defnenin kalça usg si vadı.çok şükün bişey çıkmadı..saglık ocagında üç aşı oldu kuzuma maşallah igne olurken dudak büzdü aglar gibi oldu ama igne bitince sustu.zaken hemen emzirdim uyudu.çok şükür atlattık yanı.eve gelince hemenbi ateş düşürücü verdim.şimdi gayet iyi duruyo..
misafirlerim vardı kuzenler glmişti.ee ablamı kardeşimide alıp ankaraya gittiler.biraz duygulandım ama güle güle gitsinler.sizler nasılsınız.sonra girerim.defneyi uyutayım gelirim..
ben kalça usg'si çektirmedim, erkek bebeklere gerek yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?