2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba kızlar. Geçmişi okuyamadım. Biz şimdi Edirne de annemlerdeyiz. Her zaman giremiyom nete. Ben de bu çarşamba işe başlıyorum ne yazık ki...
ay cnm kolay gelsin ya..kim bakacak bebişe?? bnmki de 28 nisan ama ben 6 ay ücretsiz izin sorucam olmazsa süt izinlerimi yıllık izinleri n varsa alıcam...cok zor bizim bakacak kimse de yok onra ii bakıcı arıcam..

ınsallah kızlar sagolun...

takıpte ol sen yınede canım gecmıs olsun...
yatarak emzırmeyı denesen? ama uzmanlar tavsıye etmıyo hıc daha cok gaz yapabılır dıye...

ayy valla bılmıyorum kafayı yedırtıyor bana bugunde oyle mızmızlıgı uzerınde zorla emzırıyorum yaa uzerıne dusmesem bırakacak 6 ay emseydı barı:Saruboceq:

canım yağızda hareketlendi artık geçen gün yastığından kaymış aşağı, altını değiştirmek için bırakıyorum pamuk ıslatmaya gidip gelene kadar yön değiştirmiş oluyo bazen.
netten araştırdım ben bu aydan itibaren normalmiş gözüne kestirdiği bişeyi almak için uzanabilir kayıp düşebilir dikkatli olun yazıyordu.

ılk cocuk olunca bırde herkes bıseyler soyleyınce kafam karmakarısık oluyor hersyeden korkar oldum
ıyı senınkıde oyle hareketlıyse bır sorun yok demekkı sagol canım yardımın ıcın

derinderen yeşil kakadan korkma bence. yesil kaka gaz belirtisi eger daha koyulasırsa korkulacak birsey olabilir. bazen normal sarı kakasının icinde bile yeşillikler oluyor. onlarda gaz belirtisi. sen tahlil yaptırmak istiyorsan rahatlayacaksan yaptır ama bence endiselenecek birsey yok. hic biberon vermeden yılmadan emzirmeye devam et bebegin tekrar alısır memeye. ayrıca bol su icmeyi ihmal etme sütün azalmasın bu arada.

canım zaten bunca zaman emdıyse ugrastıgım ıcın uzerıen dusmesem coktan bırakmıstı sutum gıdecek dıye korkuyorum emmedıkce
nasıl aglıyor meme agzıan gırınce
normalde uyanan bebek ac olur emer benım oglumda memeyı gorunce aglıyor gonlunu yapıyorum gezdırıyorum zıplatıyorum kandıra kandıra emzırıyorum
doktor tahlıl yapalım deyınce korktum canım kontrol edıyorum sureklı sımdılık yok yesıl kaka olmazda ınsallah

kızlar doktorumla konustum sumuksu kaka ıcın. kaka mıkroskobısı testı yaptırmamı ıstedı. az bıle olsa mıkrobık bı durum olabılır dedı.

selam kızlar geçmişi okumadım zamanım olursa okuyacagım.
bugün defnenin kalça usg si vadı.çok şükün bişey çıkmadı..saglık ocagında üç aşı oldu kuzuma maşallah igne olurken dudak büzdü aglar gibi oldu ama igne bitince sustu.zaken hemen emzirdim uyudu.çok şükür atlattık yanı.eve gelince hemenbi ateş düşürücü verdim.şimdi gayet iyi duruyo..

misafirlerim vardı kuzenler glmişti.ee ablamı kardeşimide alıp ankaraya gittiler.biraz duygulandım ama güle güle gitsinler.sizler nasılsınız.sonra girerim.defneyi uyutayım gelirim..

yorgun bir haldeyim halen 6cı ayımızı çıkardığımıza inanamıyorumMaşallah...ınşallah 6 yaşını 66 yaşını sağlıklı huzurlu bir şekilde doldururur...Sizlerin kuzularınızında Allah 6 ayını 66 yaşını görmeyi nasip etsin...
şimdi diş sorunumuz başladı yazdıklarınızı okuduğumda eski anlarım geldi aklıma gözlerim doldu...sormak istediğiniz bir konu varsa size estek olmak beni mutlu eder...

kızlar doktorumla konustum sumuksu kaka ıcın. kaka mıkroskobısı testı yaptırmamı ıstedı. az bıle olsa mıkrobık bı durum olabılır dedı.

hımm bizede bu testin yolu göründü demekki saol zeynepcim..

slm ayşegül
çok sevindim kalça usg niz iyi çıkmış maşallah
gidenlerde güle güle hayırla gitsinler inş

ya benimki daha öyle yön falan değiştirmiyo, sadece kafasını sallıyo bolca. eli kolu çok hareketli ama vücudunu döndürmedi hiç.
ayşegülcüm Allah sağlıkta kavuştursun..
zeynep geçmiş olsun canım ya, kaka yolu gözlemeyi ben de bilirim,burak da 5 gün yapmadığı oluyor, ıkına ıkına bi hal oluyo. geçen artık fitil verdim. gerçi senin ki farklı ama küçük bile olsa üzülüyo işte insan. Allah kolaylık versin canım.

ohh çok şükür canım atlattın bunuda.bizde cuma günü gidicez aşımızı olmaya.

ben kalça usg'si çektirmedim, erkek bebeklere gerek yok değil mi?

var canım neden olmasınki. bizim dr'umuz yağız 1 haftalıkken çekti kalça usg'sini temiz çıktı çok şükür.

slm kalça usg nin temiz çıkmasına sevindim.ohh aşıyıda atlatmışsınız.inş ateşi falan olmazda çabucak geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…